Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mα δεν ειναι secret sause. Ειναι φανερη σαλτσα. Και την εχει και το xbox.

3 λεπτά πριν, lepaterious είπε

Ολο αυτό το πράγμα με τον ssd θεωρώ και πιστεύω οτι θα ειχε πρακτική λειτουργία μονο σε VR. 

Γιατι?

btw κανεις δεν μιλησε για κατι κρυφο/εξωτικο και superiority. Αυτοι που ενοχληθηκαν να κοιταξουν το γιατι. Εσυ και ο privateer δηλαδη. Αν και ξερετε την απαντηση.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kiko33gr είπε

Εγώ το μηχάνημα θα το πάρω (PS Fanboy εδώ), αλλά ίσως περιμένω ένα Pro μοντέλο.

Γιατί να περιμένεις ένα pro μοντέλο;Πες ότι το Series X είναι δυνατότερο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι και το ps5 είναι δυναμίτης.Πραγματικα,αν με το απλό Ps4 και τη σαπιλα επεξεργαστή εβγαλαν τέτοια γραφικά σε first party, φανταστείτε τι θα κάνουν εδώ.Πραγματικά,εγώ τρίβω τα χέρια μου για αυτά που πρόκειται να δούμε.Για αρχή βέβαια θα αποκτηθεί μια oled για έξτρα πέσιμο σαγονιού.

Επεξ/σία από Gorbatsof
  • Like 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lepaterious είπε

Δεν πρόκειται να δεί κάποιος καταρχήν τεράστια αλλαγή στην αρχή γιατί οι devs παίζει να μην εχουν οικειότητα με την secret sause τεχνολογία της Sony και ίσως παρει καιρο να την μάθουν και επίσης μην ειναι παλι μια fancy τεχνολογία της sony που θα χρησιμοποιηθεί μονο απο τα first party. Βλεπε sixaxis, cell, touchpad και δεν χρειάζεται να παω σε ps2 και ps1.

Eσυ εισαι εκτος πραγματικοτητας τελειως,δεν εχεις καταλαβει καν την συζητηση εως τωρα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Eσυ εισαι εκτος πραγματικοτητας τελειως,δεν εχεις καταλαβει καν την συζητηση εως τωρα..

Ξεθαψε το τσεκουρι του πολεμου, καβαλα στο αλογο αυτη τη φορα. Επικες στιγμες 2013 αναβιώνουν.

Δημοσ.
44 minutes ago, PDS13 said:

Δηλαδη αν εχει υποδιεστερο RT το PS5 δεν θα μειωνει τους χρονους? Επισης δεν συμφωνεις οτι ο SSD θα μειωνει τον χρονο αναπτυξης παιχνιδιων?

Δεν θα αλλαξεις ποτε Priv.

ονειρευεσαι bottlenecks. Εσυ χανεις και το ξερεις. Δεν καταλαβαινω τον λογο που πιεζεις τον εαυτο σου τοσα χρονια. jump in.😛

Oι ssd υπαρχουν χρονια τωρα δεν τους ανακαλυψαμε ξαφνικα χαρη στην Sony. Ολα βοηθανε αλλα ξαφνικα να παρουσιαζουμε σαν το απολυτο Next gen feature τους ssd επειδη η σονυ εφαγε ηττα σε ολα τα υπολοιπα ειναι καπως αστειο. Για το RT θα δουμε απλα μου φανηκε περιεργο που δεν αναφερθηκε σχεδον καθολου. 

Jump in Νομιζω ηρθε η ωρα να κανεις εσυ. Με το ultimate pass τοσα παιχνιδια σε Pc και xbox που να βρω χρονο και για Ps5 🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά μην ονειρεύεστε περισσότερους από 1-2 high value production τίτλους απο καθε εταιρεία (Kojima, guerilla και σία) στην επόμενη γενιά. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε

Καλά μην ονειρεύεστε περισσότερους από 1-2 high value production τίτλους απο καθε εταιρεία στην επόμενη γενιά. 

στο launch εννοεις?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xavier είπε

στο launch εννοεις?

Όχι γενικότερα, σε όλη την γενιά. Δηλαδή η Naughty αμφιβάλλω αν θα καταφέρει να βγάλει πάνω από δύο τίτλους επιπέδου last of us. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, privateer είπε

Oι ssd υπαρχουν χρονια τωρα δεν τους ανακαλυψαμε ξαφνικα χαρη στην Sony.

