Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, ilos είπε

Εγώ είδα τουλάχιστον 3 τίτλους, από τους οποίους οι 2 θα είναι console exclusive και είναι day 1 buy.

DeS remake που πρώτη φορά μου σηκώνεται τρίχα σε trailer, μιλάμε για άλλο παιχνίδι εντελώς δε το περίμενα τέτοια δουλειά. Αγνώριστο.

HZD2, εντάξει αυτό είναι νωρίς ακόμα στο development δεν είχε gameplay.

και φυσικά resident evil 8 που θα είναι multiplatform κατά 99.9%.

Από εκεί και πέρα είχε και άλλα που είχαν visuals και φαίνονται ενδιαφέροντα (πχ returnal, pragmata) αλλά σαν νέα IP δε ξέρεις τι θα παίξει. Κοροϊδευόμαστε τώρα πάντως δείξαν μια 40ρια games οι τύποι, τα περισσότερα με gameplay και συζητάμε ακόμα.😁 Πηγαίνετε ξαναδείτε το microsoft next gen event και ξανασυγκρίνετε.😁

Πάρτε και το hzd2.

+φωνώ ότι σε σχέση με του XBOX είναι πολύ ανώτερο, αλλά δεν είδαμε κάτι το τρομερό σε graphics πέρα από αυτά τα 3. Και αν βάλεις και ότι το RE8 θα είναι και στο PC και βάλεις και το Cyberpunk στα ίσα είμαστε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

copy paste η γνωμη μου απο το ps4forums:

Η παρουσιαση ηταν πολυ καλη οσον αφορα το υλικο, για μενα ομως το εχασε στο οτι εβαλε πολλες χαμηλου κοστους παραγωγες μεσα. Ο αλλος θελει να δει Next gen υλικo σε αυτη τη φαση.

Απο αποψη περιεχομενου μπορει να ηταν και η καλυτερη και πιο ουσιαστικη ''πρωτη παρουσιαση'' που εχουμε δει απο την Sony για νεα κονσολα. Τις ''εντυπωσεις'' που εδωσαν πολλες απο τις προηγουμενες ομως δεν τις ειδαμε.

Ειχε Next gen υλικο φυσικα, αλλα τα περισσοτερα ηταν ομορφα μεν, μικρες παραγωγες δε. Σε σχεση με το υλικο του PS4 event ηταν σε αλλο επιπεδο η σημερινη.

Πανεμορφη κονσολα btw.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 λεπτό πριν, Xyrtew είπε

Με κάμερα και headset δε νομίζω να είναι αστρονομικό το 600αρι.

Οντως ,το θεωρω δυσκολο να ειναι ,και καμερα και headset και remote ολα μαζι 600 ειναι first day buy για εμενα

• Like 1

Ανετα βγαινουν ολα αυτα τα games που εδειξαν στο ps4  για να μην πω ps3..λογικα επρεπε να δειξουν games και να τονισουν τα χαρακτηριστικα της κονσολας.

Γραφικα φωτισμους ray tracing κτλπ.

Δεν εχουν τπτ στα σκαρια;

• Like 1

1 minute ago, SabotazNic said:

Δεν ειπα αυτο, αλλα δεν εδειξε κατι που θα με κανει προσωπικα να το αγορασω. Μια χαρα γρηγορος ειναι ο samsung ssd που εχω βαλει εγω στο δικο μου, και τα γραφικα δεν μου φανηκαν κατι ουαου.

ΕΠισης, παρα εδειξαν πολλα παιχνιδια για παιδακια. Ισως να μην τα προσεξες ;) 

Η παρουσίαση όμως δεν ήταν προσωπικά για σένα. Ήταν γενική. 

Τα γραφικά ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να τα κρίνουμε από βίντεο στο YouTube. 

Δεν έχει σημασία αν είναι γρήγορος ο SSD που έχεις αλλά αν τον εκμεταλλευονται τα παιχνίδια για κάτι παραπάνω από το loading. Υποψιάζομαι πως δεν το κάνουν. 

Δεν ξέρω ποια εννοείς για να σου πω αν τα πρόσεξα. 

Αλλά ναι θα δείξουν και παιχνίδια που είναι μόνο για παιδιά. Οι πελάτες που είχαν PS1 πλέον θα έχουν παιδιά που θα θέλουν να παίξουν μαζί τους. 

