Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Ενδιαφερον...Το horizon 2 τι φαση δεν θα παιζει 4κ αλλα θα ειναι 60fps 1440p ξερω εγω..και απο τις νεες τεχνολογιες θα εκμεταλευτει τι σκανδαλες στο controller? Ευτυχως βεβαια σε αρκετους τιτλους που με ενδιαφερουν φερνουν κατι απο τις νεες τεχνολογιες.Απλα το horizon 2 ητανε πρωτο στην λιστα και λιγο ξενερωσα...Γιατι ελεγα να το παρω στο 5 αργοτερα οταν τσιμπησω την κονσολα..Τεσπα δεν βαριεσαι προτιμω 60 fps απο rt και 4k native. ας ειναι και με Upscale το προτιμω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Daredevil είπε

όχι είναι ότι είναι officially confirmed μέχρι σήμερα

Για να το λες καπου το γραφει και δεν το πηρε το δικο μου ματι.Οπως και να εχει ξαναλεω οτι θα προτιμησω να γινουν υποχωρησεις για να εχω 60αρι καρε.Και ειμαι πλεον υπερμαχος αυτου μολις ειδα και gameplay του spiderman στα 60 καρε.Μακαρι αυτη η γενια να εχει στανταρ σε ολα τα παιχνιδια το 60αρι θα μιλαμε οντως για ουσιαστικη αναβαθμιση ποσο δε μαλλον αν γινουν και αναβαθμισεις και στον οπτικο τομεα με rt κτλ.

• Like 1

32 λεπτά πριν, Daredevil είπε

δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι απολυτα σωστο. το godfall νομιζω το εχουν επιβεβαιωσει για 4k 60fps , οπως και το sackboy ειναι 60 fps...

3 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Περιέργως δε Μ έχουν καλέσει ακόμη από Κοτσοβολο αν και το πήρα νομίζω από τους πρώτους. Δε ξέρω αν πρέπει να χαρώ η όχι.

Λέτε να παίζει ρόλο το ότι είχα account και έχω κάνει και άλλες αγορές από αυτούς στο παρελθόν?

θα σε πάρουν όταν το θυμηθούν ξανά.😁

Προφανώς μιλάμε για αντικαταβολή, όσοι πλήρωσαν με κάρτα δε τους ενοχλούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω απο public εχω προπληρωσει με καρτα την εκανα 17/09/2020 17:58 δεν με εχουν ενοχλησει ακομα ελπιζω για καλο

Επεξ/σία από lak10
  • Like 1

Αναφορά σε κείμενο

Ιt looks like PS5 game sharing will work in a similar way to how is does on the PS4, with users being able to set a console as their main one and having all the other accounts on that console play their games.

This bit of information comes from Reddit, where a bunch of new source code from the PlayStation Store website was release. The source code refers to the “Console Sharing and Offline Play” setting for PS Now games, but we can assume that it will be the same for regular PS4 and PS5 titles as well. Just like how it works on PS4 currently.

“If the “Console Sharing and Offline Play” setting is enabled for your PS5, players aged 18+ who aren’t PS Now subscribers will be able to play PS Now games from the game’s shortcut icon (displayed on the PS5 home screen) as well as in the PS Now app.”

https://www.psu.com/news/ps5-game-sharing-appears-to-work-similar-to-ps4-thanks-to-the-console-sharing-feature/

καλο νεο

• Moderators

New PS5 Backwards Compatibility Details Reportedly Leaked

There's also a message letting the player know if a PS5 boost mode is available with said game, plus the following message:

"This PS4 game isn't supported with your PS5's current system software. We're continuing to make more PS4 games playable on PS5. Update your PS5, and then try playing the game."

What this means is that over time PlayStation will add new PS4 games to the PS5's backwards compatibility support, which means you will want to stay up to date with the latest system updates.

Πρέπει να είμαι ο μόνος που μπερδεύεται, όλα είναι εντελώς ξεκάθαρα, θα βάζουμε το δισκάκι του PS4 και το game θα τρέχει νεράκι από μόνο του, το είπε και ο Ryan ότι το 99,99% των PS4 games θα υποστηρίζεται στο launch, δεν μπορεί να μην είπε την αλήθεια.

• Like 3

Σε αυτό που έχουν δεσμευτεί είναι στα 50-100 most played games at launch. Όχι για οποιοδήποτε game από την αρχή. Αυτά που ανακοινώθηκαν με το ps+ collection πχ θα παίζουν σίγουρα από δισκάκι/ps store.

