Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ADHD είπε

Κούρασες λίγο με τις τηλεοράσεις, είπα σε optimized παιχνίδι με σταθερά 60 καρέ δεν θα δεις κάποια αισθητή διαφορά από κει και πέρα ανάλογα ποσό elitist και ψειρας είναι ο καθένας. Έχει κουράσει και το φλεξ με την TV σε κάθε ποστ φιλικά πάντα..

Στο pc έχουμε 165/240hz monitors που ότι και να πετάξεις πάνω είναι smooth af για το σκοπό που προορίζεται με τις σωστές ρυθμίσεις.

Καλα πηγαινε παιξε το jedi fallen order και αρκετα αλλα που δεν εχουν δουλεψει καλα οι devs την μηχανη γραφικων τους και θα δεις ποσο smooth παιζουν τα παιχνιδια..

Με τις κονσολες τουλαχιστον ξερουμε οτι τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν πολυ καλο optimization..

Και στην νεα γενια τα πραγματα θα ειναι ακομα καλυτερα..

Και μιλαω για feature των κονσολων,δεν ειμαι οφ τοπικ.

Εαν σε κουρασα,δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο,φιλικα παντα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

To jedi fallen order δεν ειναι optimized? Δυσκολευομαι να το πιστεψω οταν απο πισω ειναι η Respawn...

Πηγαινε παιξτο και πες μου..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Πηγαινε παιξτο και πες μου..

Βασικα το εχω αγορασει το game, αλλα δεν εχω χρονο δυστηχως:P

Παρ ολα αυτα το παιχνιδι τρεχει στην Unreal, και οχι στην frostbite

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, optimus prime είπε

Εγω παντως βλεπω απο τα ποστ των περισσοτερων οτι δεν ξερουν τι ψωνιζουν και λυπαμαι πραγματικα για αυτο..

Την σημερινη εποχη οπου τα λεφτα βγαινουν και δυσκολα και ειναι και λιγα βλεπω οτι ξοδευονται ασκοπα χωρις να καταλαβαινουμε τι μπορει να κανει ενα προιον και πως θα επωφεληθουμε απο αυτο....

GPU: MSI DUKE 2080TI OC  😂😁

Οσον αφορα την Sony, το οτι μιλαγε για τον SSD συνέχεια ο Σερνι τον καταντησε γραφικο στα ορια του γέλιου.... Σαν να σε ρωτανε φιλε ποσα αλογα εχεις κατω απο το καπο και να απαντας βαζω 100αρα βενζινα!!! 😂 😁

xbox-series-x-vs-sony-ps5-sustained-graphics-performance-tflops-2.thumb.jpg.3d12c6fc1c09b13eec83816219d5b5cd.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Δημοσ.

Η διαφορα που θα εχει το ps5 με το  xbox θα ειναι σαν μια 2070 super με μια 2080ti.βεβαιως ειναι μεγαλη η διαφορα που ακομα δεν το εχουμε καταλαβει.θα φανει πολυ στα multiplatform games.

Το 10,3 το ανεφερε με πατεντες παλι που ολοι ξερουμε ειναι λιγοτερα. Λιγο η cpu αρκετα η gpu σιγουρα το one θα ειναι αρκετα οχι λιγο παραπανω δυνατο.

Για μενα βεβαια ειναι αχρηστο το one λογω οτι ηδη δουλευω με rtx 2080.περιμενω πως και πως το ps5.

ξερω ομως οτι τα 2 μηχανηματα δεν θα συγκρινονται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ROG-X είπε

GPU: MSI DUKE 2080TI OC  😂😁

Ναι φιλε γιατι εγω το 2016 αποφασισα να γυρισω σε 4κ..

Εσυ μπορει να γελας αλλα εγω ειμαι σε αλλη φαση απο εσενα..

Εκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θα ερθεις..😉

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Η διαφορα που θα εχει το ps5 με το  xbox θα ειναι σαν μια 2070 super με μια 2080ti.βεβαιως ειναι μεγαλη η διαφορα που ακομα δεν το εχουμε καταλαβει.θα φανει πολυ στα multiplatform games.

Το 10,3 το ανεφερε με πατεντες παλι που ολοι ξερουμε ειναι λιγοτερα. Λιγο η cpu αρκετα η gpu σιγουρα το one θα ειναι αρκετα οχι λιγο παραπανω δυνατο.

Για μενα βεβαια ειναι αχρηστο το one λογω οτι ηδη δουλευω με rtx 2080.περιμενω πως και πως το ps5.

