Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, IceMatrix είπε

Ωπα. Η Microsoft αγόρασε τη Zenimax, δηλαδή Bethesda και σια. Δηλαδή αυτά τα παιχνίδια φεύγουν από το Playstation?

https://news.xbox.com/en-us/2020/09/21/welcoming-bethesda-to-the-xbox-family/

Πιστεύω με την εφαρμογή XCloud για PS5 θα παίζουν κανονικά

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Από που και ως που το xcloud θα έρθει στο ps5 ?

Ε να μην τρολλάρουμε και λίγο μετά από τέτοια κίνηση του Phil!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, IceMatrix είπε

Ωπα. Η Microsoft αγόρασε τη Zenimax, δηλαδή Bethesda και σια. Δηλαδή αυτά τα παιχνίδια φεύγουν από το Playstation?

https://news.xbox.com/en-us/2020/09/21/welcoming-bethesda-to-the-xbox-family/

Ε οι συνέχειες τους δε θα βγούνε προφανώς.Τεραστια κίνηση για τη MS, κακά τα ψέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι μ λεει οτι η sony το ηξερε οτι κατι τετοιο θα συνεβαινε γιαυτο ειχε μεγαλη κινητικοτητα για αγορα νεων studio τους τελευταιους μηνες, Ε ρε γλεντια να δουμε καμια from στα japan studios!

jokes asside, τα console wars ειναι για αλλη μια φορα στο προσκηνιο και αυτη τη φορα, φαινονται πιο φουντομενα απο ποτε.

Επεξ/σία από Sanshiro_Ugata
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Και εγώ είμαι της άποψης ότι στην Sony είχαν στα υπόψιν τους την εξαγορά, δεν εξηγούνται αλλιώς τα λάθη που έκαναν. 

Νόμιζα ότι είχαν αγχωθεί με τις τιμές των SeS/SeX, αλλά μάλλον το μείζον ήταν άλλο. 

• Like 4
Δημοσ.

ευτυχως απο ολα τα μεγαλα acquisitions που θα μπορουσε να κανει η ms, πηρε τη zenimax...Πραγματικα το τελευταιο παιχνιδι της που επαιξα ηταν το oblivion και κατι λιγο απο το 1ο 3d fallout...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xavier είπε

ευτυχως απο ολα τα μεγαλα acquisitions που θα μπορουσε να κανει η ms, πηρε τη zenimax.

Βασικα ακριβως επειδη πηρε την Zenimax ειναι που υπαρχει αυτη η αντιδραση,ειδικα αν υπολογισουμε ορισμενα απο τα πιο γνωστα παιχνιδια που εχουν studio κατω απο αυτη την εταιρεια οπως

-The Elder Scrolls
-Fallout
-Doom
-Wolfenstein
-Dishonored
-The Evil Within

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Βασικα ακριβως επειδη πηρε την Zenimax ειναι που υπαρχει αυτη η αντιδραση,ειδικα αν υπολογισουμε ορισμενα απο τα πιο γνωστα παιχνιδια που εχουν studio κατω απο αυτη την εταιρεια οπως

-The Elder Scrolls
-Fallout
-Doom
-Wolfenstein
-Dishonored
-The Evil Within

βρε δεν το συζηταμε τεραστιο μπαμ στην βιομηχανια...μιλαμε για για ενα απο τους 4-5 top publishers...απλα εγω δεν παιζω first person οτιδηποτε...προσωπικο κολλημα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, xavier είπε

ευτυχως απο ολα τα μεγαλα acquisitions που θα μπορουσε να κανει η ms, πηρε τη zenimax...Πραγματικα το τελευταιο παιχνιδι της που επαιξα ηταν το oblivion και κατι λιγο απο το 1ο 3d fallout...

Ναι, κορόιδο πιάστηκε.

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Malthador είπε

Και εγώ είμαι της άποψης ότι στην Sony είχαν στα υπόψιν τους την εξαγορά, δεν εξηγούνται αλλιώς τα λάθη που έκαναν. 

Νόμιζα ότι είχαν αγχωθεί με τις τιμές των SeS/SeX, αλλά μάλλον το μείζον ήταν άλλο. 

το διαβάζεις κι ανάποδα, παρότι τα έχουν κάνει σχεδόν όλα σωστα σε σχέση με την sony , το ps5 βγάζει ακόμα και το power cord του και γίνεται νο1 trend στο twitter 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, xavier είπε

Κάποιος θα χαρακτήριζε γραφικό το σχόλιο, αλλά όχι εγώ. Γούστα είναι αυτά, εάν δεν τρολάρεις και μιλάς σοβαρά, οφείλω να σε ενημερώσω πως είσαι μια υπερβολικά μικρή μειοψηφία.

• Like 3
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, xavier είπε

Ανεξαρτητα με τα προσωπικα γουστα του καθενως ειναι τεραστια κινηση αυτη απο MS, ουτε εγω ειμαι κανενας μεγαλος fan μονο τα doom μου αρεσουν παρα πολυ (αλλα παντα στο pc) οποτε δεν θα μου λειψει και κατι ιδιαιτερα αλλα αναγνωριζω το τεραστιο impact. 

Δεν νομιζω επισης οτι θα μπορουσε να κανει καποιο μεγαλυτερο acquisition ρεαλιστικα, να αγορασει τι την SE πχ?? Απλα δεν επαιζε κατι τετοιο, τωρα θα βγαλει τα παιχνιδια της Bethesda στο gamepass το οποιο αυτοματα αποκταει πολυ μεγαλυτερη αξια και οπως ειπαν θα αξιολογουν κατα ποσο και ποτε θα βγαζουν καποιο παιχνιδι στις υπολοιπες κονσολες οπως κανουν με το switch atm.

win/win για την ms να τα λεμε ολα.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ανεξαρτητα με τα προσωπικα γουστα του καθενως ειναι τεραστια κινηση αυτη απο MS, ουτε εγω ειμαι κανενας μεγαλος fan μονο τα doom μου αρεσουν παρα πολυ (αλλα παντα στο pc) οποτε δεν θα μου λειψει και κατι ιδιαιτερα αλλα αναγνωριζω το τεραστιο impact. 

Δεν νομιζω επισης οτι θα μπορουσε να κανει καποιο μεγαλυτερο acquisition ρεαλιστικα, να αγορασει τι την SE πχ?? Απλα δεν επαιζε κατι τετοιο, τωρα θα βγαλει τα παιχνιδια της Bethesda στο gamepass το οποιο αυτοματα αποκταει πολυ μεγαλυτερη αξια και οπως ειπαν θα αξιολογουν κατα ποσο και ποτε θα βγαζουν καποιο παιχνιδι στις υπολοιπες κονσολες οπως κανουν με το switch atm.

win/win για την ms να τα λεμε ολα.

δε διαφωνω ρε σεις...το εγραψα και εγω...ειναι τεραστια κινηση για τη ms...μιλησα αποκλειστικα σε σχεση με τα προσωπικα μου γουστα... Προφανως και δεν εκφραζω καμια πλειοψηφια...οι πωλησεις των παιχνιδιων της bethesda μιλανε απο μονες τους...δεν μπορω να φανταστω μεγαλυτερο acquisition που θα μπορουσε να κανει η ms...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...