Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, gRim είπε

Ναι σίγουρα θα δοθεί έμφαση και στο gamepass και πιστεύω ότι σύντομα θα παιχτούν και τρελές προσφορές πακέτο κονσόλα με gamepass. Εγώ πιστεύω θα πουλήσει αρκετά. Άλλο αυτό όμως και άλλο να λέμε ότι έκανε μλκια η σονυ που έβγαλε την digital edition και θα μπερδεύεται ο κόσμος. Όσοι σκοπεύουν να αγοράσουν στα τυφλά την φτηνότερη κονσόλα ανεξαρτήτως επιδόσεων και δεν τους νοιάζει να έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν δισκάκια θα διαλέξουν το series S. 

Το πρόβλημα είναι ότι το target group του digital only είναι μικρό. Αυτοί που θέλουν PS5 θα πάρουν την εκδοση με δισκάκι (είναι μικρή η διαφορά κατά τη γνώμη μου) και αυτοί που θέλουν τη φτηνότερη next gen θα πάρουν το Series S (είναι μεγάλη η διαφορά κατά τη γνώμη μου).  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Το πρόβλημα είναι ότι το target group του digital only είναι μικρό. Αυτοί που θέλουν PS5 θα πάρουν την εκδοση με δισκάκι (είναι μικρή η διαφορά κατά τη γνώμη μου) και αυτοί που θέλουν τη φτηνότερη next gen θα πάρουν το Series S (είναι μεγάλη η διαφορά κατά τη γνώμη μου).  

ποση ειναι διαφορα για τα ps5?

6 minutes ago, jokul7 said:

Ας περιμένουμε να δούμε τιμές καλύτερα και διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε digital και μη και το ξανασυζητάμε γιατί αλλιώς θα μιλήσουμε για μια διαφορά 50 ευρώ και αλλιώς για μία διαφορά 100 ευρώ. Για μένα προσωπικά δεν έχει καμία. Η πλάκα θα είναι το PS5 να είναι ακριβότερο του series X κάτι που το βρίσκω πολύ πιθανό κρίνοντας από το κρυφτούλι που παίζουν 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, jokul7 said:

Ναι ok, υποθέτω ότι θα είναι 400/500. Αν πάει 350/450 αλλάζει η κουβέντα.

Αν η διαφορά λέμε τώρα ήταν αυτή τότε με την άνεση που πολλοί όπως λες θα πήγαιναν στην έκδοση με δισκάκι για 100 ευρώ με την ίδια άνεση θα τα έδιναν για να πάνε και σε κονσόλα με σημαντικά καλύτερες επιδόσεις που και αυτές βέβαια  μόνο από leaks τις ξέρουμε (αναφέρομαι στο series S περί 4 tflops) οπότε αν το σκεφτείς η συζήτηση που κάνουμε δεν έχει κανένα νόημα 😂

Επεξ/σία από gRim

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jokul7 είπε

Μα άμα εδώ μέσα που γνωρίζουμε κάνουμε διαχωρισμό σε μικρή / μεγάλη κονσόλα, φαντάσου ο πατέρας που θέλει να πάρει τη "φτηνή" έκδοση του PS ή XBOX. Τί θα του πει ο πωλητής;

- Δεν παίρνει δισκάκι ούτε η μία ούτε η άλλη, αλλά το PS5 είναι πιο δυνατό.

- Μα κάνει 400 ευρώ χωρίς παιχνίδι;

- Κοιτάξτε, έχει 10,2TF ενώ το Xbox 4TF (μάλλον αυτό θα είναι το selling point)

- Fifa 2021 παίζουν;

- Παίζουν και τα 2

- Δώστε μου το xbox Fifa 2021 bundle στα 400 ευρώ με 2ο χειριστήριο παρακαλώ

48 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

- Μπαμπά τι είναι αυτό που μου πήρες? Όλοι οι φίλοι μου έχουν PS5. Με ποιον θα παίζω online?

Αυτο ακριβως .

Οι πωλησεις της προηγουμενης γενιας και η τεραστια βαση  χρηστων που δημιουργηθηκε διαψευδουν  την αποψη του  jokul7  .Kαλα για την δικη μας αγορα  ειναι αστειο και να συζηταμε για πωλησεις του  xbox...

Τωρα κατι 400αρια που ακουγονται για την  discless  εκδοση του PS5 , απλα ξεχαστο το .Θα ειναι πιο ακριβο  και εγω το βλεπω στα 500 .

Επεξ/σία από Fotis13

Χωρις να το δικαιολογησω εγω θα κανω μια προβλεψη ετσι για την ιστορια να δουμε αν θα πεσω μεσα..Εγω λεω 500 ps5 digital και 600 το αλλο και να δεις εκει γελια.

• Like 1

22 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Όσον αφορά το bold δεν είμαι τόσο σίγουρος. Ήδη βλέπουμε ότι η διαφορά μεταξύ digital και physical έχει μειωθεί πάρα πολύ. Για να μην πω φυσικά για το τι έγινε στην καραντίνα, που εκεί μπορείς να πεις ότι ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Εγώ προσωπικά πάντως το έχω ξαναπεί ότι ήδη στο 4 νομίζω έχω μόνο 5-6 κουτιά και όλη η υπόλοιπη πλειοψηφία είναι ψηφιακή, οπότε και κατά 95% θα πάω κατευθείαν στην digital only edition. 

Καιρός ήταν..

IMG_20200908_175118.jpg

Ε λογικα θα γινει price match με το SeX, δεν βλεπω τη Sony να κανει το λαθος να τιμολογησει 100ε πανω, 50ε θα ηταν ανοητο καθως σπαει το "ψυχολογικο" φραγμα των 499. 

4 λεπτά πριν, Brute είπε

Και πως κάνεις price match με το SeX με κατώτερη GPU? 

Στο μεταξύ το Series X δεν έχει επιβεβαιωμένη τιμή.

Υπαρχουν δυνατες φημες για 499$ "αν" ισχυουν αυτες μιλαμε παντα. Ποιο εχει κατωτερη gpu?

3 λεπτά πριν, Brute είπε

Αυτό που έχει υποτίθεται τα λιγότερα RDNA2 CU λέω εγώ?

Δεν ξέρω - μιλάω με βάση τα PC. Υποτίθεται το ένα έχει 36 CU και το άλλο 52. Προφανώς άλλη χρέωση το ένα και το άλλο έτσι? ή μου διαφεύγει κάτι?

Οι διαφορες ειναι μικρες και η τιμολογιακη πολιτική δεν καθορίζεται απο τα CU, το ps5 εχει RnD cost για τον proprietary SSD, 3d audio κλπ. Οποτε τα σεναρια ειναι 2: 1. price match 2. 100e πανω γιατι απλα δεν θελει να πουλησει στο κοστος/χασουρα, πιστευει στο brand-name, exclusives κλπ. Οτιδήποτε αλλο οπως το να ειναι φτηνότερο προσωπικά το θεωρω απιθανο.

Οπως και να χει λιγο εμεινε για να μαθουμε.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Brute είπε

Αυτό που έχει υποτίθεται τα λιγότερα RDNA2 CU λέω εγώ?

Δεν ξέρω - μιλάω με βάση τα PC. Υποτίθεται το ένα έχει 36 CU και το άλλο 52. Προφανώς άλλη χρέωση το ένα και το άλλο έτσι? ή μου διαφεύγει κάτι?

Το κόστος το ανεβάζει βέβαια ο PS5 SSD/Controller*

Άρα το είπες και μόνος σου, κατώτερη gpu , ανώτερος custom ssd controller με μεγαλύτερο I/O και γρηγορότερος ssd + r&d costs . Ε, με αυτά και με κυρίαρχο brand name απο από άποψη games, το  600ρακι το βλέπω άνετα στο Ελλαδιστάν 

Επεξ/σία από nekrik

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...