Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Πω πω πανωλεθρία, χωρίς κονσόλες στα καταστήματα τα Χριστούγεννα?

Θα είχα απολύσει όλο το τμήμα marketing.

ναι γιατι στο ps4 είχε? 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Κριμα γιατι δεν εχει καμμια σχεση το τμημα μαρκετινγκ  με την τροφοδοσια της  αγορας .

Βασικα απο οτι  εχω καταλαβει ειστε αρκετοι τελικα  που εχετε μπερδεψει τa τμηματα  marketing με την coca   cola    και  νομιζετε πως παει με ολα :P

Λογικα θα απολυσει το τμημα μαρκετινγκ, γιατι εκανε τοσο καλη δουλεια, που ξεπουλησαν ολα και τωρα υπαρχει ελλειψη. :P 

• Like 1

μιλησα με εγκυρη πηγη και το 50ρικο ειναι εντολη της Σονυ για ξεκαθαρισμα τοπιου. Απο κει και περα το προβλημα ειναι το 2ο κυμα για το οποιο στην δικη μας αγορα η ημερ/νια παραμενει αγνωστη.Φυσικα η σειρα προτεραιοτητας για το καθε καταστημα καθοριζεται απο το ιδιο. Το 1ο κυμα εκλεισε την Πεμπτη το βραδυ για τους περισσοτερους. Ολοι οι αλλοι λογικα πανε για 2ο κυμα ...με αγνωστη ημερ/νια διαθεσης.....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε

Άντε να αγοράσει και τη Sony να τελειώνουμε 😛

Ναι και μετά θα είσαι always online με το XboΧ ακόμα και σε PowerOFF 😝 και αν το βγάλεις απ το δίκτυο τελείως θα βγαίνει πράσινο πλαστικό χέρι και θα τρώς φάπες μέχρι να το ξανασυνδέσεις 🤣 

Πάντως χωρίς πλάκα, τα ξέχασε ο κόσμος τα DRM της MS και νομίζει οτι άλλαξε και έγινε gamer friendly και πήρε και το μαθημά της! Ας μην ήταν τότε η SONY με τα PS4 και θα μιλούσαμε αλλιώς τώρα.  

2 ώρες πριν, vag.patrick είπε

μιλησα με εγκυρη πηγη και το 50ρικο ειναι εντολη της Σονυ για ξεκαθαρισμα τοπιου. Απο κει και περα το προβλημα ειναι το 2ο κυμα για το οποιο στην δικη μας αγορα η ημερ/νια παραμενει αγνωστη.Φυσικα η σειρα προτεραιοτητας για το καθε καταστημα καθοριζεται απο το ιδιο. Το 1ο κυμα εκλεισε την Πεμπτη το βραδυ για τους περισσοτερους. Ολοι οι αλλοι λογικα πανε για 2ο κυμα ...με αγνωστη ημερ/νια διαθεσης.....

Εμείς ρε θα πάρουμε day1 ή θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο που λέει και ο Psycho ?

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 1

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Κριμα γιατι δεν εχει καμμια σχεση το τμημα μαρκετινγκ  με την τροφοδοσια της  αγορας .

Βασικα απο οτι  εχω καταλαβει ειστε αρκετοι τελικα  που εχετε μπερδεψει τa τμηματα  marketing με την coca   cola    και  νομιζετε πως παει με ολα :P

Σαφώς και δεν είναι δουλεία μου να ξέρω ποιο τμήμα ασχολείται με τι ακριβώς ( το τμήμα τροφοδοσίας λοιπόν..)

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως θα μπορούσαν με λίγο πιο σοβαρό σχεδιασμό ΚΑΙ να ξεπουλήσουν με τα pre order ΚΑΙ να είναι γεμάτα τα καταστήματα τα Χριστούγεννα.

Any way, ξέρουν πως να μας γλεντάνε προφανώς.

14 λεπτά πριν, nekrik είπε

Ναι και μετά θα είσαι always online με το XboΧ ακόμα και σε PowerOFF 😝 και αν το βγάλεις απ το δίκτυο τελείως θα βγαίνει πράσινο πλαστικό χέρι και θα τρώς φάπες μέχρι να το ξανασυνδέσεις 🤣 

Πάντως χωρίς πλάκα, τα ξέχασε ο κόσμος τα DRM της MS και νομίζει οτι άλλαξε και έγινε gamer friendly και πήρε και και το μαθημά της! Ας μην ήταν τότε η SONY με τα PS4 και θα μιλούσαμε αλλιώς τώρα.  

Εμείς ρε θα πάρουμε day1 ή θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο που λέει και ο Psycho ?

Ετσι φαινεται.... Εσυ σιγουρα αλλα αν το πανε με ημερ/νια και ωρα και γω ειμαι και οσοι βαλανε στο Πλαισιο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2020 στις 11:40 ΠΜ, xavier είπε

Πρέπει να μπήκε quote από το κινητό χωρίς να ξέρω πώς να το αφαιρέσω. 

Ήθελα να γράψω ότι το τσίμπησε και από εμένα το 100ρικο ο Κωτσοβολος φυσικά χωρίς διαβεβαίωση ότι θα παραλάβω στην ώρα μου ούτε σε τι λίστα αναμονής είμαι. 

Καλά μας κάνουν αφού είμαστε και εμείς ότι να ναι... 

Επεξ/σία από DeareN

44 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Ετσι φαινεται.... Εσυ σιγουρα αλλα αν το πανε με ημερ/νια και ωρα και γω ειμαι και οσοι βαλανε στο Πλαισιο.

Σίγουρα κάτι θα πάρω! Τώρα τι ? Θα δείξει :) 

35 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Ελα να γουστάρουμε λίγο. Δώστε το MGS3 remake για ανάπτυξη στην Bluepoint, να καεί ο πλανήτης!    

3 λεπτά πριν, nekrik είπε

Σίγουρα κάτι θα πάρω! Τώρα τι ? Θα δείξει :) 

Ελα να γουστάρουμε λίγο. Δώστε το MGS3 remake για ανάπτυξη στην Bluepoint, να καεί ο πλανήτης!    

μόνο kojima σε αυτά :D

• Like 1

1 ώρα πριν, AntonisKo είπε

Σαφώς και δεν είναι δουλεία μου να ξέρω ποιο τμήμα ασχολείται με τι ακριβώς ( το τμήμα τροφοδοσίας λοιπόν..)

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως θα μπορούσαν με λίγο πιο σοβαρό σχεδιασμό ΚΑΙ να ξεπουλήσουν με τα pre order ΚΑΙ να είναι γεμάτα τα καταστήματα τα Χριστούγεννα.

Any way, ξέρουν πως να μας γλεντάνε προφανώς.

Το launch απο μόνο του θα "φάει" την παραγωγή μηνών από τα εργοστάσια, σε 2 βδομάδες τι να προλάβουν και τι ράφια να γεμίσουν; Στα πιο πολλά launch πήρε μήνες να στρώσει η διαθεσιμότητα.

Επίσης ξεχνάς ότι σε πολλές χώρες τα χριστουγεννιάτικα δώρα ψωνίζονται νωρίς.

Για αυτούς, ο Νοέμβρης είναι η Χριστουγεννιάτικη σεζόν.

• Like 2

Πάντως εγώ έχω να πω οτι ο Κωτσόβολος είναι η πλέον πιο αναξιόπιστη αλυσίδα. Έκανα παραγγελία στις 18/09 κατά τις 13:00 πριν βγει ενημέρωση οτι το πρώτο στοκ εξαντλήθηκε. Πήρα τηλέφωνο στον Κωτσόβολο χθές καθώς είχα ακούσει πως ζητούσαν προκαταβολές και είπα να πάρω να βάλω και την επέκταση εγγύησης και επί της ευκαιρίας να τους δώσω και την προκαταβολή να εξασφαλίσω την παραλαβή. Η υπάλληλος με ρώτησε αν θέλω να βάλω κατάστημα παραλαβής αντί για αποστολή στην διεύθυνσή μου και μιας που είναι δίπλα το κατάστημα λέω άντε κάν' το, μου λέει ότι όλα εντάξει και θα μου έρθει μήνυμα και να πάω με εκείνο να βάλω την προκαταβολή. Δεν ήρθε ποτέ το μήνυμα, πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου λένε οτι έχει ακυρωθεί η παραγγελία, μπαίνω στο site, ακυρωμένη, παίρνω τηλέφωνο και αρχίζουν τα δικά τους οτι δεν έχουν, δεν ξέρουν και αν θέλω να βάλω εκ' νέου παραγγελία και να περιμένω, εφόσον λέει συμφώνησα (ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που πήρα τηλέφωνο) να το πάρω από το κατάστημα η παραγγελία ακυρώθηκε... τώρα μετά από καντήλια περιμένω να με καλέσουν το "συντομότερο δυνατόν" για να δούμε τι θα κάνουμε. Προσοχή μην την πατήσει κανένας...

• Like 4
  • Sad 2

ημουν σιγουρος οτι οποιος αλλαζει σε παραλαβη απο καταστημα του ακυρωνουν την αρχικη παραγγελια και χανεται "σειρα προτεραιοτητας" και ολα

2 ώρες πριν, vag.patrick είπε

Δηλαδή η Sony σκέφτηκε να ζητάνε 50 ευρω για να γίνει ξεκαθάρισμα (;) . Αλλά κάποιες αλυσίδες δεν το γνώριζαν. Οπότε η Sony τους έστειλε SMS για να τους το υπενθυμίσει. Και αυτές τι έκαναν; Ζήτησαν 50 ευρω από κάποιους, 100 από άλλους και άλλα ποσά από άλλους 

Sounds legit.

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...