Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, IceMatrix είπε

Εκεί είναι το σημείο που χάνεις την ουσία και προσωπικά θεωρώ πως μπερδεύεσαι. 

Δεν χανω καμια ουσια αρχηγε,ουτε μπερδευομαι καθολου.

Προσωπικη αποψη εξεφρασα για το εαν θα μου καθορισει την αγορα κονσολας αυτο ή οχι.

Και οπως δεν μου καθορισε την αγορα της κονσολας σε αυτη την γενια με το Ps4 (που ουτε παιχνιδια του Ps3 δεν υποστηριζε),ετσι δεν θα μου καθοριζει την αγορα και της επομενης.

Που να μην το εγραφα δηλαδη.

52 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προσωπικα μαρεσει το focus να πηγαινει παντα στα παιχνιδια της γενιας που προοριζεται η κονσολα αυτη πανω απο ολα και αντε μετα σε μια γενια πισω να υπαρχει υποστηριξη κυριως για να εχει ο κοσμος τον πρωτο καιρο/launch παιχνιδια να παιξει.

Τωρα για την ps1/2/3 υποστηριξη,θα ειναι καλο αν υπαρχει?Ναι. 

Θα παιξει ρολο ομως στην αγορα του ps5 για μενα?Ουτε για αστειο.

Και ασε που με τετοιο backlog παιχνιδιων που εχει μαζευτει,ακομα και να υπαρχει υποστηριξη θα μου ειναι αδιαφορη,λογω χρονου.

Τι να βρεις χρονο να πρωτο παιξεις πια?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρε παιδιά αντικειμενικα  έχετε χρόνο για παλιότερης γενιάς παιχνίδια? θυμάμαι όταν πήρα το ps4 τσιπαρα το ps3 έδωσα 80 ευρω με τη λογική να παίξω παιχνίδια που δε πρόλαβα εκεί. ε δε το άνοιξα πότε καθώς πάντα είχα κάτι να τελειώσω στο ps4, από το 2014 ακόμα διπλά στο ps4 κάθετε κλειστό..

σιγουρα θα ηταν ενα εξτρα +, αν τα υποστήριζε κ ισως αρκετός κόσμος θα λεγε α ωραία θα παίξω κ τα παλιότερα που εχω αλλα πρακτικα δε νομιζω η πλειοψηφια περαν του αρχικου ενθουσιασμού οτι θα το αξιοποιούσε . το πιο πιθανο να τα δουμε τα παλιοτερα παιχνίδια στο psnow κάποια στιγμή

Επεξ/σία από sndev
  • Like 3

1 minute ago, sndev said:

βρε παιδιά αντικειμενικα  έχετε χρόνο για παλιότερης γενιάς παιχνίδια? θυμάμαι όταν πήρα το ps4 τσιπαρα το ps3 έδωσα 80 ευρω με τη λογική να παίξω παιχνίδια που δε πρόλαβα εκεί. ε δε το άνοιξα πότε καθώς πάντα είχα κάτι να τελειώσω στο ps4, από το 2014 ακόμα διπλά στο ps4 κάθετε κλειστό..

Πως το εννοείς? 

Τον ίδιο χρόνο που έχουνε και για τα καινούρια. Αν δεν τα έχεις παίξει τι σημασία έχει ποιας γενιάς είναι? 

Για παράδειγμα μόλις τελείωσα το Shadows of the Damned και χθες τελείωσα το Quantum Conundrum. 

• Like 3

10 λεπτά πριν, NickTG είπε

Πως το εννοείς? 

Τον ίδιο χρόνο που έχουνε και για τα καινούρια. Αν δεν τα έχεις παίξει τι σημασία έχει ποιας γενιάς είναι? 

Για παράδειγμα μόλις τελείωσα το Shadows of the Damned και χθες τελείωσα το Quantum Conundrum. 

Δηλαδή εννοείς ότι έχει βγει καινούργια γενιά και εσύ παίζεις παλαιάς γενιάς; Ω μοντιέ! Πόσο τρε μπαναλ πχια!

19 λεπτά πριν, NickTG είπε

Πως το εννοείς? 

το BC στα ματια μου είναι για να παίζεις τα παιχνίδια που ήδη έχεις ειτε σε φυσική μορφή ειτε ψηφιακά και να μη πηγαίνουν χαμένα.

