Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

33 λεπτά πριν, xavier είπε

Λάθος τοπικ 😋

350/450 για τις 2 κονσόλες της Σόνι ακούγεται λογικό σήμερα;

Θεωρουσα παρα πολυ πιθανο το 400/500. Σημερα συνεχιζω να το θεωρω το πιθανοτερο σεναριο, αλλα εχουν αυξηθει οι πιθανοτητες να γινει αυτο που λες.

Δεν μπορουμε να ξερουμε τον στοχο των εταιρειων αυτων μακροπροθεσμα, αλλα νομιζω πως η προσπαθεια για οσο το δυνατον χαμηλοτερη τιμη στο S της microsoft ειναι για να χτυπησει τους αρκετους που δεν πανε παραπερα απο pro, fifa, fotnite. Ειναι αρκετα μεγαλο κοινο, ενω για τους πιο hardcore υπαρχει η δυνατη κονσολα.

Αν δεν θελει να τους χασει αυτους η σονυ, πρεπει να κατεβει κοντα στα 300,00. Ξεχωρα απο αυτο ομως, για να εχει ενα "επικοινωνιακο" επιχειρημα, θα πρεπει τουλαχιστον η μια απο τις δυο κονσολες της, να ειναι στην ιδια η χαμηλοτερη τιμη απο τις αντιστοιχες της Microsoft.

Στην Digital δεν πιστευω πως μπορει να φτασει στα ιδια επιπεδα, αρα θα πρεπει να το κανει στην αλλη.

Χαζαμαρες λεμε γενικα, αλλα πλεον το ταβανι ειναι τα 500,00 στις μεγαλες κονσολες κατα τη γνωμη μου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 minutes ago, EuphangeL said:

Το τμήμα marketing της Sony περνάει σίγουρα δύσκολα, καθώς θα πρέπει να προμοτάρει το full 4K + extra bells and whistles του disc-less PS5 σε σχέση με το Series S. Κάτι καθόλου εύκολο. Ειδικά όταν η τιμή μεταξύ τους δεν θα είναι ίδια (θα είναι λίγο ακριβότερο το disc-less PS5)

Για εμένα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Η μόνη σύγκριση που θα γίνει θα είναι με το series X ανεξαρτήτως εάν είναι η digital έκδοση ή μη. Εάν γενικά κάποιος πιστεύει ότι ο κόσμος δεν θα δώσει σημασία στο 4k + extra bells τότε θα έχει πρόβλημα και το Series X.  

• Like 2

17 λεπτά πριν, gRim είπε

Για εμένα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Η μόνη σύγκριση που θα γίνει θα είναι με το series X ανεξαρτήτως εάν είναι η digital έκδοση ή μη. Εάν γενικά κάποιος πιστεύει ότι ο κόσμος δεν θα δώσει σημασία στο 4k + extra bells τότε θα έχει πρόβλημα και το Series X.  

Ετσι. Για νεα γενια μιλαμε. Η μπαλα θα παιχτει στις μεγαλες κονσολες.

Παιζουν και οι μικρες τον ρολο τους βεβαια, αλλιως δεν θα τις εβγαζαν, αλλα το παιχνιδι εκει θα κριθει.

• Like 1

5 λεπτά πριν, xavier είπε

καλα τη digital της sony δεν τη λες μικρη, η ιδια κονσολα ειναι με ενα feature λιγοτερο που δεν επηρεαζει το πως θα παιζει το παιχνιδι...

Και κάπου εδώ φαίνεται το πρόβλημα του τμήματος marketing της Sony...

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Και κάπου εδώ φαίνεται το πρόβλημα του τμήματος marketing της Sony...

Ακριβώς. Πρέπει εμμέσως πλην σαφώς να πει 2 πράγματα ταυτόχρονα:

1. Οτι είναι το ίδιο ακριβώς hardware με το PS5 απλά χωρίς blu-ray
2. Οτι υπερτερεί του Series S στους χ τομείς

Το 1 είναι piece of cake, το 2... πακέτο χωρίς να μιλήσει ευθέως για το Series S. Και τα 2 ταυτόχρονα; Πόνος μόνο. Λόγω επαγγέλματος έχω έναν έξτρα λόγο να είμαι περίεργος για τα unveiling των PS5 συστημάτων

Επεξ/σία από EuphangeL

Προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί κανένα μπέρδεμα των καταναλωτών μετά το reveal της digital edition. Εάν αυτό είναι μπέρδεμα τότε δεν θέλω να φανταστώ την σύγχυση των καταναλωτών με την ονοματολογία των XBOX 😄

• Like 2

3 λεπτά πριν, gRim είπε

Προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί κανένα μπέρδεμα των καταναλωτών μετά το reveal της digital edition. Εάν αυτό είναι μπέρδεμα τότε δεν θέλω να φανταστώ την σύγχυση των καταναλωτών με την ονοματολογία των XBOX 😄

Μα άμα εδώ μέσα που γνωρίζουμε κάνουμε διαχωρισμό σε μικρή / μεγάλη κονσόλα, φαντάσου ο πατέρας που θέλει να πάρει τη "φτηνή" έκδοση του PS ή XBOX. Τί θα του πει ο πωλητής;

- Δεν παίρνει δισκάκι ούτε η μία ούτε η άλλη, αλλά το PS5 είναι πιο δυνατό.

