Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν είναι fake ,πολύ μικρο το fan για τέτοιο tdp. Εάν το retail unit έχει ένα τέτοιο μονο μικρο fan, δύσκολα τα πράγματα  με τον θόρυβο ! Ας ελπίσουμε για καμία υλοποίηση με τίποτα  δυο fans (και από τις δυο μεριές του soc) η για τίποτα push pull υλοποιήσεις  η στην τελική να έχει πολύ μεγαλύτερο system fan (= η > από 120mm). Λίγες μέρες έμειναν θα δούμε ! Αυτό πάντως  αρχικά δεν μου κάθεται για σωστό cooling solution. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ναι αλλα απο την αλλη ειναι πολυ απλο σαν να βαζεις memory card ενω στο ps5 πρεπει να βρεις συμβατο δίσκο και φανταζομαι να ανοιξεις την κονσολα οπως στο ps4, ενταξει για εμας που ειμαστε εξοικειωμένοι με αυτα ειναι ευκολο αλλα για τον casual σιγουρα η λυση του xbox ειναι πολυ καλυτερη. Οι τιμες παντως τουλαχιστον στην αρχη θα ειναι πανω κατω οι ιδιες, αυτοι οι SSD ειναι πανακριβοι.

Οπως και να εχει το 1Tb ειναι λιγο με το μεγεθος των παιχνιδιων, ειτε παιζεις με δισκακια ειτε digital η ενα συνδυασμο και των 2 (οπως κανω εγω) τα σβησε-κατεβασε δεν τα γλυτώνεις στην τελικη.

Η λύση της ms είναι ευκολότερη αλλά ακριβότερη και φυσικά προτιμώ την 2η επιλογή γιατί συμφέρει, όποιος δεν γνωρίζει ας μάθει, δεν θα είναι δα και καμιά τριγωνομετρία, ένα κλικ στο youtube θα αρκεί. Τώρα όσον αφορά το ποια μοντέλα θα βάζουμε, ε υποψιάζομαι πως θα έχουν κάποιου είδος επισήμανση πχ ps5 compatible κτλ. Υπάρχουν άλλωστε ένα σωρό κατασκευαστές, αν υπάρξει ένας ανταγωνισμός μεταξύ τους, θα τον πάρουμε αρκετά φθηνότερα από τα 220 ευρώ της seagate για το X.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Με διαβαζεις καθολου?σου ανεφερα 2 τροπους απο επανω.Ναι το ινσταλ βερσιον δεν αλλαζει.Αλλα εχει διαφορα να εχεις το παιχνιδι σε κουτακι(και να το κανεις ινσταλ οπωτε εσυ γουσταρεις)

Και αλλιως να το εχεις δεσμευμενο στο σκληρο σου  και να  θα καθετε(επειδη εχεις αργη συνδεση στο ιντερνετ)δεν εχουν ολοι κατοσταρες στην ελλαδα

Δευτερον προσωπικα δεν θα ειμαι δεσμευμενος απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα,για να περιμενω ποτε θα πεσουν οι τιμες των first party και third party παιχνιδιων,για να περιμενω να αγορασω εναν τιτλο(να ειναι καλα τα μεταχειρισμενα απο τις αγγελιες και τα σκρουτζομαγαζα για αυτο)

Ενταξει ειμαστε?

προφανώς κι όχι, 1) το ποστ πρέπει να ήταν αν έχεις αργή σύνδεση ίσως σε συμφέρει η disk έκδοση 2)θεωρητικά όπως στο xsX μεταφέρεις το game σε εξωτερικό αν θες να το κάνεις store, οπότε γλυτώνεις και τον χώρο για τα δισκάκια και μεταφέρεις την updated έκδοση και δεν χρειάζεται να ξανακατεβασεις όλα τα Updates 3) η δεσμευση απο το store έπαιζε κάτι χρόνια πριν και για το steam, κλπ δεν νομίζω ότι ασχολείται κάποιος πλέον. 

