Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, dream21 είπε

Κάτσε και θα δεις μέσα στο 2021 κάθε 6μηνο και exclusive λιγο υπομονη 

Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά και ειδική για το Game Pass Ultimate , Οσο αναφορα την κονσολα κρατα μικρο καλαθι διοτι μολις ακουσεις τα νουμερα πωλησεων τα επισημα θα απογοητευθεις και σου μιλαει ενας σονακιας . Η ψαλιδα κλεινει δεν ειναι οπως τις παλιες εποχες 10 playstation προς 1 Xbox. Το τοπιο σε 2-3 χρονακια χαλαρα θα ειναι 6 προς 4 υγεια να εχουμε να ειμαστε εδω να τα σχολιαζουμε.

τι εγραψα για το gamepass? οσο η ms συνεχιζει να το δινει 30 ευρω το χρονο ειναι τρομερο value για το καταναλωτη(κατα συνεπεια ελαχιστα κερδοφορο για την MS, που προφανεστατα χεστηκα, οπως και για τα οικονομικα της σονι)...Το αν το xbox   δινει λογους αγορας της κονσολας αμφισβητω, οταν ο συνδυασμος pc/ps5 φανταζει ο ιδανικος...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, dream21 είπε

Κάτσε και θα δεις μέσα στο 2021 κάθε 6μηνο και exclusive λιγο υπομονη 

Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά και ειδική για το Game Pass Ultimate , Οσο αναφορα την κονσολα κρατα μικρο καλαθι διοτι μολις ακουσεις τα νουμερα πωλησεων τα επισημα θα απογοητευθεις και σου μιλαει ενας σονακιας . Η ψαλιδα κλεινει δεν ειναι οπως τις παλιες εποχες 10 playstation προς 1 Xbox. Το τοπιο σε 2-3 χρονακια χαλαρα θα ειναι 6 προς 4 υγεια να εχουμε να ειμαστε εδω να τα σχολιαζουμε.

Όταν λες αποκλειστικά εννοείς μόνο στο Xbox ή και στο pc?

Συμφωνώ πάντως ότι η πιθανότητα 6 προς 4 είναι υπαρκτή. Και καλό για όλους μας.

Επεξ/σία από music_lover

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.gamesradar.com/golden-joystick-awards-2020-nominati

Βλέπω 3 στα 8 είναι της Sony. Το θέμα δεν είναι πόσα στούντιο έχεις αλλά τί κάνουν αυτά τα στούντιο.

Studio of the Year
Mediatonic
Naughty Dog
Respawn
Paradox Development Studio
Sucker Punch
Infinity Ward
Media Molecule
Supergiant Games

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εγώ το βλέπω ανάποδα. Κάποιος που παίρνει τις 2 κονσόλες, δεν χάνει και πολλά απο κάποιον που σκάει 2κ σε ένα πισί και παίζει ΟΛΑ τα exclusives. Οπότε αγαπηθείτε. Επίσης αφήστε το gamepass στο νήμα. Τέλειο είναι, του παρόντος δεν είναι. Fall guys game of the year ψήφος

Μόλις τώρα, chncynic είπε

Εγώ το βλέπω ανάποδα. Κάποιος που παίρνει τις 2 κονσόλες, δεν χάνει και πολλά απο κάποιον που σκάει 2κ σε ένα πισί και παίζει ΟΛΑ τα exclusives. Οπότε αγαπηθείτε. Επίσης αφήστε το gamepass στο νήμα. Τέλειο είναι, του παρόντος δεν είναι. Fall guys game of the year ψήφος

Εγώ φέτος αποφάσισα να αφήσω το pc gaming για χάρη του xbox και το ps5 για τις αποκλειστικότητες. Προτιμώ αυτό από το να δώσω 1000 ευρώ για μια 3080. Προφανώς δεν ενδιαφέρομαι για πολλά hz οθόνες. Το 4k/60 μου είναι αρκετό, ακόμη και το 1440p/60 εφόσον θα κάθομαι 2 μέτρα από την τηλεόραση είναι αποδεκτό.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GreekLegend2 είπε

Αδερφέ αν μου ελεγες 5 χρονια πριν οτι η MS δεν εχει παιχνιδια θα συμφωνουσα.Σημερα εχει αρκετα και μαζι με την bethesda σε λιγα χρονια μπορει να ξεπερασει και σε αριθμό την sony.Καλός ή κακός η MS κατάλαβε οτι χρειαζεται άμεσα παιχνίδια για αυτο ειπαν οτι δεν θα σταματήσουν μονο στην bethesda.Σκέψου οτι η bethesda εχει ήδη παρα πολλα παιχνιδια υπό ανάπτυξη και σε συνδυασμό με το day 1 game pass ειναι απιστευτο deal.Η Microsoft ποντάρει πολυ στο game pass την τωρινή γενιά και δεν ξερω κατα πόσο τα 80 ευρώ που ζητάει για καθε της παιχνιδι η sony θα της βγει σε καλό μακροπρόθεσμα.1 παιχνίδι της sony είναι 8 μήνες game pass.

