Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

6 λεπτά πριν, sndev είπε

ένα δίκιο το έχεις αλλά για μένα κυρίως αυτό είναι το κριτήριο , θεωρώ θα νε τεράστιο τους faul αν κάνει θόρυβο σε τέτοιο βαθμό . Δε μπορεί να διαφημίζουν 3d ήχο με τέτοιο θορυβο. άκου πως κάνει το πσ4 μου (καθαρισμένο με αλαγη πάστας ) στο last of us για να καταλάβεις γτ το έχω σα κριτήριο  . Δεν σε αφήνει ρε παιδί μου ούτε στο ghost of tsusima, να χαρείς τις γιαπονεζικιες κραυγές. 

Ρε 'συ, αν μπορεις κλεισε την σκουπα, γιατι κανει θορυβο και δεν ακουγεται το ps. :P 

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Σαν τον κορονοιο που ειναι παγκοσμια πλεκτανη  και τα θυματα ηθοποιοι εννοεις ?

Μακρια απο εμενα τετοιοι συλογγισμοι ,θεωρω ομως οτι το μαρκετινγκ δουλευει στο φουλ,δηλαδη θες να μου πεις οτι ολοκληρη σονυ δεν εχει προβλεψει το ποσοι θελουν να παρουν τη κονσολα και θα εχει μικρη παραγωγη γιατι δεν θελει να πουλησει?Ολο αυτο δε μου θυμιζει οταν βγηκε το ps4 οπου και εδω μεσα χτυπιοντουσαν ολοι που θα βρουμε κ τα σχετικα.Ε σε πληροφορω οτι ενω δεν ειχα κανει προπαραγγελια κτλ,μια χαρα το πηρα απο μικροτερη αλυσιδα.Τωρα οποιος πανικοβαλεται οτι θα χασει το ps5 στο launch ας βαλει κ δυο τρεις προπαραγγελιες μπας κ δεν το παρει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, nyne είπε

Μακρια απο εμενα τετοιοι συλογγισμοι ,θεωρω ομως οτι το μαρκετινγκ δουλευει στο φουλ,δηλαδη θες να μου πεις οτι ολοκληρη σονυ δεν εχει προβλεψει το ποσοι θελουν να παρουν τη κονσολα και θα εχει μικρη παραγωγη γιατι δεν θελει να πουλησει?

Οχι δεν θελω να σου πω αυτο.

Στο εξηγησαν πιο πανω δεν ειναι θεμα  παραγωγης   ,ειναι πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο στην ελλειψη διαθεσιμοτητας την πρωτη μερα κυκλοφοριας . Μεταφορα,logistics, αλλαγες στην αλυσιδα τροφοδοσιας ,μικρη αγορα  δευτερευουσας σημασιας ,ασταθμητοι παραγοντες (covid ). O ισχυρισμος οτι τετοιου μεγεθους εταιρειες  και τετοιας αναγνωρισμοτητας προιοντα  δημιουργουν τεχνητη ελλειψη  ειναι τουλαχιστον αστειος .

Δεν λειτουργει ετσι η αγορα ουτε το marketing .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Ενταξει δικαιωμα σου,εγω σου λεω οτι οποιο παιδακι θελει να εχει ενα ps5 τα χριστουγεννα θα εχει,ασχετα απο κορονωιο και τα σχετικα,το θεμα θα ειναι το να υπαρχουν τα χρηματα για να το παρει το καθε παιδακι και μην παραξενευτεις εαν οι πωλησεις ειναι χαμηλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nyne είπε

Ενταξει δικαιωμα σου,εγω σου λεω οτι οποιο παιδακι θελει να εχει ενα ps5 τα χριστουγεννα θα εχει,ασχετα απο κορονωιο και τα σχετικα,το θεμα θα ειναι το να υπαρχουν τα χρηματα για να το παρει το καθε παιδακι και μην παραξενευτεις εαν οι πωλησεις ειναι χαμηλες.

Ασε τα χριστουγεννα και το Πασχα εγω ημουν σαφης  και αυτο που ειπα ηταν πολυ συγκεκριμενο .Μιλησα για αγορα  DAY ONE .RIsiCOH THETA .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Ασε τα χριστουγεννα και το Πασχα εγω ημουν σαφης  και αυτο που ειπα ηταν πολυ συγκεκριμενο .Μιλησα για αγορα  DAY ONE .RIsiCOH THETA .

