Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, Bourdoulas said:

Αυτό ήταν μακαιριά στο καρντιά 😛

Αυτή είναι η αλήθεια ρε συ. Καθόμαστε και ταλαιπωριόμαστε αναλύοντας TFlops, καρέ και performance, ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλοϊκά: παίζουν και τα δύο Fortnite; Ε, φέρε το φθηνότερο. Απλά και ξάστερα.

• Like 3
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα πιο πολυ παιζει το σεναριο που αναφερθηκε πιο πισω περι μπαμπαδων και παιδιων και τι κονσολα εχουν οι γνωστοι/φιλοι τους,παρα το ποια κονσολα παιζει πιο φθηνα Fortnite,αλλιως το Xbox One S θα ειχε κανει πολυ περισσοτερες πωλησεις σαν η φθηνοτερη κονσολα της αγορας για multiplatform παιχνιδια τυπου Fortnite,ακομα και οταν ειχε exclusive πχ το προηγουμενο δημοφιλες παιχνιδι του ειδους,το PUBG.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Βασικα πιο πολυ παιζει το σεναριο που αναφερθηκε πιο πισω περι μπαμπαδων και παιδιων και τι κονσολα εχουν οι γνωστοι/φιλοι τους,παρα το ποια κονσολα παιζει πιο φθηνα Fortnite,αλλιως το Xbox One S θα ειχε κανει πολυ περισσοτερες πωλησεις σαν η φθηνοτερη κονσολα της αγορας για multiplatform παιχνιδια τυπου Fortnite,ακομα και οταν ειχε exclusive πχ το προηγουμενο δημοφιλες παιχνιδι του ειδους,το PUBG.

8  στα 10 παιδακια στο σχολειο  απο  αυτα που εχουν κονσολες  ειναι ps4  και ο μπαμπας θα παει να του  παρει   xbox  για να παιζει fortnite  μονο του ...Οκ

Δεν αμφιβαλω οτι καποιοι μπαμπαδες θα το κανουν αυτο γιατι εχουν καβουρια στις τσεπες απλα θα υποστουν τις συνεπειες της γκρινιας απο το παιδι χααχχαχα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συν ότι προς το παρών αυτού του είδους τα παιχνίδια (f2p battle royal) όπως το fortnight και το call of duty warzone δεν απαιτούν καν συνδρομή plus για να παιχτούν

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Η κινηση της Microsoft ειναι οντως κατι καινουργιο. Σιγουρα θα εξυπηρετηθουν αρκετοι, αλλα δεν μπορουμε να κρινουμε την κινηση επιτυχημενη, πριν να αποδειχθει επιτυχημενη.

Εγω στο μυαλο μου απο εχθες βρισκω 5 λογους για να γινει υπερεπιτυχημενη η κονσολα και αλλους 5 για να παει απατη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

8  στα 10 παιδακια στο σχολειο  απο  αυτα που εχουν κονσολες  ειναι ps4  και ο μπαμπας θα παει να του  παρει   xbox  για να παιζει fortnite  μονο του ...Οκ

Δεν αμφιβαλω οτι καποιοι μπαμπαδες θα το κανουν αυτο γιατι εχουν καβουρια στις τσεπες απλα θα υποστουν τις συνεπειες της γκρινιας απο το παιδι χααχχαχα.

Δεν το ειπε ο Fulgore αυτο, ο νεοαναγορευθεις μοντερατορας το εξεφρασε. Εκει πρεπει να στρεψεις τα βελη σου. 😝

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kostiger είπε

Δεν το ειπε ο Fulgore αυτο, ο νεοαναγορευθης μοντερατορας το εξεφρασε. Εκει πρεπει να στρεψεις τα βελη σου. 😝

Βασικα εκανα   λαθος       quote  εχεις δικιο .Συμφωνω με τον Fulgore .Tον Μalthador  ηθελα να κανω .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Μην ξεχνάμε ότι σε πολλά games υπάρχει και cross-play τώρα, μιας και αναφέρθηκε το fortnite.

Πολυ σωστα το ξεχασα το  crossplay  my bad !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εν τοιαύτη περιπτώσει, η ουσία είναι ότι η MS καλύπτει ένα επιπλέον δημογραφικό που η Sony δεν θα μπορεί να το καλύψει. 

Περιμένουμε κάποια ανακοίνωση σήμερα; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 ώρες πριν, Fulgore είπε

Βασικα η Sony πρωτη βγηκε και παρουσιασε discless next gen κονσολα(ps5).Η MS ειναι αυτη που ακολουθησε...

Και αν το πάμε χρονολογικά νομίζω η Ms είναι αυτή που πρώτη έβαλε στο χώρο κονσόλα χωρίς καθόλου drive(Βλέπε xbox one s all digital)

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εν τοιαύτη περιπτώσει, η ουσία είναι ότι η MS καλύπτει ένα επιπλέον δημογραφικό που η Sony δεν θα μπορεί να το καλύψει. 

Περιμένουμε κάποια ανακοίνωση σήμερα; 

Υπάρχει μια φήμη για ανακοίνωση τιμής σήμερα, αλλά δεν έχει και τις πιο στέρεες βάσεις.

https://www.whathifi.com/news/ps5-price-and-pre-order-announcement-confirmed-by-uk-retailer

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, stevenfins είπε

Όσον αφορά το bold δεν είμαι τόσο σίγουρος. Ήδη βλέπουμε ότι η διαφορά μεταξύ digital και physical έχει μειωθεί πάρα πολύ. Για να μην πω φυσικά για το τι έγινε στην καραντίνα, που εκεί μπορείς να πεις ότι ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Εγώ προσωπικά πάντως το έχω ξαναπεί ότι ήδη στο 4 νομίζω έχω μόνο 5-6 κουτιά και όλη η υπόλοιπη πλειοψηφία είναι ψηφιακή, οπότε και κατά 95% θα πάω κατευθείαν στην digital only edition. 

Καιρός ήταν..

IMG_20200908_175118.jpg

Πάντως το physical με το digital έχουν 100,00 $ διαφορά!😋

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως η MS έπαιξε μεγάλη μπάλα που άφησε να διαρεύσει και μετά επιβεβαίωσε την τιμή μόνο του Series S. Ψυχολογικά έθεσε όριο τα 300 ευρώ στους καταναλωτές για next gen console και όσο καθυστερεί η Sony να ανακοινώσει τιμή, τόσο εμπεδώνει ο καταναλωτής τα 300 ευρώ. H MS τώρα μπορεί να περιμένει και να ανακοινώσει ότι τιμή θέλει για το SeX μετά τη Sony.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...