Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, xavier είπε

απο τα παιχνιδια που  εδειξε η ms, τα μονα ΑΑΑ παιχνιδια που αναμενονται μεσα στο 21, υποτίθεται πως ειναι το forza motorsport και το halo. που και τα 2 προοριζονταν για launch τιτλοι και φαγανε delay, σε απροδιοριστο οριζοντα, με κανεναν να μην αποκλειει οτι μπορει να πανε για το22... Fable, avowed, hell blade...που ειναι οι μεγαλοι τιτλοι της MS, σε ολα μιλανε για early development...

Καμια αντιρρηση σε αυτο, και 23 μη σου πω τα περισσοτερα. Για το εν λογω διαστημα ποια ειναι τα καραμπινατα next gen Sony exclusives?

p.s: ειναι και το Μedium σε αυτη την περιοδο θα κυκλοφορησει οση σημασια εχει.

Επεξ/σία από kostiger
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δε βλεπω κανεναν να μηδενιζει την ΜΣ, αντιθετα βλεπω πολλους fanboys να μηδενιζουν την παρουσιαση της Σονυ. Μια βολτα να κανεις στα χθεσινα ποστς, θα καταλαβεις τη διαφορα. Εγω ειμαι gamer, δε βλεπω εταιρειες και δε με νοιαζει καμια προσωπικα. Εγω αγοραζω αυτα που γουσταρω να παιζω, και απλα σου λεω η ΜΣ δε μου προσφερει τπτ, περα απο τη πλεμπα του gamepass

ε μη λέμε ό,τι νάναι το gamepass είναι μια χαρά, ειδικά από την στιγμή που θα μπει και η ΕΑ

• Like 1

1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε

Για μένα που δεν έχω παίξει σχεδόν τίποτα, με το collection έγινα

Όλα είναι παιχνιδάρες.Ορκισμένοι PCMR κλπ η ευκαιρία σας να δείτε το φως το αληθινό, πέρα από τις σούπες ports τα esports τριτής διαλογής και το rivatuner για αριθμολαγνεία χωρίς αντίκρισμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dream21 είπε

Screenshot 2020-09-17 at 09.07.31.png

Πω ρε φίλε πως την πάτησα έτσι. Νόμιζα ότι τα παιχνίδια του plus collection θα προστεθούν χωρίς έξτρα κόστος στην ήδη υπάρχουσα τιμή και όχι σαν επιπλέον συνδρομή. Αν είναι να πληρώνεις συνδρομή για ps plus και συνδρομή για plus collection τότε δεν είναι τυράκι αλλά ροκφόρ. Α στα διάλα ξεγελάστηκα σαν γκιώνης.

Επεξ/σία από Ren_of_Heavens

4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δε βλεπω κανεναν να μηδενιζει την ΜΣ, αντιθετα βλεπω πολλους fanboys να μηδενιζουν την παρουσιαση της Σονυ. Μια βολτα να κανεις στα χθεσινα ποστς, θα καταλαβεις τη διαφορα. Εγω ειμαι gamer, δε βλεπω εταιρειες και δε με νοιαζει καμια προσωπικα. Εγω αγοραζω αυτα που γουσταρω να παιζω, και απλα σου λεω η ΜΣ δε μου προσφερει τπτ, περα απο τη πλεμπα του gamepass

Ωρε Najin αυτοαναιρεισαι οταν λες πως δεν υπαρχει μηδενισμος απο τη μια και απο την αλλη αναγορευεις το GAME PASS πλεμπα. Τελος παντων spokesman της MS δεν προτιθεμαι να γινω, ουτε χρονο για αντιπαραθεση γενικοτερα, οχι μαζι σου ετσι, εχω, επομενως, οτι ειναι καλο για τον καθενα. Καλες αγορες σε ολους ευχομαι και να χαιρονται τα παιχνιδια τους. 

• Like 4

29 λεπτά πριν, ilos είπε

Στο vid το TLOU remastered ήταν όχι το TLOU2.

Μάλλον και αυτοί τελικά το TLOU2 δεν το θεωρούν μέσα στα 18 of PlayStation 4’s most critically-acclaimed titles. Drinkman ftw.😁

🤣 Έλιωσα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nekrik είπε

Αρα από ότι κατάλαβα θα έχει RT reflections και RTGI. Αρκετά βαρύ , για αυτό μάλλον και 1080p στο ps5 με RT

4Κ 30fps με rt, 1080 60fps με rt

https://blog.playstation.com/2020/09/16/devil-may-cry-5-special-edition-slices-its-way-onto-playstation-5/

Επεξ/σία από Daredevil

3 λεπτά πριν, dream21 είπε

Screenshot 2020-09-17 at 09.07.31.png

φανταζομαι οτι οσοι εχουν active συνδρομη ps plus  και παρουν ps5,  η συνδρομη θα συνεχίζεται...

η τελευταια προσφορα που έβαλα   αν θυμαμαι καλά τον Ιουνιο  ήταν στα 40 ευρώ και σου έδιναν κουπόνι για 10 ευρω. κάτι τετοιο...

2 λεπτά πριν, xavier είπε

απο τα παιχνιδια που  εδειξε η ms, τα μονα ΑΑΑ παιχνιδια που αναμενονται μεσα στο 21, υποτίθεται πως ειναι το forza motorsport και το halo

to halo ειναι για 2022 και αν....η ms εχει ριξει ολο το βαρος στο gamepass δεν εχει τπτ αλλο,να κανω μια ερωτηση,εγω σαν κυρίως pc gamer εχοντας παιξει αρκετά παιχνιδια του gamepass ηδη τι να το κανω???να ξαναπαίξω τα gears που τα εχω τερματίσει σε 2 κονσολες και στο πσ??το gamepass αν εισαι νεοs κάτοχος γ....ει και δέρνει αν ανήκεις στην περίπτωση μου δεν δινει κατι ουσιαστικό

αυτο ακριβως εκανε και η sony με την νεα υπηρεσια,προσπαθει να προσελκύσει νεο κοινο οχι κατόχους του ps4

-τωρα εαν υποθετικα μπουν και αλλα παιχνιδια οπως το bloodborne πως θα τρέχουν και τι εστι αυτό το b.c com που εχει??θα ειναι γερο ξενερωμα να παλεύω παλι με 20φρ σε μια κονσόλα που μπορει να παράγει 120 για πλακα σε fhd

-για το line up τι να πω ...στο χωριο μου λενε κοφτές μπαλιες γρήγορες,κατευθειαν με το καλήμερα κλειδωνει 2 τεράστιες gaming αγορες της γενιάς μας,τους παραδοσιακους τζιαρπτζαδες που εχουν παιξει ολα τα ff(εδω μην ξεχναμε οτι θα εχουμε προσβαση και στο 7 remake)και τους επισης κλασσικους φρομσοφτιδες!!!!τα υπολοιπα spiderman/horizon κτλ ειναι κερασακι

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά και οι δυο οι εταιρείες 2-3 first party θα βγάλουν τα δυο με τρία πρώτα χρονιά, και ότι timed exclusives ψαρέψουν από εδώ και από εκεί. Και εάν συνεχιστεί η ιστορία με τον ιο, αρκετά θα φάνε και delay. 
Κατα τα άλλα , δεν θα έλεγα ότι αξίζει να πάρεις κάποιες από της δυο κονσόλες day one. Ίσως να αξίζει το xbox s εάν δεν σε ενοχλεί το digital only. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Αυτό εννοώ , απλα βγάζω απ ευθείας εκτός τα 30fps μιας και τα 60 είναι must για DMC. Και λέω γω τώρα : 4K 30fps = 8.3 Mpixels @30fps γιατί όχι 1440p = 3,9 Mpixels @60fps γιατί πρέπει να πάει 4 φορές κάτω το resolution για να δώσει RT effects ? Έχει να κάνει με τα shared TMU και RT hardware  στα CU’s της RDNA2 ? Δεν έχει καλό RT  scaling / performance και εδώ στα multiplats. θα φανεί η ανωτερότητα του XsX φανταζομαι.

Επεξ/σία από nekrik

13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

και απλα σου λεω η ΜΣ δε μου προσφερει τπτ, περα απο τη πλεμπα του gamepass

Ναι το gamepass είναι πλέμπα, ενώ τα 80 ευρώ για τα ''remake'' της πλάκας που φτιάχνει η sony δεν είναι πλέμπα...

2 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά και οι δυο οι εταιρείες 2-3 first party θα βγάλουν τα δυο με τρία πρώτα χρονιά, και ότι timed exclusives ψαρέψουν από εδώ και από εκεί. Και εάν συνεχιστεί η ιστορία με τον ιο, αρκετά θα φάνε και delay. 
Κατα τα άλλα , δεν θα έλεγα ότι αξίζει να πάρεις κάποιες από της δυο κονσόλες day one. Ίσως να αξίζει το xbox s εάν δεν σε ενοχλεί το digital only. 

Καλά ναι, σε δουλειά να βρισκόμαστε, κάτσε μην βαρέσει καμιά μετάλλαξη το κορονοβίρους και πέφτουμε σαν τις μύγες ενώ περιμένουμε στην ουρά για το ps5!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...