Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O τυπος το τελευταιο διαστημα δουλευει στην Initiative της MS αλλα ειχε πολλα ενδιαφεροντα να πει για την επομενη γενια, πραγματα που θα αφορουν τοσο στο ps5, οσο και στο ΧΒΟΧ, ισως ακομα και στη Νιντυ. Ενδεικτικα προηγουμενες δουλειες του ηταν στα Red Dead Redemption 2 και The Last of Us 2..

https://gamingbolt.com/an-interview-with-the-initiatives-francisco-aisa-garcia-development-challenges-next-gen-consoles-vr-and-more

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 2
Δημοσ.

απο την μια λεει οτι το SSD θα προκαλεσει paradigm shift στο gameplay, και απο την αλλη μιλαει για bigger, richer worlds και καλυτερο animation.

αυτο δεν ειναι paradigm shift, αρχηγε.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Δειχνει πολυ καλο ,προφανεις οι επιρροες απο  soulslike  παιχνιδια .Καπου διαβασα πως το  studio  το εβγαλε στην δημοσιοτητα προκειμενου να προσελκυσει προσωπικο για να δουλεψει το project.Eπισης δεν  θα ειναι αποκλειστικο του ps 5 .

Σε καθε περιπτωση εμενα με κερδισε αυτο που ειδα.

δεν εχει ανακοινωθει καν για ps5...φαντάζομαι οτι σε οποιον τους πληρωσει θα πανε... και αν βρουν 3o publisher φυσιολογικα θα πανε για multiplatform...νομιζω οτι φτιαξαν πολυ θετικο κλιμα με αυτο το  βιντεο για να μην βρουν χρηματοδοτηση...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xavier είπε

δεν εχει ανακοινωθει καν για ps5...φαντάζομαι οτι σε οποιον τους πληρωσει θα πανε... και αν βρουν 3o publisher φυσιολογικα θα πανε για multiplatform...νομιζω οτι φτιαξαν πολυ θετικο κλιμα με αυτο το  βιντεο για να μην βρουν χρηματοδοτηση...

Για να βρουν θες να πεις ?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Για να βρουν θες να πεις ?

γιατι ρε, καλα το εγραψα... :P 

εννοω οτι θα βρουν χρηματοδοτη...

• Like 1
Δημοσ.

To  ειδα χτες στο ονειρο μου ,PS5 kai Demon Souls day one   παραλληλα με ολιγοημερες διακοπες για να μην το κανω    σηριαλ  μεχρι να το τερματισω :P

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

To  ειδα χτες στο ονειρο μου ,PS5 kai Demon Souls day one   παραλληλα με ολιγοημερες διακοπες για να μην το κανω    σηριαλ  μεχρι να το τερματισω :P

Big Brother Lol GIF by MOODMAN

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

και monster hunter world patch για να παιζουμε day1, δε μπορω να παιζω αλλο σε αυτο το σαραβαλακι, κανει 3 ωρες loading κλαιω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα,το ps5 οποιος το αγορασει day one θα ειναι για να παιζει περισσοτερο παιχνιδια του Ps4,κοινως για οποιον εχει παιξει τα περισσοτερα(απο αυτα που τον ενδιαφερουν περισσοτερο παντα)παιχνιδια,μαλλον θα πρεπει να περιμενει για τελος του 2021 και μετα.

Αυτο γινεται ακομα χειροτερο αν σκεφτουμε οτι ουτε για το 2021 ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα ακομα,ειδικα με τις αναβολες λογω του ιου.

Βλεπω κοσμο να τρεχει να το παρει day one(περα απο τους κλασσικους του Ebay)και μετα να κανει παραπονα για ελλειψη next gen παιχνιδιων.

Αυτο ειναι το πραγματικο προβλημα και οχι αν η κονσολα θα κανει 500 ή 550ευρω.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Βλεπω κοσμο να τρεχει να το παρει day one(περα απο τους κλασσικους του Ebay)και μετα να κανει παραπονα για ελλειψη next gen παιχνιδιων.

Εγω δε βλεπω καθολου κοσμο να τρεχει day one. Με κορονοιο, με οικονομια να παραπεει, με μεγαλα νουμερα ανεργων(αν και μιλαω για Σουηδια, σιγουρα ισχυει και αλλου), ποιος θα παει να δωσει 500+ ευρω? Εγω νομιζω ουτε το 10% αυτων που πηραν  day1 το ps4. Υπαρχει η πανδημια ακομη δυστηχως, και δε βλεπω να ξεμπλεκουμε μεχρι μεσα 2021

• Like 1
Δημοσ.

Ενας λογος παραπανω λογω της πανδημιας/lockdown που πολλοι θα τρεξουν να αγορασουν(εστω ηλεκτρονικα)την κονσολα,ασχετως τιμης(μιας και πεφτει και στις γιορτες),γιατι ειπαμε μιλαμε για κονσολα/video games=ψυχαγωγια,κοινως οτι πρεπει για την καραντινα(οπως και το Switch που ειχε τρελη ζητηση αυτη την περιοδο).

Εδω θα ειμαστε να δουμε αν οι κονσολες θα μεινουν στα ραφια των καταστηματων και αν θα υπαρχει ή οχι ζητηση,τουλαχιστον για το Ps5 του θεματος,γιατι για το Xbox,ειναι αλλη περιπτωση.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ενας λογος παραπανω λογω της πανδημιας/lockdown που πολλοι θα τρεξουν να αγορασουν(εστω ηλεκτρονικα)την κονσολα,ασχετως τιμης(μιας και πεφτει και στις γιορτες),γιατι ειπαμε μιλαμε για κονσολα/video games=ψυχαγωγια,κοινως οτι πρεπει για την καραντινα(οπως και το Switch που ειχε τρελη ζητηση αυτη την περιοδο).

Εδω θα ειμαστε να δουμε αν οι κονσολες θα μεινουν στα ραφια των καταστηματων και αν θα υπαρχει ή οχι ζητηση,τουλαχιστον για το Ps5 του θεματος,γιατι για το Xbox,ειναι αλλη περιπτωση.

Το λογικο θα ελεγα ειναι να κατσουμε στον ποπο μας με τις κονσολες που εχουμε, να φυγει η πανδημια και μετα βλεπουμε. Να μου πεις ποιος ειμαι εγω να στο πω αυτο, αλλα ετσι σκεφτομαι. Με την πανδημια ειναι ολα απροβλεπτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ε εγω μαλλον αυτο θα κανω γιατι δεν βλεπω ενα σοβαρο lineup παιχνιδιων οχι μονο για το 2020 αλλα και για το 2021 και τα πιο πολλα παιχνιδια απο αυτη τη γενια για ps4 τα εχω παιξει ηδη.

Εκτος αν παιχτει καμια πολυ καλη προσφορα του τυπου 20% επιστροφη με καποια τραπεζα ξερω γω.

Απο εκει και περα ομως ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα τρεξουν ακομα και με μασκα εξω απο τα καταστηματα να παρουν την κονσολα,ειτε λογω ενθουσιασμου,ειτε λογω....ebay κλασσικα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω με την κονσόλα που έχω, με τον θόρυβο που κάνει. Καθυστερώ να παίξω κάποια παιχνίδια ακριβώς για να τα τρέξω στο νέο hardware ήσυχα και ωραία. Να μπορώ να βάλω τα ηχεία μου να τα απολαύσω και όχι αναγκαστικά ακουστικά για να μην ακούω τον Pratt & Whitney PW1000G

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...