Η microsoft ευελπιστούμε ΝΑ εχει παιχνίδια σε επίπεδο sony. προσωπικά αμφιβάλω οτι το gamepass δίνει κέρδος οπως ειναι αυτη τη στιγμή αλλά προφανώς δεν ειμαι στα οικονομικά τους. θεωρω απλα οτι αυτη τη στιγμη χτίζουν για να εισπράξουν αργότερα, όμως ξέρεις τι? δεν είναι τόσο απλο. Αυτο που λες οτι θα τα βαζει day one τζάμπα να υπολογίζεις οτι ΑΑΑ έχουν κ έξοδα όπως έχουν κ έξοδα οι σερβερς στήσιμο συντήρηση κτλ. το gamepass πουλησε σα τρελο και εγω έβαλα, αλλα η συνδρομή οπως είναι τωρα ειναι ανεκτή έστω κ 180 το χρόνο, αλλα 180 το χρονο θα βγαζει εξοδα κατασκευης ΑΑΑ συντήρηση στήσιμο μαρκετινγ διαφήμιση κτλ για ΠΟΛΛΑ ΑΑΑ κ οχι 1- 2- 3- 4? επίσης είμαστε τόσο σίγουροι οτι οι παιχνιδαρες που θα δωσει οτι θα "πουλήσουν" κ θα "αγαπηθουν"? Δες Death stranding παραγωγή , εμενα απο τα αγαπημένα μου, "πούλησε" οσο θεωρούσαν?. είναι ολα σχετικα.. η σονυ εχει αγαπημένους τιτλους που εχουν τεράστιο κοινο κ την ακολοθουν τυφλα αλλα το έχτισε σε 2 γενεές όχι σε μια. εδω θα μαστε να δουμε αν θα πετυχει ολη αυτη η προσπάθεια κ αν το τελικο κόστος θα παραμείνει σε επίπεδο VFM για εμας τους καταναλωτες, προσωπική μου διαίσθηση όμως ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο και αναφέρομαι στο τμημα του ΧΒοΧ καθαρά αλλιώς κλαιν χρηματοδοτούν τα αλλα τμηματα κ θα υπάρχει ζωντανή να λέει οτι πετυχενει.

θελω πολυ να μοιραστεί η πιτα γτ θα νε καλο για ολους μας, οσο ο ενας δίνει ο αλλος αναγκάζετε να δώσει κατι ακόμα k  να προσπαθησει ακομα πιο πολυ. Από την αλλη αν το gamepass τα καταφερει στο 100% τότε θα αναγκαστεί η σονυ ακομα και παιχνίδια της να δωσει στο gamepass που παλι δε θα νε καλο γτ θα είναι σαν να την καταπινει

Επεξ/σία από sndev
  • Like 5

Παντως και το ps now αν ερθει Eλλαδα πιστευω θα αξιζει,απλα η σονυ δεν θα βαζει day 1 τα νεα της παιχνιδια οπως η ms,μπορει μετα απο κανα χρονο οπως εκανε τωρα με days gone medievil κτλ

Θα δωσει και δωρεαν ποσες παιχνιδαρες με το ps plus collection

off topic: ανοιξε η βετα του call of duty στο ps4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβα για ποια in-house nextgen games της Sony μιλαμε αυτη την στιγμη, που θα συνοδευσουν το launch της κονσολας; το DeS ειναι remake παλιοτερου  παιχνιδιου και το Ratchet, το οποιο δεν το λες και ακριβως system seller. στο γκαλοπ που εγινε για τα preorders, καποιος ποσταρε το λινκ πιο πανω, οι περισσοτεροι πηραν το PS5 λογω Morales, ενα currentgen expansion βασικα, και το επομενο GOW. το οποιο GOW δεν υπαρχει περιπτωση να βγει πριν το τελος του 2021 και εαν βγει κιολας τοτε.

Αναφορά σε κείμενο

Αυτο που λες οτι θα τα βαζει day one τζάμπα να υπολογίζεις οτι ΑΑΑ έχουν κ έξοδα όπως έχουν κ έξοδα οι σερβερς στήσιμο συντήρηση κτλ.

γκουχ MTX/LT/DLC γκουχ η ΜΣ ειναι μανουλα σε αυτο τον τυπο monetary system.

Επεξ/σία από KilliK
  • Confused 2

10 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εγώ φέτος αποφάσισα να αφήσω το pc gaming για χάρη του xbox και το ps5 για τις αποκλειστικότητες. Προτιμώ αυτό από το να δώσω 1000 ευρώ για μια 3080. Προφανώς δεν ενδιαφέρομαι για πολλά hz οθόνες. Το 4k/60 μου είναι αρκετό, ακόμη και το 1440p/60 εφόσον θα κάθομαι 2 μέτρα από την τηλεόραση είναι αποδεκτό.

Ακριβώς το ίδιο.

1 λεπτό πριν, xavier είπε

τι εγραψα για το gamepass? οσο η ms συνεχιζει να το δινει 30 ευρω το χρονο ειναι τρομερο value για το καταναλωτη(κατα συνεπεια ελαχιστα κερδοφορο για την MS, που προφανεστατα χεστηκα, οπως και για τα οικονομικα της σονι)...Το αν το xbox   δινει λογους αγορας της κονσολας αμφισβητω, οταν ο συνδυασμος pc/ps5 φανταζει ο ιδανικος...

Είναι κερδοφόρο για την  MS το Game pass Ultimate και ο λογος απο τους 15Μ users δεν ειναι ολοι του 1$ συνδρομη το μηνα.

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Μιλάω ότι αυτή τι στιγμή έχει 21-22 studios εκεί έξω που δεν υπάρχει περίπτωση κάθε 6 μηνο να μην βγάζει 1 αποκλειστικό από το 2021 . Τώρα εάν θα το βγάλει μόνο για το Xbox η θα το δώσει και στο PC δεν το γνωρίζω αλλά να μην ξεχνάμε και πόσος κόσμος δεν έχει PC και του είναι πιο εύκολο και οικονομικό να πάρει ένα Xbox ώστε να παίξει ένα αποκλειστικό της MS από το να δώσει 1500€ για να φτιάξει ένα PC. Πάντως μην ξεχνάς ότι και η Sony πολλούς τίτλους σε εισαγωγικά  exclusive τυπου Horizon τους πασαρε και για PC μιας και βλεπει και πως και εκει υπαρχει τυρακι χρημα.

Εγώ το βλέπω πάντως και από τον ξάδελφο μου στην Αυστραλία που παρόλο που είναι σονακιας και αυτος μου λέει δεν μπορείς να φανταστείς πως πάει τρένο το Xbox series X και πιστευει και αυτος το ιδιο .Την ελληνικη αγορα δεν την υπολογιζω καν διοτι ειναι 8 προς 2 χαλαρα playstation προς το παρον αλλα σκεψου ομως και εναν πατερα που μπορει να αγορασει ενα Xbox να ριξει και μια συνδρομη game pass και να μην ξανα αγορασει τιποτα και να την δωσει στο παιδι του και να την βγαλει με 70€ ολοκληρο τον χρονο.

φυσικά είναι καλό για όλους μας ο ανταγωνισμός δεν το συζητώ αλλά θα δούμε πολλά 

25 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

παλι xbox εγινε το νημα, θα κλειδωθει παλι

Συζητάμε κόσμια όλοι μας και δεν κλειδώνει το thread ,  άλλωστε και στο thread του ΧΒΟΧ Series X το ιδιο πραγμα γινεται αντιστοιχα με τις αποψεις μας και για το PS5 .

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dream21 είπε

Εγώ το βλέπω πάντως και από τον ξάδελφο μου στην Αυστραλία που παρόλο που είναι σονακιας και αυτος μου λέει δεν μπορείς να φανταστείς πως πάει τρένο το Xbox series X και πιστευει και αυτος το ιδιο .Την ελληνικη αγορα δεν την υπολογιζω καν διοτι ειναι 8 προς 2 χαλαρα playstation προς το παρον αλλα σκεψου ομως και εναν πατερα που μπορει να αγορασει ενα Xbox να ριξει και μια συνδρομη game pass και να μην ξανα αγορασει τιποτα και να την δωσει στο παιδι του και να την βγαλει με 70€ ολοκληρο τον χρονο.

Εγω παντως που ζω Σουηδια, δε παει κανενα τραινο το xbox, οπως και σε ολη τη Σκανδιναβια. Η Σονυ και το switch μονο υπαρχουν εδω

kai το ξαναλεω, κουραζετε να μιλατε συνεχεια για το xbox, προσωπικα δεν με ενδιαφερει παντε μιληστε στο αλλο τοπικ

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 8
  • Sad 1

Η FromSoftware έχει σκοπό να βάλει κάνα 2 από τους 288 υπαλλήλους της να ξεκλειδώσουν το framerate του Bloodborne να γουστάρουμε έπος στα 60fps ή είναι αποκλειστικά απασχολημένη με το Elden Ring? 🙄

• Like 1

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Η FromSoftware έχει σκοπό να βάλει κάνα 2 από τους 288 υπαλλήλους της να ξεκλειδώσουν το framerate του Bloodborne να γουστάρουμε έπος στα 60fps ή είναι αποκλειστικά απασχολημένη με το Elden Ring? 🙄

😈

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Λογικά θέλω να πιστεύω πως ναι.

@music_lover Είδα στην υπογραφή σου ότι έχεις  ενισχυτή  ΟΝΚΥΟ ΤΧ- ΝΡ656 o οποίος υποστηρίζει Dolby Atmos ... καιρός να αγοράσεις και ένα  ΧΒΟΧ Series X για πραγματικό ήχο στα παιχνίδια με Dolby Atmos  :D :D 

Επεξ/σία από dream21

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...