Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Αυτό γίνεται παντού όμως (στο PC χρόνια τώρα), πλέον και στις κονσόλες. Οι δίσκοι είναι rated για αρκετές δεκάδες GB τη μέρα (κάθε μέρα) πριν φτάσουν στο όριο εγγραφών. Ούτε αυτό με αγχώνει, έχουν φτάσει σε καλό επίπεδο οριμότητας πλέον. Πριν 6-7-8 χρόνια ναι δεν ήταν...

Επειδή μίλησε για 20 κανάλια, εγώ το μεταφράζω ως lanes. Εύκολα μάλιστα, αφού η GPU θα είναι στο ίδιο package, εύκολα έχουν χρησιμοποιήσει τα 16 lanes των Ryzen για pci-e primary και τα 4 για nvme μαζί για τον SSD. Εύκολα... Στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον.

Ναι, ουτε εμένα με ανησυχει ιδιαίτερα κουβέντα κάνω, επειδή ρωτάει και ο φίλος.

Μου φαίνεται κάτι για 12 channels στον controller διάβασα ...Τέλος πάντων είμαι μερικώς αδιάβαστος, και για το Kraken ανάλυση πρέπει να δω αλλα θεωρώ με το καλό όταν κυκλοφορήσει,  θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Malthador said:

Τα writes; Κάθε εβδομάδα θα κάνεις κι από ένα uninstall με 800 GB δίσκο και 150 GB το κάθε game, θα σου μείνει στο χέρι λες;

150GB τη βδομάδα σημαίνει 7.8TBW το χρόνο. Ένας SSD 1TB NVME (πχ ο SX8200pro) ξέρεις για πόσα TBW είναι rated? 640. Do the math. Ολο το δίσκο μπορώ να γράφω κάθε μέρα και πάλι κρατάει για χρόνια.

3 minutes ago, stafftw said:

Ναι, ουτε εμένα με ανησυχει ιδιαίτερα κουβέντα κάνω, επειδή ρωτάει και ο φίλος.

Μου φαίνεται κάτι για 12 channels στον controller διάβασα ...Τέλος πάντων είμαι μερικώς αδιάβαστος, και για το Kraken ανάλυση πρέπει να δω αλλα θεωρώ με το καλό όταν κυκλοφορήσει,  θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

Ίσως έχουν χρησιμοποιήσει περισσότερα lanes από τα 4 των M.2, αυτό λέω. Ναι μπορεί να είναι 6 ή 8 ή 12 ή 20, μπορεί να θυμάμαι λάθος το spec. Πάντως το πιάνεις το νόημα. :-) 

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, stafftw είπε

Αν το κάνουν αρκετοί δίσκοι της αγοράς όταν κυκλοφόρησει το ps5 όπως μου είπες, δε θα έχει κάτι ιδιαίτερο από τεχνικής απόψεως, δε λέω ότι δε θα είναι καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν τώρα, λέω αν θα είναι ιδιαίτερος σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά όταν γίνει launch.Εγώ από ότι κατάλαβα μιλούσε και για το decompression που θα βοηθήσει τους devs να τα κάνουν όλα αυτά, επομένως εκτός των τεράστιων για την εποχή μας ταχυτήτων δεν έχει και τεχνολογία "διαστημική",γιατί κάτι τέτοιο μου φαίνεται αιωρείται, τέλος πάντων θέλω να πιστεύω ότι θα απαντηθούν εν καιρώ όλα αυτά, περιμέναμε κάποια ανακοίνωση και το μόνο που κατάφερε να μας κάνει ο Cerny είναι να ξεσκονίζουμε βιβλία για να μάθουμε πράγματα...(Τουλάχιστον έφυγε η συζήτηση από τα Tflops) 

Το ''διαστημικη'' τεχνολογια ειναι για τα παντα υπερβολη. 

Απλα αν ενα μερος μιας κονσολας θα ειναι μπροστα απο την εποχη του ας πουμε, αυτος ειναι ο SSD του PS5. Και δεν εχει και σημασια ποτε θα ξεπεραστει απο την υπολοιπη αγορα. Το ατου θα ειναι οτι θα βρισκεται σε καθε κονσολα μεσα day one. Οποτε ο developer εχει την ευχερεια να χτισει πανω σε αυτον. Αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα του κλειστου συστηματος(κονσολα). Οτι αγοραζεις το αγοραζουν ολοι.

Το αν θα εχουν καποιοι στο pc ή στο XBOX αναλογων δυνατοτητων σκληρο καποια στιγμη, δεν θα αποκτησει ποτε την ιδια σημασια. Δεν μπορεις να χτισεις εκει ενα παιχνιδι που θα διαιρει την εγκατεστημενη βαση. Οποτε θα υπαρχει ουσιαστικα μονο για τα καλυτερα loading times.

Για αυτο και εγραψα παραπανω οτι εφοσον για πρωτη φορα ever στην ιστορια του gaming ο SSD θα αρχισει μαζικα να χρησιμοποιειται για Game Development, θα πρεπει να θεωρειται/αξιολογειται σαν GPU. CPU.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

150GB τη βδομάδα σημαίνει 7.8TBW το χρόνο. Ένας SSD 1TB NVME (πχ ο SX8200pro) ξέρεις για πόσα TBW είναι rated? 640. Do the math. Ολο το δίσκο μπορώ να γράφω κάθε μέρα και πάλι κρατάει για χρόνια.

Ίσως έχουν χρησιμοποιήσει περισσότερα lanes από τα 4 των M.2, αυτό λέω. Ναι μπορεί να είναι 6 ή 8 ή 12 ή 20, μπορεί να θυμάμαι λάθος το spec. Πάντως το πιάνεις το νόημα. :-) 

Μα το νοήμα προσπαθώ να πιάσω αφού δεν έχουμε και κάτι στα χέρια μας να δούμε μόνο τα λεγομένα του Cerny.

17 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Το ''διαστημικη'' τεχνολογια ειναι για τα παντα υπερβολη. 

Απλα αν ενα μερος μιας κονσολας θα ειναι μπροστα απο την εποχη του ας πουμε, αυτος ειναι ο SSD του PS5. Και δεν εχει και σημασια ποτε θα ξεπεραστει απο την υπολοιπη αγορα. Το ατου θα ειναι οτι θα βρισκεται σε καθε κονσολα μεσα day one. Οποτε ο developer εχει την ευχερεια να χτισει πανω σε αυτον. Αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα του κλειστου συστηματος(κονσολα). Οτι αγοραζεις το αγοραζουν ολοι.

Το αν θα εχουν καποιοι στο pc ή στο XBOX αναλογων δυνατοτητων σκληρο καποια στιγμη, δεν θα αποκτησει ποτε την ιδια σημασια. Δεν μπορεις να χτισεις εκει ενα παιχνιδι που θα διαιρει την εγκατεστημενη βαση. Οποτε θα υπαρχει ουσιαστικα μονο για τα καλυτερα loading times.

Για αυτο και εγραψα παραπανω οτι εφοσον για πρωτη φορα ever στην ιστορια του gaming ο SSD θα αρχισει μαζικα να χρησιμοποιειται για Game Development, θα πρεπει να θεωρειται/αξιολογειται σαν GPU. CPU.

Θα σου πω. Απλα γινεται πολυ συζητηση για τον SSD επειδη ειναι κατι καινουριο για ολους μας(και για τις 2 κονσολες) αφου πρωτη φορα θα χρησιμοποιειται για games και δεν ξερουμε τι αυτο σημαινει(μπορει πολλα, μπορει ελαχιστα). Και οι αλλοι νομιζουν οτι μιλαμε για superiority και τους αναβουν τα λαμπακια. Τωρα γιατι τους αναβουν, ας το εξετασει ο καθενας για τον εαυτο του. 😛

To έβαλα μέσα σε εισαγωγικά γιατί είναι υπερβολή...Και οχι δεν προκύπτει οτι θα είναι μπροστα απο την εποχή του ο ssd, μάλλον για να το χρησιμοποιήσουν προς το συμφέρον τους με τα licenses κτλ, το καταλάβαίνω εγώ έτσι τουλάχιστον. Είδαν τι πατέντα έγινε στη MS που πάει να τα πάρει και απο εκει και λένε γιατι οχι και εμεις; Επίσης δε σημαίνει οτι οι devs θα προγραμματίσουν όλα τα games βάσει αυτού, ίσως είναι σαν ενα feature στυλ touch bar ds4 που έδινε πάλι τόσες δυνατότητες αλλά κανείς δεν τα εκμεταλεύτηκε.Δεν είναι κάτι καινούριο ο ssd στο gaming εγω θεωρώ ότι προσπαθουν να το πλασάρουν ως κάτι τετοιο...Μακάρι να διαψευστώ...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, stafftw said:

Μα το νοήμα προσπαθώ να πιάσω αφού δεν έχουμε και κάτι στα χέρια μας να δούμε μόνο τα λεγομένα του Cerny.

Το νόημα είναι ότι ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω σε ό,τι ξέρουμε. Εικασίες δηλαδή. Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τίποτα. Μπορεί απλά να είναι ένας pci-e gen4 SSD σε ειδικό κάλυμμα με ψύκτρα από τη Sony και να μας τον πουλήσει σαν διαστημικό. Ουδείς ξέρει.

Από θέμα SSD endurance θεωρώ ότι είμαστε πέραν του δέοντος καλυμμένοι. Δεν θα έχει ιδιαίτερα περισσότερα προβλήματα σε σχέση με το αν πχ κλάταρε ένας μηχανικός δίσκος του PS3-4.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, stafftw είπε

To έβαλα μέσα σε εισαγωγικά γιατί είναι υπερβολή...Και οχι δεν προκύπτει οτι θα είναι μπροστα απο την εποχή του ο ssd, μάλλον για να το χρησιμοποιήσουν προς το συμφέρον τους με τα licenses κτλ, το καταλάβαίνω εγώ έτσι τουλάχιστον. Είδαν τι πατέντα έγινε στη MS που πάει να τα πάρει και απο εκει και λένε γιατι οχι και εμεις; Επίσης δε σημαίνει οτι οι devs θα προγραμματίσουν όλα τα games βάσει αυτού, ίσως είναι σαν ενα feature στυλ touch bar ds4 που έδινε πάλι τόσες δυνατότητες αλλά κανείς δεν τα εκμεταλεύτηκε.Δεν είναι κάτι καινούριο ο ssd στο gaming εγω θεωρώ ότι προσπαθουν να το πλασάρουν ως κάτι τετοιο...Μακάρι να διαψευστώ...

Ειναι μπροστα ο σκληρος, απλα εχεις την ταση φιλε stafftw να βρισκεις μια αρνητικη δικη σου θεωρια οσον αφορα τις κινησεις της Sony οπως ο φιλος χθες. Δεν μπορουν να λειτουργουν ετσι τα πραγματα τυπου ειδε τι εκανε η MS και μετα ακολουθησε. Η sony ειναι ο leader απο το 1994, αν καποιος θα ακολουθησει αυτοι ειναι οι αλλοι. Αλλα ουτε η MS ακολουθει. Απλα εχουν διαφορετικες στρατηγικες και καλα κανουν. Ειναι αδικο και για τις 2 πλευρες να πει καποιος κατι τετοιο.

Δεν ειναι το ιδιο ο SSD με το touchpad αν αυτο λες ή την λαμπα, δεν ξερω αν αυτο εννοεις(σε ολα τα VR games παντως αξιοποιειται).

Εδω εχουμε ενα εργαλειο που τουλαχιστον ολα τα exclusives θα αξιοποιουν, ειτε σε VR ειτε στα κλασικα παιχνιδια.

Επισης πιθανον θα παιξει σημαντικο ρολο για τo PSVR2. Και αν το headset ενσωματωσει μια αξιολογη μορφη foveated rendering + eye tracking(μια τεχνολογια που θα φορτωνει στιγμιαια τα φουλ γραφικα μονο στο σημειο που κοιτας), τοτε υπαρχει μια πιθανοτητα τα παιχνιδια στο PSVR2 να δειχνουν/τρεχουν καλυτερα και απο τις κανονικες εκδοσεις των Series X/PS5.

Θα δειξει. Δικη μου υποθεση ειναι το τελευταιο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Επειδή μίλησε για 20 κανάλια, εγώ το μεταφράζω ως lanes. Εύκολα μάλιστα, αφού η GPU θα είναι στο ίδιο package, εύκολα έχουν χρησιμοποιήσει τα 16 lanes των Ryzen για pci-e primary και τα 4 για nvme μαζί για τον SSD. Εύκολα... Στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον.

Μη μπερδεύεις το channels του ssd controller με τα pci-e lanes. Τα channels αναφέρονται στα πόσα flash chips μπορεί να κάνει access ο controller ταυτόχρονα. 12κάναλος controller σημαίνει ότι θα είναι high-end. Π.χ., ο controller του Samsung 860 είναι 8κάναλος.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Ειναι μπροστα ο σκληρος, απλα εχεις την ταση φιλε stafftw να βρισκεις μια αρνητικη δικη σου θεωρια οσον αφορα τις κινησεις της Sony οπως ο φιλος χθες. Δεν μπορουν να λειτουργουν ετσι τα πραγματα τυπου ειδε τι εκανε η MS και μετα ακολουθησε. Η sony ειναι ο leader απο το 1994, αν καποιος θα ακολουθησει αυτοι ειναι οι αλλοι. Αλλα ουτε η MS ακολουθει. Απλα εχουν διαφορετικες στρατηγικες και καλα κανουν. Ειναι αδικο και για τις 2 πλευρες να πει καποιος κατι τετοιο.

Δεν ειναι το ιδιο ο SSD με το touchpad αν αυτο λες ή την λαμπα, δεν ξερω αν αυτο εννοεις(σε ολα τα VR games παντως αξιοποιειται).

Εδω εχουμε ενα εργαλειο που τουλαχιστον ολα τα exclusives θα αξιοποιουν, ειτε σε VR ειτε στα κλασικα παιχνιδια.

Επισης πιθανον θα παιξει σημαντικο ρολο για τo PSVR2. Και αν το headset ενσωματωσει μια αξιολογη μορφη foveated rendering + eye tracking(μια τεχνολογια που θα φορτωνει στιγμιαια τα φουλ γραφικα μονο στο σημειο που κοιτας), τοτε υπαρχει μια πιθανοτητα τα παιχνιδια στο PSVR2 να δειχνουν/τρεχουν καλυτερα και απο τις κανονικες εκδοσεις των Series X/PS5.

Θα δειξει. Δικη μου υποθεση ειναι το τελευταιο.

Δεν είναι αρνητική θεωριά ως προς τη SONY, αντίθετα με εσένα που έχεις πειστεί ότι είναι όλα θετικά απλά εγώ κάνω κάποιες εικασίες, εσυ μη συμμετέχεις στη συζήτηση αφού είσαι σίγουρος ότι η SONY νοιαζεται μονο για το καλό των gamers.. Ούτε καν leader από το 1994 δεν είναι δεν ξέρω βέβαια που αποσκοπεί αυτό που λες, για αυτό δεν την έχει ακολουθήσει και κανείς τόσο καιρό σε οποιοδήποτε εγχειρημα της απλά ελέγχει ένα μέρος της αγοράς και φροντίζει να μη φύγει από τα χέρια της...Σε πολλά πράγματα ακολούθησε αυτούς που είχαν την πρωτοκαθεδρία προσπαθόντας να πάρει και από άλλες αγορές κομμάτι αλλά δεν το έχει καταφέρει..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, Mark Watney said:

Μη μπερδεύεις το channels του ssd controller με τα pci-e lanes. Τα channels αναφέρονται στα πόσα flash chips μπορεί να κάνει access ο controller ταυτόχρονα. 12κάναλος controller σημαίνει ότι θα είναι high-end. Π.χ., ο controller του Samsung 860 είναι 8κάναλος.

