Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε

Jesus man. Γιατί χάνεις το point; 

Εσεις χανετε το Point παιδες,αλλα δεν τρεχει τπτ..

Μια χαρα παιδια ειμαστε ολοι και μακαρι να εχουμε παντα χρονο για games.....

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι πρωτες 10 θεσεις των πωλησεων των παιχνιδιων του Ps4 ανηκουν σε exclusives η 2 απο αυτα εχουν καποιο exclusivity(εκτος απο το witcher).

Οποτε ναι παιζουν τεραστιο ρολο τα exclusives κατ'εμε μεγαλυτερο απο τα multiplatform.

5 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Ναί, το άρχησε. Δεν το εξέλιξε ποτέ όμως, με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω. Γι' αυτό και το PSNow το έκανε αλά GamePass που κατεβάζεις τα παιχνίδια στον δίσκο σου.

Θα γίνει, με τη συνεργασία και υποδομές της Microsoft. :P 

Από τότε που άλλαξε όλη η δομή της με τις κύριες αποφάσεις να λαμβάνονται από SIE Αμερικής, πάει και το σπρώξιμο του VR. Στην Ευρώπη πήγαινε καλά λόγω SIE Ευρώπης που λειτουργούσε ως ανεξάρτητη οντότητα. Τώρα θα φανεί πόσο θα το σπρώχνει κι αυτό.

Γιατι να το εξελιξει αφου δεν εχει νοημα. Δεν υπαρχει αναγκη για κατι τετοιο(βλ. google). Μπορουμε να συμφωνησουμε πιστευω οτι πιστευει στην τεχνολογια γιατι οι αλλοι ακολουθησαν την σονυ οχι αυτη αυτους.

Αν δεν το ειχε κανει πρωτη ειμαι σιγουρος οτι θα μου ελεγες οτι εκλεψε απο τους αλλους την ιδεα. Κατι εχεις παθει εσυ τα τελευταια χρονια :P

To VR το σπρωχνει στο τερμα και θα συνεχισει να το κανει στην επομενη γενια. Εχει το VR headset με τις περισσοτερες πωλησεις και παιχνιδια επιπεδου GOTY οπως το Astrobot.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις αυτα περι multiplatform τα λενε οι xboxακηδες επειδη δεν εχουν exclusive.

Δεν πιστευω να εισαστε τετοιοι και να με τρολαρετε..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
2 minutes ago, PDS13 said:

Γιατι να το εξελιξει αφου δεν εχει νοημα.

Αν δεν το ειχε κανει πρωτη ειμαι σιγουρος οτι θα μου ελεγες οτι εκλεψε απο τους αλλους την ιδεα. Κατι εχεις παθει εσυ τα τελευταια χρονια :P

To VR το σπρωχνει στο τερμα και θα συνεχισει να το κανει στην επομενη γενια. Εχει το VR headset με τις περισσοτερες πωλησεις και παιχνιδια επιπεδου GOTY οπως το Astrobot.

Τότε ναί, δεν είχε νόημα. Τώρα όμως φαίνεται να αποκτά όσο το κυνηγάν περισσότερες εταιρίες.

Χαχα νταξ είπαμε, πλέον ότι πάει να πιάσει τόπο πέφτουν όλοι με τα μούτρα (βλέπε Battle Royal/PUBG) ή τις συνδρομές φάση GamePass (Origin Premiere, Uplay+ κλπ κλπ). :P 

Στην Αμερική το VR δεν πήγαινε καλά και δεν το προωθούσαν τόσο. Εδώ το έσπρωχνε πολύ η SIE Ευρώπης που (επαναλαμβάνω) λειτουργούσε ανεξάρτητα από την SIE Αμερικής. Πλέον όλες οι αποφάσεις προώθησης και μάρκετινγκ θα γίνονται από την SIE Αμερικής με τα υπόλοιπα τμήματα απλά να εκτελούν εντολές (αλλαγή που έφερε ο Jim Ryan). Λάθος επιλογή αν σε ενδιαφέρει η άποψή μου, αλλά και πάλι, θα φανεί I guess.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Oι πρωτες 10 θεσεις των πωλησεων των παιχνιδιων του Ps4 ανηκουν σε exclusives η 2 απο αυτα εχουν καποιο exclusivity(εκτος απο το witcher).

Οποτε ναι παιζουν τεραστιο ρολο τα exclusives κατ'εμε μεγαλυτερο απο τα multiplatform.

Γιατι να το εξελιξει αφου δεν εχει νοημα. Δεν υπαρχει αναγκη για κατι τετοιο(βλ. google). Μπορουμε να συμφωνησουμε πιστευω οτι πιστευει στην τεχνολογια γιατι οι αλλοι ακολουθησαν την σονυ οχι αυτη αυτους.