Ολα βοηθανε αλλα ξαφνικα να παρουσιαζουμε σαν το απολυτο Next gen feature τους ssd επειδη η σονυ εφαγε ηττα σε ολα τα υπολοιπα ειναι καπως αστειο. Για το RT θα δουμε απλα μου φανηκε περιεργο που δεν αναφερθηκε σχεδον καθολου. 

Jump in Νομιζω ηρθε η ωρα να κανεις εσυ. Με το ultimate pass τοσα παιχνιδια σε Pc και xbox που να βρω χρονο και για Ps5 🤣

Πρωτο σχολιο για το ποστ σου. Βλεπω εισαι ακομα φουντωμενος για καποιο λογο. Δεν υπηρχε τετοιου ειδους διαλογος πριν. Μιλουσαμε ολοι χαλαρα.

Καλα με αυτα που γραφεις με εκπλησσεις ετσι? Νομιζα οτι το ειχες. 

Τι σχεση εχει  ρε συ αν τους ειχαμε χρονια τωρα τους SSD. Ποσα console games φτιαχτηκαν με βαση αυτους? Ρεεεεεε! ριξε λιγο νερο στο προσωπο σου :P

Αν δεις τα ποστ μου δεν ειπα ποτε οτι δεν θα ειναι benefit και για τις 2 κονσολες.

ΥΓ. Σιγα μη χασω τα καλυτερα παιχνιδια της νεας γενιας....Eγω για καλο σου στο ειπα, να παιξεις κανα καλο παιχνιδι, αλλα δεν βαζεις μυαλο τοσα χρονια. :P

Ετσι και για να σε φουντωσω λιγο ακομα. 

εχει και το απαραιτητο φιλακι στο τελος χαχα :P

μαλλον κανει damage control οπως και ολοι οι devs εκει εξω.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Καλά μην ονειρεύεστε περισσότερους από 1-2 high value production τίτλους απο καθε εταιρεία (Kojima, guerilla και σία) στην επόμενη γενιά. 

Μα και στο ps4 λιγα παιχνιδια κυκλοφορησε το καθε studio. Γιαυτο και θες να εχεις ποικιλια σε αξιολογα studio ή συνεργασιες με αλλα 3α(βλεπε FromSoftware),για να εχεις καθε χρονο να παρουσιασεις καποια παιχνιδια. Αυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης.

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

To κοστος με τις παρουσες συνθηκες θα ανεβει κι αλλο οντως. Ας ελπισουμε οτι οντως το Ray Tracing και οι SSD θα βοηθησουν.

Δημοσ.

Επιτελους τελειωσαμε με τα "κυβικα" της καθε κονσολας, θα ασχοληθουν λιγο ακομα οσοι το βλεπουν λες και παιζουν υπερατου και μετα θα ασχοληθουμε με την ουσια του πραγματος, δηλαδη τα παιχνιδια.

Χοντρικα λοιπον, το xbox ειναι σαφως δυνατοτερο, αλλα οχι τοσο ωστε να πας μονοκουκι εκει. Τα λιγοτερο απο δυο τεραφλοπς διαφορας κατα τη γνωμη μου ειναι ελαχιστη διαφορα που δεν θα κανει τοσο μεγαλη διαφορα για τον μεσο gamer, οπως εγω για παραδειγμα. Το ps εχει μικρος πλεονεκτημα στον ssd και εκει τελειωνει το πραγμα. Αν πρεπει να βγαλουμε εναν νικητη βεβαια, απο αυτη την αποψη 1-0 η microsoft.

Θα δουμε πως θα εκμεταλλευτει την καθε κονσολα ο καθε developer.

Απο εκει και περα, επειδη ειδα πολυ γκρινια για την παρουσιαση, να πουμε πως δεν αφορουσε τοσο το κοινο. Την ειδα ολοκληρη και σκυλοβαρεθηκα, δεν θα πω ψεματα, αλλα θα ερθει και η σωστη παρουσιαση, με την κονσολα, τα χειριστηρια και τα ομορφα κοριτσοπουλα γυρω-γυρω.

