Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμ δεν είναι έξυπνοι σαν την MS που σταμάτησαν από το 2018 να βγάζουν παιχνίδια. Προφανώς τα κρατούσαν όλα για next gen μαζί με το πενταετίας ήδη Halo. 🥶

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

54 λεπτά πριν, chncynic είπε

Δεν είμαι βλακείες λέω. Αλλα όταν είσαι η Sony και κάνεις παιχνίδι το 2018 ας πούμε γνωρίζοντας οτι σε 1.5 χρόνο θα βγάλεις κονσόλα με lunch title κάτι απο το game... :)
Έπίσης χαλαρώστε ιππότες. Κοροιδεύω είναι εμφανές. Πρέπει να βάλω ταμπέλα ΑΣΤΕΙΟ να χαλαρώστε?

Το ίδιο λέμε βασικά. Ο καθένας με την τιμωρία του. Εγώ αν καλυφθώ απο κάτι άλλο (ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΠΤ ΙΠΠΟΤΕΣ ΗΡΕΜΗΣΤΕ), θα προτιμήσω να μην αγοράσω τον τίτλο εκτός κι αν πιστεύω οτι αξίζει τα λεφτά του, που νομίζω οτι στην παρούσα φάση, δεν αξίζει αν έχεις παίξει στο ps4

Χαρας την υπομονη σου..φαντασου εγω που θα παρω ps5 και οχι xbox γραφω στο θρεντ του xbox😂

• Like 1

3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Χαρας την υπομονη σου..φαντασου εγω που θα παρω ps5 και οχι xbox γραφω στο θρεντ του xbox😂

Και τα δύο θα τα πάρω - μακάρι να μην το μετανιώσω

47 λεπτά πριν, zlave είπε

Εμ δεν είναι έξυπνοι σαν την MS που σταμάτησαν από το 2018 να βγάζουν παιχνίδια. Προφανώς τα κρατούσαν όλα για next gen μαζί με το πενταετίας ήδη Halo. 🥶

Αδερφέ αν μου ελεγες 5 χρονια πριν οτι η MS δεν εχει παιχνιδια θα συμφωνουσα.Σημερα εχει αρκετα και μαζι με την bethesda σε λιγα χρονια μπορει να ξεπερασει και σε αριθμό την sony.Καλός ή κακός η MS κατάλαβε οτι χρειαζεται άμεσα παιχνίδια για αυτο ειπαν οτι δεν θα σταματήσουν μονο στην bethesda.Σκέψου οτι η bethesda εχει ήδη παρα πολλα παιχνιδια υπό ανάπτυξη και σε συνδυασμό με το day 1 game pass ειναι απιστευτο deal.Η Microsoft ποντάρει πολυ στο game pass την τωρινή γενιά και δεν ξερω κατα πόσο τα 80 ευρώ που ζητάει για καθε της παιχνιδι η sony θα της βγει σε καλό μακροπρόθεσμα.1 παιχνίδι της sony είναι 8 μήνες game pass.

• Like 1

1 hour ago, zlave said:

Οντως σταματησαν...

μονο 10 παιχνιδια μεσα στο 2020😀

Xbox Game Studios Momentum Hero Image

• Like 2
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε

Αδερφέ αν μου ελεγες 5 χρονια πριν οτι η MS δεν εχει παιχνιδια θα συμφωνουσα.Σημερα εχει αρκετα και μαζι με την bethesda σε λιγα χρονια μπορει να ξεπερασει και σε αριθμό την sony.Καλός ή κακός η MS κατάλαβε οτι χρειαζεται άμεσα παιχνίδια για αυτο ειπαν οτι δεν θα σταματήσουν μονο στην bethesda.Σκέψου οτι η bethesda εχει ήδη παρα πολλα παιχνιδια υπό ανάπτυξη και σε συνδυασμό με το day 1 game pass ειναι απιστευτο deal.Η Microsoft ποντάρει πολυ στο game pass την τωρινή γενιά και δεν ξερω κατα πόσο τα 80 ευρώ που ζητάει για καθε της παιχνιδι η sony θα της βγει σε καλό μακροπρόθεσμα.1 παιχνίδι της sony είναι 8 μήνες game pass.

