Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Kratos1 είπε

παιδια αποτι ρωτησα σε πλαισιο public κωτσο ισχυει οτι δεν σου εξασφαλιζουν διαθεσημοτητα απο τη πρωτη μερα γιαυτο και δε ζητνε ολο το ποσο

στο γερμανοσ ζητανε ολο το ποσο αλλα εχεις σιγουρη κονσολα αοπ τη πρωτη μερα

χιλιεςς φορες αυτο παρα κοροιδια μεσα στα μουρα

εφυγε ηδη η προπαραγγελια!!!! 😎

Μείνε ήσυχος οτι ο Γερμανος θα καλυψει τη ζητηση επειδη εχεις προπληρωσει. 

Ειλικρινα πως τα πιστευετε κατι τετοια απορω. Οτι η Sony Hellas που δεν ξερει ακομα ποσα κομματια θα εχει διαθεσιμα για διανομη θα πει στο Γερμανο , "εχω μονο 10000 τμχ για διανομη αλλα οκ επειδη σε σενα εχουν προπληρωσει παρε περισσοτερα να κανεις τη δουλεια σου."

Βλεπω 17/11 να ανοιγουν τα γνωστα "με κοροιδεψε ο Γερμανος/Πλαισιο/Public/whatever"

Κανενα καταστημα δεν ξερει ακομα ποσα τμχ θα παραλαβει οποτε οσοι προπληρωνετε παιζετε τζοκερ. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
3 minutes ago, Skandalf said:

Τελικά για να μου λυθεί η απορία :

Θα μπορώ να παίζω στο Ps5 όλα τα games που έχω στο Ps4, έστω και χωρίς αναβάθμιση γραφικών;

Έχω αρκετά  σε digital αλλά και σε δισκάκια που θέλω να ασχοληθώ μαζί τους ακόμα και όταν πάρω τη νέα κονσόλα...

Επίτηδες το κάνετε; 

Δεν διαβάζετε ούτε τα τρία τελευταία posts πριν ρωτήσετε κάτι;

• Like 1

10 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Περί non PS3 compatibility η επεξήγηση είναι: Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα! Χαρτογιακας από τα Lidl ο Ryan.

"While implementing that, we also focused our efforts on taking in the high-speed SSD and the new controller DualSense at the same time. So, unfortunately, we couldn’t reach the implementation of such compatibilities."

https://www.siliconera.com/jim-ryan-ps5-no-backwards-compatibility-with-ps3-and-older-games/

Καλά ας μη βγάζαν game που αρχίζει το όνομα από Demon και τελειώνει σε Souls, και ας δούμε πόσα θα πουλάγανε μέχρι το GoW2,😁 Γιατί σχεδόν οτιδήποτε άλλο έχουν ανακοινώσει θα είναι cross gen.

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Πως ακριβως σου εξασφαλιζουν οτι θα παρεις day one  ?Με ποιον τροπο δεσμευονται? Προφορικα μονο ?

μου ειπαν οτι οσο ειναι διοαθεσιμο στο σαιτ δεν εχω να φοβαμαι τιποτα θα μου ερθει κανονικα

οταν τελιωσει θα πεταξει μνμ μη διαθεσιμο και θα τηρηθει σειρα προταιραιοτητας για τις επομενες προπαραγγελιες

Στις 16/8/2020 στις 1:32 ΜΜ, dream21 είπε

Πούλησα είδη  το ένα PS4 Pro πoυ είχα και κράτησα το πρώτο PS4 piano black , εδωσα προχθες και το Xbox One X και αναμένω για αγορά και τις 2 κονσόλες PS5 και Xbox Series X για να μην σκάω ποιο θα είναι καλυτερο και ποιό οχι και δεν θα μπω ξανα στο τρυπακι αυτο ειναι τουμπανο το αλλο ειναι για τα μπαζα.. ειμαστε και καποιας ηλικιας και δεν μπορω να φερνω αναμνησεις aka εχω Amiga 500 το Atari 520stfm ειναι για ΓΤΠΚ.

Εγώ ποτέ δεν αμφέβαλλα για την Amiga μου 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ison είπε

Τo tweet ειναι τελειως misleading αυτα ειναι custom profiles για testing ...η ολη διαδικασια ειναι δυναμικη δεν ειναι prefixed...

