Προς το περιεχόμενο

Asus rog phone 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω και αυτο και θα σε ενημερωσω,να είσαι καλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2021 στις 10:36 ΠΜ, chios είπε

Ίσως μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων βοηθήσει την κατάσταση, (από ότι βλέπω αναβαθμίστηκε σε android 11καλό είναι να γινει επαναφορά). αν όχι μπορεί να έχει και θέμα στο hardware.

Καλημέρα,

Λοιπόν, μετά από πληρη επαναφορά εργοστασιακών απο το recovery mode και οχι απο το menu του reset, και αφού κατέβασα και τα παρακάτω δύο συνημμενα από το site της ASUS

image.png.43b5641a491db1681a47d062947eb41a.png

image.png.c6ec3652a4fa104fbc8a4391dc005cd0.png

επιπρόσθετα του latest firmware που ήδη είχα κατεβάσει ,δεν έχω ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ κάποια επανεκκίνηση η απώλεια SIM ακόμη και με δύο μέσα...

ΟΜΩΣ, το final crash test θα γίνει με κάποιο βαρύ παιχνίδι που θα κατεβάσω για να δω θερμοκρασίες...

Οπότε συγκρατημένη αισιοδοξία...

Will keep you posted , chios...

Additionally, επικοινωνησα και με το support της ASUS, ουτώς ώστε για το τυπικό της υπόθεσης να κάνω register το προιον στο όνομα μου.

Δεν έχω ακόμη κάποια απάντηση, αλλά αν τελικώς δεν διορθωθεί με τα updates το θέμα, σκέφτομαι να δω τις επιλογές μου ωστέ να ενοχληθεί ο πωλητής, καθώς έχω και το αποδεικτικό κατάθεσης του ποσού από το λογαριασμό μου στο όνομα του.

Βέβαια,καθώς βλακωδώς έβαλα και εγώ θετική και επειδή μιλάμε για συναλλαγή μεταχειρισμένου προιόντος, δεν νομίζω να βγάλω άκρη, αλλά κρατώ όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Επεξ/σία από ccchristopoulosccc
Δημοσ.

Για να μην αφήνω εκκρεμότητες και να είμαι τυπικός, μετα την τελευταία ανάρτηση δεν έχω δει κάποια απώλεια σήματος, και μόνον μια επανεκκίνηση...

Το monitoring συνεχίζεται...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους...

Μάπα το καρπούζι τελικά, τίποτε και με τα updates,γλυκάθηκα εδώ και μια εβδομάδα με το κινητό αλλα τις τελευταίες δύο μέρες άρχισε τις ιστορίες.

Ούτε από ASUS καμία άκρη, το έβγαλα το ρημάδι στη σέντρα για ένα 50αρικο (for parts)...

Εγώ δεν ξανα ασχολούμαι...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ccchristopoulosccc είπε

Καλή χρονιά σε όλους...

Μάπα το καρπούζι τελικά, τίποτε και με τα updates,γλυκάθηκα εδώ και μια εβδομάδα με το κινητό αλλα τις τελευταίες δύο μέρες άρχισε τις ιστορίες.

Ούτε από ASUS καμία άκρη, το έβγαλα το ρημάδι στη σέντρα για ένα 50αρικο (for parts)...

Εγώ δεν ξανα ασχολούμαι...

Εγώ επιμένω οτι καλό θα ήταν αφού το έβαλες ένα 50αρικο για παρτς και δεν νομίζω να βρεις εύκολα αγοραστή , δοκίμασε να του περάσεις custom rom εξάλλου πάλι θα μπορείς να το δώσεις για ανταλλακτικά αν δεν καταφέρεις να το κάνεις. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις έτσι για το γαμωτο αν φταίει η ρομ που έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστω για το μηνυμα σου,αλλά όπως είπα ηδη περιμενω καινουριο,οποτε θα το δουλεψω ως εχει και μετα ας μεινει η αγγελια και εναν αιώνα...

Με το που αλλάξω το κινητό , αυτό μπαίνει συρταρι και όποιος γουσταρει ας το πάρει και ας ασχοληθεί, για το γαμωτο ζηταω το 50αρικο, γιατι δεν μου παει ενω εφαγα 250 στον κw!0 να το χαρίσω,καλέ μου φίλε...

Υ.Γ Ήδη εχω καποια μηνύματα,οπότε άκρη θα βγάλω...

Καλή χρονια σου εύχομαι!

Επεξ/σία από ccchristopoulosccc
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Αγόρασα πριν 2 -3 μήνες το Asus rog phone 2 .πρώτη μέρα όλα καλά.

Το πάω σε ένα φιλαράκι να το τσεκαρει που ασχολείται παραπάνω από εμένα και αφού το έχει βάλει 4κ βίντεο και έχει βάλει ανανέωση όλων των εφαρμογών ξαφνικά το κινητό έκλεισε!

Άνοιγε και ξανά έκλεινε  για κάνα 15' συνεχόμενα όσο και να προσπαθούσαμε να το συνεφερουμε!

Πάω στον πωλητή (από χ.ε το αγόρασα μεταχειρισμένο) και εκείνος μου ζήτησε βίντεο για να πιστέψει ότι έγινε κάτι τέτοιο.

Για περίπου κάνα μισάωρο προσπάθησα μπροστά του να το φορτώσω με ανοιχτές εφαρμογές βίντεο κτλπ να παίζουν όλα ταυτόχρονα αλλά παραδόξως δε έκλεινε..

Δε το πήρε πίσω επειδή δε μπορούσα να του το αποδείξω!

Γυρνάω σπίτι και επι μια βδομάδα το κινητό το βράδυ που το έβαζα για φορτίση και ξυπνούσα το πρωί  ΕΙΧΕ ΚΛΕΊΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΦΟΡΤΙζε!

Με τα πολλά βαρεσε ξανά μια φρίκη και το γύρισα πίσω στον αγοραστη με πολλά βίντεο τραβηγμένα να αδυνατεί το κινητό να ανοίξει και να κάνει επανεκκίνηση μόνο του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...