Έχεις δίκιο. Σε compressed data πού τερματίζει ο pci-e v4 x4 δίαυλος;

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Έχεις δίκιο. Σε compressed data πού τερματίζει ο pci-e v4 x4 δίαυλος;

Ο Cerny είπε στην παρουσίαση ότι τερματίζει στα 7.0 GB/s.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, stafftw είπε

Δεν είναι αρνητική θεωριά ως προς τη SONY, αντίθετα με εσένα που έχεις πειστεί ότι είναι όλα θετικά απλά εγώ κάνω κάποιες εικασίες, εσυ μη συμμετέχεις στη συζήτηση αφού είσαι σίγουρος ότι η SONY νοιαζεται μονο για το καλό των gamers.. Ούτε καν leader από το 1994 δεν είναι δεν ξέρω βέβαια που αποσκοπεί αυτό που λες, για αυτό δεν την έχει ακολουθήσει και κανείς τόσο καιρό σε οποιοδήποτε εγχειρημα της απλά ελέγχει ένα μέρος της αγοράς και φροντίζει να μη φύγει από τα χέρια της...Σε πολλά πράγματα ακολούθησε αυτούς που είχαν την πρωτοκαθεδρία προσπαθόντας να πάρει και από άλλες αγορές κομμάτι αλλά δεν το έχει καταφέρει..

Βλεπω αρπαζεσαι και εσυ, χαλαρωστε με το hating. Ειστε καποιοι στην τσιτα για καποιο λογο και δεν το κρυβετε κιολας, καταστρεφοντας το thread. Το ποστ μου ηταν πολυ χαλαρο/φιλικο για να αντιδρασεις ετσι. Mαλλον σε ενοχλησε το leader.

Eισαι στο thread του PS5 και κανεις Like μονο σε αρνητικα σχολια και γραφεις μονο τις δικες σου αρνητικες υποθεσεις συνεχεια. Τιποτα θετικο. Εγω προσπαθω να το δω οσο γινεται πιο σφαιρικα και ειμαι απλα ενθουσιασμενος για την νεα γενια. Συγνωμη που το κανω στο PS5 thread...

Αν θες κραταμε τις δικες σου αρνητικες υποθεσεις και τις δικες μου και βλεπουμε ποιος ηρθε πιο κοντα στο τελος. Κανενα προβλημα. Τα γραπτα μενουν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mark Watney είπε

Ο Cerny είπε στην παρουσίαση ότι τερματίζει στα 7.0 GB/s.

Για την ακρίβεια είπε ότι περιμένει μέχρι το τέλος της χρονιάς να ξεκινήσει η παραγωγή/launch μέχρι 7.0 Gb/s του ps5 αν κατάλαβα θα είναι 5.5

2 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Βλεπω αρπαζεσαι και εσυ, χαλαρωστε με το hating. Ειστε καποιοι στην τσιτα για καποιο λογο και δεν το κρυβετε κιολας. Το ποστ μου ηταν πολυ χαλαρο/φιλικο για να αντιδρασεις ετσι.

Eισαι στο thread του PS5 και κανεις Like μονο σε αρνητικα σχολια και γραφεις μονο τις δικες σου αρνητικες υποθεσεις συνεχεια. Τιποτα θετικο. Εγω προσπαθω να το δω οσο γινεται πιο σφαιρικα και ειμαι απλα ενθουσιασμενος για την νεα γενια. Συγνωμη που το κανω στο PS5 thread...

Αν θες κραταμε τις δικες σου αρνητικες υποθεσεις και τις δικες μου και βλεπουμε ποιος ηρθε πιο κοντα στο τελος. Κανενα προβλημα. Τα γραπτα μενουν.

