Alex-V Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Στον υπολογιστη που ειχε τον ssd, εβαλα αλλον σκληρο ssd και μπηκανε ολα κανονικα. Με τις ιδιες ρυθμισεις. Το ιδιο και στο λαπτοπ. Γιαυτο ειπα για τον σκληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε Στον υπολογιστη που ειχε τον ssd, εβαλα αλλον σκληρο ssd και μπηκανε ολα κανονικα. Με τις ιδιες ρυθμισεις. Το ιδιο και στο λαπτοπ. πιθανόν να είναι προβληματικος η μη συμβατός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physvlog Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Αν δε σε αφηνει να τον διαμορφωσεις.... οντως. Εγω δεν ειπα πριν για τετοια θεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δεν καταλαβατε, οταν το ειχα στο πισι με το προβλημα, διαμορφωθηκε κανονικα, εγινε η εγκατασταση των 10, περασε δηλαδη τα αρχεια απτο φλασακι και οταν κανει επανεκκινηση, μου βγαζει οτι δεν βρισκει καμια συσκευη για boot. Το φλασακι το εβγαλα απο πανω και τον ssd τον αναγνωριζει κανονικα στο bios. Βαζω 1st boot τον ssd και μου βγαζει το συγκεκριμενο error. "please reboot and select proper boot device" λες και δεν περαστηκανε καν τα 10 στον ssd βρε παιδακι μου. Σαν να μην υπαρχει λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Οταν εκανες το στικ και τον σκληρο mbr, στο bios αλλαξες το secure boot και το boot option priorities? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Crybal είπε Οταν εκανες το στικ και τον σκληρο mbr, στο bios αλλαξες το secure boot και το boot option priorities? Ναι. Εκανα το στικακι mbr και τον σκληρο και στο bios τα εβαλα ολα legacy Και το αντιστροφο, ολα gpt και uefi. Τιποτα το γ***** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δοκίμασες και στις sata2 και στις sata3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Crybal είπε Δοκίμασες και στις sata2 και στις sata3? Ναι και δοκιμασα τον ssd και σε αλλα συστηματα. Τιποτα Επισης δοκιμασα και με dvd και με usb. Η εκδοση ειναι πεντακαθαρη 10 ltsc και την εχω περασει σε τοσα συστηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 καλα αυτό με τα φτινα ssd ειναι πραγματικά λαχείο.... τόσα και τόσα έχουν δει τα μάτια μου (απο τότε καλύτερα να δώσεις παραπάνω πάρα να χαλάς την ψυχολογία σου) ενα που έχει μείνει να δοκιμάσεις είναι να κατεβάσεις κάποιο partiton manger και να κάνεις secure wipe ολον τον δίσκο η σκετο wipe ετσι να μην εχει ουτε καν καταγραφη για το τι ειδους filesystem θα είναι κλπ να ειναι σαν να το έβγαλες απο το κουτί (και μετα δοκιμάζεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) deleted... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δοκιμσε να φτιαξεις το φλασακι σου εξαρχης με το εργαλειο της Microsoft και οχι το Rufus: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Alex-V είπε Ναι και δοκιμασα τον ssd και σε αλλα συστηματα. Τιποτα Επισης δοκιμασα και με dvd και με usb. Η εκδοση ειναι πεντακαθαρη 10 ltsc και την εχω περασει σε τοσα συστηματα Κάνε και ένα check μήπως έχει password. Αν δεν έχει, θα φαίνεται ως "security frozen". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Παιδια μην παιδευεστε, Ειναι ο ssd. Ακομα και wipe τον εκανα. Δεν εινα δικο μου. Ειναι αλλουνου και μου ειπε οτι τον εχει καιρο. Του εβαλα εναν pny επανω 128 και δουλευει πουδρα μιλαμε. Ολα οκ Σας υπερευχαριστω ολους για την βοηθεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα