Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 13/6/2020 στις 7:09 ΜΜ, optimus prime είπε

Εγω εχω γραφτει ηδη στο newsletter του Πλαισιου ετοιμος για το pre order.

Θα πεσει πιστολια επι τοπου οταν ανοιξουν..

Εγω δεν εχω γραφτει για να μην με σπαμαρουν με newletters και προσφορες ,αν και θα το παρω και εγω απο πλαισιο  γιατι με βολευει.Ετσι και αλλιως δεν παιζει να ανοιξουν οι προπαραγγελιες και να μην το παρω γραμμη .

21 ώρες πριν, Darthvader είπε

δ) Θα βγουν midgen upgrades. H Microsoft το έχει δηλώσει επίσημα, φαινεται μέχρι και από την ονομασία της κονσόλας (series x). Προφανώς θα ακολουθήσει και η Sony. Παρουσιάζοντας καθε 3 χρόνια κονσόλα x86, θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τον κόσμο στο οικοσύστημα τους καθιστώντας την αναβάθμιση σε pc, για τους περισσότερους, είδος πολυτελείας.

Μακαρι να ακολουθησουν αυτο το μοντελο απο εδω και περα ειμαι πολυ θετικος με αυτου του ειδους τις αναβαθμισεις .

Για τα fps θεωρω και εγω απαραδεκτο να  παιζουμε και σε αυτη την γενια εν ετη 2020 παλι  30  fps.Τουλαχιστον ας δωσουν την επιλογη στις ρυθμισεις και για 60  fps  με χαμηλοτερη αναλυση .

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Btw, ο Cerny είπε ότι τουλάχιστον στο 90% των περιπτώσεων η GPU θα δουλεύει στην peak συχνότητα, κρατώντας τα 10.3 TFLOPs. Μένει να επιβεβαιωθεί ότι έλυσαν το θέμα του θορύβου το οποίο εφόσον τους ενδιαφέρει τόσο πολύ ο 3D ήχος κλπ, θα πρέπει να έχει λυθεί οπωσδήποτε.

και να βάλω πάλι το ίδιο link γιατί οι κονσόλες πάντα πουλιούνται με ζημιά.

https://www.investopedia.com/articles/investing/080515/economics-gaming-consoles.asp#:~:text=One reason why companies sell,due to economies of scale.

Δεν τους ενδιαφέρει το άμεσο κέρδος, τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια.

Συνήθως με τις slim εκδόσεις αρχίζουν και έχουν σημαντικό κέρδος ανά κονσόλα.

Οι τιμές που ανέφερε ένα παιδί πιο πίσω, 399€ digital και 499 η standar έχουν περισσότερο νόημα, παρά τα 599.

Μια φορά το κανε η Sony, την πάτησε οικτρά και η MS στην συγκεκριμένη γενιά την έφτασε σε πωλήσεις.

Η διαφορά στην τιμή των δύο εκδόσεων δεν δικαιολογείται, αλλά πιστεύω πως την digital έκδοση θα την δώσει τόσο χαμηλά ώστε να πιέσει την MS που αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια lite έκδοση να προσφέρει οπότε στο main μηχάνημα θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη χασούρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά οι παλιοί που τσιμπάμε και από second hand market δίσκους δεν υπάρχει περίπτωση να δεθούμε σε discless μηχάνημα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2

Μας εχουν μπερδεψει με τις τιμες και ερχομαστε ο καθενας μας και πεταει μια τιμη, λες και ειμαστε στο καζινο. Λογικο απο τη μια. 

Εγω εχω καποιους προβληματισμους, διοτι ενω την περιοδο που ανακοινωσαν πως θα βγει ps5, εβγαινε προς τα εξω πως θελουν να γινει αμεσα η μεταβαση στη νεα κονσολα και πως θα εκπλαγουμε με το ποσο χαμηλη θα ειναι η τιμη της, σιγα σιγα αρχισαν να το μαζευουν.

Εβγαζαν ειδησεις για το κοστος της κονσολας, τις περιορισμενες πωλησεις που θα εχουν λογω κορονοϊου, μετα αρχισαν το ποσο δυνατη θα ειναι η κονσολα και πως η τιμη θα ειναι χαμηλη σε σχεση με αυτα που προσφερει. Σε ολα αυτα ακουγεται πως περιμενουν την microsoft να μιλησει πρωτη, για να φερουν μια τιμη στα ιδια επιπεδα.

