Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, petran91 είπε

Υπάρχει άλλο πέρα από το Horizon και το Death Stranding; Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου και σίγουρα από αυτά τα 2 δεν σημαίνει ότι τα exclusives της sony πάνε στο Pc.

Υπαρχουν και τα παιχνιδια του Cage που απο μεθαυριο μπαινουν και στο steam. Αναφερομαι στα 3 τελευταια, τα: Heavy Rain, Detroit και το αλλο με την Elen Paige που αυτη τη στιγμη μου διαφευγει ο τιτλος. 

Spoiler

Γεραματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 minutes ago, petran91 said:

Υπάρχει άλλο πέρα από το Horizon και το Death Stranding; Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου και σίγουρα από αυτά τα 2 δεν σημαίνει ότι τα exclusives της sony πάνε στο Pc.

Όλα τα "παλιά" θα πάνε σιγά σιγά...  Είναι παιχνίδια που σίγουρα θα έχουν μεγάλη απήχηση και το κόστος μεταφοράς είναι αστείο. 

Μιλαμε για παιχνιδια 4ετιας και βαλε. Θα περιμενει καποιος 4 χρονια να παιξει Last of us μηπως και βγει στο pc αντι να παρει κονσολα?

• Like 3
  • Thanks 1

35 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Οποιος θελει να αγορασει ps5 μονο για τα exclusives και τιποτε αλλο πιστεύεται πως αξιζει τωρα που σχεδόν ολα τα exclusives της sony σιγα σιγα βγαινουν και στο pc?

Exlusives αλά Last of Us ή God of War δε νομίζω πως θα δούμε ποτέ στα pc. Σίγουρα δεν αξίζει όμως να βιαστείς αν το θες μόνο για αποκλειστικότητες...

29 λεπτά πριν, petran91 είπε

Είναι και το Detroit,Heavy Rain που πήγαν σε υπολογιστές.

Μου διέφυγαν αυτά, έχετε δίκιο.
Αλλά και πάλι, το god of war για παράδειγμα δεν νομίζω να το δούμε ποτέ σε υπολογιστές. Ούτε το Last of Us, uncharted. Μόνο για αυτά και τα παρόμοια τους αξίζει να το πάρεις το PS.

36 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Οποιος θελει να αγορασει ps5 μονο για τα exclusives και τιποτε αλλο πιστεύεται πως αξιζει τωρα που σχεδόν ολα τα exclusives της sony σιγα σιγα βγαινουν και στο pc?

Η Σονυ εχει διαφορετικη στρατηγικη απο τη Microsoft σε αυτο το πεδιο. Δεν διαφαινεται πως θα γινουν ολα της τα αποκλειστικα διαθεσιμα και στα πισι και το κυριοτερο για οσα παιχνιδια προκειται να συμβει αυτο, υπαρχει και ο παραγοντας χρονος. Ποτε ακριβως θα κυκλοφορησουν και για ποσο επακολουθως ειμαστε διατεθειμενοι να περιμενουμε κατι τετοιο;

• Like 1

2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Η Σονυ εχει διαφορετικη στρατηγικη απο τη Microsoft σε αυτο το πεδιο. Δεν διαφαινεται πως θα γινουν ολα της τα αποκλειστικα διαθεσιμα και στα πισι και το κυριοτερο για οσα παιχνιδια προκειται να συμβει αυτο, υπαρχει και ο παραγοντας χρονος. Ποτε ακριβως θα κυκλοφορησουν και για ποσο επακολουθως ειμαστε διατεθειμενοι να περιμενουμε κατι τετοιο;

Αν η κονσόλα κάνει 500+ δε με νοιάζει να περιμένω και 5 χρόνια να το παίξω σε pc🤣

• Like 1

Μόλις τώρα, afragorn είπε

Αν η κονσόλα κάνει 500+ δε με νοιάζει να περιμένω και 5 χρόνια να το παίξω σε pc🤣

Αφου αντεχεις..

Και συμφωνα με την προσφατη δηλωση του Jim Ryan η κονσολα δεν θα ειναι φθηνη. Το 500+ το βλεπω σιγουρο εκτος κι αν υπαρξει καποια μεγαλη εκπληξη, ιδιως απο ΧΒΟΧ μερια..

1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

να αγορασεις να παιξεις Demons Souls 😈

2 hours ago, giorgosmcmc said:

Ποια είναι αυτά? 

Πέρα από το Horizon που όλως τυχαίως βγαίνει σε περίοδο που ανακοινώνουν το επόμενο για το PS5? 

