Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, markoliaz είπε

ολα ειναι θεμα γουστου, προσωπικα και 100ευρω να εβαζαν τωρα το xbox one, οσο καλα παιχνιδια και να ειχε δεν θα το αγοραζα, απο το 1998 που ειμαι playstationakias δεν μπορω να παιξω σε κατι αλλο, κυριως λογο χειριστηριου, αυτο δηλαδη που το xbox παντα ηταν αναποδο, ο σταυρος δηλαδη κατω και οχι πανω...ολα ειναι θεμα συνηθειας, και δυσκολα καποιος βγαινει απο αυτα που εχει βολευτει! fanboy sony playstation here!

Και γω fanboy ειμαι, αλλα αν δοκιμασεις 2-3 ωρες του xbox το χειριστηριο δε φανταζεσαι ποσο περισσοτερο θα σε βολεψει. 

• Like 3
Δημοσ.

Ναι υπάρχει και από άλλους η βρώμα ότι το PS5 θα είναι λίγο πιο ακριβό από το SeX. Αλλά αν είναι και τα 2 πάνω από 600 και έχουν ένα 30ρι διαφορά πχ who cares.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτή η βρώμα αλλά και το ότι στα 3rd parties θα είναι κατώτερο από το Series X.Εγω το Ps5 θα πάρω αλλά ελπίζω να μην είναι τόσο εμφανείς οι διαφορές στα multiplatforms αν και λόγω αδερφού που είναι xboxακιας θα το πάρουμε και αυτό και θα παίζουμε εκεί μάλλον τα multi.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Δεν είναι μόνο αυτή η βρώμα αλλά και το ότι στα 3rd parties θα είναι κατώτερο από το Series X.Εγω το Ps5 θα πάρω αλλά ελπίζω να μην είναι τόσο εμφανείς οι διαφορές στα multiplatforms αν και λόγω αδερφού που είναι xboxακιας θα το πάρουμε και αυτό και θα παίζουμε εκεί μάλλον τα multi.

Τεχνικά πλην της πατέντας με τον SSD θα είναι γύρω στο ~20% αργότερο από το SeX. Αλλά στο ένα σύστημα θα παίζεις Demon Souls Remake Day 1 μάλλον, ενώ στο άλλο θα παρακαλάς να σουλουπώσουν το halo για του χρόνου. Αυτό πληρώνεις.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billie13 είπε

Όπως είπε και ο @ilos τις διαφορές ανάμεσα στα συστήματα θα τις δούμε λογικά κυριότερα στα παιχνίδια από 1st party studios, όπου και θα είναι φτιαγμένα ακριβώς πάνω στην εκάστοτε κονσόλα. Δεν νομίζω ότι οι 3rd parties θα θέλουν να φτιάξουν παιχνίδια με μεγάλες διαφορές, εκτός και αν η διαφορά δυναμικότητας είναι εξωπραγματική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Τεχνικά πλην της πατέντας με τον SSD θα είναι γύρω στο ~20% αργότερο από το SeX. Αλλά στο ένα σύστημα θα παίζεις Demon Souls Remake Day 1 μάλλον, ενώ στο άλλο θα παρακαλάς να σουλουπώσουν το halo για του χρόνου. Αυτό πληρώνεις.

Την καταλαβαίνω την οπτική σου αλλά στο Series X θα παίζω τα πάμπολα 3rd parties σε καλύτερη ποιότητα οπότε είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας.Επισης επειδή παίζω και τίγκα αυτοκίνητα,το Ps5 θα έβγαινε εκτός αλλά μου αρέσουν και τα αποκλειστικά της Sony.Παιχνιδι σα το Forza και το Forza Horizon δεν έχει και ούτε προβλέπεται να βγάλει.Το gran tourismo είναι μια πεθαμένη σειρά αν και ελπίζω να αναβιώσει στο 5 γιατί κάποτε έλιωνα άπειρες ώρες μαζί του.

Επεξ/σία από Billie13
  • Like 2
Δημοσ.

Όση διαφορά και αν έχουν οι multiplatform τίτλοι δεν θα εμποδίσουν κάποιον να τους απολαύσει και στο PS5.