Ενταξει Week one σου κανει?Δηλαδη το προβλημα ειναι να το παρεις πχ 20 Νοεμβριου?Γιατι δηλαδη 1 Δεκεμβριου η 10 θα ερθει η επομενη παρτιδα(αφου θα εχουν ελλειψη)?Νομιζω οτι ειναι κ λιγο αστεια η συζητηση αλλα ναι μπορει λοιπον να μην προλαβεις να το παρεις τη πρωτη μερα(μιλαμε για δραμα το καταλαβαινω),το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιος θελει θα το παρει σε ευλογο χρονικο διαστημα κ δεν θα υπαρχει ελλειψη,σιγουρα λογο κορονωιου  υπαρχει ελλειψη χρηματων,οποτε τα ps5 δεν θα εξαφανιστουν   ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nyne είπε

Ενταξει Week one σου κανει?Δηλαδη το προβλημα ειναι να το παρεις πχ 20 Νοεμβριου?Γιατι δηλαδη 1 Δεκεμβριου η 10 θα ερθει η επομενη παρτιδα(αφου θα εχουν ελλειψη)?Νομιζω οτι ειναι κ λιγο αστεια η συζητηση αλλα ναι μπορει λοιπον να μην προλαβεις να το παρεις τη πρωτη μερα(μιλαμε για δραμα το καταλαβαινω),το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιος θελει θα το παρει σε ευλογο χρονικο διαστημα κ δεν θα υπαρχει ελλειψη,σιγουρα λογο κορονωιου  υπαρχει ελλειψη χρηματων,οποτε τα ps5 δεν θα εξαφανιστουν   ...

ok

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, sndev είπε

ένα δίκιο το έχεις αλλά για μένα κυρίως αυτό είναι το κριτήριο , θεωρώ θα νε τεράστιο τους faul αν κάνει θόρυβο σε τέτοιο βαθμό . Δε μπορεί να διαφημίζουν 3d ήχο με τέτοιο θορυβο. άκου πως κάνει το πσ4 μου (καθαρισμένο με αλαγη πάστας ) στο last of us για να καταλάβεις γτ το έχω σα κριτήριο  . Δεν σε αφήνει ρε παιδί μου ούτε στο ghost of tsusima, να χαρείς τις γιαπονεζικιες κραυγές. 

ΛοΛ οκ ναι σε καταλαβαίνω.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nyne είπε

To '13 παντως, υπηρξε η περιορισμενη launch παρτιδα και οταν αυτη η εξαντληθηκε, οι επομενες παραδοσεις ξεκινησαν Φεβρουαριο-Μαρτιο '14...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sndev είπε

Ρε συ τι κολπα..

εγω ας πουμε παω για day one και ας μην εχει κανένα παιχνίδι ακόμα και ξέρεις γτ? το υπάρχον με κούρασε δε μπορώ να το ακούω άλλο να κάνει σαν αεροπλάνο όταν παίζω κάτι μου χαλάει τη διάθεση. δεν θα νε αλλοι σα και μενα? βαλε κ αυτούς που θα θέλουν να φορτωνουν τα ηδη υπάρχων παιχνίδια σε ελάχιστο χρόνο κ το βλέπουν σαν upgrade (α .. εγώ και θεωρώ αρκετός κόσμος έχουμε τη πρώτη έκδοση που δεν παίζει 4κ βάλε κ αυτούς μέσα που το περιμένουν σαν upgrade). θα κυκλοφορήσει το cyberpunk όσοι το περιμένουν πιστεύεις δε θα θέλουν να το δουν σε Next gen και θα το αγοράσουν στο υπάρχων ps4 Αντι μια κ καλή στο Ps5 ?

άτομα στα 35 κοντά, στο κύκλο μου, που έχουν πσ4 κ εργάζονται, το περιμένουν να το πάρουν στο μηνά που θα βγει γτ ετσι.. σου λέει θα το πάρω που θα το πάρω ας το πάρω μια ωρα αρχύτερα τι και αν κάνει 500 τι και αν κάνει 700. αυτες οι κατηγοριες νομιζω ειναι αρκετες εν μεσω πανδυμιας που δε λειτουργει σωστα η τροφοδοσια ώστε να προκαλέσουν "έλλειψη" 

Τα είπες όλα. +1

1 ώρα πριν, sndev είπε

Δε μπορεί να διαφημίζουν 3d ήχο με τέτοιο θορυβο

Αυτό το ακούω από δω και από κει και είναι πολύ λάθος. Δεν έχετε καταλάβει οτι το 3D audio αφορά αποκλειστικά χρήση headphones (όχι ειδικό hardware ή απαραίτητα της Sony)*

*Ναι, δηλώνουν οτι θα είναι capable of 3D audio και μέσω TV speakers ή soundbars αλλά εκεί πρόκειται για gimmick και όχι το συνολικό feature. Επιλογή για HRTF profiles κλπ θα παίζει μόνο με headphones

Επεξ/σία από EuphangeL
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

To ps5 slim ή digital όπως το λέει η Sony ναι δεν θα έχει optical drive.

Οπτικη  για ηχο εννοω.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jokul7 είπε

Ναι δεν θα έχει, θα θέλεις αντάπτορα

'Η ενισχυτη με hdmi...

Σε αλλα (σπαρταριστα) νεα τωρα, αποκαλυφθηκε η τιμη του series X και θα ελεγα πως προκειται για αρκετα καλο προαγγελο της τιμης και του πσ5... 

Με γνωμονα το HW που φερουν αμφοτερες οι κονσολες θεωρω πολυ καλη την msrp των 500 ευρω/δολλαριων. Μενει τωρα να επιβεβαιωθει κι απο τη μερια της Σονυ, εκτος κι αν εχουμ εκαμια εκπληξη και κοστολογησει διαφορετικα την κονσολα της.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...