Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, xavier είπε

αμα εχετε τοσο καημο να παιξετε ps3 και πισω παιχνιδια, θα μπορειτε να βαλετε psnow και θα παιζετε κανονικα...

όπως έγραψα και πριν το psnow δεν έχει όλη την ps3 library. Και δε θα είχα καθόλου τον καημό αν έστω έβγαιναν ps4 remasters σε κάποια από αυτά. Μιλάμε για ps3 exclusives, όχι κάτι RDR που μπορείς να να τα παίξεις μέχρι και σε xbonex με πολύ καλύτερο performance.

8 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Αυτό ακριβώς εννοώ,ότι δεν τους συμφέρει,από τη στιγμή που πουλάνε χωρίς αυτό , γτ να το κάνουν αντί να μας πλασάρουν remasters των 60 ευρώ 

fixed.😁 Μακάρι να μας πλασάραν remakes όπως το DeS ή το RE2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, ilos είπε

όπως έγραψα και πριν το psnow δεν έχει όλη την ps3 library. Και δε θα είχα καθόλου τον καημό αν έστω έβγαιναν ps4 remasters σε κάποια από αυτά. Μιλάμε για ps3 exclusives, όχι κάτι RDR που μπορείς να να τα παίξεις μέχρι και σε xbonex με πολύ καλύτερο performance.

Δε με λες γτ σε βλεπω επιμενεις, ποια αποκλειστικα του πσ3 θα ηθελες γτ το λες συνεχεια. Εγω θυμαμαι απο τοτε μονο το demons souls γτ ειχα γραψει ωρες απιστευτες, bayonetta που δεν ειναι καν αποκλειστικο σαν το 2ο μου platinum μετα το demons κ το ειχα κανει 10 runs 😛 , killzone3 απστευτο καψιμο με παρεα και κανα 2-3 ακομη. 

Επισης θυμαμαι το Catherine(δεν ειναι αποκλειστικο), dragons crown, persona 5. Δε ξερω για ποια παιχνιδια γινεται ολος αυτος ο ντορος ας το πω. 

Σιγουρα υπαρχουν ενα καρο ακομα, αλλα τα πιο top rated εχουν γινει remastered απ οσο ειδα. Απλα να σημειωσω οτι εκεινη την εποχη επαιζα περισσοτερο σε 360(οποτε να με συγχωρεσεις αν ξεχναω), που ειχε απιστευτα αποκλειστικα, crackdown, gow, mass effect, dead rising, halo odst, fable 2 και ποσα αλλα

Επεξ/σία από najinblue3

7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δε με λες γτ σε βλεπω επιμενεις, ποια αποκλειστικα του πσ3 θα ηθελες γτ το λες συνεχεια. Εγω θυμαμαι απο τοτε μονο το demons souls γτ ειχα γραψει ωρες απιστευτες, bayonetta που δεν ειναι καν αποκλειστικο σαν το 2ο μου platinum μετα το demons κ το ειχα κανει 10 runs 😛 , killzone3 απστευτο καψιμο με παρεα και κανα 2-3 ακομη. 

Επισης θυμαμαι το Catherine(δεν ειναι αποκλειστικο), dragons crown, persona 5. Δε ξερω για ποια παιχνιδια γινεται ολος αυτος ο ντορος ας το πω. 

Σιγουρα υπαρχουν ενα καρο ακομα, αλλα τα πιο top rated εχουν γινει remastered απ οσο ειδα. Απλα να σημειωσω οτι εκεινη την εποχη επαιζα περισσοτερο σε 360(οποτε να με συγχωρεσεις αν ξεχναω), που ειχε απιστευτα αποκλειστικα, crackdown, gow, mass effect, dead rising, halo odst, fable 2 και ποσα αλλα

Καταρχάς είμαι λίγο ανώμαλος και θέλω να μπορώ να παίξω και το og demons souls, χωρίς να έχω την αρχαιολογία να πιάνει χώρο.😁 // άσε που την έχω κάνει HAN γιατί κάηκε το laser και θέλει και net για enable και μπορεί να φάμε κανά firm update στο άσχετο και να τρέχουμε.

Αλλά υπάρχουν και άλλα ρε συ που δεν υπάρχουν στο psnow. Dragon's Crown που ανέφερες. OG God of war 3 (αν και νομίζω βάλαν το remastered του ps4), MGS4, PS2/PS3 SOTC (αν και έχουν το ps4 remake) και πάνω από όλα Wipeout HD+Fury (love that game). Ευτυχώς που δεν ασχολούμαι και με jrpg γιατί εκεί και αν παίζει κλάμα.

P.S. Ούτε καν τα GT5/6 δεν έχουν...

