Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να προκύπτει ότι έχεις υποστεί ζημία για να τους καταγγείλεις. Από την στιγμή που δεν έχεις δώσει χρήματα, θα τους καταγγείλεις για ποιο λόγο, επειδή σου χάλασαν τι φάση σου επειδή έχεις hypaριστει; Ήρεμα ρωτάω! 😁

Επεξ/σία από Hazuki
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
6 minutes ago, Hazuki said:

Πρέπει να προκύπτει ότι έχεις υποστεί ζημία για να τους καταγγείλεις. Από την στιγμή που δεν έχεις δώσει χρήματα, θα τους καταγγείλεις για ποιο λόγο, επειδή σου χάλασαν τι φάση σου επειδή έχεις hypaριστει; Ήρεμα ρωτάω! 😁

Αρχικά δεν έχω hypαριστεί, δεν πρόκειται να αγοράσω PS5 day one. Έχω βάλει προπαραγγελία, απλά για να υπάρχει εκεί, μιας και πολλά μπορεί να αλλάξουν σε δύο μήνες. Το ίδιο έχω κάνει και με το SeX.

Από εκεί και πέρα, μιλάμε για καραμπινάτη αθέμιτη εμπορική πρακτική. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις δηλαδή. Και βέβαια έχω υποστεί ζημιά, μιας και αν ήξερα εξαρχής τους όρους που διέπουν την συναλλαγή, θα προτιμούσα το παραδιπλανό κατάστημα που με συμφέρει περισσότερο. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω μιας και το προϊόν είναι σε έλλειψη στην αγορά.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update    με την προπαραγγελια στον Κωτσοβολο :

Μολις με πηραν τηλ   και μου ζητησαν προκαταβολη  50 ευρω  ,φυσικα χωρις να δεσμευονται πως θα παραλαβω  day one .Tους απαντησα πως θα παω σε καταστημα να τα δωσω γιατι θελω παραλαβη απο εκει και μου εστειλαν sms  με τον καινουριο κωδικο παραγγελιας  .

Δεν εχω  αποφασισει αν  θα το κανω  αλλα κλινω προς τα εκει γιατι απο οτι καταλαβα πλεον ολες οι εταιρειες αυτο κανουν  και δεν υπαρχει αλλη επιλογη για οσους ειναι σαν και μενα που τους ενδιαφερει να το παραλαβουν την πρωτη μερα κυκλοφοριας .

1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα υπαρχει κονσολα στα ραφια ειδικα χριστουγεννα...τεραστιο πληγμα για την εταιρια. Ολοι θα παρουνε..αυτο ειναι μαρκετινγκ δημιουργούν πανικο επιτηδες...για να τρεξεις αμεσως να την παραγγείλεις. Μια χαρα θα ειναι ολα τα ραφια γεματα 500ευρα

Για τα Χριστουγεννα ειναι πολυ πιθανον να υπαρχουν .

Τα Χριστουγεννα  που ειναι 25 Δεκεμβριου, με τις 19 Νοεμβρη ειναι ενας αιωνας  διαφορα για οσους θελουν να το εχουν  day  one .Εκει υπαρχει το προβλημα  και γινεται  ολη συζητηση .Και οπως ειπα συμβαινει σχεδον παντα την πρωτη μερα κυκλοφοριας αυτο το προβλημα  στην χωρα μας  για πολυ δημοφιλη μοντελα ειτε ειναι κινητα ειτε οτιδηποτε αλλο .

Σιγα μην ειναι και παγκοσμια συνωμοσια  γιατι συμβαινει κατι τετοιο ...

@Malthador  σιγα μην κανουμε και διαδηλωση στο Συνταγμα  εισαι υπερβολικος που και να ηθελες να το παρεις  day one !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3

Μάλλον σήμερα ενημερώθηκαν για κομμάτια γιατί πέσανε τηλέφωνα από όλους. Με πήραν από κονσολ κλαμπ να μου πουν ευθέως ότι ενημερώθηκαν για τεμάχια τα οποία είναι πολύ λίγα και δε μπορούν να με εξυπηρετήσουν day one. Καπάκια με πήραν από πλαίσιο επειδή δεν είχα βάλει το 50ρικο. Και μετά άρχισαν και τα τηλέφωνα από Κωτσόβολο. Όποτε σήμερα λογικά ενημερώθηκαν όλοι και αρχίσανε κινήσεις. 

7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τώρα δεν μπορώ να το κάνω μιας και το προϊόν είναι σε έλλειψη στην αγορά.

Το προιον δεν ειναι σε ελλειψη στην αγορα,γιατι δεν ηταν προηγουμενως διαθεσιμο.