Κακά τα ψέμματα, αλλά από την Sony τουλάχιστον ξέρουμε τι να περιμένουμε από τίτλος, αφού εδώ και 4 γενιές δεν έχει απογοητεύσει.

Το στοίχημα βρίσκεται στην πλευρά της MS.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφώς.Εγω μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί με τον μπραδερ θα πάρουμε και τα δύο day one.Εγω το ps5 και αυτός το Χ.Βεβαια αν δεν έπαιρνε το Χ, δε ξέρω τι θα έπαιρνα εγώ μιας και λατρεύω ραλακια και έχω κόλλημα να παίζω τα παιχνίδια στην καλύτερη μορφή τους (λεφτά για pc δεν έχω).Από την άλλη είναι και το Spiderman που θέλω day one.Μπερδεμα για κάποιον που έχει τη δυνατότητα για μια μόνο κονσόλα (ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα).

Επεξ/σία από Billie13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Την καταλαβαίνω την οπτική σου αλλά στο Series X θα παίζω τα πάμπολα 3rd parties σε καλύτερη ποιότητα οπότε είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας.Επισης επειδή παίζω και τίγκα αυτοκίνητα,το Ps5 θα έβγαινε εκτός αλλά μου αρέσουν και τα αποκλειστικά της Sony.Παιχνιδι σα το Forza και το Forza Horizon δεν έχει και ούτε προβλέπεται να βγάλει.Το gran tourismo είναι μια πεθαμένη σειρά αν και ελπίζω να αναβιώσει στο 5 γιατί κάποτε έλιωνα άπειρες ώρες μαζί του.

Λες για παιχνίδια με αυτοκίνητα και αναφέρεις το Forza Horizon που είναι τέρμα arcade-ίλα;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Ρε παιδιά, αυτό το θέμα με τα remake ποτέ θα μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε σωστά σαν καταναλωτές; Πόσα ακόμα θα φάμε αμάσητα; Δηλαδή δικαιώνουμε την Rockstar με το GTAV?

Εγώ προσωπικά απο τότε που άρχισε τα αναβαθμισμένα backwards compatible η Microsoft, είπα ότι δεν θα ξαναδώσω λεφτά σε remaster.

Δημοσ.
1 minute ago, IceMatrix said:

Ρε παιδιά, αυτό το θέμα με τα remake ποτέ θα μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε σωστά σαν καταναλωτές; Πόσα ακόμα θα φάμε αμάσητα; Δηλαδή δικαιώνουμε την Rockstar με το GTAV?

Εγώ προσωπικά απο τότε που άρχισε τα αναβαθμισμένα backwards compatible η Microsoft, είπα ότι δεν θα ξαναδώσω λεφτά σε remaster.

Άλλο πράγμα το remake και άλλο το remaster 🙂

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, IceMatrix είπε

To Demons Souls δεν ειναι απλα ενα παιχνιδι, ειναι το παιχνιδι που ξεκινησε ενα genre ολοκληρο, το καλυτερο αποκλειστικο της προηγουμενης γεννιας.

Εγω προσωπικα αδιαφορω για τα αναβαθμισμενα backwards compatible της MS, γτ κανενα δεν ειναι Demons Souls

• Like 4
Δημοσ.

Έχουν πει ήδη ότι θα δώσουν σε bundle με το ps5 το spiderman του ps4 σε remastered εκδοσή.
 Επίσης λένε οτι θα βγει και το bloodborne σε remaster. Οπότε το ποιο πιθανο είναι, αρκετά exclusive του ps4 να βγουν σε remaster για το 5.

Και για μένα τα remaster είναι πετάμενα λεφτά, και εννοείται ότι συμφέρει το backward compatibility. Άλλα τα remake είναι νέο παιχνίδι που απλός βασίζετε σε κάποιο υπάρχον.  Βεβαία δεν είναι όλα τα remake το ίδιο καλά και κάποια από αυτά είναι ικοροιδια πχ το warcraft 3 reforged, άλλα από την άλλη υπάρχουν και αρκετά καλά όπως το ff7(τουλάχιστον το par1, για τα άλλα parts θα δείξει), και τα resident evil 1,2,3 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...