Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχεις πάρει το PS4 day 1 και σε κάποια game κάνει σαν αεροπλάνο τα H/F επάνω στο controller ειναι η μόνη λύση με μειονέκτημα την διάρκεια της μπαταρίας.

Δημοσ.

Hands free; Ειδικά αυτά που είχε μέσα η συσκευασία του PS4 ήταν ότι πρέπει για αξεπέραστο ήχο και εμπειρία σε τέσσερις διαστάσεις, ντολμπι σαραου και βιζο μαζι😋

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, sndev είπε

hands free εννοεί  😅 

Παιζει και να μην εχω χρησιμοποιησει  σε καμμια κονσολα ,ουτε καν τα προσεχω οτι υπαρχουν .

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Παιζει και να μην εχω χρησιμοποιησει  σε καμμια κονσολα ,ουτε καν τα προσεχω οτι υπαρχουν .

Σε κόβω να τα χεις πετάξει μαζί το κουτί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

δλδ το μαμισιο δε το φόρεσες ούτε από περιέργεια να δεις τι άβολο τριτο τέταρτο πράγμα δώσανε?😅

νταξυ περα απο τη πλακα εγω οσο έπαιζα uncharted 4 online με φιλους φορούσα μόνιμα ακουστικα με mic για τη συνεννόησή (οχι τα μαμισια προφανώς)  ,τελείως αλλη εμπειρία , αλλα τοτε δεν ειχα ηχομπαρα αλλα ακουγα απο τη τβ, και ναι τοτε ειχα δεύτερο χειριστήριο καβατζα γτ κρατούσε όντως λιγο μαζι με τη χρηση ακουστικών

κ μιας κ μιλάμε για ηχο να συνεχισω το offtopic ξεκίνησα το nier automata (τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ) τι ειχα αφήσει τι μουσική τι artstyle? η κινηση του χαρακτηρα ειναι απόλαυση.  το οποίο βεβαια είναι χωρις hands free 🤣αλλα με την jbl 5.1 κ σκευτομαι, στο ps5 οτι δε θα εχω τον 3d ηχο στην jbl (απο οσο εχω καταλάβει με αυτα που λενε) κ αυτοαγχώνομαι θα παίζουν τα save να το συνεχισω εκει? σε 20 ήμερες θα στολίζει τη γωνία του σαλονιού 🥰

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aftermath είπε

βλεπω να γινεται lockdown στην αττικη  και να περνουμε τα π@π@ρια μας

Ειναι πιθανο αλλα θα γινουν παραδοσεις στο σπιτι .Τουλαχιστον εκει ελπιζουμε .Γιατι και καθολικο lockdown και χωρις PS5  δεν παλευετε !

• Like 3
Δημοσ.

οπως λειτουργούσαν τα courier στο προηγούμενο Lockdown θα λειτουργούν κ τώρα κ αντε δε θα παραλαβεις 19 θα παραλαβεις 21. που βασικά τα μεγάλα μαγαζιά δε χρεισημοποιουν καν courier αλλα δικα τους φορτηγάκια..

• Like 2
Δημοσ.

ετοιμαστειτε για την απολυτη ξενερα...lockdown, και οι παραγγελιες ολες 1+μηνα καθυστερηση και ουτε τα λεφτα θα μας δωσουν πισω....απο το 2021 η παραλαβη....

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι η Αττικη δεν θα μπει lockdo wn τοσο αποτομα οσο η Θεσσαλονίκη.. Απο την αλλη το ps5 βγαινει 19/11 αρα εχει 16 και, σημερα μπροστά του . Υπομονη ολοι θα παραλαβουμετο ποτε βεβαια..... Lockdown και Χριστουγεννα χωρις κονσολα θα, ειναι οτι χειροτερο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...