Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Me2, πανεξυπνη κινηση να μας το δωσει στο launch, και αφηνουν και αιωρειται η φημη για bloodborne 2 και bloodborne remake παλι απο τη bluepoint. Ποιο παιχνιδι του xbox στο launch σε κανει να θες την κονσολα? Προσωπικα κανενα

Λογικα θα δουμε σημερα κανα 2λεπτο gameplay απο tower knight

Ενω το Remake του Demon souls μόλις είδαμε φωτό,που λέει πως θα είναι και στο PC 😮συν του οτι λέει πως θα είναι και Timed exclusive !

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Λοιπόν, προσωπικά ψήθηκα με Spiderman (αν και προφανώς μιλάμε για assets της προηγούμενης γενιάς) και με FFXVI (κλασικά).

Με το Demon's Souls διχάστηκα, κατ' αρχάς το κάνουν πολύ χαριτωμένο και κατά δεύτερον το περίμενα στο launch. Επίσης, τι level ήταν ο χαρακτήρας που έκανε one-hit τα πάντα; Το μεγάλο θετικό για εμένα είναι ότι αύξησαν την ταχύτητα σε επίπεδα Sekiro.

Από τα υπόλοιπα δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε κάτι. Το Godfall δεν ήταν launch title υποτίθεται; Γιατί δεν το έδειξαν ξανά. 

Τέλος έχω απορία σχετικά με τα pre-orders που δεν ανακοίνωσαν ημερομηνία και με το BC. Φαντάζομαι τα games που έδειξαν στο PS Plus Collection θα τρέχουν και από τα δισκάκια τους, όχι μόνο μέσω συνδρομής.

Τέσπα, τις επόμενες ημέρες θα διευκρινήσουν μερικά πράγματα φαντάζομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Ενω το Remake του Demon souls μόλις είδαμε σε φωτό που λέει πως θα είναι και στο PC ! συν του οτι λέει πως θα είναι και Timed exclusive 😮

Timed exclusive σε σχέση με τι ? Της Sony είναι το IP. Δεν παίζει να βγει σε άλλη κονσόλα. Περίεργα πράγματα .

Επεξ/σία από nekrik

Πάντως αν το ps plus collection ειναι gamepass θα ρίξω πολλά γέλια...

Το Spiderman και στο ps4 μάλιστα.... Τι λεγανε κάποιοι λοιπόν για Halo... 

Οπότε και ο launch τίτλος δεν κάνει χρήση του ssd.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, johnnypatras είπε

Μετριότατη παρουσίαση γενικώς.

Χλιαρή έως αδιάφορη η αντίδραση στο Gamepass, το οποίο φαίνεται να διαμορφώνεται στο juggernaut της επόμενης γενιάς, δίνοντας ώθηση για να προωθηθούν τόσο arcade, casual gaming εμπειρίες, όσο και μεγάλες παραγωγές με πλάτη καταρχάς από την MS - και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Εδώ είδα το πιο κλασσικό, παραδοσιακό μοντέλο, εκτός αν προσφέρει η SONY κάτι διαφορετικό προσεχώς.

Γενικώς....meh.

Η τιμή καλή, μόνο και μόνο λόγω υπεραξίας του brand.

Έχεις δίκιο κλάσεις ανώτερα τα launch games της MS. ..........NOT!

Επεξ/σία από nekrik

Μόλις τώρα, Malthador είπε

Λοιπόν, προσωπικά ψήθηκα με Spiderman (αν και προφανώς μιλάμε για assets της προηγούμενης γενιάς) και με FFXVI (κλασικά).

Με το Demon's Souls διχάστηκα, κατ' αρχάς το κάνουν πολύ χαριτωμένο και κατά δεύτερον το περίμενα στο launch. Επίσης, τι level ήταν ο χαρακτήρας που έκανε one-hit τα πάντα; Το μεγάλο θετικό για εμένα είναι ότι αύξησαν την ταχύτητα σε επίπεδα Sekiro.

Από τα υπόλοιπα δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε κάτι. Το Godfall δεν ήταν launch title υποτίθεται; Γιατί δεν το έδειξαν ξανά. 

Τέλος έχω απορία σχετικά με τα pre-orders που δεν ανακοίνωσαν ημερομηνία και με το BC. Φαντάζομαι τα games που έδειξαν στο PS Plus Collection θα τρέχουν και από τα δισκάκια τους, όχι μόνο μέσω συνδρομής.

Τέσπα, τις επόμενες ημέρες θα διευκρινήσουν μερικά πράγματα φαντάζομαι.

το DeS είναι launch

Σε καμια περιπτωση με αυτο ειδα σημερα δεν δικαιολογεί να σκασω 550 day one για να παιξω μονο το demon που θελω.καλα αν βγει και στο pc που λεει καποιος δεν το συζηταμε...κατι μου λεει οτι θα περασουν 2+ χρονια κουφια..

• Like 1

• Moderators
1 minute ago, Daredevil said:

το DeS είναι launch

Α οκ, δεν το έδειξαν στο τρέιλερ, για αυτό υπέθεσα ότι δεν θα είναι launch title. Στα υπόλοιπα το έλεγαν ξεκάθαρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονό το ff xvi, και το Hogwarts Legacy μου τράβηξαν το ενδιαφέρον. Τα αλλά και πότε να μην τα παίξω...δεν έγινε και κάτι...
 Ελπίζω το ffxvi να μην είναι καμιά πατάτα σαν τον 15. Πραγματικά το 15 ήταν ο ορισμός της μετριότητας. 
 To spiderman ήταν ok. Και το god of war δεν είναι κάποιο παιχνίδι που δεν περίμενες να το έβλεπες κάποια στιγμή. 

Για το μόνο που με έπεισε η παρουσίαση είναι ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση τον υπολογιστή :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nekrik είπε

Timed exclusive σε σχέση με τι ? Της Sony είναι το IP. Δεν παίζει να βγει σε άλλη κονσόλα .

Βρε το ξέρω γιαυτό είναι πολύ περίεργο αυτό που έγραψαν,εμένα μου φτάνει πως θα βγεί και στο PC πάντος και μου φάνηκε πως έκαναν πολύ καλή δουλειά παρόλο που σίγουρα δεν θα είναι η ίδια εμπειρία με το όταν το πρωτοπαίξαμε,πιστεύω θα το ευχαριστηθούν οι φαν των Souls games.

Επεξ/σία από ELMastas

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...