To Death Stranding που αναφέρθηκε είχαν πει από την αρχή πως θα βγει και για PC, άλλο που μετά έκαναν πως το ξέχασαν για λίγο, ενώ τα υπόλοιπα ήταν exclusives μέχρι να λήξει το συμβόλαιο τους. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostiger είπε

Υπαρχουν και τα παιχνιδια του Cage που απο μεθαυριο μπαινουν και στο steam. Αναφερομαι στα 3 τελευταια, τα: Heavy Rain, Detroit και το αλλο με την Elen Paige που αυτη τη στιγμη μου διαφευγει ο τιτλος. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Γεραματα...

Το ip(heavy Rain, detroit κτλ) ανηκει στην Sony οχι η QD, το ιδιο ισχυει και για την kojima productions.

Το μονο Sony παιχνιδι που βγαινει σε pc ειναι το HZD και υπηρχε interview που εξηγουσε τους λογους.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Παιδια δεν νομιζω πως καποιος παιρνει ps μονο για τα exclusives. Ναι σιγουρα ειναι το μεγαλο ατου, αλλα δεν ξερω ποσοι εχουν την ευχερεια να πληρωσουν 500 γιουρο για κονσολα και αλλα τοσα για 7-8 παιχνιδια. Να βγει δηλαδη ενα πακετο κοντα στο χιλιαρικο και μετα να παρουν και xbox ή pc για να παιζουν τα multiplatform.

Οι περισσοτεροι αν εχουν ps θα παιξουν εκει και το gta και το rdr κι ας μην φαινεται η σκια απο το γρασιδι τοσο καλη οσο στο xbox και το pc.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο PS4 θα μείνουν τα Fortnite kids μόνο, οι υπόλοιποι που θέλουν σοβαρά games θα κάνουν τη μετάβαση στις νέες.

Πρόλαβες και έπαιξες όλα τα "σοβαρά games" του  PS4;

Εμένα ακόμη για μια 3τια με έχει καλυμμένο. Είναι τρελό το backlog.

Ποια είναι η πλειάδα "σοβαρών παιχνιδιών" για τις επερχόμενες κονσόλες. 

Στην αρχη κάθε γενιάς περνάει μια διετία μέχρι να ΑΞΙΖΕΙ όντως να ασχοληθείς. 

Ως πανηγυρτζήδικο σχόλιο μπορω να τ εκλάβω αυτό. Ειδικά το σημείο που λες πως με το PS4 θα ασχολούνται μόνο παιδιά. 

=========

Εκτός βέβαια αν έχω να κάνω με κάποιον τέρμα casual παίκτη. Τότε σε κατανοώ, απλώς να ξέρεις πως είσαι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. 

"Casual" δεν είναι μειωτικο. Είναι τα άτομα που παίζουν μονο τις κλασσικές 5-6 σειρες (με τα sequels τους) και μολις τα τελειώσουν παρατάνε και την κονσόλα.

Το φιλαράκι μου ειναι ετσι. Με το που πήρε PS4, δεν ξανά ακούμπησε το PS3.

Και τι ειχε παιξει στο PS3; Ολα τα Silent, Resident, GΩW και γενικά ο,τι έφερνε το βιντεοκλαμπ.

- τέρμα το PS3; 

- ε ναι, τωρα βγήκε το 4!!

Και ζήτημα να είχε παιξει μαξιμουμ 20-30 παιχνίδια. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

37 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Παιδια δεν νομιζω πως καποιος παιρνει ps μονο για τα exclusives. Ναι σιγουρα ειναι το μεγαλο ατου, αλλα δεν ξερω ποσοι εχουν την ευχερεια να πληρωσουν 500 γιουρο για κονσολα και αλλα τοσα για 7-8 παιχνιδια. Να βγει δηλαδη ενα πακετο κοντα στο χιλιαρικο και μετα να παρουν και xbox ή pc για να παιζουν τα multiplatform.

Οι περισσοτεροι αν εχουν ps θα παιξουν εκει και το gta και το rdr κι ας μην φαινεται η σκια απο το γρασιδι τοσο καλη οσο στο xbox και το pc.

Υπαρχουμε πολλοι που θα το παρουμε αποκλειστικα για τα 1st party καθως εχουμε αλλες πλατφορμες σαν βασικες. Εγω εν προκειμενω το pc.  Και προσωπικα, οσο και αν μου αρεσει η νεα κονσολα, αν δεν δω δυνατο BC, γιατι εχω αφησει τιτλους της τρεχουσας γενιας απαικτους, με προοπτικη να τους παιξω με τα ενδεχομενα οφελη απο το ισχυροτερο Hardware, καθως και δυνατους αποκλειστικους τιτλους στο launch, την κονσολα δεν θα την παρω το Νοεμβριο παροτι θα το ηθελα. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...