Για προπαραγγελιες μιλαμε και μαλιστα για αγνωστο αριθμο κομματιων και για συγκεκριμενες αλυσιδες που ουτε οι ιδιες γνωριζουν αριθμο εξου και τα κουφα με προπληρωμες και αγνωστες σειρες προτεραιοτητας.

Παντως εγω δε πιστευω οτι θα πας να αγορασεις ps5 με 500αρικο στη τσεπη και δε θα βρεις. Ακομα και αυτο να συμμβει day one, την επομενη βδομαδα θα δεις να σκανε παντου και παλι. Ολο αυτο ειναι μερος του μαρκετινγκ που συμβαινει και οχι πραγματικης διαθεσιμοτητας προιοντος.

38 λεπτά πριν, Malthador είπε

Παιδιά, εδώ υπάρχει θέμα με τις προπαραγγελίες που πρέπει να γίνει addressed. Δεν μπορεί η κάθε αλυσίδα να συμπεριφέρεται σαν skroutzομάγαζο της κακιάς ώρας και να ζητάει χρήματα ώρες ή μέρες αφότου έχει μπει η παραγγελία. Τι σημαίνει «δώσε ένα πενηντάρικο για να μπεις στη λίστα που κληρώνει» πέντε μέρες αφού έχει μπει η παραγγελία; Τι τους σταματάει από να σας ξαναπάρουν τηλέφωνο λίγες μέρες μετά και να ζητήσουν άλλο ένα πενηντάρικο ή ολική εξόφληση για να μπείτε ακόμα ψηλότερα στο queue προτεραιότητας; Μην το δέχεστε έτσι αψήφιστα, εκτός από γελοίο είναι πιθανότατα και παράνομο.

Αν με πάρουν από Κωτσόβολο και μου πουν το παραμυθάκι με το 50ευρω, προσωπικά θα κάνω καταγγελία. Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής προτίμησα το μαγαζί τους γιατί δεν ήθελαν προκαταβολή, δεν μπορεί να με δεσμεύουν σαν πελάτη και μετά να ζητάνε λεφτά, έλεος κάπου.

Προτείνω να κάνετε όλοι καταγγελία σε όσους κάνουν τέτοιο κελεπούρι.

Εμενα με πηραν πριν απο λιγο απο κωτσοβολο και μου ζητησαν παρακαλω 170 ευρω προκαταβολη μπροστα παρακαλω

Απαραδεκτα πραγματα απο τοσο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων

Και μαλιστα σε περιπτωση που δεν δοθει αυτο το ποσο αυτοματος με βαζουν στην δευτερη λιστα αναμονης

Μου φαινετε χρειαζετε μια καταγγελια στην ενωση καταναλωτω για αυτο. Δεν ξερω εχω ξενερωσει πολυ με ολλη αυτη την τραγελαφικη κατασταση

16 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Update    με την προπαραγγελια στον Κωτσοβολο :

Μολις με πηραν τηλ   και μου ζητησαν προκαταβολη  50 ευρω  ,φυσικα χωρις να δεσμευονται πως θα παραλαβω  day one .Tους απαντησα πως θα παω σε καταστημα να τα δωσω γιατι θελω παραλαβη απο εκει και μου εστειλαν sms  με τον καινουριο κωδικο παραγγελιας  .

Δεν εχω  αποφασισει αν  θα το κανω  αλλα κλινω προς τα εκει γιατι απο οτι καταλαβα πλεον ολες οι εταιρειες αυτο κανουν  και δεν υπαρχει αλλη επιλογη για οσους ειναι σαν και μενα που τους ενδιαφερει να το παραλαβουν την πρωτη μερα κυκλοφοριας .

Για τα Χριστουγεννα ειναι πολυ πιθανον να υπαρχουν .

Τα Χριστουγεννα  που ειναι 25 Δεκεμβριου, με τις 19 Νοεμβρη ειναι ενας αιωνας για οσους θελουν να το εχουν  day  one .Εκει υπαρχει το προβλημα  και γινεται  ολη συζητηση .Και οπως ειπα συμβαινει σχεδον παντα την πρωτη μερα κυκλοφοριας αυτο το προβλημα  στην χωρα μας  για πολυ δημοφιλη μοντελα ειτε ειναι κινητα ειτε οτιδηποτε αλλο .

Σιγα μην ειναι και παγκοσμια συνωμοσια  γιατι συμβαινει κατι τετοιο ...

@Malthador  σιγα μην κανουμε και διαδηλωση στο Συνταγμα  εισαι υπερβολικος που και να ηθελες να το παρεις  day one !

