Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Μια χαρά παιχνίδια έχει όπως και το Switch.Για κάποιο λόγο,εμείς οι σονακηδες νομίζουμε ότι η κονσόλα μας μόνο έχει παιχνίδια.Στο Forza Horizon 4 έχω γράψει πάνω από 300 ώρες όπως και στο sea of thieves με παρέα.Ναι,τα λατρεύω λίγο παραπάνω κάποια παιχνίδια της Sony αλλά μη λέμε και ό,τι θέλουμε.

Δλδ το  forza horizon  kai to  sea of thieves  που εσυ λατρευεις και πολυ καλα κανεις ,  δεν παιζει εμενα να μου ειναι αδιαφορα ?Αυτο ειπαμε και αυτο ειπε και ο αλλος .Διαβασε και λιγο τι γραφουμε τα Ελληνικα μας ειναι σε καλο επιπεδο ...

Τα παχνιδια ειναι αυτα που μας κανουν να δινουμε προτεραιοτητα σε μια κονσολα  οχι η συσκευη ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δλδ το  forza horizon  kai to  sea of thieves  που εσυ λατρευεις και πολυ καλα κανεις ,  δεν παιζει εμενα να μου ειναι αδιαφορα ?Αυτο ειπαμε και αυτο ειπε και ο αλλος .Διαβασε και λιγο τι γραφουμε τα Ελληνικα μας ειναι σε καλο επιπεδο ...

Τα παχνιδια ειναι αυτα που μας κανουν να δινουμε προτεραιοτητα σε μια κονσολα  οχι η συσκευη ...

Όπως παίζει σε κάποιους να είναι αδιάφορα τα παιχνίδια της Sony.Αυτο σημαίνει ότι δεν έχει;Έλα σε παρακαλώ που θίχτηκες λες και σου βρισαμε τη γκόμενα.

Μόλις τώρα, Billie13 είπε

Όπως παίζει σε κάποιους να είναι αδιάφορα τα παιχνίδια της Sony.Αυτο σημαίνει ότι δεν έχει;Έλα σε παρακαλώ που θίχτηκες λες και σου βρισαμε τη γκόμενα.

Μα δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει αυτο λεμε .Αποσπασματικα διαβαζεις ?

Φυσικα και δεν θιχτηκα ,συζητηση κανουμε λολ .

14 λεπτά πριν, kostiger είπε

Και κατι ακομα παικτες μου και ειναι οντως τετριμμενο. Εχει παιχνιδια και το ΧΒΟΧ. Λιγοτερα απο τη Σονυ για την ωρα τουλαχιστον, αλλα εχει. Δεν σας αγγιζουν παλι δεκτο, αλλα εχει. Και μια υπομνηση σχετικα με το θεμα. Δεν νομιζω να δουμε και πολλα μεγαλα παιχνιδια απο τη Σονυ μεχρι να κυκλοφορησει και αυτο.

https://www.pcgamer.com/avowed-release-date-gameplay-trailer-pillars-of-eternity/

Τελος το off-topic απο εμενα.

Πχ. από το Forza, το Halo, το Gears ξέρεις μέσες άκρες τι να περιμένεις με μικρές αποκλίσεις. 

Αντίστοιχα πχ από το GoW 2, τη Naughty Dog, τη Guerilla ξέρεις περίπου τι να περιμένεις.

Από το FF16 τα πράγματα είναι λίγο πιο ρευστά λόγω των τελευταίων μέτριων IP αλλά και πάλι πόσο χάλια να πάει.

Από το Avowed και το Fable που είναι τόσο υποσχόμενη τίτλοι δε ξέρεις τι να περιμένεις. Μπορεί να είναι τα επόμενα Witcher 3, Skyrim, Botw αλλά μπορεί και να είναι τα επόμενα State of Decay 2 ή Days Gone. Με όρους Metacritic παίζουν από το 75 μέχρι το 100. Δεν υπονοώ ότι θα είναι μέτρια games αλλά δεν έχω και τη βεβαιότητα ότι θα είναι αριστουργήματα. Βασικά, δεν έχω ιδέα προσωπικά τι θα είναι οπότε δε μπορώ να τα υπολογίσω καν στην εξίσωση.

Δε ξέρω αν είναι κατανοητό όπως το λέω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Τι έγραφε η Sony το 2006 για το PS3:

Backwards Compatibility

Play thousands of PS one® and PlayStation®2 games as well as your CDs and DVDs on the PLAYSTATION®3.

