teodoulke Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Καλησπερα, θελω να αναβαθμισω τον υ/π μου. Γραφω τα στοιχεια: Επεξεργαστης: Amd a10 7870k radeon r7 Ram: 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz Kαρτα γραφικων : 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (Gigabyte) Motherboard: ASRock FM2A88M Pro3+ Σκληρος: 931GB TOSHIBA MQ04ABF100 USB Device (USB (SATA) ) Ποσό που διαθέτουμε : 200 Χρήση υπολογιστή : Χρηση γραφειου/Μερικα παιχνιδια Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: bluestack Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Eχω μια AOC 27'' δεν θυμαμαι το μοντελο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι τα εχω Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Απο Θεσσαλονικη αλλα δεν με πειραζει να τα αγορασω και απο αλλου Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? οχι Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο εμενα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) περα απο το να βαλεις κανενα SSD δεν βλεπω να μπορεις να κανεις καμια ουσιαστικη αναβαθμιση καλυτερα πουλα το κανα 200αρι και βαλε τα 200€ που εχεις και να φτιαξεις ενα νεο συστημα Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από Zengar Zombolt
teodoulke Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε περα απο το να βαλεις κανενα SSD δεν βλεπω να μπορεις να κανεις καμια ουσιαστικη αναβαθμιση καλυτερα πουλα το κανα 200αρι και βαλε τα 200€ που εχεις και να φτιαξεις ενα νεο συστημα Πιανει τοσο? Δεν εχω ιδεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα