Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Το '21 ειναι φωτια !

Καλά αν τώρα και μέσα στην  επομενη χρονιά θα έχουμε, DeS , Horizon, R&C, GoW, Spiderman. Τι θα δούμε στο μέλλον ? Μπαίνει  δυνατά το ps4 πιστεύω.  Ακόμα θυμάμαι στο ps2 μου να παίζω Tekken tag tournament με τις άλλες επιλογές να περιλαμβάνουν το fantavision 😝 και το ridge racer. Ενώ στο ps4 bundle με το killzone  που είχα πάρει , δεν έπαιζε τίποτα άλλο για καιρό θυμάμαι !

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/10/2020 στις 5:34 ΠΜ, necrothaftis είπε

εγω 18 ολο το ποσο μαζι και για το demons souls Και μενα τιποτα.ε κοιτα με πληρωμενο ολο το ποσο αν δε μας το δωσουν θα γινει πανυγρι.

Στις 30/9/2020 στις 10:55 ΜΜ, lak10 είπε

εγω απο public εχω προπληρωσει με καρτα την εκανα 17/09/2020 17:58 δεν με εχουν ενοχλησει ακομα ελπιζω για καλο

και εμένα το ίδιο πληρωμένο ολόκληρο το πόσο 18/9 πρωί . είδα  ότι δεν είχε προχωρήσει η πληρωμή από τράπεζα μέσω paypal για 3-4 μέρες όμως . 22/9 τους έστειλα ενα mail τι και πως μου ειπαν οτι ήταν θέμα τράπεζας (χρεώθηκε κανονικά μετά από λίγο) , η σειρά μου ισχύει και οτι θα παραλάβω κανονικά 19 του μήνα .  

Αρα λογικά είστε κομπλέ και εσείς πιστεύω . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DJTaurus είπε

COVID Remaster 😇

Απόκρυψη περιεχομένων

Still! Infinitely better than those:

Spoiler

RF9Dst1.png

Spoiler

HaloVRS.jpg

Να χαρώ εγώ native 4Κ 😅🤣.

P.S:  Το SP Remaster κυκλοφορεί και στα κοντά!

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Maneater Evolves with Next-Gen Enhancements!
  • This is not a different application/game on XBox Series S & X and saves and trophies/achievements will carry forward.
    • This may require subscriptions to additional services such as XBox Gold (such as for cloud save transfers)
  • This IS a separate application/game on PlayStation 5 and trophies, stats and saves will not transfer
  • If you own a copy of Maneater on Disc, you will be able to insert that disc into your next gen console and download the updated game to play

Ουτε το maneater θα εχει cross saves στο ps5 τελικα.Αναρωτιεμαι γιατι γραφει οτι ειναι διαφορετικη εφαρμογη στο ps5 ενω στο xbox η ιδια απλα θα παρει καποιο update,μου φαινεται το bc του ps5  θα ειναι για τα μπαζα.Επισης και το διασκακι να εχετε σας κατεβαζει ολο το παιχνιδι μεσα στο ps5 δεν το διαβαζει απο το δισκακι

Επεξ/σία από aekoupoli
Δημοσ.
5 minutes ago, aekoupoli said:
  • This is not a different application/game on XBox Series S & X and saves and trophies/achievements will carry forward.
    • This may require subscriptions to additional services such as XBox Gold (such as for cloud save transfers)
  • This IS a separate application/game on PlayStation 5 and trophies, stats and saves will not transfer
  • If you own a copy of Maneater on Disc, you will be able to insert that disc into your next gen console and download the updated game to play

Ουτε το maneater θα εχει cross saves στο ps5 τελικα.Αναρωτιεμαι γιατι γραφει οτι ειναι διαφορετικη εφαρμογη στο ps5 ενω στο xbox η ιδια απλα θα παρει καποιο update,μου φαινεται το bc του ps5  θα ειναι για τα μπαζα.Επισης και το διασκακι να εχετε σας κατεβαζει ολο το παιχνιδι μεσα στο ps5 δεν το διαβαζει απο το δισκακι

Και τι να πουν? Ότι από αρχές της προηγούμενης γενιάς αδιαφορησαν για το BC και τώρα είναι πλ αργά.. Έριξαν όλοι τους την προσοχή, λεφτά στα exclusives και καλά έκαναν γιατί αυτό ζητούσε το κοινό της. 