όταν έχεις ενα σωρό παιχνίδια να παίξεις ps4 μαζί με τα ρεμαστερ που δεν έχεις ξαναπαίξει θεωρώ δύσκολο να προτιμήσει κάποιος να  ξαναπαίξει παλιότερο παιχνίδι το οποίο το εχει παίξει ήδη μια φορά. αντε να το κάνεις για 1 2 από θέμα νοσταλγίας. θα δώσω προτεραιότητα στο καινούριο πιο σύγχρονο κ πιο "εύπεπτο" στο μάτι , τουλάχιστον εγώ που έχω θεωρητικά περιορισμένο χρόνο θέλω να δω κάτι νέο κ θα προτημησω τις 1 2 3ς ωρες που έχω να τις κάψω  σε αυτό απο το να ξαναπαίξω κάτι παλιότερο που έχω στη κατοχή μου κ το έχω τερματιση ήδη μια φορά. αυτο εννοω που βρισκετε στο χρονο ( στο να ξαναπαιξεις κάτι που ήδη έχεις παίξει)

το να παίξεις κάτι παλιότερο που δε το έχεις ξαναπαίξει ναι το καταλαβαίνω αλλα το bc απευθύνετε θεωρώ στη πλειονότητα  σε αυτούς που έχουν ήδη βιβλιοθήκη  για να μη πηγαίνει χαμένη  

• Like 1

25 λεπτά πριν, sndev είπε

το BC στα ματια μου είναι για να παίζεις τα παιχνίδια που ήδη έχεις ειτε σε φυσική μορφή ειτε ψηφιακά και να μη πηγαίνουν χαμένα.

όταν έχεις ενα σωρό παιχνίδια να παίξεις ps4 μαζί με τα ρεμαστερ που δεν έχεις ξαναπαίξει θεωρώ δύσκολο να προτιμήσει κάποιος να  ξαναπαίξει παλιότερο παιχνίδι το οποίο το εχει παίξει ήδη μια φορά. αντε να το κάνεις για 1 2 από θέμα νοσταλγίας. θα δώσω προτεραιότητα στο καινούριο πιο σύγχρονο κ πιο "εύπεπτο" στο μάτι , τουλάχιστον εγώ που έχω θεωρητικά περιορισμένο χρόνο θέλω να δω κάτι νέο κ θα προτημησω τις 1 2 3ς ωρες που έχω να τις κάψω  σε αυτό απο το να ξαναπαίξω κάτι παλιότερο που έχω στη κατοχή μου κ το έχω τερματιση ήδη μια φορά. αυτο εννοω που βρισκετε στο χρονο ( στο να ξαναπαιξεις κάτι που ήδη έχεις παίξει)

το να παίξεις κάτι παλιότερο που δε το έχεις ξαναπαίξει ναι το καταλαβαίνω αλλα το bc απευθύνετε θεωρώ στη πλειονότητα  σε αυτούς που έχουν ήδη βιβλιοθήκη  για να μη πηγαίνει χαμένη  

Ο καθένας έχει τις προτιμησεις του και επιλεγει.

Προφανώς για να μην επιλέγει η σονυ να επενδυει εργατοώρες και χρήμα στο bc δεν θεωρεί πως τους πελατες της τους πολυκαιει και εκ του αποτελέσματος δικαιώνεται. 

Καλο θα ήταν να υπήρχε φουλ bc για όλα, αλλά αν ήταν να κάνουν κάπου εκπτώσεις προτιμω εκεί. 

• Like 2

54 minutes ago, Bourdoulas said:

Δηλαδή εννοείς ότι έχει βγει καινούργια γενιά και εσύ παίζεις παλαιάς γενιάς; Ω μοντιέ! Πόσο τρε μπαναλ πχια!

Και μη χειρότερα να λες! 

Δεν αναφέρω καν ότι έχω ξεκινήσει και το Republic Commando που είναι του πρώτου Xbox. 

48 minutes ago, sndev said:

Μα τα έχω ήδη τα παιχνίδια, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις όπως το Shadows of the Damned που όντως το αγόρασα πρόσφατα, αλλά απλά δεν έχω προλάβει να τα παίξω. 

Στην ανάγκη θα βγάλω τις original κονσόλες αν χρειαστεί αλλά βολεύει να παίζουν στην καινούρια και να γλιτώνω χώρο. 

1 ώρα πριν, NickTG είπε

Πως το εννοείς? 

Και εγώ το Onimusha στο Switch.Καποια διαμάντια πρέπει να τα ξαναπαίζεις, κακά τα ψέματα.

