Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xavier είπε

Επισης η σταση της MS αυτη τη γενια ηταν πολυ απογοητευτικη...Αν δεν παει καλα η κονσολα, εδειξαν οτι θα αρχισουν να κλεινουν στουντιο...Στη Sony δεν εχεις τετοια ρισκα, για η Sony δεν εχει εναλλακτικη...

H ms οπως φαίνεται κοιταει ηδη το (για αρκετους πολυ) μελλον με xcloud, gamepass μοντελα τυπου netflix κλπ, εχουν επενδύσει δις σε cloud servers οπως και η amazon/google για αυτο και λογικο να "υποτιμάει" κατα καποιον τροπο την έννοια του exclusives, θέλει απλα να χτισει βαση χρηστών για να πουλήσει τις υπηρεσίες της αργότερα. Μιλαμε επισης για μια εταιρεια με απειρα resources που αν θελει να πετυχει κατι θα το κανει αν δεν θελει η δεν μπορεσει το κοστος για αυτη θα ειναι χαμηλο, η Sony εχει οπως σωστα λες δεν εχει εναλλακτικη πρεπει να πετυχει.

Δεν σου κρυβω και εγω παντως οτι σαν pc gamer το γλυκοκοιταζω το game pass εδω και καιρο, ειχε πχ Will of the Wisps ενω εδωσα 30ε για να το αγορασω.

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ADHD είπε

H ms οπως φαίνεται κοιταει ηδη το (για αρκετους πολυ) μελλον με xcloud, gamepass μοντελα τυπου netflix κλπ, εχουν επενδύσει δις σε cloud servers οπως και η amazon/google για αυτο και λογικο να "υποτιμάει" κατα καποιον τροπο την έννοια του exclusives, θέλει απλα να χτισει βαση χρηστών για να πουλήσει τις υπηρεσίες της αργότερα. Μιλαμε επισης για μια εταιρεια με απειρα resources που αν θελει να πετυχει κατι θα το κανει αν δεν θελει η δεν μπορεσει το κοστος για αυτη θα ειναι χαμηλο, η Sony εχει οπως σωστα λες δεν εχει εναλλακτικη πρεπει να πετυχει.

Δεν σου κρυβω και εγω παντως οτι σαν pc gamer το γλυκοκοιταζω το game pass εδω και καιρο, ειχε πχ Will of the Wisps ενω εδωσα 30ε για να το αγορασω.

Και που θα βασιστεί η sony για το cloud gaming?

Μα φυσικά στην MICROSOFT.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε

Και που θα βασιστεί η sony για το cloud gaming?

Μα φυσικά στην MICROSOFT.

αμα η sony ηθελε το cloud, θα το ειχε κανει 8 χρονια πριν οταν μπηκε στο χωρο...ποτε δεν το προωθησε το cloud, π.χ. ποτε δεν εκανε με το now αυτο που εκανε η ms και ουτε θα το κανει αν δεν την αναγκασουν τα πραγματα...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, najinblue3 said:

Εγω παντως απορω, λετε και ξαναλετε οτι το xbox ειναι πολυ δυνατοτερο, παιχνιδια ομως τι θα εχει? Αν βγει το ps5 με Demons Souls, Silent Hill, Horizon Zero 2 μαντεψτε τι θα αγορασει ο κοσμος, και ποιος χεστηκε για τα τεραφλοπς. 

Να το βρασω το δυνατοτερο μηχανημα για να παιζω minecraft, εγω θελω bloodborne, demons souls, horizon 2, order 2, days gone 2

Ακριβώς. Κι εγώ πάλι play θα έπαιρνα κι ας ήξερα ότι είναι αρκετά πίσω.

Απλα σε αυτή τη γενιά θα απέχω. Μόνο όταν βγει το final 7 μερος 2 θα είναι tempting... Μπορεί να τη νοικιάσω για καμία εβδομάδα να το λιώσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια στην Microsoft το εχουν δηλωσει αλλα κανενας δεν θελει να το πιστεψει.

Δεν πανε για να φτιαξουνε ΑΑΑ παιχνιδια,με ΑΑ θα ασχοληθουν κυριως ασχετα εαν στο game pass θα μπαινουν μερικα ΑΑΑ απο 3rd party στουντιο..

Για αυτο βλεπετε κατι Sea of thieves,Οri κτλ και προσπαθουν να κουν λιγο σαματα για να δειξουν οτι κατι κανουν..

Κρατανε τα gears και τα halo γιατι θα φυγουν και αυτοι οι λιγοι πιστοι αλλα μην περιμενετε να βγαλουν παιχνιδια που θα κοντραρουν τα exclusive της Sony..

Δεν μπορω να βρω την πηγη να σας την δωσω αλλα το εχω διαβασει απο δηλωση του Spencer..

Eγω στο pc θα βαζω κατα καιρους μια μηνιαια game pass οποτε θελω να παιξω κατι που θα μου κινησει το ενδιαφερον..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

Όλη αυτή η πρεμούρα με τα TFs μου κάθεται λίγο περίεργη.

Μπορεί να έχω λάθος αλλά θεωρώ δεδομένο ότι οι developers και στις τωρινές κονσόλες και στις επόμενες, από τη στιγμή που δεν έχουν τρομερές διαφορές, θα φτιάξουν τα παιχνίδια τους με γνώμονα την πιο αδύναμη κονσόλα. Δε νομίζω ότι θα φτιάξουν 2 διαφορετικές εκδόσεις των παιχνιδιών τους ώστε να εκμεταλλευτούν είτε τον ssd του PS5 είτα τα 2 έξτρα TF του SeX. Βασικά όχι δε νομίζω. Το αποκλείω.

Ούτε πιστεύω για 1002 λόγους υπάρχει σενάριο που κάποιο μεγάλο ΑΑΑ multiplatform να σέρνεται στη μεν και να πετάει στη δε ή να έχει εξτρά γραφικά. 

Συνεπώς οι διαφορές τους θα φανούν (ΑΝ φανούν) στα exclusive που εκεί είναι ξεκάθαρο ποιος έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι έχει το πάνω χέρι.

Και 50 TF να είχαν διαφορά, η δυνατή κονσόλα θα έπαιρνε ένα "port" από την πιο αδύναμη με διαφορές του κώλου όπως χρόνια συμβαίνει με κονσόλες και PC.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι τελειως αληθεια αυτο,ισχυει απλα στην κονσολα της Microsoft θα δεις καλυτερα εφε στα γραφικα των 3rd party..

Kαι σε μερικα καλυτερο framerate,οχι μεγαλη διαφορα 5-10 fps..

Kαι καλυτερο ray tracing θα εχει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.gematsu.com/2020/03/overwhelming-majority-of-ps4-library-will-be-playable-on-ps5-sony-interactive-entertainment-confirms

With all of the amazing games in PlayStation 4’s catalog, we’ve devoted significant efforts to enable our fans to play their favorites on PlayStation 5. We believe that the overwhelming majority of the 4,000-plus PlayStation 4 titles will be playable on PlayStation 5.”

We’re expecting backward compatible titles will run at a boosted frequency on PlayStation 5 so that they can benefit from higher or more stable frame rates and potentially higher resolutions. We’re currently evaluating games on a title-by-title basis to spot any issues that need adjustment from the original software developers.

In his presentation, Mark Cerny provided a snapshot into the top 100 most-played PlayStation 4 titles, demonstrating how well our backward compatibility efforts are going. We have already tested hundreds of titles and are preparing to test thousands more as we move toward launch. We will provide updates on backward compatibility, along with much more PlayStation 5 news, in the months ahead. Stay tuned!

Μια χαρά τελικά!

θα παίζει την πλειοψηφία της βιβλιοθήκης του PS4 το Ps5 και μάλιστα με boosted frequency!!!

Διευκρίνιση-επιβεβαίωση ΑΠΟ την ίδια την Sony.

Επεξ/σία από back15220
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, back15220 είπε

https://www.gematsu.com/2020/03/overwhelming-majority-of-ps4-library-will-be-playable-on-ps5-sony-interactive-entertainment-confirms

Μια χαρά τελικά!

θα παίζει την πλειοψηφία της βιβλιοθήκης του PS4 το Ps5 και μάλιστα με boosted frequency!!!

Διευκρίνιση-επιβεβαίωση ΑΠΟ την ίδια την Sony.

Πραγματικα θελει προσπαθεια αυτο που καταφεραν με την παρουσιαση που εκαναν. Ουτε βασικα μηνυματα δεν μπορεσαν να περασουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PDS13 είπε

Πραγματικα θελει προσπαθεια αυτο που καταφεραν με την παρουσιαση που εκαναν. Ουτε βασικα μηνυματα δεν μπορεσαν να περασουν.

Ναι αυτό σίγουρα ισχύει,

επικοινωνιακά ΔΝ την χειρίστηκαν σωστά την παρουσίασή τους..

Δημοσ.

Ρε παιδια 25 χρονια η sony ειναι στο gaming. Ποτε, μα ποτε δεν εχει "προδοσει" τον κοσμο. Λαθη εχει κανει. Φυσικα και εχει κανει. Ομως δεν θα ερθει η νεα γενια και θα σου πεταξει ενα σκατο με το λογοτυπο του ps πανω.

Θα φτιαξει ενα καλο μηχανημα, με καλα παιχνιδια, με άλλες διάφορες υπηρεσιες, με καλυτερο VR. Υπαρχει πραγμα καμποσο.

Ακομα και στο PS3, που ηταν ισως η "χειροτερη" κονσολα σε σχεση με τον ανταγωνισμο, ειδαμε παιχνιδαρες και ζησαμε τεραστιες εμπειριες με mgs 4, με FF, με kingdom Hearts, με Uncharted, με Last of Us, με, με, με...

Καθομαστε και το ψειριζουμε απο προχθες, αν θα ειναι 9,2 ή 10,1 τεραφλοπς, ποσα frames, αν θα ειναι 4Κ, αν α ειναι 8Κ, πως θα ψυχεται κοκ. Διαβαζω κατι ποστ και οι μισες λεξεις μου ειναι αγνωστες εδω και δυο μερες. :P

υ.γ. Εννοειται καλα κανουν και σχολιαζουν οσοι σκαμπαζουν κατι παραπανω, δεν θα κανω εγω λογοκρισια. Απλα απο ενα σημειο και μετα διυλίζουμε τον κώνωπα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Λογικο, ειδαν τα specs του νεου ΧΒΟΧ και χασανε την μιλια τους. Αυτο το 2.23ghz στη gpu πρεπει να το εβγαλαν εκεινη την στιγμη. 

Ssd, ssd, ssd....κολησε η βελονα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Λογικο, ειδαν τα specs του νεου ΧΒΟΧ και χασανε την μιλια τους. Αυτο το 2.23ghz στη gpu πρεπει να το εβγαλαν εκεινη την στιγμη. 

Ναι εχουν κατουρηθει πανω τους και ψαχνουν να βρουν πανες..

Μην σου πω θα μας την δωσουν τζαμπα γιατι δεν θα μπορουν να την πουλησουν..

Ποιος να την παρει αλλωστε..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ROG-X είπε

27 σελιδες. Καλο διαβασμα.

https://www.resetera.com/threads/devs-react-to-ps5-specs-twitter-edition.175980/

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...