Προς το περιεχόμενο

Asus rog phone 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω την ομάδα αν γνωρίζει κάτι περίεργο πού παρατήρησα με το κινητό,ξέρετε γιατί άτομα τα οποία το αγόρασαν  12/19 ή 01/2020 ή κ 02/20 το πουλάνε μέσα σε 2 ή 3ής μήνες? Παίζει κανένα πρόβλημα με.το κινητό ή τι γίνεται? Γιατί έτσι?  Επίσης αν.αγοράσω από.κάποιον που.το.πήρε απέξω δλδ gearbest πρίν 2 μήνες κ μού.δώσει κανονικά αποδείξει πού το.πήρε κ γίνει κάτι με το κινητό μετά, εγώ θα έχω εγγύηση? Υπάρχει κάπου εδώ.στην.Ελλάδα να.το δώσω? Ή θα.πρέπει να σταλεί στην.εταιρία πίσω δλδ gearbest?

Επεξ/σία από demolutioner
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε καλησπέρα πολλά άτομα εδώ μέσα το κάνουμε για χόμπι αυτό μετά κινητά (βάζω και τον εαυτό μου)  το θέμα είναι ότι μπορεί να υπάρχουν και άτομα που πράγματι το κινητό να έχει κάποιο θέμα.. Φυσικά πριν κάνεις την αγορά ζητάς εντολή ανοίγματος αν είναι από μακριά και φυσικά την αποδείξει η οποία είναι. Εγγύηση η οποία φυσικά και ήσυχη και σε αλλο άτομο αν δεν έχει περάσει το χρονικό περιθώριο..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από κάποιους μήνες παρατηρώ και εγώ αυτό μου αναφέρει ο demolutioner και μάλιστα με αυξημένη συχνότητα. 

Μάλλον κάτι παίζει με την συγκεκριμένη συσκευή γιατι τελευταία που την παρακολουθώ και την είχα για υποψήφια έχω πάθει πλάκα με το πόσο γρήγορα την πουλάνε. Ανά 10-15 μέρες πουλιούνται οι ίδιες συσκευές στο φόρουμ. Πρέπει να έχουν αλλάξει 4 χέρια σε ενάμιση μήνα. Μου φαίνεται περίεργη τέτοια συχνότητα αλλαγής, σαν να το δοκιμάζουν και να θέλουν να το διώξουν πριν τους μείνει στα χέρια. Δημιουργεί μια ανασφάλεια, αυτή η κατάσταση, για τους υποψήφιους αγοραστές.

Δημοσ.

Πόσο δίκιο έχουν όλοι. Εγώ θα προσθέσω κάτι ακόμα αξιοπερίεργο. Ενώ εκθειάζουν τα χαρακτηριστικά του κινητού όπως "τούμπανο", "δεν υπάρχει", "τέρας" κτλ ζητάνε ανταλλαγή. Δηλαδή ύστερα από αυτό το κινητό ποιο θα είναι αντάξιο να συγκριθεί μαζί του σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα τους. Άσε που έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά για μια τέτοια συσκευή και να το μετανοιόνουν μέσα σε δύο μήνες. Λέει ο άλλος αγορασμένο από ευρωπαϊκή αποθήκη με εγγύηση και ότι αν πάθει κάτι ψάχνεις την αποθήκη για να το στείλεις αν φυσικά αυτή υπάρχει ακόμα. Πολύ περίεργο όπως και με τα Huawei P30 Pro και P40 Pro. Έχει γεμίσει ο τόπος με αγγελίες και περίπου στην μισή τιμή από την αρχική για κινητά του 2020. Προσοχή σε όλους μας. Ευχαριστώ. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη που το ξεθάβω αλλά μιας και είδα τις ερωτήσεις σας,και όντας παθών,θα μιλήσω για τη δική μου περίπτωση (δεν ξέρω για τις υπόλοιπες,επαναλαμβάνω αυτό συνέβη σε εμένα και βάσει της εμπειρίας μου σχολιάζω).

