Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Johny_X21 είπε

Καλησπερα παιδιά! Θα ήθελα την βοήθεια σας... από που είναι καλύτερα να πάρω την ήμερα κυκλοφοριας το ps5! Το θέλω οπωσδήποτε γιατί έχω μείνει χωρίς ps! Είχα το PS4 pro και το πουλησα Ιούλιο γιατί πίστευα πως άνετα θα βρω και θα πάρω το ps5 τον Νεοεμβριο... Δεν γίνεται να περασω τις γιορτές χωρίς ps! 
Ευχαριστω πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία!

Day1 δεν θα το βρεις εύκολα γιατί έχουν ξεπουληθεί ήδη με τα preorder

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Day1 δεν θα το βρεις εύκολα γιατί έχουν ξεπουληθεί ήδη με τα preorder

Το ξέρω φίλε μου! Γι αυτό ρωτάω... σε ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Μόλις τώρα, Johny_X21 είπε

Το ξέρω φίλε μου! Γι αυτό ρωτάω... σε ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Ψάξε στις αγγελίες εδώ μέσα 

Όλο και κανένας λογικά θα το βάλει προς πώληση (εννοείται με το ανάλογο καπέλο στην τιμή )

• Thanks 1

1 ώρα πριν, chncynic είπε

Βρε fedora φοράω στα σοβαρά μηχανήματά μου - δεν διαφωνούμε τι γίνεται σε επίπεδο λειτουργικού. Απλά εδώ είναι άλλο το τόπικ ^_^

like για το fedora

αποσο εχουμε ακουσει, θα ερθει 2η φουρνια στην αγορα αρχες/μεσα Δεκεμβρη για τα Χριστούγεννα. Τωρα αν ολα αυτα φύγουν παλι σε ατομα με preorders που δε πηραν της πρωτης φουρνιας, ή θα βρεθει κανενα κ σε κάποιο ράφι, κανεις δε ξερει.

Αν το θες απο Ελληνικο κατάστημα, κανε ενα preorder σε καποιο καταστημα για να εισαι σε λιστα αναμονης και θα ελπιζεις οτι στην 2η γυρα θα το παρεις και εσυ.

Αλλιως, μπορεις να δοκιμασεις απο καταστηματα του εξωτερικου. Και εκει sold out ειναι παντου βεβαια, οποτε αν βρεις καπου για preorder και εκεινο για πιο μετα παει, οχι στο launch. Μπορείς φυσικα να το παρεις και απο ebay που κ εκει μπορεις να πληρωσεις με καρτα.

Αλλιως, μετρητα και αγγελίες.

• Like 1
  • Thanks 1

Έχει γίνει πάντως χαμος με το ps5 

Άπειρα κομμάτια έφυγαν με το preorder 

Εγώ είχα ρίξει προπαραγγελία μέσω τηλεφώνου που με είχαν πάρει από τον κωτσοβολο. 

Εγω παντως ειμαι πολυ προβληματισμενος με το συγκεκριμενο θεμα ιδιωτικοτητας..θα φοβομαστε να κλασουμε κιολας μην τυχον καποιος παρει τις κλανιες μας και τις μετατρεψει σε ρεψιματα.. 😭 Ενταξει μιλαμε ειστε υπερβολικοι καποιοι με το θεμα τοσο ωστε να πεις δεν θα παρεις την κονσολα ενω υπαρχουν ενα καρο λυσεις για να διατηρησεις την ιδιωτικοτητα σου.

• Like 3

30 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω παντως ειμαι πολυ προβληματισμενος με το συγκεκριμενο θεμα ιδιωτικοτητας..θα φοβομαστε να κλασουμε κιολας μην τυχον καποιος παρει τις κλανιες μας και τις μετατρεψει σε ρεψιματα.. 😭 Ενταξει μιλαμε ειστε υπερβολικοι καποιοι με το θεμα τοσο ωστε να πεις δεν θα παρεις την κονσολα ενω υπαρχουν ενα καρο λυσεις για να διατηρησεις την ιδιωτικοτητα σου.

Αν τα πάρεις όλα με ένα πιντς αλουμινόχαρτου, δεν υπάρχει λύση. Δεν μπορείς με hardware switch να κλείσεις ούτε το χειριστήριο του PS5, ούτε την αλέξα, ούτε την smart TV :D  Το θέμα είναι να είσαι aware, όχι ότι μπορείς να κάνεις και πολλά αν είσαι μέσα στην τεχνολογία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη μιλαμε για την κονσολα υπαρχουν λυσεις ειτε μικροφωνο που να εχει Mute ειτε απλα κοτσαρει ενα κομμενο jack απο τα walkman του δημοτικου πανω στο controller κτλ..Τωρα αν θελει ντε και καλα να μιλαει ο αλλος δυστυχως οι οροι ειναι οι εξης και αν δεν θελει καποιος να τους αποδεχτει πολυ απλα μπορει να χρησιμοποιησει αλλου ειδους επικοινωνια οπως πχ discord teamspeak κτλ Βεβαια εκει μπαινεις σε αλλες πατεντες και θα πρεπει να χρησιμοποιησεις και διαφορετικο hardware να το πω και ετσι για να μιλησεις, νομιζω για ολη αυτην την φασαρια δεν αξιζει τον κοπο βεβαια περι ορεξεως.Και εστω να γινω υπερβολικος, Τι να κανουμε βρηκαν πατημα στο toxicity να παρακολουθουν τις ομιλιες που και παλι δεν ειναι κατι καινουργιο και στο rainbow six siege που παιζω στο pc το εβαλαν προσφατα επειδη ειχε παραγινει η τοξικοτητα στο συγκεκριμενο παιχνιδι Οπου πλεον μπορεις να κανεις report καποιον για toxicity ειτε στο chat ειτε στο voice κοινως καταγραφονται ολα δηλαδη εκει τι θα επρεπε να σκεφτω οτι η ubi θελει τα δεδομενα μου??..Οποτε δεν καταλαβαινω δηλαδη για ποιον αλλον λογο καποιος να εχει θεμα που θα καταγραψει καποιος κατι για να καταπολεμηθει η τοξικοτητα.Σιγα μην νοιαζει την σονυ τι αλλου ηχους θα ακουσει μεσα στο σπιτι σου.Τωρα αν εσυ εχεις σκοπο να μιλησεις για προσωπικα δεδομενα μεσα σε μια gaming πλατφορμα μαλλον κατι κανεις λαθος..Εξου και οτι βρισκω τα σχολια ορισμενων περι ιδιωτικοτητας υπερβολικα μεσα σε μια gaming πλατφορμα.

