Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ADHD είπε

Ο ηχος που βλεπω να γινεται αρκετος ντορος προσωπικά δεν με ενδιαφερει καθολου, σε ενα σαλονι δεν θα κανω soundwhore σε competitive games και νομιζω οι περισσοτεροι ουτε με audiophile ακουστικα παιζουμε ουτε εχουμε το τρελο home theater setup :P  

Mα αυτο ειναι το θετικο μαλλον. Οτι δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω απο τα ακουστικα σου για να δουλευει το 3D.

Τωρα οσον αφορα το BC, εγω για το PS3 τα ελεγα οτι δεν θα εχει. Μακαρι να βρεθει τροπος. Για τα PS1/Ps2 θα ελεγα οτι με τον εναν η τον αλλον τροπο θα δουμε παιχνιδια.

7 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν ξέρω τι εννοεί ακριβώς ο Cerny, θα κάτσει η ΕΑ να κάνει enhanced το FIFA 16, fast food τίτλο πενταετίας εν έτει 2020; Και ποιός θα κάτσει να παίξει τέτοιο game;

Ε χλωμο, δεν νομιζω να ασχοληθουν με ολα τα most played. Kανεις δεν παιζει σημερα fifa 16, θα ηταν κουτο να γινει enchanced.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Αυτός είπε μέσες άκρες «η AMD έκανε τρομερή δουλειά, τα 100 games με το περισσότερο game time στο PS4 παίζουν άψογα στο PS5, οπότε στο launch θα παίζουν μπαμ αυτοί οι 100 τίτλοι». Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Τώρα αν εννοούσε «τα 100 games που μου αρέσουν περισσότερο» ή κάτι τέτοιο, δεν είμαι μάντης να το αποκωδικοποιήσω, αυτός χρησιμοποίησε τις συγκεκριμένες λέξεις, αλλά είπαμε, δεν είναι και ο μεταδοτικότερος άνθρωπος επί γης.

Η αληθεια ειναι πως δεν ηταν αρκετα απολυτος σε οτι αφορα το bc. Εγω περιμενα πως δυσκολα θα ειχε για ps1, ps2, ps3 κυριως λογο κοστους. Δεν νομιζω πως αξιζει να πληρωσεις την κονσολα 30-50 ευρω παραπανω για να παιζεις παιχνιδια 10-20 ετων πιο πισω.

Απο την αλλη, ειναι πολυ νωρις ακομα. Δεν φαινεται πολυ "σοβαρο" να βγαινει και να λεει πως θα παιζουν 100 παιχνιδια, αλλα καποια δεν ξερουμε κλπ κλπ. Θυμιζει λιγο προεδρο Εδεσσσαικου. Στην πραξη ομως εχουν σχεδον ενα χρονο ακομα για να το δουλεψουν, οποτε τα 100 παιχνιδια οταν βγει η κονσολα θα ειναι 500 ξερω'γω.

Το σωστο θα ηταν να ηταν απολυτος και να πει: "Οτι παιζει στο ps4 θα παιζει και στο ps5", ομως πρακτικα δεν θα σε επηρεασει ως gamer. Τα περισσοτερα που εχεις στην βιβλιοθηκη σου θα παιζουν day one. Ε σιγα σιγα οταν θα βγαινουν τα καινουργια, δεν θα εχει νοημα να συνεχισεις να παιζεις το "The Last of Us Remaster" ή οποιο αλλο.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Ενταξει αν δεν παιζει 4κ 60 fps  θα ειναι τραγικο .Ειναι milestone  για την γενια .

Oτι θα μπορει θα μπορει. Και 4Κ 120fps. Ειναι στο χερι των devs να το επιλεξουν. Αν κρινουμε απο το παρελθον τοτε θα περιμενουμε 4Κ/30 στα περισσοτερα παιχνιδια. Εκτος αν γινει ξαφνικα στροφη στις προτεραιοτητες τους.

Εdit. Εγραψα καταλαθος 4Κ/60 και το διορθωσα σε 30.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς το PS είναι και θα είναι πιο στριφνό με τις αναλύσεις. Δε νομίζω να δώσουν δυνατότητα για 2560x1440 πχ με περισσότερα frames, όπως έκανε το XBONE X. Σε αυτή τη γενιά θα είναι 4Κ η φάση και όσοι δεν έχετε, χ€στήκαμε, να πάρετε.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Με την επεξεργαστική ισχύ που παρουσιάσαν τα 4Κ/60 είναι εφικτά για παιχνίδια με την τωρινή τεχνολογία γραφικών.

Όπως ας πούμε τα The last of Us, Uncharted 1,2,3 και κάποια άλλα games του PS3 που έπαιζαν στα 60 καρφωτά στο PS4.

Δεν περιμένω από απαιτητικούς τίτλους με ένα κάρο Bell n Whistles και Ray Tracing να επιτυγχάνουν native 4K/60fps, εκτός από 1-2 γνωστά στούντιο που κάνουν παπάδες, αν και εκεί το κόβω να επικεντρωθούν σε ουάο γραφικά και 30fps.

Για μένα, μακάρι να βάλουν στόχο τα 60fps και τα υπόλοιπα να διαμορφώνονται γύρω από αυτό το μαγικό νούμερο  και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Με την επεξεργαστική ισχύ που παρουσιάσαν τα 4Κ/60 είναι εφικτά για παιχνίδια με την τωρινή τεχνολογία γραφικών.

Όπως ας πούμε τα The last of Us, Uncharted 1,2,3 και κάποια άλλα games του PS3 που έπαιζαν στα 60 καρφωτά στο PS4.

Δεν περιμένω από απαιτητικούς τίτλους με ένα κάρο Bell n Whistles και Ray Tracing να επιτυγχάνουν native 4K/60fps, εκτός από 1-2 γνωστά στούντιο που κάνουν παπάδες, αν και εκεί το κόβω να επικεντρωθούν σε ουάο γραφικά και 30fps.

Για μένα, μακάρι να βάλουν στόχο τα 60fps και τα υπόλοιπα να διαμορφώνονται γύρω από αυτό το μαγικό νούμερο  και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Eνα 40-60 fps με freesync δεν ειναι καθολου ασχημο. Boostαρεις τα γραφικα και εχεις και πολυ καλο fps...

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, PDS13 said:

Oτι θα μπορει θα μπορει. Και 4Κ 120fps. Ειναι στο χερι των devs να το επιλεξουν. Αν κρινουμε απο το παρελθον τοτε θα περιμενουμε 4Κ/60 στα περισσοτερα παιχνιδια. Εκτος αν γινει ξαφνικα στροφη στις προτεραιοτητες τους.

Εντάξει, το παραδέχομαι, είναι χτύπημα κάτω από την ζώνη, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ! :P

Αν το ΝΕΟ τρεχει τα παντα 60fps τοτε ειναι για σενα και για αυτους που θελουν παραπανω fps.

O αποκλειστικα console gamer συμβιβαζεται απο την αλλη με αυτο που γινοταν παντα στις κονσολες απο επιλογη: 240/30 ηταν το ps1, 480/30 το PS2, 720/30 το PS3, 1080p/30 το PS4, 4K/30 θα ειναι το PS5(δεν μιλαω για το ΝΕΟ). Ενδεικτικα εβαλα της sony.

Δεν μπορει να μου πει καποιος λοιπον οτι εχω ευθυνη για τα upgrades(ΝΕΟ, scorpio). Σιγουρα εχουν ομως αυτοι που εβγαζαν το ps4 πατατοhardware και αυτοι που θελουν να αλλαξει το console gaming που παραδοσιακα δινει 30αρι(αυτο ειναι το console gaming, upgrade στην αναλυση και 30 fps).

Οριστε λοιπον αλλαζει. Γινεται αυτο που ηθελαν επιτελους, ας μην παραπονιουνται. Ας αφησουν εμας να χαλιομαστε, αλλα οχι να τα ακουμε κι απο πανω οτι εμεις το χαλασαμε. Παει πολυ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Γμτ, με πρόλαβες. :P

ετοιμος να μου την πεις εεε?? αααχ

χεχε

5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

4K/60 μόνο ο Spencer θα προσφέρει, η Sony έπαθε πανωλεθρία.

Απο οτι φαινεται θα ειναι λογο επιλογης και αυτο. Ακομα και να κρατησεις μονο τα teraflops και οχι το τι λενε οι devs.

παλι δεν προκειται να δεις διαφορες 60 vs 30 λογο hardware. Εδω δεν ειδαμε στο PRO vs XBOXoneX...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PDS13 είπε

Απο οτι φαινεται θα ειναι λογο επιλογης και αυτο. Ακομα και να κρατησεις μονο τα teraflops και οχι το τι λενε οι devs.

παλι δεν προκειται να δεις διαφορες 60 vs 30 λογο hardware. Εδω δεν ειδαμε στο PRO vs XBOXoneX...

Να σου θυμίσω τι διαφορά έχει το X1X με το PS4 Pro στο RDR 2 ; Μέτα με τη νύχτα απλά.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Να σου θυμίσω τι διαφορά έχει το X1X με το PS4 Pro στο RDR 2 ; Μέτα με τη νύχτα απλά.

Mερα με την νυχτα οχι, και σιγουρα οχι 60vs30 διαφορα.

Βεβαια το πως βλεπει ο καθενας τις διαφορες εχει και αυτο διαφορα. Εγω δεν μιλαγα πχ ποτε για μερα με την νυχτα διαφορες στο Ps4 vs Xbox one.

Eλεγα οτι προκειται για τα ιδια παιχνιδια. 

Διαφορα για μενα ειναι αυτο που θα δουμε σε γραφικα στην νεα γενια σε συγκριση με την παρουσα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Οπτικά είναι μέρα με τη νύχτα, στο X1X είναι native 4K και δείχνει κρύσταλλο και στο PS4 Pro βλέπεις μια βαζελίνη.

καταλαβα τι λες, αυτο ηταν ομως απο βλαμμενη επιλογη της Rockstar(για το HDR? δεν θυμαμαι) στην εκδοση για ps4 pro που την ειχαν κραξει. Οχι τοσο θεμα hardware. Για το συγκεκριμενο παιχνιδι μιλαω παντα. Aν δεν κανω λαθος παντα, εδειχνε πιο crisp η PS4 vanilla εκδοση σε συγκριση με αυτη του PRO. Οποτε μαλλον δεν ειναι καλο παιχνιδι για συγκριση.

Παντως το point μου ειναι οτι δεν θα δουμε διαφορες 30vs60 λογο hardware αλλα λογο επιλογης. Αν δουμε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι τέτοια διαφορά δεν θα δούμε σίγουρα, θα δούμε όμως το XSX να τρέχει 2-3 RT effect μαζί ενώ το PS5 μόνο ένα ξέρω 'γω..Τέτοιου είδους διαφορές περιμένω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...