Με την ίδια λογική: 10 από τα 10 top selling παιχνίδια του Wii u ήταν exclusive στο Wii U. Δεν βλέπω να πούλησε 100 εκατομμύρια κονσόλες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Με την ίδια λογική: 10 από τα 10 top selling παιχνίδια του Wii u ήταν exclusive στο Wii U. Δεν βλέπω να πούλησε 100 εκατομμύρια κονσόλες. 

Αλλο αγοραστικο κοινο της nIntendo μην μπερδευεσαι.

Απευθυνεται και σε αλλες ηλικες..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ρε σεις αυτα περι multiplatform τα λενε οι xboxακηδες επειδη δεν εχουν exclusive.

Και αυτα με τα exclusive τα λενε μονο psακηδες γιατι δεν έχουν άλλο επιχείρημα; Δεν ειναι λογική αυτη.

9 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Εγω 3 βλέπω και ενα remaster από ps3.Επίσης είναι επαναλαμβανω games που βγαινουν καθε 10 χρόνια με οτι αυτο συνεπαγεται, αλλα δεν ειναι θεμα για να το συζητησουμε εδω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Αλλο αγοραστικο κοινο φιλος της nIntendo μην μπερδευεσαι.

Απευθυνεται και σε αλλες ηλικες..

Κοίτα ίσως να έχεις δίκιο. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν παίξουν, οχι να δουν ταινία. 

• Like 3
Δημοσ.

Απευθυνεται σε ατομα που βασιζονται κυριως στον μπαμπα να τους το αγορασει..

Με την ειρωνια σου δεν κερδιζεις κατι,καλυτερα να την αφησεις..

• Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, optimus prime said:

Δές το PSN id στην υπογραφή μου να δείς κάθε πότε ανοίγει το PS4 που το έχω καθαρά και μόνο για αποκλειστικά. Σποιλερ : κατά μέσο όρο δύο φορές τον χρόνο για μια βδομάδα τη φορά.
Μετά άνοιξε το XBL account μου και δές εκεί. Σποιλερ : κάθε μέρα.

Καλά χρυσά τα αποκλειστικά αλλά νταξ, τσιλλ λίγο.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον παιδια καλυτερα να ριξουμε τους τονους, δεν εχει νοημα το vs ας μιλησουμε για specs και οταν (και αν) βγουν games επανερχομαστε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε

Tα 10 τοπ του wiiu ξεκιναει απο τα 8εκ και του PS4 απο τα 16.

Δεν ειναι ασπρο ή μαυρο. Τα exclusives της N εχουν μεγαλυτερο impact και επισης πραγματι τα multplatform μετρανε περισσοτερο για την πορεια του PS4 απο οτι για τις Νιντεντο κονσολες.

Εγω αυτο που λεω ειναι τα exclusives γενικοτερα εχουν τεραστιο impact. Απλα εσυ το πηγες στο VS με Νιντεντο. Ξαναλεω δεν ειναι ολα η τιποτα.

3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Κοίτα ίσως να έχεις δίκιο. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν παίξουν, οχι να δουν ταινία. 

καλα τωρα αυτο ειναι οτι να ναι και το ξερεις.

Οπως ειπα δημιουργησες VS χωρις λογο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnVani18 είπε

Δές το PSN id στην υπογραφή μου να δείς κάθε πότε ανοίγει το PS4 που το έχω καθαρά και μόνο για αποκλειστικά. Σποιλερ : κατά μέσο όρο δύο φορές τον χρόνο για μια βδομάδα τη φορά.
Μετά άνοιξε το XBL account μου και δές εκεί. Σποιλερ : κάθε μέρα.

Καλά χρυσά τα αποκλειστικά αλλά νταξ, τσιλλ λίγο.

Ευχαριστω που επιβαιβαιωνεις τα επιχειρηματα μου..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PDS13 είπε

Tα 10 τοπ του wiiu ξεκιναει απο τα 8εκ και του PS4 απο τα 16.

Δεν ειναι ασπρο ή μαυρο. Τα exclusives της N εχουν μεγαλυτερο impact και επισης πραγματι τα multplatform μετρανε περισσοτερο για την πορεια του PS4 απο οτι για τις Νιντεντο κονσολες.

Εγω αυτο που λεω ειναι τα exclusives γενικοτερα εχουν τεραστιο impact. Απλα εσυ το πηγες στο VS με Νιντεντο. Ξαναλεω δεν ειναι ολα η τιποτα.

καλα τωρα αυτο ειναι οτι να ναι και το ξερεις.

Οπως ειπα δημιουργησες VS χωρις λογο.

Για να κανω το δικηγορο του διαβολου καποιος αλλος αρχισε ξαφνικα να λεει xboxακηδες και για μπαμπαδες που παιρνουν κονσολα στο παιδι, επειδη δεν ξερει τι να πει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...