3 λεπτά πριν, music_lover είπε

Η λύση της ms είναι ευκολότερη αλλά ακριβότερη και φυσικά προτιμώ την 2η επιλογή γιατί συμφέρει, όποιος δεν γνωρίζει ας μάθει, δεν θα είναι δα και καμιά τριγωνομετρία, ένα κλικ στο youtube θα αρκεί. Τώρα όσον αφορά το ποια μοντέλα θα βάζουμε, ε υποψιάζομαι πως θα έχουν κάποιου είδος επισήμανση πχ ps5 compatible κτλ. Υπάρχουν άλλωστε ένα σωρό κατασκευαστές, αν υπάρξει ένας ανταγωνισμός μεταξύ τους, θα τον πάρουμε αρκετά φθηνότερα από τα 220 ευρώ της seagate για το X.

κάλα κι εμένα μ αρέσει πιο πολύ η λύση του XSX και σαν σχεδίαση αλλά ας δούμε πως πάει πρώτα γιατί σύμφωνα με το cerny  ψυξη δουλεύει διαφορετικά

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, music_lover είπε

Καλα πολλα πραγματα που θεωρούμε αυτονοητα/ευκολα για καποιους δεν ειναι καθολου. Προφανως και εγώ προτιμω να παρω οποιον 3rd party ssd θελω και μου ειναι υπερβολικα απλο να τον βαλω στο ps5 αλλα δεν ειναι και οτι πιο user-friendly κακα τα ψεμματα. Παντως με τα specs που χρειαζεται θα ειναι ακριβοι και για ps4 στην αρχη, η λυση μεγαλος εξωτερικος μονο για storage και 3-4 παιχνιδια στον main μου ακουγεται καλυτερη tbh. Εξαλλου ποσα θα παιζεις ταυτοχρονα ενταξει.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Daredevil είπε

προφανώς κι όχι, 1) το ποστ πρέπει να ήταν αν έχεις αργή σύνδεση ίσως σε συμφέρει η disk έκδοση 2)θεωρητικά όπως στο xsX μεταφέρεις το game σε εξωτερικό αν θες να το κάνεις store, οπότε γλυτώνεις και τον χώρο για τα δισκάκια και μεταφέρεις την updated έκδοση και δεν χρειάζεται να ξανακατεβασεις όλα τα Updates 3) η δεσμευση απο το store έπαιζε κάτι χρόνια πριν και για το steam, κλπ δεν νομίζω ότι ασχολείται κάποιος πλέον. 

κάλα κι εμένα μ αρέσει πιο πολύ η λύση του XSX και σαν σχεδίαση αλλά ας δούμε πως πάει πρώτα γιατί σύμφωνα με το cerny  ψυξη δουλεύει διαφορετικά

Εμένα πάλι μου θύμισε εποχές ps1 και ps2 με τις memory cards που είχαμε για τα saves 🙄

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Χμ, αυτό το σύστημα ψύξης με ανησυχεί κάπως για τα επίπεδα θορύβου. Ελπίζω να έχει και κάτι άλλο από κάτω.

Επίσης παιδιά ο χώρος που δεσμεύει δεν είναι μόνο για το os. Πχ δεσμεύει μόνιμα χώρο για να μπορούμε να βάζουμε την κονσόλα σε stand by ενώ παίζουμε.

Ούτε εμένα μου εμπνέει εμπιστοσύνη στο θέμα θορύβου και ψύξης... δεν νομίζω ότι θα έχει έξτρα ανεμιστήρα πάντως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω να ειναι τοσο μικρό, σαν ανεμιστηρακι laptop μοιαζει.. :P 

GqNzLWD.jpeg

4hyTyWJ.jpg

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν νομιζω να ειναι τοσο μικρό, σαν ανεμιστηρακι laptop μοιαζει.. :P 

GqNzLWD.jpeg

4hyTyWJ.jpg

Εντάξει όχι και τόσο μικρό... 😂😂

το βλέπω για 120mm...

Επεξ/σία από Dev1l
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, privateer είπε

Ετσι να μην φαινεται το disk tray μπας και ομορφύνει λιγο🤣

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/j4du7v/links_to_all_ps5_handson_videos_that_premiere/

Μια χαρά είναι και με και χωρίς το disk tray. Ως γνωστόν πέρι ορέξεως κολοκυθόπιτα όσον αφορά την έννοια "όμορφο".

• Like 1
Δημοσ.

Θα πέσει πολύ κλάμα φέτος πανηγυρικά και βλέπω όπως θα έρθει στα χέρια μου θα φάει πούλημα με τους Π@π@ρες την Sony . έχει πέσει το κράξιμο της αρκούδας στα  στα socials

• Confused 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...