Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saloufas είπε

Εγώ το έχω παρατήσει το pc και τα παίζω όλα στο X, 4770κ/16gb/GTX1060. Εξαίρεση το doom2016 και outer worlds που τα τερμάτισα στο pc. 

Η φάση σε μένα θα παίξει ως εξής, τέλος του χρόνου παίρνω series x και ανταλλάσσω το one x με το ps4 pro του κολλητού μου. 

Αποτέλεσμα θα έχω series x και ps4 pro μόνο για να παίξω ορισμένα απο αυτά τα τιμημένα exclusives που μας τα έχετε κάνει τσουρέκια(κυρίως gow και uncharter) και ο κολλητός μου θα βρεθεί με ps5 και xbox one x. 

Το GOW και Uncharted κολλητέ Salufa είναι το ΑΑΑ junkfood της Sony (τα αντίστοιχα Gears και Halo της MS), προσωπικά, δεν τα συμπάθησα ποτέ.
Παίξε καλύτερα Bloodborne, Shadow of the colossus remake, Last guardian (μεταξύ άλλων) τα οποία είναι τα πραγματικά διαμάντια αυτής της γενιάς στο PS4 και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αξίζει η αγορα μπλεϊστέσιο  🙂
Ξέρεις κάτι, ? fook it, θα έβαζα ακόμα και το "μέτριο" The order 1886 στα must play αντί του UC4 και GOW, τουλάχιστον έχει και μια Α ατμόσφαιρα και προσωπικότητα παρόλο που είναι movie game® :D 
Δες τώρα πως θα μου την πέσουν όλοι ...🤣

Shadow of the colosus με εκεινα τα γραφικά, στα 60fps κολλημένα είναι gaming nirvana 

• Like 2
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, red1 είπε

Το GOW και Uncharted κολλητέ Salufa είναι το ΑΑΑ junkfood της Sony (τα αντίστοιχα Gears και Halo της MS), προσωπικά, δεν τα συμπάθησα ποτέ.

Εντελως υποκειμενικο ειναι αυτο. Εγω και τα δυο τα προτιμω μακραν απο το bloodborne. Oποτε ας δοκιμασει και θα δει τι του αρεσει.

Τον βλεπω με PS5 μετα.

ΥΓ. Με το Uncharted 4 επαθα πλακα, περιμενα να εχει κορεστει η σειρα. Δεν ηταν τυχαια τα μαζικα GOTY του 2016, 93 στο μετακριτικ και 17+ εκατομμυρια πωλησεις.

Για το SOTC συμφωνω, αλλα σιγουρα αρεσει σε πολυ λιγοτερους απο οτι η σειρα Uncharted. Οποτε ας μην ειμαστε τοσο απολυτοι. 

Εγω αν προτεινα σε καποιον ραντομ gamer θα προτεινα Uncharted και οχι Bloodborne ή SOTC, αν και το τελευταιο ειναι ενα απο τα αγαπημενα  ever αν οχι ΤΟ αγαπημενο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, red1 είπε

Προφανως ο συμφορουμιτης αναφερει τα πιο ''δημοφιλη''παιχνιδια που εχουν και ''γραφικαρες''.

Ποιος καθεται να ασχολειται με αλλα μικροτερα και λιγοτερο γνωστα παιχνιδια τωρα.Και δεν ειναι μονο αυτα που αναφερεις.Εγω θα ανεφερα και το Infamous ή ακομα και το Ratchet and clank ή και το Persona.

Αλλα η Ελληνικη κυριως μαζα δεν ασχολειται/παιζει αυτα τα παιχνιδια οπως δεν παιζει και multiplatform παιχνιδια τυπου Witcher(στις κονσολες).

Καθονται στα forum και διαφωνουν ατομα για τις κονσολες και τα παιχνιδια,στην χωρα του pro/fifa/call of duty/GTA.

Το βλεπω και αυτο το θεμα αργα ή γρηγορα να πηγαινει για κλειδωμα,πριν προλαβουν να κυκλοφορησουν οι κονσολες στην αγορα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Εντελως υποκειμενικο ειναι αυτο. Εγω και τα δυο τα προτιμω μακραν απο το bloodborne. Oποτε ας δοκιμασει και θα δει τι του αρεσει.