Το ματς θα κριθει ξεκαθαρα στα παιχνιδια. Η microsoft  αγορασε πολλα στουντιο, οποτε θα ειναι ανταγωνιστικοτατη. Κατι ακομα που παιζει ρολο ειναι η τιμη. Οτιδηποτε κατω απο 50 ευρω διαφορα στο launch το θεωρω ανεπαισθητο. Αν παμε σε διαφορα 100 ευρω ομως, μιλαμε για καλη διαφορα στην τιμη.

Τελος, ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις δυο νεες κονσολες. Θεωρω πως το πηγαν οχι ενα βημα παραπανω, αλλα τρια σε σχεση με τις προηγουμενες κονσολες τους. Οταν θα βγουν στην αγορα θα ειναι ισαξιες με τους πολυ δυνατους υπολογιστες. Φυσικα, σε 1 αντε 2 χρονια το πολυ, οι υπολογιστες θα υπερτερουν ξανα, αλλα με αλλο επιπεδο κοστους. Στην προηγουμενη γενια, οι κονσολες ηταν "παρωχημενης" τεχνολογιας.

Αναμενουμε τα καλυτερα.

• Like 9
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Όχι γενικότερα, σε όλη την γενιά. Δηλαδή η Naughty αμφιβάλλω αν θα καταφέρει να βγάλει πάνω από δύο τίτλους επιπέδου last of us. 

studio δλδ οχι εταιρεια... νομιζω οτι τα μεγαλα στουντιο της sony, πλεον δουλευουν σε 2 ομαδες... η santa monica, η guerilla, η naughty dog φημολογειται πως ήδη δουλευουν 2 παιχνιδια αυτη τη στιγμη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα και στο ps4 λιγα παιχνιδια κυκλοφορησε το καθε studio. Γιαυτο και θες να εχεις ποικιλια σε αξιολογα studio ή συνεργασιες με αλλα 3α(βλεπε FromSoftware),για να εχεις καθε χρονο να παρουσιασεις καποια παιχνιδια. Αυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης.

Ακριβώς. Πιο πριν έλεγαν για μικρότερο χρόνο ανάπτυξης παιχνιδιών. Ε μικρή σημασία έχει για high production value παιχνιδια όσον αφορά τον χρόνο. 

@xavier ναι στούντιο. Σωστός. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.
2 minutes ago, PDS13 said:

Πρωτο σχολιο για το ποστ σου. Βλεπω εισαι ακομα φουντωμενος για καποιο λογο. Δεν υπηρχε τετοιου ειδους διαλογος πριν. Μιλουσαμε ολοι χαλαρα.

Καλα με αυτα που γραφεις με εκπλησσεις ετσι? Νομιζα οτι το ειχες. 

Τι σχεση εχει  ρε συ αν τους ειχαμε χρονια τωρα τους SSD. Ποσα console games φτιαχτηκαν με βαση αυτους? Ρεεεεεε! ριξε λιγο νερο στο προσωπο σου :P

Αν δεις τα ποστ μου δεν ειπα ποτε οτι δεν θα ειναι benefit και για τις 2 κονσολες.

ΥΓ. Σιγα μη χασω τα καλυτερα παιχνιδια της νεας γενιας....Eγω για καλο σου στο ειπα, να παιξεις κανα καλο παιχνιδι, αλλα δεν βαζεις μυαλο τοσα χρονια. :P

Ετσι και για να σε φουντωσω λιγο ακομα. 

εχει και το απαραιτητο φιλακι στο τελος χαχα :P

sony developers εξυμνουν το πσ5 σοκαριστικα 😆

νομιζω σε πειραξε που καποιοι ειπαν πως εχουν τα πραγματα και εσυ το πας στο vs. Ξαναδες το ποστ μου και μετα πες μου που διαφωνεις😛

Ενω μας ζαλισε με οτι αλλο τεχνικο θεμα θελεις για RT τπτ σχεδον, παρολο που ειναι το μελλον στις μηχανες γραφικων η κανω λαθος? Για τους ssd ουτε εγω ειπα οτι οτι δεν θα βοηθησει. Απλα σε αντιθεση με εσενα ειμαι πιο προσγειωμενος για το πως θα αλλαξουν τα δεδομενα. Καλα να ειμαστε και θα το δουμε. Τωρα για τα καλα games δεν μιλαω γιατι οπως ειπα μαλλον σε πειραξε και αρχισες τα Vs 😘

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...