Ναι αλλά εσυ σχολιάζεις οταν κάποιος λέει κατι αρνητικό (στα ματια σου) εγώ δεν είπα μη λέτε θετικά...οπως λες εσυ.. Και δεν αρπαζομαι, απλα σου λέω αν δε θες να ακους αρνητικες ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ επαναλαμβανω, είσαι σε λάθος thread. Και εγώ φιλικά απαντάω. Μα δεν έχω κάνει αρνητικές υποθέσεις ...Ούτε είμαι αρνητικός στο ps5...Απλά προσπαθώ να καταλάβω ορισμένα πράγματα και ξαναλεω αν θεωρεις αρνητικο που λέω οτι μέχρι το launch του ps5 θα έχουν βγει καλύτεροι ssd μπορείς να κατηγορήσεις και τον ίδιο τον Cerny...Cerny  expect PCIe 4.0 SSDs capable of speeds of up to 7GB/s to be readily available by the end of the year. These are the kinds of drives PS5 owners will need to purchase if they want to expand their SSD storage, but only specific drives will work. Additional drives need to fit the PS5's installation bay, for one, and the internals also need to be compatible. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Για την ακρίβεια είπε ότι περιμένει μέχρι το τέλος της χρονιάς να ξεκινήσει η παραγωγή/launch μέχρι 7.0 Gb/s του ps5 αν κατάλαβα θα είναι 5.5

Ναι. PCI-e 4.0 ssds δεν πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Η Samsung έχει παρουσιάσει τον 980 Pro, αλλά δεν τον έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Αναμένεται μέχρι το τέλος της χρονιάς. O SSD του PS5 θα έχει ταχύτητα 5.5 GB/s. 7.0 GB/s είναι το όριο του PCI-e 4.0 x4. Ο Samsung 980 Pro θα έχει, νομίζω, read 6.0 GB/s.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mark Watney είπε

Ναι. PCI-e 4.0 ssds δεν πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Η Samsung έχει παρουσιάσει τον 980 Pro, αλλά δεν τον έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Αναμένεται μέχρι το τέλος της χρονιάς. O SSD του PS5 θα έχει ταχύτητα 5.5 GB/s. 7.0 GB/s είναι το όριο του PCI-e 4.0 x4. Ο Samsung 980 Pro θα έχει, νομίζω, read 6.0 GB/s.

Ναι δίκιο έχεις, δεν κατάλαβα σε τι απάντησες μάλλον.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

stafftw 

Mα κουραστηκα ρε συ να διαβαζω αρνητικες ανακριβειες και επιθετικοτητα με το παραμικρο επειδη καποιο θετικο σας χαλαει. Φαινεται οτι δεν πας την Sony καθολου, αλλα εσυ δεν καταλαβαινεις οτι φαινεται. Απλα μην ασχολεισαι με την κονσολα. Δεν ειναι κατι κακο.

θες να μαζεψουμε τι εχεις γραψει στο thread? 

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με αρνητικα ποστ, για αυτο εχω κανει και Like σε ποστ που γραφουν για superiority του Series Χ αλλα δεν εχουν καποιο bias απο πισω.

εγω προβλημα με το bias. Και το δικο σου ειναι ξεκαθαρο.

Και σου ξαναλεω. Μπορουμε να μαζεψουμε στο τελος ολα τα ποστ μου και τα ποστ σου και να συγκρινουμε τι εγινε τελικα. Τοτε μπορει να καταλαβεις οτι δεν μιλαγα θετικα αλλα ελεγα αυτο που πιστευα οτι ισχυε. Αλλα εσυ το εβλεπες θετικο(και γιατι να σε ενοχλει κατι θετικο ρε φιλε μου) γιατι ηθελες να διαβαζεις μονο αρνητικα για το PS συγκριμενα. Στα αλλα threads κανεις like στα θετικα η οτι ειναι υπερ της αλλης κονσολας αρκει να μην ειναι σονυ.

Για αυτο που γραφει στο τελος για τον Cerny. Και? Γιατι το γραφεις?

Να τος και ο dr_thodt που βλεπει τον εαυτο του στα παραπανω :D Θυμαμαι τα ποστ του.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...