Τον βλεπω με PS5 μετα.

ΥΓ. Με το Uncharted 4 επαθα πλακα, περιμενα να εχει κορεστει η σειρα. Δεν πηρε τυχαιο το GOTY του 2015, 93 στο μετακριτικ και 17+ εκατομμυρια πωλησεις.

Δε το πηρε καθολου... :P το δωσαν στο overwatch το 2016 οι κομπλεξικοι...το god of war το πηρε, για μενα δικαια...Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι προκειται για το καλυτερο παιχνιδι του playstation...

καλη η παρεα σας, αλλα κατεβηκε το nioh 2, για να δουμε...

Επεξ/σία από xavier
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xavier είπε

Δε το πηρε καθολου... :P το δωσαν στο overwatch το 2016 οι κομπλεξικοι...το god of war το πηρε, για μενα δικαια...Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι προκειται για το καλυτερο παιχνιδι του playstation...

μιλαω για τα συνολικα. Απο ολα τα μεσα. Παντα αυτο κοιταω.

1. Uncharted 4: A Thief's End - 165 awards
2. Overwatch - 102 awards

Εχει και αλλα παρακατω. Τα βαζουν ολα

https://gotypicks.blogspot.com/2016/09/2016-game-of-year.html

Δεν ξερω αν θα ειναι το καλυτερο για μενα, αλλα επαθα πλακα. Απιστευτα απολαυστικο σε ολα τα επιπεδα. Story, gameplay, γραφικα, ολα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Τον βλεπω με PS5 μετα.

ΥΓ. Με το Uncharted 4 επαθα πλακα, περιμενα να εχει κορεστει η σειρα. Δεν ηταν τυχαια τα μαζικα GOTY του 2016, 93 στο μετακριτικ και 17+ εκατομμυρια πωλησεις.

Tο οτι κατι πουλάει δεν σημαίνει πως είναι αναγκαστικά και καλό, αμα ηταν έτσι, θα έπρεπε να ακούμε όλοι Katy Perry, Britney spears, Justin Bieber και απο ταινίες να βλέπουμε μονο σάπιο-Marvel και DC, κοινώς, οι πωλήσεις δεν είναι σωστό μετρό για να αποφανθεί κάποιος για την ποιότητα ενός προϊόντος , απλά σημαίνει οτι άρεσε στον λαό.

Κάποιος μίλησε σε προηγούμενες σελίδες για το φαινόμενο του video-club : οτι βλέπεις να είναι μονίμως νοικιασμένα κατι 2Κ, FIFA και PES (Και Uncharted , και Ass.Creed θα προσθέσω εγώ), τι πάει να πει αυτό ? Οτι είναι τα καλυτερότερα παιχνίδια ever ?

Αλλο το "pop" (βλέπε: popular), άλλο το "καλό", βέβαια, όπως σωστά λες και εσύ, αρκετές φορές αυτό ενδέχεται να είναι υποκειμενικό.

Επεξ/σία από red1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, red1 είπε

Tο οτι κατι πουλάει δεν σημαίνει πως είναι αναγκαστικά και καλό, αμα ηταν έτσι, θα έπρεπε να ακούμε όλοι Katy Perry, Britney spears, Just Bieber και απο ταινίες να βλέπουμε μονο σάπιο-Marvel και DC, κοινώς, οι πωλήσεις δεν είναι σωστό μετρό για να αποφανθεί κάποιος για την ποιότητα ενός προϊόντος , απλά σημαίνει οτι άρεσε στον λαό.

Οπως και το οτι δεν αρεσει σε σενα δεν λεει κατι για την ποιοτητα του παιχνιδιου. Το ιδιο ισχυει και για μενα για το Bloodborne το οποιο το βρισκω απλα οκ.

Σε κριτικες και βραβεια GOTY σαρωσε το U4. Οποτε κατι βλεπουν αυτοι, αν δεν σου αρεσει το οτι πουλησε. Οπως κατι βλεπω και εγω η o Xavier. Δεν γεννηθηκαμε χθες και εχουμε παιξει 1000δες games.

Mην ειστε τοσο απολυτοι γενικα.

