Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Αν διαβάσετε την πηγή στο reddit, ο original poster λέει ότι 'ένας ταμίας σε κάποιο κατάστημα Game Αγγλίας μου είπε ότι ..' .

Με λίγα λόγια, μην πολύ-πιστεύετε την 'είδηση' , τουλάχιστον μέχρι να ακουστεί πιο επίσημα. Πολύ περισσότερο όταν δεν έχει ακουστεί τίποτα αντίστοιχο για το Xbox Series X|S, το οποίο κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα.

Επεξ/σία από marcus0
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Θα πεθανωωωωω χαχαχαχα

Εμείς Θεσσαλονίκη δεν βλέπω να το παραλαμβάνουμε ουτε με άγιο στις 19/11 απο φυσικό κατάστημα, ακόμα και να επισπεύσει η SONY την κυκλοφορία. Το πολύ πολύ να τα αποστελνουν σπίτια. ☹️

Επεξ/σία από nekrik
  • Sad 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Μου το ειπε και μενα ατομο που εχει ηδη ps5 απο γνωστο σιτε(γειτονας μου) οτι παιζει να αργησει,αλλα για 2-3 μερες οχι παραπανω

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτο αφορα κυριως την αγορα της Αγγλιας ,που εκει οι νεες κονσολες αγοραζονται μονο στα καταστηματα και οχι αποστολη στο σπιτι και μιας και εκει ειπαν για lockdown γιαυτο φοβουνται.

Πιστευω Ελλαδα να μην εχουμε θεμα παντως.

Το εχω ξαναγραψει,δυστηχως δεν εκανα preorder,αλλα πιστευω θα βρω την κονσολα day one  στα καταστηματα.😆

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Το εχω ξαναγραψει,δυστηχως δεν εκανα preorder,αλλα πιστευω θα βρω την κονσολα day one  στα καταστηματα.😆

Να δω τι θα γράψεις στο sms/έντυπο μετακίνησης φίλε!!!!!Καλή τύχη εγώ πήγα στη μεθαδόνη(series x)
και αμα ηρεμήσουν τα πράγματα ps5 Δεκέμβρη/Γενάρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο eneba τοσο καιρο που αγοράζω δεν έχω κανενα προβλημα

Επεξ/σία από vorlon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά , γνωρίζετε πότε περίπου θα έρθει η δεύτερη παρτίδα στην Ελλάδα ; Επίσης τι πιθανότητες θα δίνατε να διατεθει στα ράφια των καταστημάτων day one η κονσόλα ; 

Edit: Το δεύτερο σκέλος το ρωτάω διότι ένας φίλος είπε πιο πάνω ότι πιστεύει ότι θα βρει στο κατάστημα αν και δεν έχει προπαραγγειλει.

Επεξ/σία από xrtsatsis
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, xrtsatsis είπε

Καλησπέρα παιδιά , γνωρίζετε πότε περίπου θα έρθει η δεύτερη παρτίδα στην Ελλάδα ; Επίσης τι πιθανότητες θα δίνατε να διατεθει στα ράφια των καταστημάτων day one η κονσόλα ; 

Edit: Το δεύτερο σκέλος το ρωτάω διότι ένας φίλος είπε πιο πάνω ότι πιστεύει ότι θα βρει στο κατάστημα αν και δεν έχει προπαραγγειλει.

Αν η αναλογία προσφορας-ζητησης είναι αυτή που παρουσιάζεται, προβλέπω δυσκολο να βρεις σε κατάστημα ακόμα και στο δευτερο κυμα. 

Τώρα αν μας κοροϊδευουν στα παμπλικ κλπ και έχουν αρκετό απόθεμα αλλά παρουσιαζουν ψευτικη έλλειψη ε τι να πουμε;

Πάντως από αυτά που βγαίνουν επίσημα, μόνο από σπόντα θα βρεις αν δεν έχεις κάνει ήδη κινήσεις. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, marcus0 είπε

Αν διαβάσετε την πηγή στο reddit, ο original poster λέει ότι 'ένας ταμίας σε κάποιο κατάστημα Game Αγγλίας μου είπε ότι ..' .

Με λίγα λόγια, μην πολύ-πιστεύετε την 'είδηση' , τουλάχιστον μέχρι να ακουστεί πιο επίσημα. Πολύ περισσότερο όταν δεν έχει ακουστεί τίποτα αντίστοιχο για το Xbox Series X|S, το οποίο κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα.

Ετσι ακριβως.Ραδιοαρβυλα ποιο πολυ ειναι αυτα τα νεα,περισσοτερο για click balt

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nekrik είπε

Εμείς Θεσσαλονίκη δεν βλέπω να το παραλαμβάνουμε ουτε με άγιο στις 19/11 απο φυσικό κατάστημα, ακόμα και να επισπεύσει η SONY την κυκλοφορία. Το πολύ πολύ να τα αποστελνουν σπίτια. ☹️

Παιδια κονσολα  θα παραλαβουν ολοι.Απλα αναγκαστικα θα γινει μεσο κουριερ στα σημεια που θα εχουν ολικο λοκνταουν

Υπομονη ,ζουμε σε δυσκολους καιρους δυστυχως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...