Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Pcgamer999 είπε

Τι θα προτείνατε για το ps5 μια 2κ 144hz οθόνη ή μια 4k τηλεόραση;

Επειδή και εγώ σε 1440p θα το κουμπώσω, δεν έχουν επιβεβαιώσει νομίζω ακόμα αν θα έχει ανάλογο display output. Αν δεν έχει, στα 1080p θα παίξουμε δυστυχώς. Games πάνω από 60 fps θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού στις κονσόλες, μην παραμυθιάζεστε. Άρα υπό αυτήν την έννοια 1000 φορές 4K60 καθώς θα κάνεις enable το quality mode σε ένα σωρό games.

1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

γενικα ετσι πως τα σκατωσανε στην παρουσιαση με τα exclusives tags, να βγει και το demons souls στο xbox δε θα μου κανει εντυπωση

Μα εκεί αποσκοπεί η MS όταν αγοράζει studios και λέει θα δούνε future title exclusivity "ανά περίπτωση". Δώσε για να πάρεις.😁

Ευγνώμονες πρέπει να είμαστε στην μικρομάλακη tbh γιατί θα της χαλάσει την πιάτσα από εδώ και πέρα.

2 ώρες πριν, Wolftub21 είπε

Να πω την αλήθεια είναι κάτι που μου αρέσει το day one. Πες το παραξενιά μου. Σκέφτομαι απλά τα ογδονταρα στα games του ps5 που θεωρώ δύσκολο να μην ακολουθήσουν οι third party developers Και Το game pass της ms. Το θεωρώ πιο value for money σαν πρόταση το xbox x αλλά είναι άσχημο από την άλλη σαν κονσόλα. Για εμένα που παίζω αθλητικά  fps και rpg αν έχει ογδόντα το κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του. Προσπαθώ να ζυγίσω τα υπέρ και τα κατά του καθενός γιατί η μόνη αποκλειστικοτητα του ps που με ενδιαφέρει πολύ είναι το final fantasy που θα βγει και το gran turismo 

Final fantasy δεν είναι και εντελώς σίγουρο ότι θα είναι exclusive, gran turismo υπάρχει πολύ καλή εναλλακτική στα forza. Στη θέση σου θα πήγαινα καρφωτός σε gamepass και είμαι full ps fanboy.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ilos είπε

Επειδή και εγώ σε 1440p θα το κουμπώσω, δεν έχουν επιβεβαιώσει νομίζω ακόμα αν θα έχει ανάλογο display output. Αν δεν έχει, στα 1080p θα παίξουμε δυστυχώς. Games πάνω από 60 fps θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού στις κονσόλες, μην παραμυθιάζεστε. Άρα υπό αυτήν την έννοια 1000 φορές 4K60 καθώς θα κάνεις enable το quality mode σε ένα σωρό games.

Μα εκεί αποσκοπεί η MS όταν αγοράζει studios και λέει θα δούνε future title exclusivity "ανά περίπτωση". Δώσε για να πάρεις.😁

Ευγνώμονες πρέπει να είμαστε στην μικρομάλακη tbh γιατί θα της χαλάσει την πιάτσα από εδώ και πέρα.

Ελπιζω αυτη τη φορα να μη συνεχισουν την ανορθογραφια αυτη και να υποστηριζει και 1440p το ps5

27 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε

Τι θα προτείνατε για το ps5 μια 2κ 144hz οθόνη ή μια 4k τηλεόραση;

Αν εχεις ή προτιθεσαι να αποκτησεις ενα καλο πισι με ισχυρη καρτα γραφικων/επεξεργαστη δεν θα ειναι καθολου ασχημη λυση το 1440/144 monitor. Σε αλλη περιπτωση στη θεση σου θα κοιταζα για 4κ/60 τηλεοραση. Γενικα δεν εδωσες και πολλα στοιχεια ωστε να σε βοηθησουμε περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ελπιζω αυτη τη φορα να μη συνεχισουν την ανορθογραφια αυτη και να υποστηριζει και 1440p το ps5

Αν εχεις ή προτιθεσαι να αποκτησεις ενα καλο πισι με ισχυρη καρτα γραφικων/επεξεργαστη δεν θα ειναι καθολου ασχημη λυση το 1440/144 monitor. Σε αλλη περιπτωση στη θεση σου θα κοιταζα για 4κ/60 τηλεοραση. Γενικα δεν εδωσες και πολλα στοιχεια ωστε να σε βοηθησουμε περισσοτερο.

Από ότι φαίνεται η πιο safe επιλογή είναι το 4k60 καθώς το 2k144 δεν θα μπορώ να το αξιοποιήσω με την 5500xt μου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pcgamer999 είπε

Από ότι φαίνεται η πιο safe επιλογή είναι το 4k60 καθώς το 2k144 δεν θα μπορώ να το αξιοποιήσω με την 5500xt μου

Καπως ετσι..

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

γενικα ετσι πως τα σκατωσανε στην παρουσιαση με τα exclusives tags, να βγει και το demons souls στο xbox δε θα μου κανει εντυπωση

καλα γενικα εκει που τα πηγαινε πολυ καλα σε επικοινωνια η Sony, τον τελευταιο μηνα τη μια βλακεια μετα την αλλη, εχει αφησει πικραδα στο στομα. Και εχουν αποδειχθει κ πολλα ψεματακια και κολπα εντυπωσιασμου που χτυπησαν ματι.

Το FF16 ειναι κλασσικο παραδειγμα. Το λεμε EXCLUSIVE στην παρουσιαση για να κλεψουμε τις εντυπωσεις αλλα μετα, νύχτα αλλάζουμε το Trailer να εχει αστερισκο και να λεει "Not available on other platforms for a limited time after release on PS5". Ε με αυτα κ με εκεινα, δεδομενο το εχω οτι θα ειναι και Xbox το παιχνιδι. Γενικα ο Jim Ryan προβληματιζει για τον τροπο που μανατζαρει το marketing της εταιριας.