4 λεπτά πριν, ilos είπε

Καταρχάς είμαι λίγο ανώμαλος και θέλω να μπορώ να παίξω και το og demons souls, χωρίς να έχω την αρχαιολογία να πιάνει χώρο.😁 // άσε που την έχω κάνει HAN γιατί κάηκε το laser και θέλει και net για enable και μπορεί να φάμε κανά firm update στο άσχετο και να τρέχουμε.

Αλλά υπάρχουν και άλλα ρε συ που δεν υπάρχουν στο psnow. Dragon's Crown που ανέφερες. OG God of war 3 (αν και νομίζω βάλαν το remastered του ps4), MGS4, PS2/PS3 SOTC (αν και έχουν το ps4 remake) και πάνω από όλα Wipeout HD+Fury (love that game). Ευτυχώς που δεν ασχολούμαι και με jrpg γιατί εκεί και αν παίζει κλάμα.

Y σιγουρα υπαρχουν, εγω θυμαμαι το dead nation κ ξεχασα να το αναφερω. Απιστευτο επακι. Βεβαια η ιδια εταιρεια εβγαλε το alien-nation στο 4, που κ αυτο ηταν εξαιρετικο. 

Για μενα παντως το 3 δεν ειχε πολλα αποκλειστικα που να μου λειπουν. Το 4 ομως, εχει δωσει απιστευτο πονο με τα αποκλειστικα γ αυτο και δε με χαλαει που δε θα εχει bc με παλια συστηματα. Κ ποιος θα κατσει τωρα να ασχοληθει με παιχνιδια του 3 οταν σκασει το ds remake, patch για mhw iceborne και bloodborne με μηδενικα loading times 😈

5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Y σιγουρα υπαρχουν, εγω θυμαμαι το dead nation κ ξεχασα να το αναφερω. Απιστευτο επακι. Βεβαια η ιδια εταιρεια εβγαλε το alien-nation στο 4, που κ αυτο ηταν εξαιρετικο. 

Για μενα παντως το 3 δεν ειχε πολλα αποκλειστικα που να μου λειπουν. Το 4 ομως, εχει δωσει απιστευτο πονο με τα αποκλειστικα γ αυτο και δε με χαλαει που δε θα εχει bc με παλια συστηματα. Κ ποιος θα κατσει τωρα να ασχοληθει με παιχνιδια του 3 οταν σκασει το ds remake, patch για mhw iceborne και bloodborne με μηδενικα loading times 😈

Καλά για το iceborn, υπάρχει ήδη patch. Οποιοδήποτε σοβαρό pc με έναν nvme έχει 0 loading times και απολαμβάνεις και high refresh rate + async. 1440p72 capped το παίζω με σχεδόν maxed settings και απειροελάχιστα fps drops. Φαντάσου με καμιά 3080 τι θα γίνει.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ilos είπε

Καλά για το iceborn, υπάρχει ήδη patch. Οποιοδήποτε σοβαρό pc με έναν nvme έχει 0 loading times και απολαμβάνεις και high refresh rate + async. 1440p72 capped το παίζω με σχεδόν maxed settings και απειροελάχιστα fps drops. Φαντάσου με καμιά 3080 τι θα γίνει.😁

To pc δεν εχει τον κοσμο της κονσολας ομως 😛  Ποσοι να παιζουν, 50κ? Επισης cheats fixed decos κτλπ.

K φυσικα δεν εχει κανεναν απο τους κολλητους μου οποτε τι να το κανω. To μονο καλο που εχει το pc ειναι τα mods που κ αυτα ειναι κλαιν μαιν για μενα, επαιζα mh4 με claw, τι να μου πουν τα 3λεπτα loading times και τα sub20 fps :P 

Επεξ/σία από najinblue3

3 ώρες πριν, ilos είπε

και τα dragon's crown, wipeout βγηκαν για ps4, γενικα οτι λειπει απο το psnow εχει βγει remake στο ps4 ή υπαρχει καποιο direct sequel.

52 λεπτά πριν, xavier είπε

και τα dragon's crown, wipeout βγηκαν για ps4, γενικα οτι λειπει απο το psnow εχει βγει remake στο ps4 ή υπαρχει καποιο direct sequel.

Εννοείς το dragon's crown pro και το wipeout omega collection. Έχουν κάποιες μικροδιαφορές με τα og όπως στο soundtrack και το matchmaking στο mp, but i get your point.

• Thanks 1

• Moderators
18 hours ago, najinblue3 said:

Να σου πω γιατι, γιατι δεν με απαχολει τι κανει η ΜΣ απλα, δεν εχω κονσολα της, εχω ομως δεκαδες κονσολες nintendo και ps4 atm. Η nintendo δινει μονο remasters και απαισια android ports με το κιλο, παρ ολα αυτα δεν ακουω το ιδιο κραξιμο απο το switch community. Δεν αναφερομαι καν στο Ινσομνια γτ ειναι μειονοτητα.