13 λεπτά πριν, ilos είπε

Σε αυτό που έχουν δεσμευτεί είναι στα 50-100 most played games at launch. Όχι για οποιοδήποτε game από την αρχή. Αυτά που ανακοινώθηκαν με το ps+ collection πχ θα παίζουν σίγουρα από δισκάκι/ps store.

thousands games tested ειπε ο Ryan και απο αυτα το 99% playable...στο wiki εχει συνολικα 2912  ps4 παιχνιδια...

δεν ειπε ουτε 99% του συνολου των παιχνιδιων...ουτε το 99% των 100 παιχνιδιων...

https://www.washingtonpost.com/video-games/2020/09/16/ps5-retail-units/?utm_source=reddit.com

θεωρητικα, ετσι οπως το ειπε, θα επρεπε μεγαλο μερος να ειναι διαθεσιμα απο το launch....Τι και πως μεχρι την κυριακη που θα γινουν τα πρωτα hands on στο youtube θα ξερουμε...αφου δεν εχουν next gen παιχνιδια στα χερια τους μονο με το bc μπορουν να δειξουν προς το παρον...

εγω και στο xsx δεν καταλαβα γιατι  τους δωσαν μονο ενα περιορισμενο αριθμο παιχνιδιων διαθεσιμα με bc, δειχνουν μονο αυτα που δουλευουν καλα?Γενικα φοβαμαι οτι σε ολα αυτα τα preview που βλεπουμε και θα βλεπουμε μεχρι τη κυκλοφορια των κονσολων, παιζει πολυ nda και ουσιαστικα ειναι απλα διαφημιστικα...

6 ώρες πριν, lak10 είπε

εγω απο public εχω προπληρωσει με καρτα την εκανα 17/09/2020 17:58 δεν με εχουν ενοχλησει ακομα ελπιζω για καλο

εγω 18 ολο το ποσο μαζι και για το demons souls Και μενα τιποτα.ε κοιτα με πληρωμενο ολο το ποσο αν δε μας το δωσουν θα γινει πανυγρι.

Ratchet & Clank: Rift Apart is displayed in “dynamic 4K and HDR” instead of native 4K resolution. This implies that the game dynamically changes between resolutions depending on what is happening on the screen in order to preserve visual quality and framerate.

Enjoy Performance Mode to experience a targeted 60fps frame rate as you encounter new enemies across multiple dimensions.”

Sony Told Us Nothing About Its Next-Gen Console and is getting boring now!

Δριμεία κριτική για την έλλειψη επικοινωνίας και πληροφόρησης από την Sony και από τα προσκείμενα σε αυτήν site.  

"I’ve effectively pre-ordered a product that I know next to nothing about; some people have even paid the $499.99 upfront."

"Look, I’m assuming that the PS5 will do the things I want it to do because… Well, I’ve liked PlayStation consoles in the past? But when I stop and think, it’s astounding to me that I’ve committed to buying a product that its manufacturer has told me so little about. I guess you could argue that this is testament to the strength of the brand, but good grief!"

"Sony’s got 47 days now to tell us virtually everything about the PS5 and its roster of launch games. 47 days! It better start talking soon, because I still feel like I’m clueless about an expensive console that’s supposedly right around the corner."🤣

• Like 5

1 ώρα πριν, Saloufas είπε

r new enemies across multiple dimensions.”

Sony Told Us Nothing About Its Next-Gen Console and is getting boring now!

Δριμεία κριτική για την έλλειψη επικοινωνίας και πληροφόρησης από την Sony και από τα προσκείμενα σε αυτήν site.  

"I’ve effectively pre-ordered a product that I know next to nothing about; some people have even paid the $499.99 upfront."

"Look, I’m assuming that the PS5 will do the things I want it to do because… Well, I’ve liked PlayStation consoles in the past? But when I stop and think, it’s astounding to me that I’ve committed to buying a product that its manufacturer has told me so little about. I guess you could argue that this is testament to the strength of the brand, but good grief!"

"Sony’s got 47 days now to tell us virtually everything about the PS5 and its roster of launch games. 47 days! It better start talking soon, because I still feel like I’m clueless about an expensive console that’s supposedly right around the corner."🤣

Και μετά το κράξιμο χτυπάει το κουδούνι ο courier... 

FB_IMG_1601526025591.jpg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...