- Μα κάνει 400 ευρώ χωρίς παιχνίδι;

- Κοιτάξτε, έχει 10,2TF ενώ το Xbox 4TF (μάλλον αυτό θα είναι το selling point)

- Fifa 2021 παίζουν;

- Παίζουν και τα 2

- Δώστε μου το xbox Fifa 2021 bundle στα 400 ευρώ με 2ο χειριστήριο παρακαλώ

• Like 4

5 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Μα άμα εδώ μέσα που γνωρίζουμε κάνουμε διαχωρισμό σε μικρή / μεγάλη κονσόλα, φαντάσου ο πατέρας που θέλει να πάρει τη "φτηνή" έκδοση του PS ή XBOX. Τί θα του πει ο πωλητής;

- Fifa 2021 παίζουν;

- Παίζουν και τα 2

- Μπαμπά τι είναι αυτό που μου πήρες? Όλοι οι φίλοι μου έχουν PS5. Με ποιον θα παίζω online?

• Like 3
  • Thanks 1

1 minute ago, jokul7 said:

- Fifa 2021 παίζουν;

- Παίζουν και τα 2

Συγγνώμη αλλά δεν το βλέπω έτσι. Με αυτή τη λογική θα πάει να αγοράσει το one S ή PS4 slim που θα παίρνουν και δισκάκι 😂 και προς το παρών δεν φαίνεται να σταματά η παραγωγή τους. Όπως και να έχει η σονυ πέρα από τις επιδόσεις φαίνεται ότι στην προωθητική της καμπάνια δίνει έμφαση και στο 3d audio και το controller και φυσικά στα exclusives. Συμφωνώ ότι η τιμή της κονσόλας είναι σημαντικός παράγοντας για τους περισσότερους αν και προσωπικά με αφήνει αδιάφορο όταν μιλάμε για ουσιαστική διαφορά τιμής 1 παιχνίδι νέας γενιάς και κάτι ψηλά 🙂

• Like 1

5 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

- Μπαμπά τι είναι αυτό που μου πήρες? Όλοι οι φίλοι μου έχουν PS5. Με ποιον θα παίζω online?

Παίζει και αυτό.

3 λεπτά πριν, gRim είπε

Συγγνώμη αλλά δεν το βλέπω έτσι. Με αυτή τη λογική θα πάει να αγοράσει το one S ή PS4 slim που θα παίρνουν και δισκάκι 😂 και προς το παρών δεν φαίνεται να σταματά η παραγωγή τους. Όπως και να έχει η σονυ πέρα από τις επιδόσεις φαίνεται ότι στην προωθητική της καμπάνια δίνει έμφαση και στο 3d audio και το controller και φυσικά στα exclusives. Συμφωνώ ότι η τιμή της κονσόλας είναι σημαντικός παράγοντας για τους περισσότερους αν και προσωπικά με αφήνει αδιάφορο όταν μιλάμε για ουσιαστική διαφορά τιμής 1 παιχνίδι νέας γενιάς και κάτι ψηλά 🙂

Μην ξεχνάμε και το Game Pass (100+ παιχνίδια). 100 ευρώ πάντως είναι σημαντικά στο launch και δύσκολα διαχειρίσιμα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, jokul7 said:

Παίζει και αυτό.

Μην ξεχνάμε και το Game Pass (100+ παιχνίδια). 100 ευρώ πάντως είναι σημαντικά στο launch και δύσκολα διαχειρίσιμα. 

Ναι σίγουρα θα δοθεί έμφαση και στο gamepass και πιστεύω ότι σύντομα θα παιχτούν και τρελές προσφορές πακέτο κονσόλα με gamepass. Εγώ πιστεύω θα πουλήσει αρκετά. Άλλο αυτό όμως και άλλο να λέμε ότι έκανε μλκια η σονυ που έβγαλε την digital edition και θα μπερδεύεται ο κόσμος. Όσοι σκοπεύουν να αγοράσουν στα τυφλά την φτηνότερη κονσόλα ανεξαρτήτως επιδόσεων και δεν τους νοιάζει να έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν δισκάκια θα διαλέξουν το series S ή ps4 slim, one S για όσο καιρό ακόμα θα διατίθενται. 

Επεξ/σία από gRim

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...