Μακακιες γράφει. Δεν στέκει καν τόση διαφορα σε cpu/gpu. Ο τύπος γράφει για το xboxEra 

https://imgur.com/uI9TlYW

Αυτή προσπάθεια να γράφουν μακακιες συγκεκριμένοι τύποι για να ανακόψουν την πορεία του ps5 που έχει γίνει sold out στα preorders σχεδόν παντού με έχει κουράσει.

Επεξ/σία από nekrik
  • Thanks 1

12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Βρε παιδιά τι έχετε πάθει με τα 80 ευρώ; Αν δίνατε 70άρια δεν θα σας λείψει το δεκάρικο. Αν αγοράζατε από skroutz δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει αναλογική αύξηση (ελπίζω δηλαδή 😛 )

Οποιος θελει παιχνίδι day 1, πλερώ, να υποστηρίξει και την αγαπημένη του εταιρεία.

Με το βαμβακι..

• Like 1

30 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Πως ακριβως σου εξασφαλιζουν οτι θα παρεις day one  ?Με ποιον τροπο δεσμευονται? Προφορικα μονο ?

Έχουν ένα Παλικάρι τον "Μήτσο" (Jim Lin Xyun Zhen αληθινό όνομα) που δουλεύει στην Cosco στον Πειραιά και θα τους ψειρίσει τα κομμάτια με το που σκάσει μύτη το freight load guaranteeeeeee.😁

• Like 1

26 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μην βγάζετε συμπεράσματα ακόμα σχετικά με το BC, ακόμα και η Sony στο official site της είναι πολύ λακωνική:

Backwards compatibility

Play a back catalogue of PS4™ games on your PS5 console

Επίσης το eurogamer γράφει:

Which PS4 games will be backwards compatible with the PS5?

In September 2020, Sony revealed the PlayStation Plus Collection, which would see a number of PS4 games playable on PS5 as part of the subscription. This seemingly confirms a number of PS4 games playable on PS5, but it's unknown whether owning these games separately will be playable through backwards compatibility outside of the subscription, or whether these games will offer any kind of PS5 enhancements.

Οπότε ας περιμένουμε λίγο να φτάσει σε κανέναν reviewer της προκοπής η κονσόλα και να την δούμε σε λειτουργία. Δεν χωράει κοινή λογική εδώ. Αν ήταν να παίζει το 99% των PS4 τίτλων που κατέχουμε θα το είχαν κάνει βούκινο, είναι τουλάχιστον ύποπτη η έλλειψη διαφήμισης του feature.

Κι εμένα με προβληματίζει η κατανάλωση που έχουν ανακοινώσει και οι δύο εταιρείες για τις κονσόλες τους. Ειδικά όταν μιλάμε για συστήματα που θα τρέχουν σε full load όλη την ώρα.

ο ryan βγηκε επισημα σε συνεντευξη και δήλωσε οτι το 99% των παιχνιδιων θα παιζουν με ΒC...τι άλλο χρειάζεσαι ? Ειπαν οτι δεν θα υπαρχει bc με ps1,ps2,ps3... ειπαν οτι το bc θα τρέχει σε 3 modes, ps4-ps4 pro-ps5 native (με οτι αυτο σημαινει). Ειπαν οτι το bc είναι προεγκατεστημενο στο soc. Τι αλλο πρεπει να πουν?

• Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, ilos είπε

Έχουν ένα Παλικάρι τον "Μήτσο" (Jim Lin Xyun Zhen αληθινό όνομα) που δουλεύει στην Cosco στον Πειραιά και θα τους ψειρίσει τα κομμάτια με το που σκάσει μύτη το freight load guaranteeeeeee.😁

Για λιγους....

15 Years Later: The Wire is Still Essential Viewing | Goomba Stomp

• Like 1
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, xavier είπε

ο ryan βγηκε επισημα σε συνεντευξη και δήλωσε οτι το 99% των παιχνιδιων θα παιζουν με ΒC...τι άλλο χρειάζεσαι ? Ειπαν οτι δεν θα υπαρχει bc με ps1,ps2,ps3... ειπαν οτι το bc θα τρέχει σε 3 modes, ps4-ps4 pro-ps5 native (με οτι αυτο σημαινει). Ειπαν οτι το bc είναι προεγκατεστημενο στο soc. Τι αλλο πρεπει να πουν?

Η λογικη υποβαλλει οτι οσα περιγραφεις θα ισχυουν και δεν θα ανοιξει μυτη. Θα ειναι αυτοκτονια οτιδηποτε αλλο.

• Moderators
12 minutes ago, xavier said:

Ο Ryan χρησιμοποίησε πολύ συγκεκριμένη και προσεκτική διατύπωση στην Washington Post σχετικά με το θέμα (επίσης το ότι το λέει ο Ryan δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λέει ψέματα, το έχει κάνει ήδη δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν). Το μόνο απτό και επίσημα ανακοινωμένο που έχουμε αυτή τη στιγμή σχετικά με το BC είναι το PS Plus Collection, 18 PS4 τίτλοι που θα τρέχουν μόνο αν έχεις ενεργή συνδρομή. Δεν έχουμε κάτι περισσότερο.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο, θα περιμένω reviews της κονσόλας, λογικά μέχρι το τέλος του μήνα θα την δώσουν σε DF κλπ και θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

5 minutes ago, kostiger said:

Η λογικη υποβαλλει οτι οσα περιγραφεις θα ισχυουν και δεν θα ανοιξει μυτη. Θα ειναι αυτοκτονια οτιδηποτε αλλο.

Η λογική λέει ότι αν έχεις 5k τίτλους να τρέχουν στην κονσόλα από την πρώτη ημέρα το διατυμπανίζεις με τεράστια γράμματα στην πρώτη σελίδα της κονσόλας σου (ότι κάνει η MS δηλαδή). Οπότε ας μην κάνουμε επίκληση στη λογική καλύτερα.

• Like 1
  • Thanks 1

Τα παιχνίδια που θα δοθούν με την "καινουργια" υπηρεσία του ps plus θα μπορουν να παιχτούν και απο κατοχους πσ4 η μονο απο αυτους που θα εχουν πσ5;

3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ο Ryan χρησιμοποίησε πολύ συγκεκριμένη και προσεκτική διατύπωση στην Washington Post σχετικά με το θέμα (επίσης το ότι το λέει ο Ryan δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λέει ψέματα, το έχει κάνει ήδη δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν). Το μόνο απτό και επίσημα ανακοινωμένο που έχουμε αυτή τη στιγμή σχετικά με το BC είναι το PS Plus Collection, 18 PS4 τίτλοι που θα τρέχουν μόνο αν έχεις ενεργή συνδρομή. Δεν έχουμε κάτι περισσότερο.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο, θα περιμένω reviews της κονσόλας, λογικά μέχρι το τέλος του μήνα θα την δώσουν σε DF κλπ και θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

Η λογική λέει ότι αν έχεις 5k τίτλους να τρέχουν στην κονσόλα από την πρώτη ημέρα το διατυμπανίζεις με τεράστια γράμματα στην πρώτη σελίδα της κονσόλας σου (ότι κάνει η MS δηλαδή). Οπότε ας μην κάνουμε επίκληση στη λογική καλύτερα.

Δεν θα διαφωνησω, προτιμω ωστοσο να διατηρησω θετικο πνευμα. Ολοι μας αντιλαμβανομαστε πως με το σχετικα αρνητικο κλιμα που εχει διαμορφωθει λογω των τιμων των παιχνιδιων και των cross-gen, εαν σταθει μη επαξια στο υψος των περιστασεων και στο BC τοτε θα γινει σεισμος..

4 λεπτά πριν, xavier είπε

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα αγοράσω την κονσολα της Sony πρώτη αυτή τη γενιά, παρ ότι την προηγούμενη γενιά την πήρα τελευταία. Μια κονσόλα με Demons Souls, και αναβαθμισμενα όλα τα Dark Souls και Bloodborne, και αν το bc είναι από την πρώτη μέρα, ίσως με κάνει να την αγοράσω και day one. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...