Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, ThReSh είπε Η οποία είναι ακριβώς ίδια με την πολιτική ορθής χρήσης σε VDSL και ADSL. 😛 To γράφεις με ύφος λες κι έχει extra προνόμια από τους υπόλοιπους συνδρομητές των OTE/Voda/Wind/Nova. Κάπου έχεις μπερδευτεί η πολιτική ορθής χρήσης δεν λέει αυτά που αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα Δεν απαγορεύεται να δεις ταινία από το Netflix η να ακούσεις μουσική από το Spotify η να παίξεις online games
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 minute ago, ikorolis said: Κάπου έχεις μπερδευτεί η πολιτική ορθής χρήσης δεν λέει αυτά που αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα Δεν απαγορεύεται να δεις ταινία από το Netflix η να ακούσεις μουσική από το Spotify η να παίξεις online games Δεν μπερδεύτηκα, δεν σου είπα να μην τα κάνεις, απλά ότι είναι ίδια με αυτά των VDSL και ADSL. Δεν έχει τπτ extra προνομιούχο το FTTH, παρά μόνο την υλοποίηση. Οικιακά πακετα σε όλα ασφαλώς.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 2 minutes ago, ikorolis said: Δεν απαγορεύεται να δεις ταινία από το Netflix η να ακούσεις μουσική από το Spotify η να παίξεις online games Ναι, το ξέρουμε. Είπε κανείς ότι απαγορεύεται;
kostasgpa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δηλαδή τι μπορεί να γίνει άμα τα χρησιμοποιούν όλοι 100%;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, είτε πληρώνεις είτε όχι, αν τα δίκτυα αρχίσουν να φτάνουν στα ορια τους θα υποστείς τις συνέπειες θέλεις δεν θέλεις... 😊 Πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει το γιατί το ξέρεις... δεν θα αντέξουν
coffeex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, kostasgpa είπε Δηλαδή τι μπορεί να γίνει άμα τα χρησιμοποιούν όλοι 100%; 🐢🐢🐢🐢🐢
CheOnWeb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 19 minutes ago, ikorolis said: Είσαι άτυχος στο ειρωνικό ύφος του μηνύματος σου καθώς δεν έχω αυτοκίνητο η μηχανή η μετακίνηση μου γίνεται με ταξί η με τα ΜΜΜ Α, εντάξει τότε, κανένα πρόβλημα! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν είσαι τόσο άμυαλος ή απλώς γκρινιάρης. Anyway... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ναι, το ξέρουμε. Είπε κανείς ότι απαγορεύεται; Διάβασε το πρώτο μήνυμα , δεν απαγορεύεται αλλά σου λένε να μην το κάνεις.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Just now, ikorolis said: Διάβασε το πρώτο μήνυμα , δεν απαγορεύεται αλλά σου λένε να μην το κάνεις. Αλλά δεν στο απαγορεύουν, όπως λανθασμένα έγραψες ή έστω υπονόησες. Αν σκεφτούν βέβαια όλοι όπως εσύ, μπορεί και να το απαγορέψουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Α, εντάξει τότε, κανένα πρόβλημα! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν είσαι τόσο άμυαλος ή απλώς γκρινιάρης. Anyway... Όπως είπες κανένα πρόβλημα Δεν είμαι τίποτα από τα δύο που αναφέρεις 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Αλλά δεν στο απαγορεύουν, όπως λανθασμένα έγραψες ή έστω υπονόησες. Αν σκεφτούν βέβαια όλοι όπως εσύ, μπορεί και να το απαγορέψουν. Διάβασε τι λέει... εδώ θα είμαστε
CheOnWeb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Just now, ikorolis said: Όπως είπες κανένα πρόβλημα Δεν είμαι τίποτα από τα δύο που αναφέρεις Λογικό να νομίζεις ότι δεν είσαι, αν καταλάβαινες ότι είσαι δεν θα ήσουν. Catch 22
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Λογικό να νομίζεις ότι δεν είσαι, αν καταλάβαινες ότι είσαι δεν θα ήσουν. Catch 22 έχω πλήρη επίγνωση του εαυτού μου σε αυτήν την ηλικία (48) που είμαι αναγνωρίζω τα λάθη μου και φροντίζω να μην τα ξανά κάνω όπως και να σέβομαι / εκτιμώ τους συνομιλητές μου ώστε να μην τους βάζω "ταμπέλες" ούτε να μιλάω με ειρωνικό/προσβλητικό ύφος. κρίμα γιατί είσαι και από τους παλιούς χρήστες αυτής την ιστοσελίδας/κοινότητας Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από ikorolis
koyris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 200αρα Wind εδω Ρόδο, μεχρι στιγμής ειναι ατοφια, οψόμεθα........
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 31 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν μπερδεύτηκα, δεν σου είπα να μην τα κάνεις, απλά ότι είναι ίδια με αυτά των VDSL και ADSL. Δεν έχει τπτ extra προνομιούχο το FTTH, παρά μόνο την υλοποίηση. Οικιακά πακετα σε όλα ασφαλώς. ναι οικιακό πακέτο έχω 100/10 απλά είναι οπτική ίνα όχι χαλκός (με ότι σημαίνει αυτό) αν κορεστεί το δίκτυο σαφώς με επηρεάζει και εμένα εκτός αν διαλέξω να κάτσω σε υποκατάστημα της εταιρείας που έχει εταιρικό πακέτο 100/100 (εγγυημένο) το κακό είναι ότι ακόμα περιμένω απάντηση από την INALAN για εταιρικό πακέτο 200/200 και άνω στην περιοχή της Νέας Ιωνίας (Περισσός)
chris_g92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Όχι ρε εσείς με τα 50αρια + να σας πετσοκοψουν. Είμαστε και εμείς με τα 10 - που είμαστε ευπαθείς ομάδες του διαδικτύου 😂😂😂.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα