Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Απο την εμπειρια μου με φιλο που δουλευε κωτσο πριν απο μερικα χρονια καπως ετσι ειναι τα πραγματα, θα δωσουν στα φιλαρακια τους θα παρουν οι ιδιοι και οτι περισσεψει θα γινει κλήρωση. :P  Απλα παιρνεις το ρισκο να εξοφλησεις το ποσο απο την αρχη και στη χειροτερη ακυρωση και τους τρεχεις οσο μπορεις.

ισχύει αυτο 100%

• Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, non-serviam said:

Το είχα γράψει και στο θέμα του Switch, κυνήγι αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία. Το πιο πιθανό είναι ότι θα πάρετε πούλο βέβαια, αλλά αξίζει η προσπάθεια έστω και για το γαμώτο/ηθική ικανοποίηση (στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και τζάμπα, ούτε καν δικηγόρο δεν θέλει). Μην το δεχτείτε!

Στο NSw δεν είχε ζητήσει κάποιο κατάστημα προπληρωμή. Εγώ πάντως είχα παραλάβει μεσάνυχτα και πλήρωσα με κάρτα την στιγμή της παραλαβής.

Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ακυρωσα ολοκληρωτικα την προπαραγγελια μου παιδια

Δεν ηταν μονο για το ποσο που ζητανε.αλλα και για την πουστια που κανουν στην επεκταση εγγυησης που εβαλα

Αντι να ξεκιναει το παραστατικο απο 19/11 οπως θα ηταν και το σωστο.Μου ανεφεραν οτι δεν γινεται αυτο και ξεκιναει απο τοτε που εγινε η προπαραγγελια

Μα συγνωμη τους λεω,δηλαδη αυτους τους 2 μηνες που δεν θα εχω την κονσολα στα χερια μου,Εσεις θα μου χρεωνετε κανονικα την επεκταση εγγυησης?Δηλαδη σαν να μου λετε  να σας χαρισω τους 2 πρωτους μηνες?Με τιποτα του αναφερω,και κανε μου τωρα ακυρωση της προπαραγγελιας μου

Καλη επιτυχια σε οσα παιδια πρωτα παραλαβουν.Εμεις αν ειμαστε τυχεροι κοντα στα χριστουγεννα (αν βρουμε κανα κομματι)

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, spartan29gr said:

Μου ανεφεραν οτι δεν γινεται αυτο και ξεκιναει απο τοτε που εγινε η προπαραγγελια

VizmGSovSg7L1We3GctxU3e-DKWgd3frQZDhR-HK

Εντάξει ότι να 'ναι, έχουμε πιάσει πάτο.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Δεν ηταν μονο για το ποσο που ζητανε.αλλα και για την πουστια που κανουν στηνεπεκταση εγγυησης που εβαλα

Αντι να ξεκιναει το παραστατικο απο 19/11 οπως θα ηταν και το σωστο.Μου ανεφεραν οτι δεν γινεται αυτο και ξεκιναει απο τοτε που εγινε η προπαραγγελια

Μα συγνωμη τους λεω,δηλαδη αυτους τους 2 μηνες που δεν θα εχω την κονσολα στα χερια μου,Εσεις θα μου χρεωνετε κανονικα την επεκταση εγγυησης?Δηλαδη σαν να μου λετε  να σας χαρισω τους 2 μηνες .Με τιποτα του αναφερω,και κανε μου τωρα ακυρωση της προπαραγγελιας μου

Καλη επιτυχια σε οσα παιδια πρωτα παραλαβουν.Εμεις αν ειμαστε τυχεροι κοντα στα χριστουγεννα (αν βρουμε κανα κομματι)

γελοιοι...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως δε με έχουν πάρει τηλέφωνο για προκαταβολή ακόμα από Κωτσό,, αλλά ίσως παίζει ρόλο ότι δεν είμαι κοψοχέρης και το ρίχνω γουρλομάτη κάθε χρόνο.😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Εμένα πάντως δε με έχουν πάρει τηλέφωνο για προκαταβολή ακόμα από Κωτσό,, αλλά ίσως παίζει ρόλο ότι δεν είμαι κοψοχέρης και το ρίχνω γουρλομάτη κάθε χρόνο.😁

Ξεκινησαν απο δευτερα τα τηλεφωνα λενε

2 λεπτά πριν, Daredevil είπε

πήγαινε στο λογαριασμό της sony στο twitter και κάντο θέμα, συνήθως τα social βοηθάνε σε αυτά ;)

Αυριο το πρωι καταγγελια επισημα στο συνηγορο του καταναλωτη

Αυτο  και αν ειναι απατη μεγαλη

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ADHD είπε

Απο την εμπειρια μου με φιλο που δουλευε κωτσο πριν απο μερικα χρονια καπως ετσι ειναι τα πραγματα, θα δωσουν στα φιλαρακια τους θα παρουν οι ιδιοι και οτι περισσεψει θα γινει κλήρωση. :P  Απλα παιρνεις το ρισκο να εξοφλησεις το ποσο απο την αρχη και στη χειροτερη ακυρωση και τους τρεχεις οσο μπορεις.

;) Προσωπικα εχω τον κολλητο μου που εχει φιλο διευθυντη καταστηματος και ανετα αν ηθελα τον επαιρνα τηλεφωνο να με φτιαξει με μια κονσολα αλλα δεν το εκανα για τους λογους που προανεφερα...Αλλα μην το παμε και στο αλλο ακρο οτι ντε και καλα μονο γνωστοι θειοι κουμπαροι κτλ θα παρουν την κονσολα.Σιγουρα θα παιξουν ρολο και τα κονε οπως γινεται κλασσικα στην Ελλαδα αλλα δεν ειναι ο κανονας.

7 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Δεν ηταν μονο για το ποσο που ζητανε.αλλα και για την πουστια που κανουν στηνεπεκταση εγγυησης που εβαλα

Μα συγνωμη τους λεω,δηλαδη αυτους τους 2 μηνες που δεν θα εχω την κονσολα στα χερια μου,Εσεις θα μου χρεωνετε κανονικα την επεκταση εγγυησης?Δηλαδη σαν να μου λετε  να σας χαρισω τους 2 μηνες .Με τιποτα του αναφερω,και κανε μου τωρα ακυρωση της προπαραγγελιας μου

Καλα ξηγηθηκες εγω ριχνω ακυρα σε μαγαζια που μου κανουν φουστιες και δεν ξαναψωνιζω..Ειναι αυτο που ελεγα πριν και το παρεξηγησες..

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, icenex είπε

;) Προσωπικα εχω τον κολλητο μου που εχει φιλο διευθυντη καταστηματος και ανετα αν ηθελα τον επαιρνα τηλεφωνο να με φτιαξει με μια κονσολα αλλα δεν το εκανα για τους λογους που προανεφερα...Αλλα μην το παμε και στο αλλο ακρο οτι ντε και καλα μονο γνωστοι θειοι κουμπαροι κτλ θα παρουν την κονσολα.Σιγουρα θα παιξουν ρολο και τα κονε οπως γινεται κλασσικα στην Ελλαδα αλλα δεν ειναι ο κανονας.

Καλα ξηγηθηκες εγω ριχνω ακυρα σε μαγαζια που μου κανουν φουστιες και δεν ξαναψωνιζω..Ειναι αυτο που ελεγα πριν και το παρεξηγησες..

Τελος αδερφε

Δεν τους χαριζω μια λεμε

Αυριο επισημα καταγγελια, και υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια

Την υγεια μας να εχουμε και κατι μπορει να βρεθει προς χριστουγεννα μετα

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ.

Πάντως αυτό με τα 50 στον έναν, 170 στον άλλον είναι σαν να τεστάρουν και να κοιτάζουν μέχρι πόσο τους παίρνει.😁

Δείτε το σαν social experiment, εις βάρος της κ@ύλας του καταναλωτή.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Πάντως αυτό με τα 50 στον έναν, 170 στον άλλον είναι σαν να τεστάρουν και να κοιτάζουν μέχρι πόσο τους παίρνει.😁

Δείτε το σαν social experiment, εις βάρος της κ@ύλας του καταναλωτή.

για τα 50 δεν ευθύνονται τα μαγαζια,άργησε να τους ενημερώσει η σόνυ γι αυτό το χάος. 

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Daredevil said:

για τα 50 δεν ευθύνονται τα μαγαζια,άργησε να τους ενημερώσει η σόνυ γι αυτό το χάος. 

Τι εννοείς; Είπε η Sony στα μαγαζιά «θα τσιμπάτε ένα πενηντάρικο από κάθε πελάτη σας που χώνει προπαραγγελία»;

Σοβαρά μιλάμε τώρα ή παίζουμε τις κουμπάρες;

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Daredevil είπε

Μια χαρά υπ'ευθύνη των καταστημάτων είναι. Ουσιαστικά πατέντα είναι να κάνουν racing τους πελάτες για το ποιος είναι ποιο κ@υλωμένος να την πάρει day 1 και να τσιμπήσουν και μαύρο δάνειο από το πουθενά. Αν απλά λέγανε εξαρχής δε δεχόμαστε αντικαταβολές για preorders δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ή έστω ας ενημέρωναν ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και κάποιοι θα την πάρουν 2ο/3ο κύμα. 170 ευρώ για αέρα 2 μήνες + είναι κοροϊδία.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντος μςτα απο 2 3 5 μερες το πολυ θα βαλω ενα 500αρικο στην τσεπη και θα παω σε ολες τις αλυσιδες..ειμαι σιγουρος οτι θα βρω

Edit: οχι διακοσιες τριαντα πεντε μερες αλλα δυο τρεις πεντε😂

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...