Κατσε ρε συ θα μας τρελανουν οι τυποι

Εμενα γιατι μου ζητησαν 170 ευρω μπροστα προκαταβολη και εσενα μονο 50?

Και ενω η δικη μου παραγγελια ηταν  με αντικαταβολη και παραδοση στο σπιτι?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Αυτο ειναι κυριολεκτικα  κουλο .Σημαινει πως υπαρχει πληρης αποδιοργανωση ...

Και μενα με αντικαταβολη ηταν και παραδοση στο σπιτι .Εγω μια εξηγηση εχω  να δωσω για αυτο το αλαλουμ .

Ειναι συνδυασμος τρομαχτικης ελλειψης ρευστοτητας στην αγορα  ακομα και για κολοσους του χωρου  ταυτοχρονα  με την πραγματικα πολυ μικρη διαθεσιμοτητα την πρωτη μερα κυκλοφοριας   που προκυπτει και εν μερη ειναι λογικο  για   μια σειρα απο λογους( (και οχι απο marketing  τρικ λολ ) για την δικη μας αγορα τουλαχιστον .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Εμενα με πηραν πριν απο λιγο απο κωτσοβολο και μου ζητησαν παρακαλω 170 ευρω προκαταβολη μπροστα παρακαλω

Απαραδεκτα πραγματα απο τοσο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων

Και μαλιστα σε περιπτωση που δεν δοθει αυτο το ποσο αυτοματος με βαζουν στην δευτερη λιστα αναμονης

Μου φαινετε χρειαζετε μια καταγγελια στην ενωση καταναλωτω για αυτο. Δεν ξερω εχω ξενερωσει πολυ με ολλη αυτη την τραγελαφικη κατασταση

Κατσε ρε συ θα μας τρελανουν οι τυποι

Είσαι δύσκολη περίπτωση για αυτό . Αμάν όλα τα θελεις έτοιμα ! Παράδοση στο σπιτι , αντικαταβολή , μήπως θελεις και εγγύηση ; 😂 

Απλά τραγικότητες . Έχουν χάσει τη μπάλα στο Ελλαδιστάν .

.

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Αυτο ειναι κυριολεκτικα  κουλο .Σημαινει πως υπαρχει πληρης αποδιοργανωση ...

Και μενα με αντικαταβολη ηταν και παραδοση στο σπιτι .Εγω μια εξηγηση εχω  να δωσω για αυτο το αλαλουμ .

Ειναι συνδυασμος τρομαχτικης ελειψης ρευστοτητας στην αγορα  ακομα και για κολοσους του χωρου  με την πραγματικα πολυ μικρη διαθεσιμοτητα την πρωτη μερα κυκλοφοριας   που προκυπτει και εν μερη ειναι λογικο  για   μια σειρα απο λογους( (και οχι απο marketing  τρικ λολ ) για την δικη μας αγορα τουλαχιστον .

Και τωρα τι να κανω?Που να παρω τηλεφωνο για να βγαλω μια ακρη επιτελους?

Επεξ/σία από spartan29gr

• Moderators
24 minutes ago, Fulgore said:

Το προιον δεν ειναι σε ελλειψη στην αγορα,γιατι δεν ηταν προηγουμενως διαθεσιμο.

Για προπαραγγελιες μιλαμε και μαλιστα για αγνωστο αριθμο κομματιων και για συγκεκριμενες αλυσιδες που ουτε οι ιδιες γνωριζουν αριθμο εξου και τα κουφα με προπληρωμες και αγνωστες σειρες προτεραιοτητας.

Ωραία, αν μου ζητήσουν εκ των υστέρων χρήματα, θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και να βάλω σε άλλο μαγαζί. Θες να μου υποδείξεις σε ποιό; Προφανώς δεν υπάρχει κατάστημα για να βάλω παραγγελία πλέον και έχω εξαπατηθεί γιατί δεν γνώριζα του όρους της συναλλαγής πριν βάλω παραγγελία. Μπορεί να σας φαίνεται γελοίο, αλλά έτσι μας καβαλάνε στο τέλος. Εάν φάνε τώρα πρόστιμο (εφόσον η αντίστοιχη αρχή θεωρήσει ότι παρανομούν) ίσως την επόμενη φορά να συμπεριφερθούν πιο σωστά.

Εξίσου αθέμιτο είναι το ότι παίρνουν παραγγελίες με προκαταβολή χωρίς να ξέρουν εάν και πότε θα τις εξυπηρετήσουν. Και αυτό σηκώνει καταγγελία. Γνώμη μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...