5 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Οχι,τα περισσοτερα ηταν παιδικα και καρτουνιτσικα ,Puzzle games αλλα ακομα και σε αυτα ειχε καποια πχ πολυ ενδιαφερον[δες abes]

εμένα το kena μου άρεσε , αν έχει κάποιο είδος ουσίας θα το πάρω 

βασικά θα ήθελα κάτι σαν το kameo στο 360, αλλά μάλλον μόνο εγώ 

• Like 1

Λευκη κονσολα με τιποτα. Περιμενω τη μαυρη. ωραια μουσικη. Στα παιχνιδια τωρα horizon και Ενα platform μου κανε κλικ. Δε ειναι ξεκαθαρο ακομα ποια θα παρω.

Εγώ πάλι όταν το βλέπω στην οριζόντια θέση νομίζω ότι βλέπω καμιά γκαστρωμένη όρκα!

Επίσης, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, όταν θυμάσαι τις παρουσιάσεις των προηγούμενων γενεών, κάπως απογοητεύεσαι από τα τόσα indies και από την ανυπαρξία εντυπωσιακών γραφικών.

6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν ειπα αυτο, αλλα δεν εδειξε κατι που θα με κανει προσωπικα να το αγορασω. Μια χαρα γρηγορος ειναι ο samsung ssd που εχω βαλει εγω στο δικο μου, και τα γραφικα δεν μου φανηκαν κατι ουαου.

ΕΠισης, παρα εδειξαν πολλα παιχνιδια για παιδακια. Ισως να μην τα προσεξες ;) 

Για να καταλάβω το σκεπτικό σου αυτό το θεωρείς για παιδάκια ?

1 λεπτό πριν, PDS13 είπε

copy paste η γνωμη μου απο το ps4forums:

Η παρουσιαση ηταν πολυ καλη οσον αφορα το υλικο, για μενα ομως το εχασε στο οτι εβαλε πολλες χαμηλου κοστους παραγωγες μεσα. Ο αλλος θελει να δει Next gen υλικo σε αυτη τη φαση.

Απο αποψη περιεχομενου μπορει να ηταν και η καλυτερη και πιο ουσιαστικη ''πρωτη παρουσιαση'' που εχουμε δει απο την Sony για νεα κονσολα. Τις ''εντυπωσεις'' που εδωσαν πολλες απο τις προηγουμενες ομως δεν τις ειδαμε.

Μια χαρα ηταν οι παραγωγες, Spiderman, Horizon, Rachet ειδικα ηταν τελεια. Τα περισσοτερα indies που δειξανε ηταν απιστευτα, ειδικα το stray με την γατα και τα ρομποτ, και το little devil inside

σκίπαρα την πρωηγούμενη γενιά, πήγα στην νιντέντο. σκεφτόμουν πολύ για ps5, αλλα απογοητεύτηκα πάρα πολύ από τα παιχνίδια. που είναι μωρέ τα rpg? 

η κονσόλα σαν design δε με ενοχλεί αλλα με τρελένει αυτό το digital edition, αυτό λογικά σημαίνει οτι η κανονική κονσόλα θα έχει πολύ υψηλή τιμή.... 

με το τοσο hype που ακούγαμε τόσο καιρό για το gameplay, δεν είδα ένα leap που περίμενα, νομίζω τα περισσότερα θα έτρεχαν άνετα σε ps4 current gen.... σίγουρα στα βίντεο με 4κ θα δούμε διαφορά, αλλα δεν εντυπωσιάστηκα στα περισσότερα, οι τίτλοι που είπα αυτό φαίνεται φοβερό είναι μετρημένοι στο ένα χέρι πχ της square το παιχνίδι ή το horizon2. 

δε ξέρω αλλιώς το περίμενα σήμερα, απογοήτευση, ειδικά αυτό με το digital edition. θα δούμε κάνα 600ε+ για το βασικό τπτ, και να σε λενε ε ενταξει εχει με 500 το all digital, αλλα όποιος έχει παιχνίδια στο ps4, πως θα τα παίζει μωρέ με bc αν δε διαβάζει blueray? για μένα που σκίπαρα ps4 είναι πολύ σημαντικό αλλα δε θα σκάσω και 600ε+ για κονσόλα.

4 minutes ago, yiannis1991 said:

Αυτό είναι. Γιατί μας έχουν φάει με το RT και με το demo της UE5 και τίποτα δεν είδαμε απ' όλα αυτά. Μόνο reflections στο πάτωμα και στα νερά..

Γενικά όχι. 

Η Sony έδωσε περισσότερη βάση στον SSD. 

H unreal που φτιάχνει καινούρια μηχανή γραφικών προφανώς εκεί θα επικεντρωθεί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...