ξερω ομως οτι τα 2 μηχανηματα δεν θα συγκρινονται

Για την ωρα παντως απο τα σχολια των devs(ολων, οχι μονο 1st party) δεν προκυπτει αυτη η διαφορα που αναφερεις.

ριξε μια ματια στο παρακατω(στο πρωτο ποστ εχει εναν διαλογο για το PS5).

https://www.resetera.com/threads/what-i-actually-said-on-kotaku-splitscreen-about-the-playstation-5s-specs.176024/

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Καλα πηγαινε παιξε το jedi fallen order και αρκετα αλλα που δεν εχουν δουλεψει καλα οι devs την μηχανη γραφικων τους και θα δεις ποσο smooth παιζουν τα παιχνιδια..

Με τις κονσολες τουλαχιστον ξερουμε οτι τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν πολυ καλο optimization..

Και στην νεα γενια τα πραγματα θα ειναι ακομα καλυτερα..

Και μιλαω για feature των κονσολων,δεν ειμαι οφ τοπικ.

Εαν σε κουρασα,δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο,φιλικα παντα..

Θα σου απαντησω για μια τελευταια φορα πανω στα specs κλπ για να μη βγαινουμε και συνεχεια off. Το jedi fallen order το επαιξα στο pc και ηταν κατι παραπανω απο smooth, ποσώς με ενδιαφερει αν βγει στην κονσολα και παιζει μεταξυ 35-60fps για να εχω αναγκη οποιοδήποτε VRR style. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα exclusives που με ενδιαφέρουν θα ειναι καρφωμενα 60/30 και δεν θα εχω αναγκη τη συγκεκριμενη τεχνολογια στην tv μου, αν οχι και η αγορα δειξει οτι οντως το χρειαζόμαστε τοτε θα σκεφτώ για αγορα αντίστοιχης tv αναλογα, ωραια κλεισαμε με αυτο?? Ακριβως επειδη στην κονσολα οπως λες υπαρχει καλυτερο optimization δεν εχεις αναγκη λυσεις τυπου VRR σε φαση να πας να σκασεις 1500 σε tv οπως προσπαθεις να μας πεισεις, στο pc τα κανεις brute force με high refresh rates και δεν εχεις κανενα προβλημα. Εχει νοημα οταν εχεις erratic frame rate σε στυλ 140fps drops σε 50-60 εκει συχνα με οποιο gsync/freesync εχεις μια πιο smooth μεταβαση αν και δεν μπορει να κανει κατι για να εξαλείψει το feeling του frame drop, απο την αλλη με high refresh rates screen tearing δεν θα δεις, δεν εχω δει ποτε απο τοτε που πηγα σε 144hz+.

Αν εχετε τοσο κόλλημα να μιλάτε συνεχως για tvs ισως να ανοιξετε ενα topic αν δεν υπαρχει ηδη "best gaming tvs" η κατι τετοιο, εγω ειμαι της αποψης οταν ερθει η ωρα βλέπουμε.

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ADHD είπε

Αν εχετε τοσο κόλλημα να μιλάτε συνεχως για tvs ισως να ανοιξετε ενα topic αν δεν υπαρχει ηδη "best gaming tvs" η κατι τετοιο, εγω ειμαι της αποψης οταν ερθει η ωρα βλέπουμ

Κοιτα εαν εσυ δεν εχεις ιδεα τι δυνατοτητες εχει και τι θα σου δωσει το HDMI 2.1 με το VRR,το ALLM και την αναβαθμιση του HDR μην γυρνας την κουβεντα στις tv για φανει οτι εγω εχω βγει οφ τοπικ.

Σου ξανα λεω,μιλαω για features που εχει η κονσολα για να βλεπουν και αυτοι οι οποιοι δεν ξερουν..

Και εσυ μεσα σε αυτους εισαι..

Δημοσ.

Εγω παντως απορω, λετε και ξαναλετε οτι το xbox ειναι πολυ δυνατοτερο, παιχνιδια ομως τι θα εχει? Αν βγει το ps5 με Demons Souls, Silent Hill, Horizon Zero 2 μαντεψτε τι θα αγορασει ο κοσμος, και ποιος χεστηκε για τα τεραφλοπς. 

Να το βρασω το δυνατοτερο μηχανημα για να παιζω minecraft, εγω θελω bloodborne, demons souls, horizon 2, order 2, days gone 2

• Like 3
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...