Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stafftw είπε

Και αυτα με τα exclusive τα λενε μονο psακηδες γιατι δεν έχουν άλλο επιχείρημα; Δεν ειναι λογική αυτη.

Εγω 3 βλέπω και ενα remaster από ps3.Επίσης είναι επαναλαμβανω games που βγαινουν καθε 10 χρόνια με οτι αυτο συνεπαγεται, αλλα δεν ειναι θεμα για να το συζητησουμε εδω.

Ta 3 που τα ειδες?

Καθε δεκα χρονια? 3 Εβγαλε η ND μεσα σε 7 χρονια. Τι παραπληροφορηση ειναι αυτη ρε παιδες.

4 λεπτά πριν, stafftw είπε

Για να κανω το δικηγορο του διαβολου καποιος αλλος αρχισε ξαφνικα να λεει xboxακηδες και για μπαμπαδες που παιρνουν κονσολα στο παιδι, επειδη δεν ξερει τι να πει...

Ενταξει και οι 2 τους φταινε.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Ta 3 που τα ειδες?

Καθε δεκα χρονια? 3 Εβγαλε η ND μεσα σε 7 χρονια. Τι παραπληροφορηση ειναι αυτη ρε παιδες.

Ρε συ μην φρικαρεις,εχουμε σαββατοκυριακο..

Χαλαρα,αφου υπαρχει ημιμαθεια δεν το βλεπεις?

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
Μόλις τώρα, PDS13 είπε

Ta 3 που τα ειδες?

Δες τα charts, εννοώ ένα από καθε σειρά άνα μέσο όρο (όντως ήταν υπερβολικό το 10) 7 χρόνια.

Δημοσ.
5 minutes ago, optimus prime said:

Ευχαριστω που επιβαιβαιωνεις τα επιχειρηματα μου..

Το επιχείρημα ποιό είναι; Ότι το ανοίγω μια φορά τον χρόνο για 30 ώρες και μετά μένει κλειστό για τουλάχιστον ένα 6μηνο;:huh:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Ρε συ μην φρικαρεις,εχουμε σαββατοκυριακο..

Χαλαρα,αφου υπαρχει ημιμαθεια δεν το βλεπεις..

Ημιμάθεια είναι να βάζεις ένα άρθρο από το wiki με στοιχεία απο το 2017 και να πιστεύεις πως ισχύει...Και εμένα λάθος μπορεί να είναι τα νούμερα μου άλλα είναι του 2020

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Τότε ναί, δεν είχε νόημα. Τώρα όμως φαίνεται να αποκτά όσο το κυνηγάν περισσότερες εταιρίες.

Χαχα νταξ είπαμε, πλέον ότι πάει να πιάσει τόπο πέφτουν όλοι με τα μούτρα (βλέπε Battle Royal/PUBG) ή τις συνδρομές φάση GamePass (Origin Premiere, Uplay+ κλπ κλπ). :P 

Στην Αμερική το VR δεν πήγαινε καλά και δεν το προωθούσαν τόσο. Εδώ το έσπρωχνε πολύ η SIE Ευρώπης που (επαναλαμβάνω) λειτουργούσε ανεξάρτητα από την SIE Αμερικής. Πλέον όλες οι αποφάσεις προώθησης και μάρκετινγκ θα γίνονται από την SIE Αμερικής με τα υπόλοιπα τμήματα απλά να εκτελούν εντολές (αλλαγή που έφερε ο Jim Ryan). Λάθος επιλογή αν σε ενδιαφέρει η άποψή μου, αλλά και πάλι, θα φανεί I guess.

Αποκτα νοημα σιγα σιγα αλλα το πρωτο τεστ ηταν αποτυχια. Το Stadia.

Oποτε ποιος ο λογος να βιαστει? Για κατι που αποδεδειγμενα εχει αποτυχει. Και δεν εχει να της προσφερει κατι παραπανω αφου κυριαρχει στις κονσολες.

Τωρα για το VR ριξε μια ματια εδω να δεις αν πιστευει η οχι.

http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php/18469-Playstation-VR-Next-Gen-(rumors-hints-news)

Για μενα τοσο το streaming οσο και το VR ειναι inevitable τεχνολογιες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnVani18 είπε

Το επιχείρημα ποιό είναι; Ότι το ανοίγω μια φορά τον χρόνο για 30 ώρες και μετά μένει κλειστό για τουλάχιστον ένα 6μηνο;:huh:

Οτι τα exlusive ειναι αγορινα μου αυτα που τραβανε την πλειοψηφια του κοσμου στην κονσολα της Sony..

Ελεος δλδ,εχει και ωραια μερα να παμε να κανουμε καμια βολτα να καθαρισει το μυαλο μας..