Πάνω στην τρέλα να πάρω gaming κινητο- γιατί εκεί συνήθως την πατάς-,αγόρασα ένα Rog Phone II προερχόμενο από Κίνα (ενδεικτική η επιγραφή Tencent Games στο πίσω καπάκι).Μιλάμε για την πιο "προσιτή" φθηνή έκδοση του τηλεφώνου, το οποίο ο πωλητής εμφάνιζε ως GLOBAL ROM (και εκεί ακριβώς είναι η μπανανόφλουδα)...

Με τα πολλά το κινητό κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις(συνήθως όταν ζεσταίνεται) και χάνει πολύ συχνα τη δεύτερη SIM όταν βάζω δεύτερη - με μία δεν παίζει θέμα...

Σε αναζήτηση online (που θα έπρεπε να έχω κάνει πριν, αλλά είπαμε...) πέφτω εδώ :

https://zentalk.asus.com/en/discussion/10259/psa-take-caution-tencent-branded-chinese-models-with-global-international-rom

Το επιβεβαίωσα καλώντας και στο support της ASUS,εφόσον ο σειριακός της συσκευής μου έβγαζε error πάντα...

Αυτό που θέλω να πω είναι πως εάν πρόκειται να πάρετε κάτι τέτοιο,ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ εφόσον μιλάμε για αγγελίες,το κινητό να είναι αγορασμένο από ΕΔΩ (και ας "κουδουνάει" η τιμή σε σχέση με Κίνα...)

Ολοκληρώνω όπως ξεκίνησα,μιλώ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την δική μου περίπτωση χωρίς να προκαταβάλλω κανέναν σε σχέση με τις υπόλοιπες αγγελίες για Rog Phone - το 2 κυρίως-.

Καλές γιορτές με υγεία...

Επεξ/σία από ccchristopoulosccc
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ccchristopoulosccc είπε

Συγγνώμη που το ξεθάβω αλλά μιας και είδα τις ερωτήσεις σας,και όντας παθών,θα μιλήσω για τη δική μου περίπτωση (δεν ξέρω για τις υπόλοιπες,επαναλαμβάνω αυτό συνέβη σε εμένα και βάσει της εμπειρίας μου σχολιάζω).

Πάνω στην τρέλα να πάρω gaming κινητο- γιατί εκεί συνήθως την πατάς-,αγόρασα ένα Rog Phone II προερχόμενο από Κίνα (ενδεικτική η επιγραφή Tencent Games στο πίσω καπάκι).Μιλάμε για την πιο "προσιτή" φθηνή έκδοση του τηλεφώνου, το οποίο ο πωλητής εμφάνιζε ως GLOBAL ROM (και εκεί ακριβώς είναι η μπανανόφλουδα)...

Με τα πολλά το κινητό κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις(συνήθως όταν ζεσταίνεται) και χάνει πολύ συχνα τη δεύτερη SIM όταν βάζω δεύτερη - με μία δεν παίζει θέμα...

Σε αναζήτηση online (που θα έπρεπε να έχω κάνει πριν, αλλά είπαμε...) πέφτω εδώ :

https://zentalk.asus.com/en/discussion/10259/psa-take-caution-tencent-branded-chinese-models-with-global-international-rom

Το επιβεβαίωσα καλώντας και στο support της ASUS,εφόσον ο σειριακός της συσκευής μου έβγαζε error πάντα...

Αυτό που θέλω να πω είναι πως εάν πρόκειται να πάρετε κάτι τέτοιο,ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ εφόσον μιλάμε για αγγελίες,το κινητό να είναι αγορασμένο από ΕΔΩ (και ας "κουδουνάει" η τιμή σε σχέση με Κίνα...

Ολοκληρώνω όπως ξεκίνησα,μιλώ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την δική μου περίπτωση χωρίς να προκαταβάλλω κανέναν σε σχέση με τις υπόλοιπες αγγελίες για Rog Phone - το 2 κυρίως-.

Καλές γιορτές με υγεία...

Εάν το είχες πάρει από αξιόπιστο site(π.χ Banggood/Amazon κλπ)δεν θα είχες πρόβλημα.