3 παιχνιδια εχει για αμεση κυκλοφορια η bethesda απο τα οποια τα 2 ειναι timed exclusive στο ps5 και το 3ο ειναι επισης πολυ πιθανο να ερθει και στο ps5...το φορμαρισμενο της στουντιο(id), μολις φετος κυκλοφορησε παιχνιδι οποτε το επομενο της παιχνιδι θα αργησει...

Εχει καθυστερησει πολυ η MS...Σκιπαροντας ολοκληρη τη προηγουμενη γενια, θα περιμενε καποιος να ειναι ετοιμοι στο launch, αλλα δεν ειναι απο αποψη παιχνιδιων...Και σε ενα launch νεας κονσολας δεν μπορεις να βασιστεις στα crossgen των third party...

Το gamepass μπορει να συνεχισει την ανοδικη του πορεια στα κινητα και στα pc με τα μηδενικα του κερδη και η κονσολα να εχει ηδη αποτυχει...

@privateer μιλαμε για σοβαρα παιχνιδια και οχι indie παιχνιδακια που ηταν σε εξελιξη απο τα στουντιο πριν αποκτηθουν απο την MS...αν τα στουντιο που αγοραστηκαν συνεχιζουν να βγαζουν bleeding edge και grounded παιχνιδια, ας το κλεισουν το μαγαζι..οι προσδοκιες ειναι πολυ μεγαλυτερες απο στουντιο οπως η obsidian και η νιντζα...μη τους αδικειτε...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 7

3 λεπτά πριν, xavier είπε

Το gamepass μπορει να συνεχισει την ανοδικη του πορεια στα κινητα και στα pc με τα μηδενικα του κερδη και η κονσολα να εχει ηδη αποτυχει...

Πωπωπωπωπωπωπ :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά διορθώστε με αν κάνω λάθος ,αλλά και  τα remaster  halo  στο collection όπως και το Gears of War: Ultimate  τα πληρώσαμε κανονικά σα αυτή την γενιά  και δεν ήταν  δωρεάν για όσους τα είχαν στο 360, εγώ πάντως τα πλήρωσα . Πριν λίγες μέρες  νμζ βγήκε και το Halo 3: ODST remaster  στο pc και από ότι ξέρω  δεν είναι δωρεάν για όσους το είχαν στο 360 μέσω του play anywhere . Α και μην μου πείτε ότι είναι δωρεάν με gamepass  γιατί το gamepass δεν είναι δωρεάν, αν δεν είχαμε την Βραζιλία (και δεν ξέρουμε για πόσο θα την έχουμε )τώρα θα δίναμε για ultimate 180 ευρώ τον χρόνο .  Το να ξεκλειδώσω απλά τα frames και την ανάλυση δεν είναι  remaster σε μια backwards compatible κονσόλα .Τώρα το τι θα γίνει σε αυτή την γενιά από κάθε εταιρία μένει να το δούμε .  Για το spider-man-miles-morale θεωρώ υπερβολική και γελοία την τιμή των 50 ευρώ για το ps4  για ένα stand alone expansion των 6-7? ωρών (λογικά κάπου εκεί θα είναι ), τα + 10 ευρώ  για την ultimate του ps5 δεν το θεωρώ και το τόσο κακό για ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  , οι υπόλοιποι απλά προσπερνάμε  γιατί 60 ευρώ για κάποιον που έχει παίξει το παιχνίδι δεν αξίζει .

Επεξ/σία από ntritzt
  • Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, xavier είπε

3 παιχνιδια εχει για αμεση κυκλοφορια η bethesda απο τα οποια τα 2 ειναι timed exclusive στο ps5 και το 3ο ειναι επισης πολυ πιθανο να ερθει και στο ps5...το φορμαρισμενο της στουντιο(id), μολις φετος κυκλοφορησε παιχνιδι οποτε το επομενο της παιχνιδι θα αργησει...