Δημοσ.
Just now, PDS13 said:

Τωρα για το VR ριξε μια ματια εδω να δεις αν πιστευει η οχι.

http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php/18469-Playstation-VR-Next-Gen-(rumors-hints-news)

Βρε αγαπητέ μου, δεν είπα ότι δεν πιστεύει στο VR. :P Απλά θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι με την αλλαγή διοίκησης που έγινε με τον Jim Ryan, άλλαξαν πολλά στον τρόπο διαχείρισης της εταιρίας και της κάθε οντότητας της SIE (Ευρώπης/Αμερικής/Ασίας). Και ότι προσωπικά δε νομίζω ότι θα το σπρώξει τόσο πολύ όσο το έσπρωχνε. Φυσικά μακάρι να κάνω λάθος σε αυτό, αλλά θα δείξει με τον καιρό. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stafftw είπε

Ημιμάθεια είναι να βάζεις ένα άρθρο από το wiki με στοιχεία απο το 2017 και να πιστεύεις πως ισχύει...Και εμένα λάθος μπορεί να είναι τα νούμερα μου άλλα είναι του 2020

Δεν αλλαζει το αποτελεσμα φιλε,ουτε και βγηκε κανα 3rd party που συγκλονισε το παγκοσμιο αυτα τα χρονια..

Τo cyberpunk ερχεται ομως..

Αλλα και αυτο single player ειναι και για αυτο θα πουλησει..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
1 minute ago, optimus prime said:

Οτι τα exlusive ειναι αγορινα μου αυτα που τραβανε την πλειοψηφια του κοσμου στην κονσολα της Sony..

Ναί αγορίνα μου, με τη διαφορά ότι τώρα συγκεκριμένα μιλάς σε άτομο που ανέκαθεν έπαιρνε ότι κονσόλα κυκλοφορούσε εκεί έξω ανεξαρτήτους logo.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Δες τα charts, εννοώ ένα από καθε σειρά άνα μέσο όρο (όντως ήταν υπερβολικό το 10) 7 χρόνια.

Απο τα 10 παιχνιδια μονο το witcher δεν ειχε καποιου ειδους exclusivity.

Και το the last of us ειναι οσο remaster ειναι και το Zelda για το switch.

Καθε studio της Sony μεσα στην 7ετια εχει συνηθως τουλαχιστον 2 exclusives. Και αυτο πολυ ειναι σε συγκριση με το ποσο κοστιζει ενα exclusive της sony σε συγκριση με το Mario και το Zelda.

Τετοιου κοστους exclusives εχει αλλα τοσα που δεν φαινονται στις λιστες.

6 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

οτι σε σενα δεν πουλανε τα multiplatforms την κονσολα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Ναί αγορίνα μου, με τη διαφορά ότι τώρα συγκεκριμένα μιλάς σε άτομο που ανέκαθεν έπαιρνε ότι κονσόλα κυκλοφορούσε εκεί έξω ανεξαρτήτους logo.

Και πολυ καλα κανεις,και αναλογα μοιραζεις τον χρονο σου.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, PDS13 said:

οτι σε σενα δεν πουλανε τα multiplatforms την κονσολα.

Αχ πώς με ξέρεις. ❤️ Γι αυτό το PS3 παραμένει η αγαπημένη μου κονσόλα! :D 

Μου έλειψε αυτή η πολιτισμένη διαμάχη μας (no homo). :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Ελεος δλδ,εχει και ωραια μερα να παμε να κανουμε καμια βολτα να καθαρισει το μυαλο μας..

Δεν λες να καταλάβεις ότι αυτοί που αγοράζουν το ps4 όπως ο φίλος για τα exclusives είναι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές, δεν είναι στην μάζα, παρόλα αυτα το φέρνεις σαν επιχείρημα να τους κανεις την μουρη κρεας και καλά. Άστο αδερφέ πάμε παρακάτω, τα exclusives είναι μόνο, οτι και να σου πουνε οι άλλοι, ότι και να έχει γράψει η ιστορία εσύ δεν αλλάζεις.

Τι και αν τα πρώτα 2 χρόνια το ps4 είχε πάνω από 30 μύρια πωλήσεις σε σχεση με το xbox που είχε 10? Τα exclusives ήταν η αιτία και όχι οι μλκς της Microsoft. Story re writen by Optimus prime....

• Like 1
Δημοσ.
Just now, optimus prime said:

Δεν αλλαζει το αποτελεσμα φιλε,ουτε και βγηκε κανα 3rd party που συγκλονισε το παγκοσμιο αυτα τα χρονια..

Τo cyberpunk ερχεται ομως..

Το Fortnite το εχεις ακουσει η μπα? 

Σαν καθηγητης σε σχολεια ερχομαι σε επαφη με πολλα μικρα παιδια που εχουν κονσολες. Σχεδον ολα τα παιχνιδια που παιζουν ειναι Fortnite/CoD/PubG/Fifa. Μεχρι και το Need for speed μου ελεγαν ειναι το καλυτερο racing 😆

Η πλειοψηφια παιρνει κονσολα για να παιξει αυτα τα παιχνιδια. 

• Like 2
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...