Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Rebel21 είπε

Γνωρίζει κανείς την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής, αν γίνει pre-order σήμερα;

Υπάρχει ενημέρωση από τα καταστήματα ή αγοράζουμε και περιμένουμε;

Ενδιαφέρομαι για την έκδοση digital, υποθέτω ότι η ζήτηση θα είναι μικρότερη από την  bd έκδοση. 

Δοκιμασε μικροτερα καταστηματα οπως vodafone/γερμανος κλπ, παιζει να εισαι στο δευτερο κυμα το οποιο ειναι σχετικα συντομα και αν υπαρχει καποια ακυρωση η στοκ ισως και στο πρωτο μιας και μιλαμε για την digital. Οι μεγαλες αλυσιδες νομιζω η εχουν ξεπουλησει η εχουν δεχθει πολυ περισσοτερες απο οσες μπορουν να εξυπηρετησουν. 

Το καλυτερο θα ηταν να παρεις ενα τηλ παντως.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

44 λεπτά πριν, music_lover είπε

Απορώ πως βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα..ειλικρινά. Πχ από που προέκυψε ότι ο SSD θα δουλεύει στους 90c? Από πού προκύπτει ότι θα περνάει ο ζεστός αέρας του ps5 από εκεί?

Μπορεί να μην τον έθεσα σωστά. Συνήθως οι NVme Gen 4 στα PC δεν δουλευουν 50-60 βαθμους; ακριβως οπως βλεπεις το PS5 στο Teardown  ακριβως  στο 2:42 βλεπουμε το fan που ειναι διπλα στον Nvme https://www.youtube.com/watch?v=8uk0GEKxthI εκει  οπως ειναι δεν τραβαει το αερα το FAN απο μπροστα απο τις περσιδες αερα και τον βγαζει απο πισω απο τις περσιδες του PS5 ; επειδη θα περναει απο κατω ο αερας δεν θα ειναι ζεστος ; Δεν ξερω εαν καταλαβες τι θελω να πω.. Τελος παντων θα περιμενω  να βγαλει η SONY την λιστα με τους συμβατους NVme και θα κοιταξω να παρω με συστημα ψυξης εαν τον χωραει μεσα και κλεινει το καπακι απο επανω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Όσοι έχετε το P.T. θα μπορείτε να το παίξετε και στο PS5

Yes... Konami Rules :)

@music_lover για δες εδώ στα Spec https://shop.westerndigital.com/products/internal-drives/wd-black-sn850-nvme-ssd#WDS100T1XHE-00AFY0 στις διαστασεις πρεπει να την παιρνει λογικα με την ψυκτρα πως το βλέπεις;

Επεξ/σία από dream21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δοκιμασε μικροτερα καταστηματα οπως vodafone/γερμανος κλπ, παιζει να εισαι στο δευτερο κυμα το οποιο ειναι σχετικα συντομα και αν υπαρχει καποια ακυρωση η στοκ ισως και στο πρωτο μιας και μιλαμε για την digital. Οι μεγαλες αλυσιδες νομιζω η εχουν ξεπουλησει η εχουν δεχθει πολυ περισσοτερες απο οσες μπορουν να εξυπηρετησουν. 

Με 1χρονο εγγυηση δυστηχως το ps5 ειναι τεραστιο ρισκο για day one αγορα χωρις επεκταση εγγυησης,ειδικα απο την στιγμη που πλεον μαθαμε και τα περι Liquid Metal. Οι μηχανικοι της Sony Μπορει να τεσταραν το LM για 2χρονια ξερω γω,αλλα την κονσολα σαν αγοραστης οι περισσοτεροι φανταζομαι την θελουμε για παραπανω απο αυτο.

Το λεω αυτο γιατι δεν ξερω αν Vodafone ή Γερμανος προσφερουν επεκταση εγγυησης,οπως σιγουρα δεν προσφερουν τα σκρουτζομαγαζα. Στα περισσοτερα προιοντα δεν ειμαι υπερ της επεκτασης εγγυησης αλλα σε day one Playstation ή πχ Oled τηλεορασεις,πιστευω επιβάλλεται. 

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2

29 λεπτά πριν, ADHD είπε

Εγω παντως συνεχιζω να ελπιζω πως day one θα μπω ειτε κωτσοβολο ειτε γερμανος και θα βρω την κονσολα στα ραφια.Σε περιπτωση παντα αν μου την δωσει και την παρω day one εννοειται,πραγμα που βλεπω δυσκολο καθως και οι δυο δεν μου εχουν δειξει κατι ακομα.Απλως κοντα στις γιορτες παντα με πιανει μια καταναλωτικη μανια.😀

Τωρα ημουν αναμεσα σε xbox series x και το ps5,με περισσοτερη κλιση προς το ps5.Τελικα θα παω για ps5 ,λογικα την digital,κυριως για τα multiplatform και κανα spiderman( οι υπολοιπες αποκλειστικοτητες της sony μου ειναι αδιαφορες,εξαιρω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ bloodborne γιατι αυτο ειναι FROMSOFT)

Μου ελεγε και ο ανιψιος οτι μαζευει λεφτα να παρει και του ειπα πως συμφερει να παρει το xbox series s μαζι με gamepass κυριως λογου fifa.