Τι γράφει η Sony σήμερα για το PS5:

Backwards compatibility

Play a back catalogue of PS4™ games on your PS5 console

Εγώ προσωπικά βρίσκω λόγο να μπερδεύομαι και μάλλον δεν είμαι ο μόνος. Η διατύπωση ("a back catalogue") είναι τουλάχιστον ύποπτη. Τελοσπάντων, θα διαλευκανθεί το θέμα σε λίγες μέρες, υπομονή.

Πώς δεν έχει σχέση το PS Plus Collection, αφού χρησιμοποιώντας την BC τρέχει τα PS4 games στο PS5. 

Ειπε η σονυ επισημά ότι το 99% των games του PS4 θα παίζουν στο PS5,  ειναι ξεκάθαρη η δήλωση δεν εχει να διαλευκανθεί κατι... end of story.

Τώρα θεωρίες συνομωσίας περι  χρεώσεων κλπ...οκ...ασχολίαστο...

Το ps plus collection ειναι υπηρεσία που δίνει κάποια free παιχνιδια, οπου αυτά τα παιχνιδια οπως και όλα τα αλλα του ps4 θα χρησιμοποιούν το BC του συστήματος για να τρέξουν, δεν λέω κάτι διαφορετικό.

Βασικά μόνο εσυ πρέπει να μπερδεύεσαι, τα πράγματα ειναι εντελώς ξεκάθαρα.

Επεξ/σία από Raiden5
  • Like 2

4 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Ο οπαδισμός/φανατισμός για τη Sony/Nintendo/Microsoft είναι κάτι ηλίθιο εκτός και αν είσαι μέτοχός τους.

Όταν μιλάμε για gaming δεν υπάρχουν κονσόλες. Οι κονσόλες είναι απλά ένα μαύρο ή ένα άσπρο, άσχημο συνήθως, κουτί. Αυτό που αγαπάμε και μας κάνει να παθιαζόμαστε είναι τα games όχι οι κονσόλες. Ας κλείσει το τμήμα Hardware της Sony και ας μείνει σαν Software Publisher και να βγάζει τα games της για Xbox. Ποσώς με ενδιαφέρει. Μη σου πω σαν καταναλωτή μάλλον η καλύτερή μου γιατί δε θα χρειάζεται να αγοράζω πολλές κονσόλες ή να προβληματίζομαι στο ποια να πάρω.

Όταν λοιπόν με έχεις δει εμένα να εκτροχιάζομαι και να φανατίζομαι έχει να κάνει με τα games κυρίως και όχι με τη κονσόλα αυτή καθαυτή. Διαβάζω για teraflops, για digital foundry, για αναλύσεις, για ray-tracing, για FPS, για gamepass κτλ. και εκεί κλοτσάω γιατί καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλά God Of War θα παίξω? FF16? Demon Souls? Τι σκατά θα παίξω με όλα αυτά τα features εκτός από CoD και Fifa? Αντίστροφα φαντάζομαι σκέφτεται κάποιος που προτιμάει τα games της άλλης πλευράς ή στη δική του ζυγαριά τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικά για λόγους που εγώ δε κατανοώ.

Το απόστημα που δε μπορώ να σπάσω δεν είναι η Sony. Είναι τα games που τυχαίνει να παίζουν στη πλατφόρμα της Sony.

Εαν κλεισει ο ενας ή ο αλλος θα μας περιλαβουν τα γερακια σαν τον στρατιωτη Ryan και θα μας ξεπατωσουν. Τα κουτια επισης θα διαφωνησω καποιες φορες ειναι  ως και πανεμορφα, αλλά περνα σε 2η μοιρα αυτο.

Οι υπεραναλυσεις μπορει να κουραζουν εσενα και ειναι και αυτο σεβαστο, αλλα εχουν τη σημασια τους ιδιως για οσους αναζητουν τη μεγιστοποιηση της εμπειριας τους. Ειχαμε διαφωνησει στο παρελθον για την τεχνολογικη υπεροχη του Χ εναντι του προ. Αριστα θα παιζει τα παιχνιδια του και ο ps5 gamer, αυτο ειναι δεδομενο, ομως πλην του ssd το Sex ειναι ανωτερο και αυτο θα παιξει καποιο ρολο στα multi και υπαρχει κοσμος που νοιαζεται για αυτα. Αντισοιχα περισσοτερο ισχυρο ηταν το πσ4 και επαιζε καλύτερα τα παιχνιδια σε σχεση με το ΟΝΕ το '13. Και αυτο ειχε τη σημασια του ως γεγονος back in the day.

Τωρα οσον αφορα στο software εκει τα πραγματα εινια ξεκαθαρα, αναλογα με τα αποκλειστικα που προτιμα κανεις επιλεγει και πλατφορμα. 'Η παιρνει και οσες περισσοτερες βασταει η τσεπη του και ξεμπερδευει.

• Like 4

• Moderators
26 minutes ago, Raiden5 said:

Βασικά μόνο εσυ πρέπει να μπερδεύεσαι, τα πράγματα ειναι εντελώς ξεκάθαρα.

Ναι, μόνο εγώ και τα μισά μέλη εδώ που κάθε δεύτερη σελίδα ρωτάνε αν θα παίζουν τα PS4 games στο PS5. 

Α, και το Digital Foundry, ούτε αυτοί έχουν καταλάβει τι παίζει, κομπλέ. 

Και δεν είπε κανένας ότι θα παίζουν, είπε ότι "θα μπορούν να παίξουν". Υπάρχει μια μικρή διαφορά. 

• Like 2

Για καποιο ΄λογο το public εχει ανεβασει για pre order ολα τα launch games του PS5 πλην του spiderman περιμενω να το δωσω για τα δωρεαν μεταφορικα. Ημουν τυχερος γιατι πετυχα godfall και suck boy adventures στα 59,90 τα προλαβα πριν τα ανεβασουν

16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι, μόνο εγώ και τα μισά μέλη εδώ που κάθε δεύτερη σελίδα ρωτάνε αν θα παίζουν τα PS4 games στο PS5. 

Α, και το Digital Foundry, ούτε αυτοί έχουν καταλάβει τι παίζει, κομπλέ. 

Και δεν είπε κανένας ότι θα παίζουν, είπε ότι "θα μπορούν να παίξουν". Υπάρχει μια μικρή διαφορά. 

γενικότερα η κατάσταση είναι κάπως έτσι....

Spoiler

Παιδιά άσχετο απλός προς ενημέρωση προς την κοινότητα... Επειδή παράγγειλα σε Κωτσόβολο την έκδοση disk στα 499€ και επειδή παράγγειλε και ο ξάδελφος μου  από πλαίσιο και το πλήρωσε μέσω πιστωτικής και τελικα μετάνιωσε και δεν το θέλει το PS5 , οποίο παλικάρι θέλει day one να πάρει το PS5  με το που παραλάβω το δικό μου από Κωτσόβολο συναντιόμαστε Αθήνα αεροδρόμιο χέρι με χέρι να του την δώσω στην τιμή που την πήρα φυσικά 499€ Και εγώ θα πάρω του ξαδέλφου μου την Digital. Μόλις παραλάβω με το καλό σε 2 μήνες θα το ξανά γράψω εδώ στο thread προς ενημέρωση.. 

• Like 2
  • Thanks 2

https://www.pushsquare.com/news/2020/09/soapbox_screw_sonys_ps5_game_pricing_ill_just_wait_for_sales

Εγώ καλώς ή κακώς το κάνω ήδη ολόκληρη την προηγούμενη γενιά μιας και δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς day one. Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι δεν έχουμε θέμα με την αύξηση της τιμής μόνο εδώ στην Ελλάδα, αλλά και σε πλουσιότερες αντικειμενικά χώρες. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, dream21 είπε

Παιδιά άσχετο απλός προς ενημέρωση προς την κοινότητα... Επειδή παράγγειλα σε Κωτσόβολο την έκδοση disk στα 499€ και επειδή παράγγειλε και ο ξάδελφος μου  από πλαίσιο και το πλήρωσε μέσω πιστωτικής και τελικα μετάνιωσε και δεν το θέλει το PS5 , οποίο παλικάρι θέλει day one να πάρει το PS5  με το που παραλάβω το δικό μου από Κωτσόβολο συναντιόμαστε Αθήνα αεροδρόμιο χέρι με χέρι να του την δώσω στην τιμή που την πήρα φυσικά 499€ Και εγώ θα πάρω του ξαδέλφου μου την Digital. Μόλις παραλάβω με το καλό σε 2 μήνες θα το ξανά γράψω εδώ στο thread προς ενημέρωση.. 

Mε ενδιαφερει ,αν δεν παραλαβω   day one  το δικο μου .Ξαναγραφτο οταν πλησιασει ο καιρος.Πως εισαι τοσο σιγουρος ομως  πως θα το εχεις την πρωτη μερα ?

• Like 1

3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Mε ενδιαφερει ,αν δεν παραλαβω   day one  το δικο μου .Ξαναγραφτο οταν πλησιασει ο καιρος.Πως εισαι τοσο σιγουρος ομως  πως θα το εχεις την πρωτη μερα ?

Είμαι χρόνια πελάτης και καλός ,  και της μετρητοίς :)  γιαυτο πιστεύω, άλλωστε την παραγγελία την έδωσα 17:08 εάν βλέπουν με σειρα προτεραιότητας λογικά 99.99% θα την έχω 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...