Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, firepc είπε

Αν οι πιο πολλοι παρουν ps5 με 400€ για fortnite και για τα ps4 games τους, πως θα δει φραγκακια η sony?

Αfaik κοβει ποσοστο απο τις πωλησεις απο το store, 20% νομιζω η 30%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Αfaik κοβει ποσοστο απο τις πωλησεις απο το store, 20% νομιζω η 30%

α οκ

Διοτι τα 400€ ειναι οντως πολυ χαμηλο ποσο

που σημαινει οτι θελει να τα βγαλει απο αλλου τα €/$

5 ώρες πριν, lak10 είπε

αν εξαιρεσεις την γενια PS3 και XBOX360 εγινε  κανεις beta tester? σε καθε λανσαρισμα το ακουμε αυτο αλλα δεν αποδεικνύεται

Καλά το πρώτο PS4 FAT που είχα  οι ανεμιστήρες του έκαναν σαν Hawker Hurricane του δευτερου παγκοσμιου πολεμου. Μετα εστρωσε το μαγαζι με την επομενη εκδοση

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, firepc είπε

α οκ

Διοτι τα 400€ ειναι οντως πολυ χαμηλο ποσο

που σημαινει οτι θελει να τα βγαλει απο αλλου τα €/$

Ενοοειται, το f2p μοντελο συμφερει τις εταιρειες περισσοτερο, θα παρεις ενα season-pass, θα παρεις κανα skin, δε θα παρεις και κανα lootbox? Βαλε ολα αυτα για εκατομυρια παικτες

Κ απο πισω οι εταιρειες κοβουν ποσοστα αναλογα το μαγαζι

Επεξ/σία από najinblue3

Προσωπικά λόγω ελάχιστου ελεύθερου χρόνου και 1 παιχνίδι μου είναι υπεραρκετό να πέρασω πολλές βδομαδες μαζί του. Ποσό μάλιστα αν αυτό είναι το Ds. Όποτε για κάποιους από εδώ μεσα είναι λόγος να πάρουμε day one τη κονσόλα.  Και όσοι περιμένουν προσφορές για το ps5 θα περιμένουν πολυυυυυ καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς αλλά στον Κωτσόβολο, και Πλαίσιο έχει 99 λεπτά λιγότερο το PS5,😁

Επίσης στο Sony Center αναφέρουν πλέον διαθεσιμότητα από 16/12. Ίσως τότε θα έρθει η επόμηνη φουρνιά;

Επεξ/σία από CarbonFibre

Καταρχάς για το BC επειδη διάβαζα κατι σχόλια ποιο πιάνω και κάποιοι μπερδεύονται χωρίς λογο...

Το 99% τον παιχνιδιών του ps4 θα παίζουν κανονικά στο ps5 το δήλωσαν επίσημα και ξεκάθαρα, και αυτό αφορά και τα digital και τα παιχνιδια σε δισκάκια, οπότε υπαρχει Full Backward combatibility με το ps4.

Το ps plus collection δεν εχει καμία σχέση με BC. Απλα αν έχεις ps plus θα έχεις και την λίστα με τα συγκεκριμένα παιχνιδια για να τα παίξεις δωρεάν στο ps5.

• Like 5

4 ώρες πριν, icenex είπε

Μιλαμε για τρέλα με τα preorder, μια με την 3080 και μια τωρα με το ps5.Και για μενα αδιαφορη η κονσολα την δεδομενη στιγμη δεν υπαρχει καποιος τιτλος που να καιγομαι να παιξω και ο μονος λογος αγορας για μενα ειναι το BC και απο την στιγμη που δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο πως θα λειτουργει εγω εχω μπει σε αναμονη.Περα απο αυτο ειμαι με νεογεννητο στο σπιτι 1,5 μηνων μπαμπας.. (καλως οριστε με στο κλαμπ μπαμπαδων :P )και οπως ξερουν οι παλιοτεροι μπαμπαδες γινεται σφαγη οσον αφορα χρονου και ησυχιας να κατσεις να ασχοληθεις με gaming τον πρωτο καιρο.

Νομιζω γινεται πολυ ντορος για το τιποτα εκτος αν εισαι καποιος που εισαι πορωμενος με ενα απο τα παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν.

Btw επειδη καποιος το ανεφερε οτι θελει να παρει ο κοσμος ps5 με τηλεοραση των 500 ευρω δηλαδη μονο ατομα σαν του λογου μου μπορουν να παρουν Ps5?(κατοχος Oled 55b7)

Ηρεμα ρωταω γιατι μου φανηκε καπως το σχολιο αυτο δεν θυμαμαι ποιος το εκανε και δεν καθομαι να το κανω quote.

δεν εχει hdmi 2.1 η τιβι σου, ετσι δεν ειναι? και εσυ λιγος εισαι...

3 λεπτά πριν, xavier είπε

δεν εχει hdmi 2.1 η τιβι σου, ετσι δεν ειναι? και εσυ λιγος εισαι...

Με τις υγειες μου.. δεν βαριεσαι θα περιμενω το ρεστοκ στο ps5 και μαζι θα τσιμπησω και μια που να υποστηριζει.Γιατι κριμα να χασω τετοια εμπειρια :P

Πριν λίγο μου έσκασε σμς από Κωτσόβολο. Έλαβε κανεις άλλος;

«EYXAPIΣTOYME ΓIA THN ΠPOTIMHΣH. H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ KATAXΩPHΘHKE ME APIΘMO ΧΧΧΧΧΧ» 

οπου ΧΧΧΧΧ ένα νούμερο παραγγελίας. Σημείωση: έκανα την παραγγελία χθες στις 14:34 και έχω ήδη πληρώσει με κάρτα. 

46 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Μου θυμιζεις κατι link απο παραπολιτικα κτλπ στο fb .. 😂 τιτλους με τεραστια βομβα εδω τεραστια βομβα εκει.. και ξερεις..ενοουν που φανηκε το κιλοτακι της παρουσιάστριας 😂😂

Στα ποστ σου τωρα ..περιμενω με ανυπομονησία να δω πραγματικα τι δυναμη εχει η κονσολα...δεν τους εχω εμπιστοσύνη αυτη την φορα..τα μασανε εδω και καιρο..οχι οτι θα αλλαξει και κατι..οπως και να εχει θα το παρουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...