Δεν ξέρω σε ποιό Switch community αναφέρεσαι, αλλά σε διάφορα groups που είμαι σε fb/instagram μια χαρά κράξιμο διαβάζω και από τους fans. Τελοσπάντων, άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή.

18 hours ago, najinblue3 said:

Απο την αλλη βγαινει μια καινουργια κονσολα που δεν ξερουμε κ παρα πολλα, και απαιτουμε να τρεχει παιχνιδια δεκαετιων? Απλα δε γινεται. 

Εντάξει, γίνεται όμως. Το PS2 έτρεχε PS1 games. Το PS3 επίσης έτρεχε PS1 games. Από το PS4 και μετά δεν γίνεται ξαφνικά;

Επίσης, αν η MS το κάνει λόγω ανάγκης να φτάσει τον ανταγωνισμό, τότε γιατί το PS5 θα είναι BC με το PS4;

18 hours ago, Fulgore said:

Βεβαια τους περισσοτερους γενικα πιο πολυ το BC με Ps4 τους καιει,μιας και προφανως δεν εχουν προλαβει ακομα να παιξουν ολα τα παιχνιδια απο το Ps4,και για να εχουν και τιποτα να παιζουν τον πρωτο καιρο οσοι αγορασουν day one Ps5 πχ.

Δεν ξέρω τι κάνουν ή τι θέλουν οι περισσότεροι, εγώ προσωπικά τα games που αρέσουν τα κάνω revisit μετά από 5, 10 ή 30 χρόνια. Δεν βρίσκω σοβαρό λόγο να μην μπορώ να το κάνω στο πιο σύγχρονο μηχάνημα που έχω ανά πάσα στιγμή κάτω από την τηλεόρασή μου και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που είμαι PC gamer. Το BC με κάνει bound και δεν με αφήνει να φύγω, δεν με υποχρεώνει να έχω δέκα μηχανήματα για να τρέχω την library μου.

11 hours ago, xavier said:

αμα εχετε τοσο καημο να παιξετε ps3 και πισω παιχνιδια, θα μπορειτε να βαλετε psnow και θα παιζετε κανονικα...

Ναι, αποφασίστε όμως κάποια στιγμή, «streaming is the way to go» ή «φάκιν streaming θα μας φας την ιδιοκτησία μας»; Και τα δύο μαζί δεν κολλάνε.

Κατά τ' άλλα μαζί σου, ας το προχωρήσουν έτσι το πράγμα, αλλά να το υποστηρίξουν και σωστά. Τώρα από PS1 δεν έχει τίποτα, ενώ έχει σοβαρές ελλείψεις σε PS2/PS3 games.

Βλέπω οτι η κουβέντα για backwards compatibility προηγούμενων γενιών πριν το PS4 γίνεται για παιχνίδια που περιλαμβάνουν δράκους ή anime style graphics.

No offence, αλλά οι καταναλωτές τέτοιων τίτλων δεν αποτελούν την ναυαρχίδα του αγοραστικού κοινού, για να κάτσει να ασχοληθεί η Sony και η όποια Sony να δαπανήσει R&D για backwards compatibility.

το

2 ώρες πριν, Malthador είπε

ντάξει, γίνεται όμως. Το PS2 έτρεχε PS1 games. Το PS3 επίσης έτρεχε PS1 games. Από το PS4 και μετά δεν γίνεται ξαφνικά;

το ps3 έτρεχε και ps2 τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια, αργότερα που έτρεχαν να προλάβουν τον ανταγωνισμό και να κατεβάσουν το κόστος το έκοψαν σταδιακά. Όπως άλλωστε έκανε και η Ν με το wii και gc.

@Malthador απο τη στιγμη που πουλησε 100εκ+ κονσολες, ειναι το λογικο να δωσει για πσ4 για να τους κρατησει. Δε νομιζω να θελει ιδιαιτερη σκεψη γτ το κανει μονο με το πσ4.

Και επιμενω και παλι και το ξαναγραφω, δεν σε εχω δει ποτε να επιμενεις και να κανεις ετσι για το switch, ενω τοσες σελιδες εδω μεσα γραφεις τα ιδια και τα ιδια.

Αφου εισαι pc gamer και θες να παιζεις παιχνιδια 30 χρονων, κανενα προβλημα, γτ ξαναγοραζεις παλιοτερα παιχνιδια στο switch ομως? Kαι μην μου πεις οτι δεν αγοραζεις remastered games. Aυτη η επιλεκτικη κριτικη στο ps5 ειναι καπως ομως, και στο φιναλε κανενας δε σε αναγκαζει να παρεις ps5, αν δε θες παρε ενα xbox και εισαι αρχοντας

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...