Εχει καθυστερησει πολυ η MS...Σκιπαροντας ολοκληρη τη προηγουμενη γενια, θα περιμενε καποιος να ειναι ετοιμοι στο launch, αλλα δεν ειναι απο αποψη παιχνιδιων...Και σε ενα launch νεας κονσολας δεν μπορεις να βασιστεις στα crossgen των third party...

Ναι φίλε μου συμφωνώ εγώ μιλάω για την επομενη τριετία-τετραετία.Συμφωνώ οτι η MS δεν ηταν ετοιμη για το launch, ειδικά η καθυστέρηση του halo ηταν μεγάλο φάουλ αλλά η αγορά της bethesda ( 400 developers) ηταν μεγάλο συν.Έχει εξασφαλίσει πολύ δυνατα Ip (doom,wolfestein,prey, elder scrolls,starfield) μάζι με όλα τα αλλα studios δεν δικαιολογει πια την φράση "Η ms δεν εχει παιχνίδια".Πιστεύω δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα τα μελλοντικα τους games να βγουν στο PS εκτος αν ειναι καποιος τεράστιος τίτλος.Ακόμα και να αποφασισουν να τα κυκλοφορησουν οι χρήστες του xbox θα τα εχουν day 1 μέσω game pass ενω οι χρήστες του PS θα τα πληρωνουν 70-80 ευρώ το καθένα.Και στις 2 περιπτώσεις κερδίζει η MS..Είτε θα αναγκαστεί καποιος να αγοράσει PC/xbox για να παίξει τους τίτλους ή να σκάσει 70-80 ευρώ για να τα έχει στο PS.

Απο που και ως που να αποτύχει το game pass με τόσους εκατομμυρία χρήστες? 

Indie παιχνιδάκια το sea of thieves,forza,halo,fable awoved? H obisidan έχει ηδη ανακοινώσει το avowed..Το grounded ηταν ενας εξτρα τιτλος απο λιγους dev της το οποιο ειναι και ενα πολυ καλο survival παιχνιδι. Καλο θα ειναι να βγάλεις τα γυαλιά της sony φιλε μου :)

Επεξ/σία από GreekLegend2
  • Like 2

Golden Joystick Awards 2020 nominations

https://www.gamesradar.com/golden-joystick-awards-2020-nominations/

PlayStation Game of the Year

• The Last of Us Part II
  • Nioh 2
  • Ghost of Tsushima
  • Final Fantasy VII Remake
  • Marvel's Iron Man VR
  • Spelunky 2
  • Dreams
  • Fall Guys

• Like 1
  • Thanks 8

7 λεπτά πριν, Edel είπε

Το fall guys γιατί? WtF? πως γίνεται μια παραγωγή των 100 ευρώ να μπαίνει υποψήφια με Last of us, FF κλπ κλπ? 

Γιατί όχι?  Αξίζει άνετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Edel είπε

Το fall guys γιατί? WtF? πως γίνεται μια παραγωγή των 100 ευρώ να μπαίνει υποψήφια με Last of us, FF κλπ κλπ? 

Φαντάζομαι κυρίως λόγω του impact. Όπως σε προηγούμενες χρονιές που βλέπαμε το fortnite υποθέτω. Σίγουρα πάντως το budget δεν έχει καμιά σημασία για το αν είναι καλό ή όχι το παιχνίδι 

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 2

2 ώρες πριν, zlave είπε

Κάτσε και θα δεις μέσα στο 2021 κάθε 6μηνο και exclusive λιγο υπομονη 

1 ώρα πριν, xavier είπε

Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά και ειδική για το Game Pass Ultimate , Οσο αναφορα την κονσολα κρατα μικρο καλαθι διοτι μολις ακουσεις τα νουμερα πωλησεων τα επισημα θα απογοητευθεις και σου μιλαει ενας σονακιας . Η ψαλιδα κλεινει δεν ειναι οπως τις παλιες εποχες 10 playstation προς 1 Xbox. Το τοπιο σε 2-3 χρονακια χαλαρα θα ειναι 6 προς 4 υγεια να εχουμε να ειμαστε εδω να τα σχολιαζουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...