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Με 1χρονο εγγυηση δυστηχως το ps5 ειναι τεραστιο ρισκο για day one αγορα χωρις επεκταση εγγυησης,ειδικα απο την στιγμη που πλεον μαθαμε και τα περι Liquid Metal. Οι μηχανικοι της Sony Μπορει να τεσταραν το LM για 2χρονια ξερω γω,αλλα την κονσολα σαν αγοραστης οι περισσοτεροι φανταζομαι την θελουμε για παραπανω απο αυτο.

Το λεω αυτο γιατι δεν ξερω αν Vodafone ή Γερμανος προσφερουν επεκταση εγγυησης,οπως σιγουρα δεν προσφερουν τα σκρουτζομαγαζα. Στα περισσοτερα προιοντα δεν ειμαι υπερ της επεκτασης εγγυησης αλλα σε day one Playstation ή πχ Oled τηλεορασεις,πιστευω επιβάλλεται. 

όλες οι ηλεκτρονικές- ηλεκτρολογικές  συσκευές βάση ευρωπαικης οδηγίας είναι 2 χρόνια. 

6 λεπτά πριν, dream21 είπε

όλες οι ηλεκτρονικές- ηλεκτρολογικές  συσκευές βάση ευρωπαικης οδηγίας είναι 2 χρόνια. 

Ρωτησε σε καποιο Ευρωπαικο amazon,τι εγγυηση δινουν στο ps4. Μην πεσεις απο τα συννεφα αν σου πουν 1χρονο.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, dream21 είπε

Yes... Konami Rules :)

@music_lover για δες εδώ στα Spec https://shop.westerndigital.com/products/internal-drives/wd-black-sn850-nvme-ssd#WDS100T1XHE-00AFY0 στις διαστασεις πρεπει να την παιρνει λογικα με την ψυκτρα πως το βλέπεις;

Αν δεν πάρω στα χέρια μου την κονσόλα, να μετρήσω διαστάσεις ή αν δεν μου χαρακτηρίσουν compatible τον συγκεκριμένο δίσκο, δεν ξέρω τι να σου πω. Προς τι η βιασύνη?

Επεξ/σία από music_lover

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Αν δεν πάρω στα χέρια μου την κονσόλα, να μετρήσω διαστάσεις ή αν δεν μου χαρακτηρίσουν compatible τον συγκεκριμένο δίσκο, δεν ξέρω τι να σου πω. Προς τι η βιασύνη?

Θα έρθει ένας Ξάδελφος μου από αμερικη  μέσα Νοεμβρίου μπας και μου το έφερνε διότι πιστεύω εδώ θα είναι δύσκολο να το βρω

15 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ρωτησε σε καποιο Ευρωπαικο amazon,τι εγγυηση δινουν στο ps4. Μην πεσεις απο τα συννεφα αν σου πουν 1χρονο.

Aλήθεια δεν το ήξερα . Μήπως είναι πολιτική της Amazon;

Επεξ/σία από dream21

20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

20 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Εγω παντως συνεχιζω να ελπιζω πως day one θα μπω ειτε κωτσοβολο ειτε γερμανος και θα βρω την κονσολα στα ραφια.Σε περιπτωση παντα αν μου την δωσει και την παρω day one εννοειται,πραγμα που βλεπω δυσκολο καθως και οι δυο δεν μου εχουν δειξει κατι ακομα.Απλως κοντα στις γιορτες παντα με πιανει μια καταναλωτικη μανια.😀

Τωρα ημουν αναμεσα σε xbox series x και το ps5,με περισσοτερη κλιση προς το ps5.Τελικα θα παω για ps5 ,λογικα την digital,κυριως για τα multiplatform και κανα spiderman( οι υπολοιπες αποκλειστικοτητες της sony μου ειναι αδιαφορες,εξαιρω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ bloodborne γιατι αυτο ειναι FROMSOFT)

Μου ελεγε και ο ανιψιος οτι μαζευει λεφτα να παρει και του ειπα πως συμφερει να παρει το xbox series s μαζι με gamepass κυριως λογου fifa.

Στις γιορτες ειναι πιθανο να υπαρχουν στα ραφια, στο launch το κοβω χλωμο να μπεις στις μεγαλες αλυσιδες και να βρεις. Προσωπικα ειμαι εντελώς κατα σε σχεση με την επεκταση εγγύησης αλλα ενταξει ο φιλος δεν το εβαλε μεσα στην εξίσωση. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vorlon είπε

Εχουν πει πόσους εξωτερικούς USB δισκους θα υποστηρίζει το PS5? Γιατι το 4 υποστηρίζει μονο εναν

https://www.pushsquare.com/guides/which-ssd-drives-will-be-compatible-with-ps5

https://www.pushsquare.com/guides/best-ps5-and-ps4-external-hard-drives

Επεξ/σία από GreekLegend2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, dream21 είπε

Aλήθεια δεν το ήξερα . Μήπως είναι πολιτική της Amazon;

Δυστηχως οχι. Και το προβλημα ειναι οτι παιζει να μην βγαλεις ακρη ουτε με συνηγορο/ΓΓΚ,συγκεκριμενα.

Βεβαια το θεμα ειναι οτι η περιπτωση του ps5 ακομα και με 2χρονια εγγυηση να εδινε η Sony, ειναι ιδιαιτερη λογω liquid metal.

Δεν ειναι οπως στο ps4 που μπορει να ειχες την κονσολα και 5χρονια χωρις να αλλαξεις παστα και δεν τρεχει τιποτα.

Και δεν ξερω και τι χρηματα θα ζητανε τα service για την αλλαγη της.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...