elpaso1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Γινεται να αγοραζουμε απο τις λαϊκες αγορες με καρτα; Εχουν POS; Το σκεφτομαι για αυριο που θα παω. Ή θα αρχισουν τις δικαιολογιες οτι τους τελειωσε το χαρτι ή παρουσιασαν βλαβλη τελευταια στιγμη;
LabrakisG1992 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Γινεται να αγοραζουμε απο τις λαϊκες αγορες με καρτα; Εχουν POS; Το σκεφτομαι για αυριο που θα παω. Ή θα αρχισουν τις δικαιολογιες οτι τους τελειωσε το χαρτι ή παρουσιασαν βλαβλη τελευταια στιγμη; Θεωρητικά επιβάλλεται να έχουν. Όσο για τις δικαιολογίες περί βλαβών,αν όντως είναι υποχρεωμένοι να έχουν,μπορείς να τους κάνεις καταγγελία φαντάζομαι,αλλά δεν νομίζω να θες να το τραβήξεις. Όπότε ψάχνεις ποιός έχει διάθεση να εξυπηρετήση με POS αλλιώς πας με μετρητά για να τελειώνεις . Αν ξέρει κάποιος ας μας πει σίγουρα τι παίζει...
elpaso1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 18 minutes ago, LabrakisG1992 said: Θεωρητικά επιβάλλεται να έχουν. Όσο για τις δικαιολογίες περί βλαβών,αν όντως είναι υποχρεωμένοι να έχουν,μπορείς να τους κάνεις καταγγελία φαντάζομαι,αλλά δεν νομίζω να θες να το τραβήξεις. Όπότε ψάχνεις ποιός έχει διάθεση να εξυπηρετήση με POS αλλιώς πας με μετρητά για να τελειώνεις . Αν ξέρει κάποιος ας μας πει σίγουρα τι παίζει... Το θεμα ειναι να αποφυγουμε την επαφη με τα κερματα για καποιο διαστημα. Επισης, τα πλαστικα γαντια που δινουν ισχυει; Εχει παει κανεις λαικη εχθες και σημερα;
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εκει τρως ροχαλες και φταρνισματα που θα κανεις ανοσια ασε δε σωζεσαι με καρτα Πηγα εγω χωρις γαντια . Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
elpaso1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 6 minutes ago, skiabox said: Αν έχεις στολή βιολογικού πολέμου πήγαινε. Μωρε δε με νοιαζει, εγω πιστευω οτι ηδη εχω κολλησει κορωναιο, εξαλλου σε λεωφορειο δουλευω. Απλα ειναι καλη ευκαιρια πλεον να παιρνουμε αποδειξεις και απο την λαϊκη αγορα. Ειδκα στην βιολογικη που πηγαινω και δινω 50 ευρω καθε εβδομαδα. Και στην καλυτερη να μου κερασουν καμια μπανανα. 1 2
skiabox Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Μωρε δε με νοιαζει, εγω πιστευω οτι ηδη εχω κολλησει κορωναιο, εξαλλου σε λεωφορειο δουλευω. Απλα ειναι καλη ευκαιρια πλεον να παιρνουμε αποδειξεις και απο την λαϊκη αγορα. Ειδκα στην βιολογικη που πηγαινω και δινω 50 ευρω καθε εβδομαδα. Και στην καλυτερη να μου κερασουν καμια μπανανα. Δεν μπορεί να μην έχεις καταλάβει όμως ότι δεν προσέχουμε μόνο να μην αρρωστήσουμε εμείς αλλά και οι υπόλοιποι. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 37 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Μωρε δε με νοιαζει, εγω πιστευω οτι ηδη εχω κολλησει κορωναιο, εξαλλου σε λεωφορειο δουλευω. Απλα ειναι καλη ευκαιρια πλεον να παιρνουμε αποδειξεις και απο την λαϊκη αγορα. Ειδκα στην βιολογικη που πηγαινω και δινω 50 ευρω καθε εβδομαδα. Και στην καλυτερη να μου κερασουν καμια μπανανα. Και γιατί δεν κάθεσαι σπίτι;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δηλαδή αν δεν φας βιολογικα απο λαική για μερικές μέρες θα πεθάνεις απο πείνα; Σοβαρά τώρα; 1
Dante80 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Μωρε δε με νοιαζει, εγω πιστευω οτι ηδη εχω κολλησει κορωναιο, εξαλλου σε λεωφορειο δουλευω. Απλα ειναι καλη ευκαιρια πλεον να παιρνουμε αποδειξεις και απο την λαϊκη αγορα. Ειδκα στην βιολογικη που πηγαινω και δινω 50 ευρω καθε εβδομαδα. Και στην καλυτερη να μου κερασουν καμια μπανανα. There are so many things wrong with this post. 1. Αν νομίζεις πως έχει κολλήσει, μίλα άμεσα με ΕΟΔΥ. 2. Μην πηγαίνεις για δουλειά, ειδικά σε δουλειά που μπορεί εύκολα να κολλήσεις άλλους. Ενημέρωσε τον εργοδότη σου. 3. Μην πηγαίνεις σε χώρους που συγχρωτίζεται πολύς κόσμος, ακόμα και ανοιχτούς. Μπορείς να κολλήσεις άλλους. 4. Το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι η απόδειξη στις βιολογικές λαϊκές. 5. Δεν χρειάζεται να πας στην λαϊκή για να μπορέσεις να φας. 4 1
elpaso1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 hour ago, Ukforthemoment said: Δηλαδή αν δεν φας βιολογικα απο λαική για μερικές μέρες θα πεθάνεις απο πείνα; Σοβαρά τώρα; Και απο που θα αγορασω φρουτα και λαχανικα; Απο τα σουπερμαρκετ που ειναι σε κλειστο χωρο; Εκει ειναι ακομα χειροτερα!
rubadub Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Και απο που θα αγορασω φρουτα και λαχανικα; Απο τα σουπερμαρκετ που ειναι σε κλειστο χωρο; Εκει ειναι ακομα χειροτερα! Απο φρουτάδικα ρε φίλε, που συνήθως μπάζουν απο παντού, έχουν διευρημένα ωράρια και αν πάς σε ώρα μή-αιχμής θα είσαι μόνος σου... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Φρούτα παίρνεις από μανάβικο η από super market. Όσο για pos στην λαικη, δεν πρόκειται να δεις ούτε για δείγμα.
RVgtr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εχεις πάει ποτε σε λαικη ε 😄 . Οχι δεν εχει κανενας πος και δεν είναι υποχρεωτικο για τις λαϊκές Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από RVgtr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα