Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το hdmi δεν είναι ανώτερο της οπτικής?

και ναι είναι πολύ καλο νεο για τη τσέπη μας το 500αρι της microsoft οσον αφορά τη κονσολα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

είναι θεωρητικά διότι περνάει τα HD format ήχου, Πρακτικά όμως δεν έχει διαφορά στα παιχνίδια που περνάνε pcm, όπως και πάρα πολύ κόσμος δεν έχει 4κ ενισχυτές ή έχουν soundbars me optcal ins

• Thanks 2

Θέλω να δω πως θα χτυπήσει σε τιμή η Sony το xbox one series s που η ms θα το πουλάει για 300 ευρώ.

Να δω πως θα χτυπήσει κάτι τέτοιο η Sony αφού αποκλείεται να πουλήσει το ps5 slim για κάτω από 400 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Paragontas-x said:

Θέλω να δω πως θα χτυπήσει σε τιμή η Sony το xbox one series s που η ms θα το πουλάει για 300 ευρώ.

Να δω πως θα χτυπήσει κάτι τέτοιο η Sony αφού αποκλείεται να πουλήσει το ps5 slim για κάτω από 400 ευρώ.

PS5 digital edition θα ονομάζεται και προσωπικά νομίζω ότι εάν αποφασίσουν να το δώσουν στα 400 μια χαρά θα το χτυπάει λόγω μεγάλης διαφοράς στη δύναμη.

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Τι να χτυπησει   στην τιμη?  Δεν απευθυνεται στους ιδιους πελατες .Δεν ειναι καν συγκρισιμες  οι  2 αυτες κονσολες .

• Like 4

26 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

ps5 slim?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι με κονσόλα που θα κοστίζει απλά 50-100(Το πιο πιθανό με 50) δολάρια λιγότερα από το κανονικό ps5.

Δεν νομίζω.

Επεξ/σία από Paragontas-x

1 ώρα πριν, sndev είπε

το hdmi δεν είναι ανώτερο της οπτικής?

και ναι είναι πολύ καλο νεο για τη τσέπη μας το 500αρι της microsoft οσον αφορά τη κονσολα

Δεν υπάρχει ανωτερότητα, είναι digital bus και τα 2, απλά το latest HDMI υποστηρίζει νεότερα codecs

1 ώρα πριν, Daredevil είπε

είναι θεωρητικά διότι περνάει τα HD format ήχου, Πρακτικά όμως δεν έχει διαφορά στα παιχνίδια που περνάνε pcm, όπως και πάρα πολύ κόσμος δεν έχει 4κ ενισχυτές ή έχουν soundbars me optcal ins

Σωστότατος. Όταν σε νοιάζει το PCM σε Stereo configuration θες απλά optical. Τα cases είναι πολλά, το δικό μου:

Δεν παίζω σε TV αλλά σε monitor, άρα HDMI ARC και τέτοια δεν παίζουν. Χρησιμοποιώ επαγγελματικό DAC και επαγγελματικά ηχεία/headphones. Θέλω απλά SPDIF output με optical για να κάνω passthrough στον DAC

Ο "convertorας" που λέτε, είναι κάτι που απαιτεί active components με extra lag, σίγουρο jitter και πολλά ευτράπελα

Η μόνη σωτηρία είναι support για USB audio. Που νομίζω υποστηρίζεται και στην τωρινή γενιά λίγο που το έψαξα. Έτσι μπορεί να παίξουν "convertorες" που στην ουσία θα είναι USB Class compliant audio interfaces με Optical out ή/και άλλα outputs

12 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Δεν υπάρχει ανωτερότητα, είναι digital bus και τα 2, απλά το latest HDMI υποστηρίζει νεότερα codecs

Σωστότατος. Όταν σε νοιάζει το PCM σε Stereo configuration θες απλά optical. Τα cases είναι πολλά, το δικό μου:

Δεν παίζω σε TV αλλά σε monitor, άρα HDMI ARC και τέτοια δεν παίζουν. Χρησιμοποιώ επαγγελματικό DAC και επαγγελματικά ηχεία/headphones. Θέλω απλά SPDIF output με optical για να κάνω passthrough στον DAC

Ο "convertorας" που λέτε, είναι κάτι που απαιτεί active components με extra lag, σίγουρο jitter και πολλά ευτράπελα

Η μόνη σωτηρία είναι support για USB audio. Που νομίζω υποστηρίζεται και στην τωρινή γενιά λίγο που το έψαξα. Έτσι μπορεί να παίξουν "convertorες" που στην ουσία θα είναι USB Class compliant audio interfaces με Optical out ή/και άλλα outputs

Εμενα με εκαψες  ,δεν μπορω να σε παρακολουθησω χαχα.

• Like 2

Εχουμε δει σε αυτη την γενια παιχνιδια να πιανουν πανω απο 100GB,και καποιοι βαρανε παλαμακια σε κονσολα που ανακοινωνεται τελη του 2020 παρακαλω με μολις 500GB σκληρο δισκο(αρα κατω απο 450 διαθεσιμα στην πραξη)σε discless κονσολα.

Και με custom SSD κιολας που σημαινει οτι θα ειναι και ακριβη η αναβαθμιση αυτου,αν υπαρχει.

Εδω τα 800 κατι του Ps5 και ακουγονται λιγα και πηγαν οι αλλοι και μου εβγαλαν next gen κονσολα με μολις 500.

• Like 1

6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχουμε δει σε αυτη την γενια παιχνιδια να πιανουν πανω απο 100GB,και καποιοι βαρανε παλαμακια σε κονσολα που ανακοινωνεται τελη του 2020 παρακαλω με μολις 500GB σκληρο δισκο(αρα κατω απο 450 διαθεσιμα στην πραξη)σε discless κονσολα.

Και με custom SSD κιολας που σημαινει οτι θα ειναι και ακριβη η αναβαθμιση αυτου,αν υπαρχει.

Εδω τα 800 κατι του Ps5 και ακουγονται λιγα και πηγαν οι αλλοι και μου εβγαλαν next gen κονσολα με μολις 500.

Δες από περιέργεια πόσο έχουν ακόμα 1tb nvme gen3 με 2.5-3k reads όμως.😁 Και σκέψου ότι η sony έχει και extra κόστος πέραν αυτών των ICs λόγω του custom controller της.

Το τμήμα marketing της Sony περνάει σίγουρα δύσκολα, καθώς θα πρέπει να προμοτάρει το full 4K + extra bells and whistles του disc-less PS5 σε σχέση με το Series S. Κάτι καθόλου εύκολο. Ειδικά όταν η τιμή μεταξύ τους δεν θα είναι ίδια (θα είναι λίγο ακριβότερο το disc-less PS5)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...