Η MS είχε εντελώς διαφορετική στρατηγική (και ελάχιστα exclusives). Επίσης η MS έχει τεράστια εμπειρία σε VMs, emulators κλπ. 

Για να υπάρχει τόσο μεγάλη δυσκολία στην μεταφορά του save φανταστείτε τον βαθμό δυσκολίας στην μεταφορά ενός ολόκληρου Game!

Εξάλλου μέχρι χθες δεν σας ενδιέφερε το BC... 

Δημοσ.

Πραγματικα εκτος απο καποια ΑΑΑ του Ps4 τα οποια μπορουν να λειτουργησουν ως κραχτης σε νεους χρηστες , το bc ειναι overrated. 

Το λεω και για το xbox που το πρωτολανσαρησε , καλο σε φαση νοσταλγια κλπ αλλα απο οσους ξερω κανεις δεν επαιξε παιχνιδι παλαιοτερης γενιας και εξαιρω halo , rdr κλπ 

Να χουμε να λεγαμε δηλαδη , ναι θελω να παιξω το medievil remaster στο ps5 μιας και δνε προλβα στο 4 , αλλα οχι δεν θα παιξω το syphon filter του Ps1 με bc , γιατι 1ον θα μου βγουν τα ματια και 2ον υπαρχουν emulators που κανουν καλυτερη δουλεια σε ενα πισι ακομη και χρεπι να ειναι . 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

θυμείστε μου λίγο ποια αλλα παιχνίδια δε θα μεταφέρουν save? να ξερω αν μου έρθει καμία νοσταλγία να μην το επιχειρήσω 

Δημοσ.

Καλα δεν λεω για παιχνιδια Ps1 Κτλ.Αλλα για παιχνιδια Ps4 θα επρεπε να τα παιζει ολα μια χαρα.Πχ εγω που εχω τεραστια συλλογη digital  ακομα δεν ξερω τι θα παιζει και τι οχι.και αν παιζουν θα εχω τα saves μου η οχι?Αν ειναι να παιζουν αλλα χωρις τα saves τι να το κανω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, james9tito είπε

Να χουμε να λεγαμε δηλαδη , ναι θελω να παιξω το medievil remaster στο ps5 μιας και δνε προλβα στο 4 , αλλα οχι δεν θα παιξω το syphon filter του Ps1 με bc , γιατι 1ον θα μου βγουν τα ματια και 2ον υπαρχουν emulators που κανουν καλυτερη δουλεια σε ενα πισι ακομη και χρεπι να ειναι . 

Κοίτα το όλο point νομίζω οτι είναι πόσο εύκολα μπορεί ένα game απο XBOX360 να δείξει decent στο XSX. Αν η MS μπορέσει και κάποια κολπάκια και τα παιχνίδια "βλέπονται" σε 4Κ χωρίς να τυφλώνεσαι, προφανώς και είναι τεράστιο πράγμα. Εγώ έχω αρκετά games απο προηγούμενες γενιές που θεωρώ οτι πρέπει να τα παίξω και δεν είχα την  ευκαιρία/χρόνο. Επίσης το syphon filter του PS1, με λίγο μαγεία ριμάστερινγκ άνετα το ξαναέπαιζα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, VaggD είπε

Και τι να πουν? Ότι από αρχές της προηγούμενης γενιάς αδιαφορησαν για το BC και τώρα είναι πλ αργά.. Έριξαν όλοι τους την προσοχή, λεφτά στα exclusives και καλά έκαναν γιατί αυτό ζητούσε το κοινό της. 