Τελικα θα βγαλει δυο εκδοσεις, πραγμα που στα ματια μου δειχνει πως οντως τους πιεζει πολυ το θεμα της τιμης. Μπορει να λεω και σαχλαμαρες, αλλα θα πεταξουν την only digital στην ιδια ή χαμηλοτερη τιμη με το xbox, για να εχουν το επικοινωνιακο "οποιος θελει οικονομια παιρνει αυτη την εκδοση", ενω την κανονικη κονσολα θα την δωσουν ξεκαθαρα στην τιμη που θελουν.

Με ολα αυτα, ξεκινησαμε να ακουμε για 399,99 και εχουμε φτασει μεχρι το 699,99.

• Like 1

Αυτό για τα special editions το είδα και εγώ εχθές και κάτι μου λέει ότι θα μπορείς να αλλάζεις τα λευκά plates, κάτι ας πούμε που έκανε και το απλό new 3ds.

• Like 1

Επισκέπτης
Στις 14/6/2020 στις 2:04 ΜΜ, najinblue3 είπε

Τα φωνητικά θυμίζουν Åkerfeldt (Opeth).

3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Καλά οι παλιοί που τσιμπάμε και από second hand market δίσκους δεν υπάρχει περίπτωση να δεθούμε σε diskless μηχανημα 

Discless*

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά ... λειτουργικός αναλφαβητισμος χωρίς το google autocorrect  . Ενδιαφέρων φαίνεται υπαρχει και demo 

https://store.steampowered.com/app/1119980/In_Sound_Mind/ 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

20 ώρες πριν, darkman είπε

Και εγω το ίδιο πιστεύω , δεν νομιζω να δουμε το 6 μπροστά απο την εκδοση με το blu ray, απλα δεν ξερω αν το digital θα το δωσουν ποιο φθηνά η θα βαλουν τιποτα εχτρα GB και θα  παει και αυτο κοντα στο αλλο :)

Το digital το βγαζουνε με χαμηλοτερη τιμη ωστε αν καποιοι την θεωρουν ακριβη την κανονικη εκδοση να πανε σε αυτην.Προβλεπω να κανει κανα 80αρι πιο κατω.Παντως βλεπω τιμες 599 και 519 κατι τετοιο.

Επισκέπτης
32 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Σωστά ... λειτουργικός αναλφαβητισμος χωρίς το google autocorrect  . Ενδιαφέρων φαίνεται υπαρχει και demo 

https://store.steampowered.com/app/1119980/In_Sound_Mind/ 

Όχι μωρέ, κλάιν.

Απλώς "disk" πάει πιο πολύ σε "δισκέτα".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Sony εχει ενα καλο σαν εταιρια, μαθαινει απο τα λαθη της και δεν τα επαναλαμβανει. Οταν το ps3 ειχε παει απατο στο launch του με αρχικη τιμη 599 ευρω (60GB) και 499 ευρω (20GB) τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να φτασει τα 600 ευρω το ps5. Αυτος ηταν και ο κυριος λογος που το ps4 κυκλοφορησε με αρχικη 399... Η πιο λογικη προβλεψη, που ακουγεται πιο πολυ, ειναι 499 η standard και 399-419 η disc-less...

Επεξ/σία από desperados
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε

Το digital το βγαζουνε με χαμηλοτερη τιμη ωστε αν καποιοι την θεωρουν ακριβη την κανονικη εκδοση να πανε σε αυτην.Προβλεπω να κανει κανα 80αρι πιο κατω.Παντως βλεπω τιμες 599 και 519 κατι τετοιο.

Δεν νομιζω οτι εχει να κανει αν ειναι φθηνό η ακριβό αλλα το σε ποιους απευθύνετε , ενας που εχει και θελει τα games σε φυσικη μορφη βλεπε και BC τοτε ειναι μονοδρομος δεν εχει επιλογη ακριβου και φθηνου , απο την αλλη πεταει το μπαλακι σε αυτους που δεν τους νιαζει το physical και  τους  κανει καποιο σκοντο , τωρα το ποσο θα ειναι θα το δουμε .   

Επεξ/σία από darkman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, darkman είπε

απο την αλλη πεταει το μπαλακι σε αυτους που δεν τους νιαζει το physical και θα του  κανει καποιο σκοντο

Δεν το βλεπει ακριβως ετσι..

Σου λεει παρε τωρα μιστερ την digital εκδοση να προετοιμαστεις ψυχολογικα στην ιδεα του κατεβασματος  γιατι στην επομενη γενια ξεχνα τα δισκακια και τις αγορες απο τα μαγαζια.

Θα τα αγοραζεις και θα τα κατεβαζεις ολα απο το store μου.

Επεξ/σία από optimus prime

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...