Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά δεν είμαι από τους καταναλωτές που "απαιτούν" και έχουν άποψη επί παντός επιστητού καθώς είμαι υπέρμαχος της άποψης ότι όλοι πουλάνε όσο γουστάρουν και αν δε σ'αρέσει μη το πάρεις.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ότι τις digital versions θα πρέπει λίγο να τις ξαναδούν οι εταιρίες καθώς εμ κουτί δεν έχουν, εμ κόστος logistics δεν έχουν, εμ μπορείς να τα δανείσεις/πουλήσεις, μου φαίνεται λίγο κάπως να είναι 15-20€ ακριβότερες από τις αντίστοιχες physical. Κατανοώ το αντεπιχείρημα της τεμπελιάς και του τώρα-το-θέλω του digital αλλά παραείναι πολλά τα πλεονεκτήματα του physical για να τα αγνοήσεις.

Στη πράξη, αν είναι 80€ ακριβότερη η full version θα την κάνεις απόσβεση σε 4 παιχνίδια,χωρίς καν να τα πουλήσεις, αν τα αγοράζεις day one όπως πολλοί κάνουμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά ο μόνος λόγος που ζουν ακόμα τα physical media είναι το αλισβερίσι που γίνεται με τους φίλους σου, αντί ξέρω εγώ να πας να το νοικιάσεις. Έπειτα υπάρχει και το ακανθώδες ζήτημα της μεταπώλησης, ενώ υπάρχει και ένα μικρό niche market για αυτούς που κάνουν συλλογές με τις collectors κλπ. Αντικειμενικά είναι πολύ πιο μεγαλύτερη ευκολία το digital versions (αν είχαν ανάλογες τιμές) με την προϋπόθεση πάντα ότι κάποιος έχει τουλάχιστον 50ρα VDSL και δε χρειάζεται να αφήνει το ps5 με τις μέρες να κατεβάζει λες και είναι torrent client terminal.

Το λέω αυτό γιατί ειδικά στα ps3 ήταν πολύ σύνηθες φαινόμενο να καίγονται τα blue ray lens, και μετά η αποκατάσταση στοίχιζε πολλές φορές όσο να πάρεις νέο μεταχειρισμένο... Τελικά το δικό μου το έκανα han (god bless them) και πέρασα έτσι τα περισσότερα που είχα σε δισκάκι. Αλλά και πάλι δε μπορείς να τα περάσεις όλα γιατί είτε δε χωράνε τόσα πολλά στο δίσκο, ή δεν υπήρχαν ανάλογες digital εκδόσεις (μου συνέβη αυτό στο heavy rain move edition και κάποια άλλα). Από την άλλη αν είσαι απόβρασμα της Φωκίονος Νέγρη μπορείς να βάλεις και άλλο πράγμα για "να τα δοκιμάσεις" που δεν τα είχες αγοράσει ακόμα.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ δυνατος τιτλος φαινεται, αν εχει και το crafting οπως φαινεται θα ειναι τελειο

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια μην ψαρωνετε,οι τιμες θα αποφασιστουν τελευταια στιγμη.

Αφου βλεπετε ο ενας περιμενει τον αλλον να ανακοινωσει πρωτος για να κανονισουν τι θα μας πουν..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ρε παιδια μην ψαρωνετε,οι τιμες θα αποφασιστουν τελευταια στιγμη.

Αφου βλεπετε ο ενας περιμενει τον αλλον να ανακοινωσει πρωτος για να κανονισουν τι θα μας πουν..

Είναι κάτι που δεν ξέρω αν ισχύει αλλά πρέπει να τό παραθέσω.

Δημοσ.

Εγώ πάλι αυτές πιστεύω πως θα είναι οι τιμές, ειδικά αν συνυπολογισουμε και αυτά που είχαν διαρρεύσει για το κόστος παράγωγης ότι ανέρχεται στα 450$. Επίσης placeholder χαμηλή τιμή; Αν δεν κάνω λάθος όταν κάνεις Pre-order από το Amazon εξασφαλίζεις τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Δε μπορεί να το κάνεις Pre-order 399 και εν τέλη να σου αλλάξουν τη παραγγελία και να σε χρεώσουν παραπάνω. 

Δημοσ.

αν είναι αυτές οι τιμές τότε πραγματικά είναι σούπερ και η σονυ θα ξεπεράσει σε αυτήν την γενιά και το ps2 σε πωλησεις...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, naruto14 είπε

Εγώ πάλι αυτές πιστεύω πως θα είναι οι τιμές, ειδικά αν συνυπολογισουμε και αυτά που είχαν διαρρεύσει για το κόστος παράγωγης ότι ανέρχεται στα 450$. Επίσης placeholder χαμηλή τιμή; Αν δεν κάνω λάθος όταν κάνεις Pre-order από το Amazon εξασφαλίζεις τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Δε μπορεί να το κάνεις Pre-order 399 και εν τέλη να σου αλλάξουν τη παραγγελία και να σε χρεώσουν παραπάνω. 

και εγω αυτες πιστευω οτι θα ειναι οι τελικες τιμες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα site επικαλείται πληροφορίες πως διέρρευσαν και οι τιμές του ps5 για την ελληνική αγορά.  519ευρω + 419ευρω αντίστοιχα. Δηλαδή το γνωστό καπέλο των 65 ευρώ (φπα δασμοι κτλ). πηγη

Επεξ/σία από badbad
Δημοσ.

Αν ισχύουν, η τιμή για την digital είναι σίγουρα κάτω του κόστους. Αλλά θα στα πάρουν μετά με το μεδούλι από το ps store.😁

Δημοσ.

Αν ισχύουν τα 100 πάνω για την έκδοση με το drive είναι απλά πολλά και δεν δικαιολογούνται.Επίσης και τα 500 για κονσόλα χτυπάνε κάπως.450 για την έκδοση με drive και 400 το digital only για day one πιστεύω θα ήταν το "sweet spot".

Απόψεις ότι και 600 να το δώσουν είναι ok αφού είναι πιο τούμπανο απ'ότι ήταν το PS4 π.χ.,δεν μπορώ να τις καταλάβω.Μιλάμε για κονσόλα.Δεν μπορούμε ούτε και πρέπει να μπαίνουμε σε σύγκριση με το PC hardware.Αν ήταν έτσι και 1000 να το δώσουν πάλι καλά είναι.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, akarabamba είπε

Αν ισχύουν τα 100 πάνω για την έκδοση με το drive είναι απλά πολλά και δεν δικαιολογούνται.Επίσης και τα 500 για κονσόλα χτυπάνε κάπως.450 για την έκδοση με drive και 400 το digital only για day one πιστεύω θα ήταν το "sweet spot".

Απόψεις ότι και 600 να το δώσουν είναι ok αφού είναι πιο τούμπανο απ'ότι ήταν το PS4 π.χ.,δεν μπορώ να τις καταλάβω.Μιλάμε για κονσόλα.Δεν μπορούμε ούτε και πρέπει να μπαίνουμε σε σύγκριση με το PC hardware.Αν ήταν έτσι και 1000 να το δώσουν πάλι καλά είναι.

50 ευρω διαφορα για να εχει η κονσολα σου και blu ray ?????? γιατι να παρεις το digital τοτε . 50 ευρω δεν το βρίσκεις εξω το blu ray drive και θα στο βαλει η sony στην full έκδοση του ps5 ? 
μην κανεις ονειρα τρελα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμύριο .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...