Το μονο πραγμα που για μενα πρεπει να φτιαξουν ειναι να σου δινει την επιλογη να κανεις mute τον εαυτο σου και να τελειωνει εκει το θεμα.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 7

6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Είχαμε την MS με τις @@ της, τώρα έχουμε και την Sony.

@najinblue3 καλως ήρθες στο θέατρο του παραλόγου. Γενικά εδώ μέσα για να δικαιολογηθεί το οτιδήποτε, θα διαβάσεις πολλά μανιτάρια πχ σε παρακολουθούν με δορυφόρο, από το τηλέφωνο, το λειτουργικό, στον δρόμο, από το καπάκι της χέστρας. Οπότε να μην σε ενδιαφέρει τίποτα γιατί για όλα υπάρχει μια δικαιολογία και πάντα υπάρχει κάτι άλλο που ήδη γίνεται αλλά δεν αντέδρασες.

Ο άλλος γράφει ότι όταν το έκανε η MS δεν έγινε τίποτα και ξαφνικά έγινε ντόρος. Η MS αγαπητέ πήρε από τα τρία το μακρύτερο σε αυτή την γενιά με ακριβώς αυτές τις βλακειες.

Εδώ είσαι λάθος, η παρακολούθηση είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο και η αναφορά ενός αναμφισβήτητου γεγονότος δεν αποτελεί επιχείρημα δικαιολογίας της ύπαρξης της. Ναι λοιπόν, σε παρακολουθούν από παντού, όχι δεν τους δικαιολογούμε όταν λέμε "τι κάνεις για όλα τα άλλα". Γιατί, τι μπορούμε αλήθεια να κάνουμε για αυτό αφού αυτοί επιβάλλουν τους κανόνες για την πρόσβαση μας στην τεχνολογία τους? Ένα ας πούμε κλασικό μέσο παρακολούθησης είναι το smartphone μου, να το απαρνηθώ και να γυρίσω σε Nokia 3110? Να μην χρησιμοποιώ καθόλου κινητό τηλέφωνο? Να κάθομαι να ψάχνω ποια εφαρμογή του είναι τόσο ασφαλής ώστε να μεταφέρω μηνύματα εικόνας και ήχου άφοβα? Στο τέλος θα πάθω σύνδρομο παρακολούθησης..δεν είναι ότι παρακολουθούν εμένα ή εσένα προσωπικά, είναι ότι γενικά μαζεύουν ότι data διακινείται για πολλούς και διάφορους άγνωστους λόγους χωρίς φυσικά την συγκατάθεση μου. Πιστεύεις ότι δεν με ενδιαφέρει? Κάνεις λάθος. Είναι ότι απλά δεν βρίσκω λύση και έχω αποδεχθεί την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, δυστυχώς. Αν έχεις κάποια λύση να προτείνεις, ορίστε. Αν δεν έχεις όμως, η αναφορά και μόνο του προβλήματος δεν το λύνει. Ούτε φυσικά το δικαιολογεί όπως υπονόησες.

5 ώρες πριν, chncynic είπε

Παίδες, δυστυχώς όλα τα κομμάτια της τεχνολογίας που μας προσφέρονται τόσο φθηνά, έχουν ως αντάλαγμα τα δεδομένα μας. Με το που ανοίγεις browser και μπαίνεις google/fb/amazon etc τρακάρεσαι σε σημείο αηδίας. Στο συγκεκριμένο θέμα, δεν ξέρω αν νομίζετε οτι δεν καταγράφεσαι έτσι κι αλλιώς (περνάς απο τους σέρβερ άρα καταγράφεσαι), εκτός κι αν παίζει e2e encryption. Που δεν παίζει. Άν δεν θέλετε να καταγραφείτε, αλήθεια πετάξτε οτιδήποτε συνδέεται με το internet και δεν έχει hardware switch - αλλιώς αποδεχτείτε την ήττα :D

Και η τέλεια δικαιολογία για όλα αυτά είναι η τρομοκρατία, σε κάποια στιγμή μάλιστα ακούστηκε ότι οι τζιχαντιστές υποτίθεται πως διακινούσαν μηνύματα μέσα από το chat του ps4 αν θυμάσαι.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...