ΥΓ. Btw να θυμισω οτι το Uncharted 4 πηρε 9/10 απο το EDGE magazine, που βαζει βαθμους με τεραστια δυσκολια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

το να μη σου αρεσει εσενα(που ειναι απολυτα αποδεκτο) δε σημαινει οτι δεν ειναι καλο...Ποσο μαλλον οτι υπαρχουν και απειρες κριτικες απο πισω, που επιβεβαιωνουν τη ποιοτητα των παιχνιδιων...Αυτο δε σημαινει οτι με το ζορι πρεπει να σε πεισουμε οτι "πρεπει" να σου αρεσουν...Ο καθενας με τις ιδιαιτεροτητες του...εγω μπορει να ειμαι χειροτερος με τα κολληματα μου...π.χ. δεν μπορω να ακουμπησω first person παιχνιδι...το cyberpunk δε θα το κοιταξω καν, αυτο δε σημαινει οτι θα παω στο τοπικ του cyberpunk και θα αρχισω να κραζω....

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακριβως, ολοι εχουμε παιχνιδια critically acclaimed που δεν μας αρεσαν. Δεν σημαινει οτι ειναι κακα παιχνιδια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Ακριβως, ολοι εχουμε παιχνιδια critically acclaimed που δεν μας αρεσαν.

Ολοι,ποιοι ολοι? 

Επισης αλλο το δεν μαρεσει ενα παιχνιδι,αλλο το μαρεσει αλλα το θεωρω overrated.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ολοι,ποιοι ολοι? 

Σου αρεσουν ολα τα παιχνιδια που εχουν παει καλα σε κριτικες? Θα εκπλαγω αν μου πεις ναι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Critically acclaimed παιχνιδια στο metacritic ειναι αυτα που εχουν μεσο ορο 90 και πανω που εχουν και την σταμπα του Must Play κατω απο την βαθμολογια.

Απο οσα παιχνιδια εχω παιξει ως τωρα με τετοια βαθμολογια σε ps4,xbox και Pc,ναι ολα αυτα τα παιχνιδια μου αρεσαν,χωρις αυτο να σημαινει οτι τα θεωρω ολα αυτα τα παιχνιδια για 9/10 και πανω. Αλλα παιχνιδια μου ηταν για 7.5 ή 8 στα 10 πχ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οk εμενα υπαρχουν παιχνιδια που δεν μου αρεσαν καθολου και ειναι πανω απο 90 στο MC.

Δημοσ.

Πιθανως εαν τα ξεκινησες με βασικο γνωμονα κυριως τις ιδιες τις βαθμολογιες που πηραν και σε τελευταια μοιρα αν σε τραβανε τα ιδια τα παιχνιδια.

Αν για παραδειγμα εμενα δεν με τραβανε πχ τα  strategy ή τα First person shooter(οπως εγραψε ο συμφορουμιτης πιο πισω),δεν θα τα πιασω ακομα και αν παρουν 98 στο metacritic. 

Ετσι την πατησαν οσοι ξεκινησαν πχ το Bloodborne,το Sekiro,το Persona 5 ή και το Witcher 3 απλα και μονο επειδη ειχαν υψηλες κριτικες,και αργοτερα ξενερωναν και τα παρατουσαν.

Παραδειγμα προσωπικο πχ το Uncharted 4 που αναφερθηκε πιο πισω?Μου αρεσε σαν παιχνιδι?Ναι. Συμφωνω ομως με τις κριτικες και το θεωρω για 9.5/10 ξερω γω?Προφανως και οχι.

Το ιδιο και για το GTA V .

Αντιθετως συμφωνω με τις υψηλες κριτικες των Red Dead redemption 2,Ori 2,Persona 5,Super mario Odyssey πχ.

Βεβαια εγω ειμαι η μειοψηφία στην μειοψηφία.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμενα μου αρεσει γενικα να δοκιμαζω και διαφορετικο στυλ παιχνιδιων. Σιγουρα δεν παιζει να μου αρεσουν ολα, αλλα οκ θα δοκιμασω.\

Και εγω στα GTA παρακατω θα εβαζα αλλα καταλαβαινω τον ντορο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...