• Like 5
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε

Το ίδιο απαιτητικά είναι περίπου, απλά 2K144 θες και cpu με δυνατό STP για να μπορεί να τεντώσει την κάρτα.

2k144 και 4k60 με την 5500xt μόνο κανένα minesweeper τρέχει.😁

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές τα 3rd party exclusives έχουνε τελειώσει παιδιά.Δεν έχουμε εποχή PS2.

Είναι τεράστια τα κόστη για AAA game για να είναι μόνο σε μία πλατφόρμα.Εδώ περνάνε σε άλλες πλατφόρμες τίτλοι όπως το Horizon της Guerilla , εσείς περιμένετε να είναι exclusive παιχνίδια της Square Enix ?

Δημοσ.

Ενταξει κατα 99% θα ειναι 1 χρονο exclusive οπως ηταν και το XV, το VIIR αγνοειται η τυχη του για PC παντως. Αν εισαι FF fan ειναι μονοδρομος το PS5, εκτος του 1 χρονου στο XVI εχουμε και τη συνεχεια του VIIR.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

καλα γενικα εκει που τα πηγαινε πολυ καλα σε επικοινωνια η Sony, τον τελευταιο μηνα τη μια βλακεια μετα την αλλη, εχει αφησει πικραδα στο στομα. Και εχουν αποδειχθει κ πολλα ψεματακια και κολπα εντυπωσιασμου που χτυπησαν ματι.

Το FF16 ειναι κλασσικο παραδειγμα. Το λεμε EXCLUSIVE στην παρουσιαση για να κλεψουμε τις εντυπωσεις αλλα μετα, νύχτα αλλάζουμε το Trailer να εχει αστερισκο και να λεει "Not available on other platforms for a limited time after release on PS5". Ε με αυτα κ με εκεινα, δεδομενο το εχω οτι θα ειναι και Xbox το παιχνιδι. Γενικα ο Jim Ryan προβληματιζει για τον τροπο που μανατζαρει το marketing της εταιριας.

δε νομιζω οτι ηταν για να κλεψουν τις εντυπωσεις...απλα καναν λαθος...στο demon souls το δωσαν και για pc ενω οντως ηταν exclusive...

Οπως και να χει, το βασικο προβλημα με τη σονι, ειναι οτι δεν βγαινουν να εξηγησουν τα τι και πως του συστηματος...ενας μηνας εμεινε...ξεκινησαν τις προπαραγγελιες, θα επρεπε να ξεκαθαρισουν ολα μεχρι τωρα...αυτο που εγινε μετα την τελευταια παρουσιαση που μαθαιναμε τις ειδησεις απο τα twitter των insider ειναι τραγικο...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ενταξει κατα 99% θα ειναι 1 χρονο exclusive οπως ηταν και το XV, το VIIR αγνοειται η τυχη του για PC παντως. Αν εισαι FF fan ειναι μονοδρομος το PS5, εκτος του 1 χρονου στο XVI εχουμε και τη συνεχεια του VIIR.

Υπάρχει ακόμη αυτό το είδος (FF fans) ;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xavier είπε

Οπως και να χει, το βασικο προβλημα με τη σονι, ειναι οτι δεν βγαινουν να εξηγησουν τα τι και πως του συστηματος...ενας μηνας εμεινε...

Θα σου τα εξηγήσει ο Travis Scott όμορφα κι ωραία!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Υπάρχει ακόμη αυτό το είδος (FF fans) ;

lol αν δεν κανεις πλακα.. 🙃

Αναφορά σε κείμενο

Final Fantasy VII Remake sold over 3.5 million copies worldwide within three days. This made it one of the biggest launches for a PlayStation 4 game and the fastest-selling PS4 exclusive, surpassing the launch sales of Marvel's Spider-Man (3.3 million; 2018) and God of War (3.1 million; 2018)

Απο τα πιο die-hard fanbases εχει και πολυ μεγαλυτερο κοινο απο τα soulsborne..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Wolftub21 είπε

η μόνη αποκλειστικοτητα του ps που με ενδιαφέρει πολύ είναι το final fantasy που θα βγει

Είμαι από τους λίγους που δεν είμαι όχι απλά fan, αλλά σιχαίνομαι το final fantasy σαν concept? -> Ασύνδετα stories και genres μεταξύ τους, υπό κοινό brand για το milking του κοινού που του αρέσει αυτή η αισθητική σε χαρακτήρες/μαλλιά/ρούχα;

Ρωτάω genuinely. Παίζει μερίδα ανθρώπων που το σιχαίνεται ή είμαι εξαίρεση;

Επεξ/σία από EuphangeL
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Είμαι από τους λίγους που δεν είμαι όχι απλά fan, αλλά σιχαίνομαι το final fantasy σαν concept? -> Ασύνδετα stories και genres μεταξύ τους, υπό κοινό brand για το milking του κοινού που του αρέσει αυτή η αισθητική σε χαρακτήρες/μαλλιά/ρούχα;

φυσικα και παιζει. οπως και πολλοι σιχενονται τιτλους που απειροι λατρευουν όπως CoD, Fortnite, GTA, Fifa, NBA2K κλπ κλπ. Πολλοι δε γουσταρουν JRPGs γενικα ή και συγκεκριμενες σειρες μονο.

για ολους εχει ο μπαξες, δε χρειαζεται με το ζορι να μας αρεσουν ολα ;)

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Δεν νομιζω, δεν ειναι ολα για ολους, το genre παραμενει jrpg δεν αλλαζει κατι αλλα οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...