Η MS είχε εντελώς διαφορετική στρατηγική (και ελάχιστα exclusives). Επίσης η MS έχει τεράστια εμπειρία σε VMs, emulators κλπ. 

Για να υπάρχει τόσο μεγάλη δυσκολία στην μεταφορά του save φανταστείτε τον βαθμό δυσκολίας στην μεταφορά ενός ολόκληρου Game!

Εξάλλου μέχρι χθες δεν σας ενδιέφερε το BC... 

Ούτε σήμερα δείχνει η PlayStation κοινότητα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το BC..so, με λίγα λόγια, who cares? Ο gaming λαός θέλει νέα games όπως τον καλόμαθε τόσα χρόνια η μαμά εταιρία με τα studios της. So simple..

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chncynic είπε

Κοίτα το όλο point νομίζω οτι είναι πόσο εύκολα μπορεί ένα game απο XBOX360 να δείξει decent στο XSX. Αν η MS μπορέσει και κάποια κολπάκια και τα παιχνίδια "βλέπονται" σε 4Κ χωρίς να τυφλώνεσαι, προφανώς και είναι τεράστιο πράγμα. Εγώ έχω αρκετά games απο προηγούμενες γενιές που θεωρώ οτι πρέπει να τα παίξω και δεν είχα την  ευκαιρία/χρόνο. Επίσης το syphon filter του PS1, με λίγο μαγεία ριμάστερινγκ άνετα το ξαναέπαιζα.

To remaster ειναι αλλο κεφαλαιο. Δοκιμασε να παιξεις το medievil του Ps1 οπως ηταν , ειναι αδυνατον. Για τα saves κλπ και οτι αφορα ps4 θα συμφωνησω . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Είναι προφανές πως αν θέλεις BC θα πας σε Xbox. Σε PlayStation θα έρθεις αν θέλεις όλους αυτούς τους ΑΑΑ τίτλους που εδώ και τόσα χρόνια μας καλόμαθε η Sony σε αποκλειστικότητα. Όπως προείπα, το ενδιαφέρον για το BC στην PlayStation κοινότητα είναι μικρό.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.

Απλα εγω εκανα προπαραγγελια με την προυποθεση να παιζω και τα ps4 games που εχω digital,απο την στιγμή που εχουν πει οτι θα παιζει το 99% των ps4 games,Τωρα αν παιζουν αλλα χωρις saves κτλ ειναι αλλο θεμα που δεν το εχουν διευκρινίσει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, music_lover είπε

Είναι προφανές πως αν θέλεις BC θα πας σε Xbox. Σε PlayStation θα έρθεις αν θέλεις όλους αυτούς τους ΑΑΑ τίτλους που εδώ και τόσα χρόνια μας καλόμαθε η Sony σε αποκλειστικότητα. Όπως προείπα, το ενδιαφέρον για το BC στην PlayStation κοινότητα είναι μικρό.

Εντάξει αυτά είναι Apple-ιές. Εκτός κι άν είσαι HR στη SONY και κάνεις δημοσκοπήσεις, δεν ξέρεις αν είναι μικρό γιατί απο εποχή PS2 δεν είχε στο PS backward compatibility της προκοπής ή καθόλου. Το οτι πατάει στα εξλούσιβς για να πάρεις PS δεν πάει να πεί τίποτα για όλα τα υπόλοιπα που κάνει λάθος εδώ και καιρό. Κι εγώ PS4 έχω αλλα μήν είμαστε λοβοτομημένοι

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, music_lover είπε

Σοβαρά τώρα, δεν ενδιαφέρει την κοινότητα του PS αν θα πετάξει στο βρόντο όλη την gaming επένδυση σε χρόνο και κόστος που έκανε την προηγούμενη γενιά; 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...