Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Τα παιχνιδια ειναι ακομα σε Beta,πολλα απο αυτα που ειδαμε ειναι ακομα και σε Alpha.

αχ..πάτησες μια "χορδή" πες μου παιχνίδι που δεν είναι σε ALPHA ή σε BETA και να μην το έχουμε αγοράσει ως ολοκληρωμένο προιόν το οποίο θα γίνει μετά από κάμποσες αναβαθμίσεις....παλιά ιστορία σε αρκετές εταιρείες και αρκετά παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, VaggD είπε

Για τους φίλους που έλεγαν διάφορα για το xbox και τα 30 fps του AC... 

Να υποθέσω ότι 30fps για r&c είναι αποδεκτά αλλά για το AC όχι.? 

https://twitter.com/KeemaMr/status/1271811779501457410?s=20

Οπα οπα, 30 fps θα είναι το Demons Souls? Ελπίζω πως όχι.. 

Επεξ/σία από otello_gr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikorolis είπε

αχ..πάτησες μια "χορδή" πες μου παιχνίδι που δεν είναι σε ALPHA ή σε BETA και να μην το έχουμε αγοράσει ως ολοκληρωμένο προιόν το οποίο θα γίνει μετά από κάμποσες αναβαθμίσεις....παλιά ιστορία σε αρκετές εταιρείες και αρκετά παιχνίδια.

Δεν εχω παιξει ποτε exclusive του ps4 που να μην ηταν ετοιμο οταν εγινε release.

Eσυ προφανως εννοεις 3rd party τιτλους για τους οποιους εγω δεν αναφερομαι.

Ειδικα το project Αthia αυτο που εδειξαν ηταν vertical slice.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Δεν εχω παιξει ποτε exclusive του ps4 που να μην ηταν ετοιμο οταν εγινε release.

Eσυ προφανως εννοεις 3rd party τιτλους για τους οποιους εγω δεν αναφερομαι.

Ειδικα το project Αthia αυτο που εδειξαν ηταν vertical slice.

εγώ αναφέρομαι σε "Multi" Platform παιχνίδια που είναι στις κονσόλες

αλλά και γενικά στους υπολογιστές....πικρή ιστορία αυτό το ALPHA...BETA...FINAL...RETAIL...UPDATES

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

εγώ αναφέρομαι σε "Multi" Platform παιχνίδια που είναι στις κονσόλες

αλλά και γενικά στους υπολογιστές....πικρή ιστορία αυτό το ALPHA...BETA...FINAL...RETAIL...UPDATES

Σε καταλαβαινω γιατι και εγω στο pc εχω φαει πολλες φολες..

Στο playstation ομως εγω που παιζω μονο τα exclusive ειναι σχεδον ολα αριστα οταν κυκλοφορουν

Δημοσ.
33 minutes ago, otello_gr said:

Το ότι μετα από τόσα χρόνια που του αναπτύσσουν δεν έδειξαν gameplay δεν σε ενοχλεί? BTW δεν υποτίθεται ότι το demons είναι σκοτεινό, σκληρό και εχθρικό? Αυτό που είδαμε θυμίζει διαφήμιση visit Greece :D

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ADHD είπε

Εγω θα διαφωνήσω εδω οπως και εχω κανει στο παρελθον, εσυ ο ιδιος ειπες για diminishing returns και συγκρινες 600 με 6000 τριγωνα κατι τετοιο σε προηγουμενο post. Αρα για ποιο λογο να προτιμηθεί μια αμελητεα διαφορα στα γραφικά (εφοσον ισχυει το παραπάνω) και 30fps και οχι χαμηλότερο polygon count που οπως και εσυ ειπες πλεον εχουμε χτυπησει diminishing returns αλλα 60fps τα οποια ειναι τεράστια διαφορα και μπορουν να τη δουν ολοι??

Το statement "οτι hw να σου δωσουν 30fps θα βγαζουν" για εμενα ειναι εντελώς άκυρο, τα fps ειναι μερος της εμπειρίας για ποιο λογο να μεινουμε για παντα σε ενα target το οποιο δεν τους ικανοποιεί όλους??

Εγω πιστευω μετα απο 1-2 χρονια παρουσιας του ps5 σχεδον ολα τα παιχνιδια θα εχουν 60fps "action mode" η οπως αλλιως θα το πουν και τα 30fps ολο και θα λιγοστεύουν ισως σε παιχνιδια τυπου TLOU 1 που βγηκε στο τελος της γενιας και pushare το ps3 στο max, μεχρι στο τελος να περασουν στο χρονοντουλαπο της ιστορίας. :P 

Mα δεν διαφωνω μαζι σου σε αυτο. Οι devs διαφωνουν ομως και εσυ με αυτους, οχι με εμενα 😛

Eγω απλα παρεθεσα τι βλεπω να κανουν οχι τι θελω να κανουν.

Diminishing returns υπαρχει, απλα δεν βλεπω να εχουν την ιδια αποψη οι δημιουργοι και οπως εγραψα σε αλλο ποστ μου δεν καταλαβαινω γιατι επιλεγουν 4K. Το μοντελο της Aloy δεν φαινεται να εχει εξωπραγματικη διαφορα απο το προηγουμενο κι ομως εχει, αν κανεις ''1000Χzoom'' και δεις τα πλεγμενα κοτσιδακια της ενα ενα :P

Spoiler

Aloy.jpg

Βεβαια οσο και εντυπωσιακο να ειναι, θα το δουμε μονο σε photomode(Ειναι ενα παραδειγμα το παραπανω, γιατι δεν ξερουμε πως θα ειναι το τελικο παιχνιδι)

Ελπιζω τουλαχιστον να γινει αυτο που λες. ''Action mode''.

Παντως το οτι θα εχουμε περισσοτερα 60αρια το θεωρω δεδομενο.

1 ώρα πριν, otello_gr είπε

Θα εχει και 60fps mode απο οτι ειπαν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαφωνώ ότι το statement θα ισχύει για πάντα περισσότερο, νόμιζα εισαι απο την πλευρα που προτιμαει 30fps και οση περισσότερη λεπτομερεια γινεται. :P 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, otello_gr είπε

Το sotc remake που ήταν το προηγούμενό τους, νομίζω είχε και action mode στα 60.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ADHD είπε

Διαφωνώ ότι το statement θα ισχύει για πάντα περισσότερο, νόμιζα εισαι απο την πλευρα που προτιμαει 30fps και οση περισσότερη λεπτομερεια γινεται. :P 

Παντα σε αυτη τη πλευρα που λες ημουν, αλλα οσο περνανε οι γενιες το ''more Details'' vs ''more frames'' γερνει προς το δευτερο και για μενα. Σιγουρα δεν με χαλανε τα 30fps οσο αλλους και εξακολουθω να εκτιμω το benefit στο oπτικο κομματι που θα φερουν, αλλα πχ αν το κερδος των 30fps καποια στιγμη ειναι η ψαλιδα στο μαλλι της Aloy, τοτε το more frame rate εχει επι 1000 περισσοτερο νοημα για μενα. :P

Τωρα για την επομενη γενια θα δειξει. Θα ηθελα εστω την επιλογη με λιγοτερη αναλυση.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα βάζουν δύο επιλογές, μία για frame-rate και μία για παραπάνω visuals. Μέχρι τώρα η επιλογή για παραπάνω frame-rate ήταν σχεδόν αδύνατη γιατί το PS4 φοράει σάπιο CPU. Με τον Zen 2 αλλάζει αυτό όμως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...