Εγώ πάντως αν το xbox one δεν είχε bc δεν θα το αγόραζα, δεν θα είχα λόγο δηλαδή καθώς τα περισσότερα exclusives του δε με ενδιέφεραν και εκείνη τη περίοδο το ps4 ήταν ισχυρότερη τεχνικά κονσόλα. Αλλά επειδή είχα αγοράσει αρκετά παιχνίδια στο xbox 360, από τα οποία πολλά δεν είχα προλάβει να παίξω, όταν είδα οτι στο one μπορούσα να παίξω τα περισσότερα απο αυτά αρκετά βελτιωμένα οπτικά και τεχνικά, πήρα xbox one σε προσφορά σαν ενα πιο αναβαθμισμένο 360. Μπορεί να ακούγεται κατάντια για κονσόλα νέας γενιάς, αλλά αυτός ήταν ο λόγος που το αγόρασα.. Πιστεύω αν έκανε το ίδιο και η sony με το ps4 θα είχε ακόμα περισσότερες πωλήσεις (και ακόμα λιγότερες το xbox). 

Όσο αναφορά για το αν υπάρχει χρόνος να παίζουμε "παλιά παιχνίδια", όπως αναφέρθηκε προηγουμένως δεν έχει καμία διαφορά με το αν υπάρχει χρόνος για νέα games. Ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδια σταθμούς exclusives imo ή ακόμα χειρότερα games που δεν υπάρχει αντίστοιχο στο genre ακόμα και μετά από τόσα χρόνια (τρανό παράδειγμα το HOMM3 που μου έρχεται στο μυαλό).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ειπωθεί νομίζω πολλές φορές ότι ο Cell είναι κωλοεπεξεργαστης και κάνει πολύ δύσκολη έως αδύνατη τη BC με το PS3 χωρίς να ξοδεύουν πολλοί ποροι. Και γω θα ήθελα να υπήρχε αλλά δε νομίζω να πλήρωνα πχ. 50€ έξτρα το PS5 για αυτό αν τόσο κόστιζε.

Από κει και πέρα το θεωρώ και λίγο gimmickια από ένα σημείο και μετα. Δε ξέρω πόσο ρεαλιστικό σενάριο είναι κόσμος να αγοράσει PS5 για να παίξει 15-25 χρόνων παιχνίδια. Στην τελική υπάρχει το PSnow η και αγοράζει με ελάχιστα χρήματα μια παλιά κονσόλα και τα παιζει. 

Με την ίδια λογικό το Switch πχ θα έπρεπε με την ίδια λογική να είναι BC με 40 χρόνων κονσόλες?

Επεξ/σία από Mitroglou7
  • Like 2

Το μόνο ρεαλιστικό σενάριο είναι ότι η Sony θα βάλει BC που σημαίνει απλούστατα ότι έχει πέραση. Ολόκληρες σειρές θα μπορείς να παίζεις στο PS 5 ξεκινώντας με το BC χωρίς να δώσεις 200-250 ευρώ για PS 4 όπως συμβαίνει με το Xbox One. Σκεφτείτε ότι θα παίζετε όλα τα Uncharted, Last of Us, God of War (από το reboot), Spiderman. Ειδικά για όσους δεν είχαν/έπαιξαν/έκαναν ολόκληρα franchises είναι καλό δελεάρ. Αυτή τη στιγμή στο Xbox One το κάνεις ήδη και αναμενόμενα το ίδιο θα ισχύει και στο series x. Θα ήταν  κρίμα και περιοριστικό για τους καταναλωτές να τους αφήσει απέξω η Sony.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το ps4   το bc  μετραει  για μενα .Οχι  οτι θα ξαναπαιξω τιτλους του ,ειναι κατι που κανω  σπανια αλλα καλο ειναι να υπαρχει .Για προηγουμενες γενιες μου ειναι αδιαφορο  και προφανως υπαρχουν λογοι που δεν το κανουν .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2

Ακόμα θυμάμαι άρθρα που έγραφαν ότι το PS5 θα είναι προς τα πίσω συμβατό μέχρι και το PSX. Και από κάτω χειροκροτούσαν τα... παιδάκια.

Είναι γεγονός ότι το BC δεν είναι λόγος αγοράς για την πλειονότητα. Το θέμα είναι τι expectations δημιουργούνται και τι παίρνεις τελικά. Τα άρθρα και οι φήμες αυτές προφανώς και δεν δημιουργούνται από την Sony, αλλά τα αφήνει να υπάρχουν και δεν τα διαψευδει, καθώς την συμφέρει να υπάρχει συνεχώς μια φημολογία και να είναι στο προσκήνιο το PS5.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...