Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευτυχώς έγινε το teardown και γλιτώσαμε από σχόλια του τύπου "εγώ αυτό το άσπρο έκτρωμα δεν το βάζω στο σαλόνι μου" καθότι πλέον με τα αφαιρούμενα μέρη θα του βάζεις ότι χρώμα θες και αυτό ήταν πολύ έξυπνη κίνηση από την Sony.

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ευτυχώς έγινε το teardown και γλιτώσαμε από σχόλια του τύπου "εγώ αυτό το άσπρο έκτρωμα δεν το βάζω στο σαλόνι μου" καθότι πλέον με τα αφαιρούμενα μέρη θα του βάζεις ότι χρώμα θες και αυτό ήταν πολύ έξυπνη κίνηση από την Sony.

ΠΛΕΡΩ βέβαια :) - αν και πέρα από το glossy μαύρο δεν με πολυχαλαει προσωπικα. Η σύντροφος θα τσιριξει λίγο αλλά εντάξει, θα περάσει

εμενα που δε μαρεσει κ θέλω να το βαλω σε ντουλαπάκι από κατω κ η άλλη θέλει να το στολίσει διπλά στη tv Να ανησυχώ?  

6 λεπτά πριν, sndev είπε

εμενα που δε μαρεσει κ θέλω να το βαλω σε ντουλαπάκι από κατω κ η άλλη θέλει να το στολίσει διπλά στη tv Να ανησυχώ?  

Ξεκάθαρα :D

24 λεπτά πριν, music_lover είπε

Καιρό δεν έχει αυτό? Το έχω ξαναδεί νομίζω - Τέλειο φαίνεται.

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Αν βγάλουν ανάγλυφα καπάκια, θα είναι όλα τα λεφτά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ναι είναι έξυπνο,χωρίς βέβαια να  πρωτοτυπούνε κιόλας,αφού κάτι παρόμοιο είχε κάνει και παλιά το 360 (με την αλλαγή των faceplate) φυσικά είναι έξυπνος τρόπος να πάρουν εχτρά λεφτά και απο αυτό,αφού θα σκάς,πιστεύω κάνα 30ρη (πιθανώς και παραπάνω)για νέα χρώματα και θέματα για τα πλαστικά.💰

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1

7 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Ναι είναι έξυπνο,χωρίς βέβαια να  πρωτοτυπούνε κιόλας,αφού κάτι παρόμοιο είχε κάνει και παλιά το 360 (με την αλλαγή των faceplate) φυσικά είναι έξυπνος τρόπος να πάρουν εχτρά λεφτά και απο αυτό,αφού θα σκάς,πιστεύω κάνα 30ρη (πιθανώς και παραπάνω)για νέα χρώματα και θέματα για τα πλαστικά.💰

Το θέμα είναι αν θα σκοτώσουν τις limited έτσι ή αν θα βάλουν απλά και αλλαγές στο κυρίως κομμάτι της κονσόλας για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους.
Πάντως εδώ να πούμε και ένα μπράβο στην Sony που είναι η τελευταία εταιρία που στις limited παιχνιδιών δίνει το παιχνίδι κανονικά και όχι κωδικό (η MS μάλιστα το πήγε στο άλλο άκρο και το κλειδώνει το παιχνίδι στην κονσόλα, να μην μπορείς να το πουλήσεις για να πάρεις το physical 🤮 ).

8 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Το θέμα είναι αν θα σκοτώσουν τις limited έτσι ή αν θα βάλουν απλά και αλλαγές στο κυρίως κομμάτι της κονσόλας για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους.
Πάντως εδώ να πούμε και ένα μπράβο στην Sony που είναι η τελευταία εταιρία που στις limited παιχνιδιών δίνει το παιχνίδι κανονικά και όχι κωδικό (η MS μάλιστα το πήγε στο άλλο άκρο και το κλειδώνει το παιχνίδι στην κονσόλα, να μην μπορείς να το πουλήσεις για να πάρεις το physical 🤮 ).

βασικα ας τις σκοτώσουν. αν ηταν ενας τομεας σε αυτη τη γενια που το Xbox ηταν καλυτερο ηταν οι συλλεκτικες εκδοσεις. πλην πολυ λιγων μοντελων, οι περισσότερες του PS4 ηταν απο μετριότητα εως κ απαραδεκτες. Τουλαχιστον ετσι θα μπορεί ο καθενας να βαλει οτι θελει, οπως γινοταν και στο Xbox360.

2 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

βασικα ας τις σκοτώσουν. αν ηταν ενας τομεας σε αυτη τη γενια που το Xbox ηταν καλυτερο ηταν οι συλλεκτικες εκδοσεις. πλην πολυ λιγων μοντελων, οι περισσότερες του PS4 ηταν απο μετριότητα εως κ απαραδεκτες. Τουλαχιστον ετσι θα μπορεί ο καθενας να βαλει οτι θελει, οπως γινοταν και στο Xbox360.

Γιατί ρε; Spiderman γαμούσε. DS γαμούσε (ειδικά το χειριστήριο). Θα πρέπει λοιπόν να σου βγάλουν εκτός από πλαστικά και άλλα πράγματα συλλεκτικά. Που φυσικά σαν σύνολο θα τα πληρώσεις παραπάνω. Από την άλλη βέβαια θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις συλλεκτική την κονσόλα που έχεις αγοράσει ήδη. Εγώ πάντως περιμένω συλλεκτικές για να μπω στην νέα γενιά.

Μεγαλη μουφα αυτη με τις συλλεκτικες αν σου εβγαζε προβλημα που σου δινανε αλλη απλη εκδοση επισκευασμενη,ουτε καν επιστροφη χρηματων(ειχαμε ατομα και στο εδω forum που την ειχαν πατησει ετσι).

Καλυτερα που εγινε ετσι να γλυτωσουμε και τους scalpers.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματικά μεγαλη τους βλακεία. εχω φιλο με συλλεκτική Ps4 που εχει ξεκάθαρα θεμα , όταν ζεστενετε πολυ κανει σπασίσματα στην εικόνα κ μετα απο καποια ωρα κλείνει. του δίνανε μονο ανασκευασμένη μη συλλεκτική οπότε τη κράτησε με το θέμα αυτό κ έβαλε απο κάτω ανεμηστηρα σαν αυτα για laptop για να παίζει ανθρώπινα. 

Επεξ/σία από sndev

Καλα στην θεωρια μπορει αν το κυνηγησει να παρει επιστροφη χρηματων,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βρισκει να αγορασει το συγκεκριμενο μοντελο γιατι.....limited(αρα μονο ebay).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...