Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

πως μπορει καποιος να παρει την ειδικη αδεια στον ιδιωτικο τομεα ;

Είσαι παντρεμένος?Αν ναι,η γυναίκα σου δουλεύει?Αν ναι σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα?Έχετε παιδιά?Βοήθησε μας λίγο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Είσαι παντρεμένος?Αν ναι,η γυναίκα σου δουλεύει?Αν ναι σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα?Έχετε παιδιά?Βοήθησε μας λίγο.

παντρεμενος 2 παιδια - δουλευει ιδιωτικο τομεα ΔΕΝ δικαιουται αδεια ειδικη ομως αυτη ρωτησε .

ιδιωτικο τομεα και εγω

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vairass είπε

παντρεμενος 2 παιδια - δουλευει ιδιωτικο τομεα ΔΕΝ δικαιουται αδεια ειδικη ομως αυτη ρωτησε .

ιδιωτικο τομεα και εγω

Θέλει χαρτί απο τον εργοδότη της γυναίκας σου οτι δεν θα κάνει χρήση τις συγκεκριμένες ημέρες που θα κάνεις εσύ, ειναι 3 ημέρες ειδική άδεια και κολλητά μία απο την κανονική σου!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggos2586 είπε

Θέλει χαρτί απο τον εργοδότη της γυναίκας σου οτι δεν θα κάνει χρήση τις συγκεκριμένες ημέρες που θα κάνεις εσύ, ειναι 3 ημέρες ειδική άδεια και κολλητά μία απο την κανονική σου!

Και το χαρτί αυτό που το δίνω έπειτα;. Δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες. 

Πώς θα πληρωθώ μετά κ από που; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vairass είπε

Και το χαρτί αυτό που το δίνω έπειτα;. Δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες. 

Πώς θα πληρωθώ μετά κ από που; 

Το χαρτί το δίνεις στον εργοδότη σου.

Θα πληρωθείς 1/3 απο τον εργοδότη σου, 1/3 απο την πολιτεία(άγνωστο πότε) και 1/3 χάνεται.

Στα μεταφέρω όπως μου τα είπε ο λογιστής μου!

Δημοσ.

Το χαρτί το δίνεις στον εργοδότη σου.

Θα πληρωθείς 1/3 απο τον εργοδότη σου, 1/3 απο την πολιτεία(άγνωστο πότε) και 1/3 χάνεται.

Στα μεταφέρω όπως μου τα είπε ο λογιστής μου!

χανεται ;  α μια χαρα......μηπως να κανω χρηση κανονικης αδειας ; τι λες ;

βασικα εσυ τι εκανες ?

• Sad 1
Δημοσ.

Ειμαι σε σοβαρό δίλημμα...λόγω του οτι ο εργοδότης μου ειναι αναξιόπιστος και ήδη μου χρωστάει πολλά!

Σκέφτομαι να περιμένω καμία εβδομάδα να δώ πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και να πράξω...ίσως να μην χρειαστεί να πάρουμε τίποτα απο τα δύο αν υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας!

Δημοσ.

Ειμαι σε σοβαρό δίλημμα...λόγω του οτι ο εργοδότης μου ειναι αναξιόπιστος και ήδη μου χρωστάει πολλά!

Σκέφτομαι να περιμένω καμία εβδομάδα να δώ πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και να πράξω...ίσως να μην χρειαστεί να πάρουμε τίποτα απο τα δύο αν υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας!

Αχμ σωστός... Εγώ δουλεύω σε μεγάλο όμιλο εταιρειών πληρώνει τα πάντα δεν έχω θέμα. Πήρα σήμερα κανονική άδεια κ βλέπουμε.. Καλοκαίρι αναρρωτική χάχα 

Δημοσ.

χαχα καλοκαίρι φαντάζει πολύ μακρινό παρολαυτά αν φτάσουμε μέχρι εκει και όλα έχουν έρθει σε όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικούς ρυθμούς κάτι θα βρούμε όπως είπες για να το σκάσουμε!

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

χαχα καλοκαίρι φαντάζει πολύ μακρινό παρολαυτά αν φτάσουμε μέχρι εκει και όλα έχουν έρθει σε όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικούς ρυθμούς κάτι θα βρούμε όπως είπες για να το σκάσουμε!

Μόλις με πήραν τηλέφωνο... Μέχρι τις 14 μπορούσες λέει να δηλώσεις για έκτακτη άδεια... Ισχύει; 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vairass είπε

Μόλις με πήραν τηλέφωνο... Μέχρι τις 14 μπορούσες λέει να δηλώσεις για έκτακτη άδεια... Ισχύει; 

Φυσικά και όχι, το μέτρο ισχύει μέχρι να ανοίξουν πάλι τα σχολειά. Και εγώ ακόμα δεν έχω δηλώσει πότε θέλω να κάνω χρήση της άδειας.

Επίσης εσύ μπορεί να θές να πάρεις 4 ημέρες αυτή την εβδομάδα μετά να πάρει 4 η γυναίκα σου  και μετά να ξαναπάρεις εσύ πως μπορείς να το έχεις δηλώσει αυτό απο την Παρασκευή?

Ξέρω οτι είπες οτι η γυναίκα σου δεν θα πάρει αλλά  αυτοί δεν το ξέρουν! 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

Φυσικά και όχι, το μέτρο ισχύει μέχρι να ανοίξουν πάλι τα σχολειά. Και εγώ ακόμα δεν έχω δηλώσει πότε θέλω να κάνω χρήση της άδειας.

Επίσης εσύ μπορεί να θές να πάρεις 4 ημέρες αυτή την εβδομάδα μετά να πάρει 4 η γυναίκα σου  και μετά να ξαναπάρεις εσύ πως μπορείς να το έχεις δηλώσει αυτό απο την Παρασκευή?

Ξέρω οτι είπες οτι η γυναίκα σου δεν θα πάρει αλλά  αυτοί δεν το ξέρουν! 

ωραια θα παρουμε στο λογιστηριο της γυναικας να ετοιμασουν το χαρτι και βλεπουμε...ας το εχω ετοιμο για παν ενδεχομενο .

αν και πριν που μιλήσα με συναδελφο μου λεει τι ανησυχεις για την αδεια  ? καλοκαιρι δηλωνεις τεταρτη οτι ποναει η μεση σου και καθεσαι 5 ημερες και τελος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/3/2020 στις 11:29 ΠΜ, vaggos2586 είπε

καλημερα...τελικα την πηρα την αδεια- τα λεφτα πως θα μου τα δωσουν ξερεις κατι ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...