Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

Εγω παντως απορω, λετε και ξαναλετε οτι το xbox ειναι πολυ δυνατοτερο, παιχνιδια ομως τι θα εχει? Αν βγει το ps5 με Demons Souls, Silent Hill, Horizon Zero 2 μαντεψτε τι θα αγορασει ο κοσμος, και ποιος χεστηκε για τα τεραφλοπς. 

Να το βρασω το δυνατοτερο μηχανημα για να παιζω minecraft, εγω θελω bloodborne, demons souls, horizon 2, order 2, days gone 2

Ε ναι αυτο θα ειναι το μεγαλο στοιχημα οπως ειπα, αν θα κανει καποια αντιδραση η ms σε αυτο τον τομεα η αν θα προσπαθήσει να σπρωξει απλα το game pass με ενα high end μηχάνημα. Εκτιμω οτι κατι θα γινει και απο exclusives μερια. 

Προς το παρον το ps5 σκέφτομαι για primary για τα παραπανω που ειπες, το xbox το εκανε εντελως skip σε αυτη τη γενια γιατι απλουστατα δεν ειχε παιχνιδια που δεν βρισκω στο pc. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Εγω παντως απορω, λετε και ξαναλετε οτι το xbox ειναι πολυ δυνατοτερο, παιχνιδια ομως τι θα εχει? Αν βγει το ps5 με Demons Souls, Silent Hill, Horizon Zero 2 μαντεψτε τι θα αγορασει ο κοσμος, και ποιος χεστηκε για τα τεραφλοπς. 

Να το βρασω το δυνατοτερο μηχανημα για να παιζω minecraft, εγω θελω bloodborne, demons souls, horizon 2, order 2, days gone 2

Αυτο που βγαινει γενικοτερα απο τα σχολια για τα 2 hardware ειναι :

1. Ειναι πολυ ισχυρα και τα 2.

2. Ειναι διαφορετικα αυτη τη φορα. Αλλες προτεραιοτητες η καθε πλευρα.

2. Ειναι πολυ κοντα στις επιδοσεις.

3. Στα multiplatform φαινεται οτι θα υπαρχει μια μικρη διαφορα υπερ του X και τα PS Exclusives θα δειχνουν εξαιρετικα(γιατι φαινεται οτι μονο εκει θα υπαρχει η εκμεταλευση του πιο γρηγορου SSD κ.α)

4. Eυκολος προγραμματισμος και στα 2

Αυτη ειναι η αισθηση μου (ο μεσος ορος) απο αυτα που εχω διαβασει. Τελικα ρολο θα παιξουν τα παιχνιδια οπως λες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ADHD είπε

Ε ναι αυτο θα ειναι το μεγαλο στοιχημα οπως ειπα, αν θα κανει καποια αντιδραση η ms σε αυτο τον τομεα η αν θα προσπαθήσει να σπρωξει απλα το game pass με ενα high end μηχάνημα. Εκτιμω οτι κατι θα γινει και απο exclusives μερια. 

Προς το παρον το ps5 σκέφτομαι για primary για τα παραπανω που ειπες, το xbox το εκανε εντελως skip σε αυτη τη γενια γιατι απλουστατα δεν ειχε παιχνιδια που δεν βρισκω στο pc. 

Βασικα και το backwards ειναι μεγαλο πλεονεκτημα γι αυτο θα ειναι κ εμενα το primary. Εγω πχ εχω τοσο τεραστιο backlog, που αν φυγω θα βγω πολυ μεγαλος χαμενος. Aν πχ υποστηριζει day1 ολα τα παιχνιδια που εχω ζελατινα + mhw:iceborne, dark souls3, nioh2 κτλπ νομιζω ειναι no brainer γ αυτους που τα εχουν και στο 4αρι. 

Η διαφορα δυναμης οπως παρουσιαζεται δεν μου φαινεται ιδιαιτερα ελκυστικη, απο τη στιγμη που εχω επενδυσει τοσο πολυ χρημα και χρονο στο 4

• Like 2
Δημοσ.

Να βάλουν headphones μέσω bluetooth. Δεν γίνεται εν έτι 2020 να καθόμαστε στον καναπέ γεμάτοι στα καλώδια.  Ήδη τα wireless headphones της Sony έχουν βελτιωμένο dac και low latency.
Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν μία σύνδεση;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ξεχασες το nioh,το παιζω τωρα αυτο και ειναι πολυ ωραιο.

Καλυτερο απο το πρωτο..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Βασικα και το backwards ειναι μεγαλο πλεονεκτημα γι αυτο θα ειναι κ εμενα το primary. Εγω πχ εχω τοσο τεραστιο backlog, που αν φυγω θα βγω πολυ μεγαλος χαμενος. Aν πχ υποστηριζει day1 ολα τα παιχνιδια που εχω ζελατινα + mhw:iceborne, dark souls3, nioh2 κτλπ νομιζω ειναι no brainer γ αυτους που τα εχουν και στο 4αρι. 

Η διαφορα δυναμης οπως παρουσιαζεται δεν μου φαινεται ιδιαιτερα ελκυστικη, απο τη στιγμη που εχω επενδυσει τοσο πολυ χρημα και χρονο στο 4

Πανω κατω και εγω τα ιδια, εχω επενδυσει αρκετα σε ps4, η διαφορα δυναμης ειναι αμελητέα για εμένα και τα 2 ειναι τουμπανα.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Να βάλουν headphones μέσω bluetooth. Δεν γίνεται εν έτι 2020 να καθόμαστε στον καναπέ γεμάτοι στα καλώδια.  Ήδη τα wireless headphones της Sony έχουν βελτιωμένο dac και low latency.
Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν μία σύνδεση;

Πολυ σωστος,γιατι τρωμε και την μπαταρια στο κοντρολακι με τα ενσυρματα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ξεχασες το nioh,το παιζω τωρα αυτο και ειναι πολυ ωραιο.

Καλυτερο απο το πρωτο..

1 post στο πανω:P

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Πολυ σωστος,γιατι τρωμε και την μπαταρια στο κοντρολακι με τα ενσυρματα..

και η ποιότητα κακή ταυτόχρονα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παιδια ενα πραγμα ηθελα να δω στα παιχνιδια του ps5 που δεν ξερω για εσας αλλα εμενα με χαλαγε πολυ στο ps4.

Οι κοσμοι ηταν παρα πολυ μικροι και αδειοι,με αυτο το τερας ssd και το I/O throughpout που εχει θα φτιαξουν τωρα παπαδες..

3 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

και η ποιότητα κακή ταυτόχρονα.

Ναι γιατι δεν εχει την δυναμη να οδηγησει σοβαρα ακουστικα,ουτε μπορει να εκμεταλευτει οποιοδηποτε enhancement απο το τσιπακι..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, optimus prime είπε

chrisgewrgi  τα εχεις κανει λιγο σαλατα μου φαινεται..

Δεν εχω κανει τπτ σαλατα.οποιος πιστευει οτι η gpu του ps5 μπορει να κρατησει 2,230mhz ειναι αφελεις.εκτος και το βουτησουν στο παγονερο.ειναι ολοφανερο οτι το εκαναν για μην φενεται χαωτικη η διαφορα 9,2 εναντι 12,1.καλιστα μπορουν να ανεβασουν και το one με τον ιδιο τροπο και να καβαλησει τα 14. Η διαφορα αυτη στο headroom του one εναντι του ps5 θα κανει πολυ ευκολότερη την ζωη του developer στα απαιτητικά παιχνίδια.η διαφορα θα ειναι εμφανεις στο αποτελεσμα.

Το ξαναλεω το ps5 περιμενω, αλλα δεν.φοραω παροπιδες,βεβαια χωρις προπαραγγελεια,γιατι μυριζομαι να καιγονται επιπλα αν δουλεψει η gpu 2,230

Θα προτιμουσα ενα ps5 στα ιδια specs με του one και ας ειχε και 50 και 100 παραπανω παρα να τρεχω σε 1 2 χρονια να παρω το pro

Δημοσ.

Τούμπανο και οι κονσόλες και μακάρι να έχουν καλές τιμές για να τις χαρεί ο κόσμος....σαν κάτοχος xbox one s (λόγω τραμπας όχι από επιλογή παρόλαυτα μια χαρά μου έχει κάτσει game pass κλπ) τείνω προς το ps5 για να χαρώ αν γίνεται και ότι έχασα από το 4...δεν γνωρίζω τεχνικούς όρους και δεν τρελενομαι θεωρώ ότι και οι 2 θα πάνε καλά γιατί και η Microsoft δεν έκανε τα λάθη του 2013...τα παιχνίδια θα κάνουν την διαφορά πάντα αυτά την έκαναν...διαχρονικά κονσόλες πιο δυνατές αποτύγχαναν για διάφορους λόγους είναι ένα συνολικό πακέτο για εμένα... brand name,διαφήμιση,τιμή,παιχνίδια ελπίζω εντέλει σε καλό ανταγωνισμο για να έχουμε εμείς κέρδος σε προϊόντα και υπηρεσίες....

Υγ:παίζω λόγω καραντίνας το rdr2...αν με 1.3tf σε μηχάνημα 7 ετιας μέτριο για τότε έβγαλαν αυτό το παιχνίδι φαντάζομαι τι έχει να γίνει με τις νέες κονσόλες!!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν εχω κανει τπτ σαλατα.οποιος πιστευει οτι η gpu του ps5 μπορει να κρατησει 2,230mhz

Ρε συ εχεις δει ποτε καμια High end gpu να κρατει τα ρολογια της σταθερα χωρις custom υδροψυξη?

Μην τρελαθουμε τωρα και λεμε οτι αυτο ειναι προβλημα και ξαφνικα το ps5 θα κρεμασει και θα σερνεται.

Ο ιδιος ο Cerny σου ειπε οτι στην χειροτερη περιπτωση θα χρονιζει 1-2% κατω και αυτο σε ορισμενα μη optimized παιχνιδια.

Κανε την πραξη να δεις δεις ποσο θα κατεβαινει το ρολοι..

Το θεμα ειναι τι ψυκτρα θα φορεσουνε..

Εκει ειναι ολα τα λεφτα,αλλα για να λεει αυτος 1-2% θα εχει ψυκτρα θηριο..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν εχω κανει τπτ σαλατα.οποιος πιστευει οτι η gpu του ps5 μπορει να κρατησει 2,230mhz ειναι αφελεις.εκτος και το βουτησουν στο παγονερο.ειναι ολοφανερο οτι το εκαναν για μην φενεται χαωτικη η διαφορα 9,2 εναντι 12,1.καλιστα μπορουν να ανεβασουν και το one με τον ιδιο τροπο και να καβαλησει τα 14. Η διαφορα αυτη στο headroom του one εναντι του ps5 θα κανει πολυ ευκολότερη την ζωη του developer στα απαιτητικά παιχνίδια.η διαφορα θα ειναι εμφανεις στο αποτελεσμα.

Το ξαναλεω το ps5 περιμενω, αλλα δεν.φοραω παροπιδες,βεβαια χωρις προπαραγγελεια,γιατι μυριζομαι να καιγονται επιπλα αν δουλεψει η gpu 2,230

Θα προτιμουσα ενα ps5 στα ιδια specs με του one και ας ειχε και 50 και 100 παραπανω παρα να τρεχω σε 1 2 χρονια να παρω το pro

Θα σου προτεινα να διαβασεις λιγο περισσοτερο. Φαινεται να ειναι αρκετα διαφορετικα τα πραγματα στην πραξη.

Ενα tweet πχ. Kαι τα περισσοτερα λενε το ιδιο. Τωρα αν θα φανε ολοι αυτοι crow στο τελος θα το δουμε.

Ολα θα τα δουμε στο τελος της χρονιας και την επομενη. Τωρα μονο μεταφερουμε αποψεις κτλ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ADHD είπε

Επισης η σταση της MS αυτη τη γενια ηταν πολυ απογοητευτικη...Αν δεν παει καλα η κονσολα, εδειξαν οτι θα αρχισουν να κλεινουν στουντιο...Στη Sony δεν εχεις τετοια ρισκα, για η Sony δεν εχει εναλλακτικη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...