Επίσης έχεις δει αν σου έχει έρθει ρουταρησμενο?

Γιατί αν είναι θα σου έχουν πετάξει και κάποια Custom rom μέσα.

Υ.Γ Για το ρουταρησμα τρέξε κάποια εφαρμογή σαν αυτή 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, GATE123 είπε

Εάν το είχες πάρει από αξιόπιστο site(π.χ Banggood/Amazon κλπ)δεν θα είχες πρόβλημα.

Επίσης έχεις δει αν σου έχει έρθει ρουταρησμενο?

Γιατί αν είναι θα σου έχουν πετάξει και κάποια Custom rom μέσα.

Υ.Γ Για το ρουταρησμα τρέξε κάποια εφαρμογή σαν αυτή 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και την εφαρμογή,το δοκιμασα και σαν αποτέλεσμα μου γράφει Root Access : no...

Από πωλητή στο insomnia το πήρα και όχι από κάποιο άλλο online κατάστημα (ίσως εγώ δεν το έγραψα σωστά...)

Τώρα εαν αυτός το πήρε από ένα απο τα δύο παραπάνω site που αναφέρεις δεν γνωρίζω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, ccchristopoulosccc είπε

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και την εφαρμογή,το δοκιμασα και σαν αποτέλεσμα μου γράφει Root Access : no...

Από πωλητή στο insomnia το πήρα και όχι από κάποιο άλλο online κατάστημα (ίσως εγώ δεν το έγραψα σωστά...)

Τώρα εαν αυτός το πήρε από ένα απο τα δύο παραπάνω site που αναφέρεις δεν γνωρίζω...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πήρε από έξω.

Ο πωλητής είχε καλές κριτικές?

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@GATE123δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες για τη συναλλαγή,καθοτι το λαθος ήταν δικό μου 100 % (από όπου και να το πιάσεις),μια επίσκεψη στο προφίλ μου θα διαφωτίσει όποιον τις θέλει...Και επειδή η κλασική ερώτηση είναι "γιατί δεν έβαλες αρνητικη", μα προφανώς γιατί άκρη εδώ δεν βγάζεις καθώς εκδικητικά θα χαλάσει και το δικό σου προφίλ...Χωρια που το πρόβλημα είχε καμουφλαριστει τέλεια και ως αγαθός (στη συγκεκριμένη περίπτωση) έβαλα θετική αμέσως τρομάρα μου...

@chiosσε ευχαριστώ για τη συμβουλή,δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ,θα το βγάλω σε καμία αγγελία για parts η οτιδήποτε και ας ήμουν πιο συγκεντρωμένος να μην την έτρωγα...Στην δική μου φυσικα θα είμαι απόλυτα ειλικρινης αν και το ιστορικό του προφίλ και αυτού του νήματος δεν αφήνουν και πολλά στο σκοταδι...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chios είπε

Από περιέργεια αναβαθμίσεις έπαιρνε το λογισμικό;

Όχι,όπως το πήρα,σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση έπαιρνα την απάντηση ότι είναι up to date...Δεν ξέρω αν ο προηγούμενος κατάφερε κάτι ( και δεν θα τον πίστευα και να το έλεγε).Αναφέρεται και στα διάφορα fora της ASUS ότι τα Tencent με Globa ROM εμφάνιζαν αδυναμία αναβάθμισης ως ζήτημα...Εφόσον ο ίδιος ο κατασκευαστής παραπέμπει στον πωλητή, προδιαγεγραμμένη η τραγωδία...Όπως και να έχει,ευχαριστώ για τις απαντήσεις,θα δω τι θα κάνω...Μην το ξεχειλωσουμε,να είστε καλά...

Δημοσ.

Εκεί εστιάζω το πρόβλημα προφανώς δεν έγινε σωστά η μετατροπή από China σε global, τι λογισμικό φοράς τώρα;  Χειροκίνητη αναβάθμιση του έκανες; Το τηλέφωνο ακόμα και σήμερα είναι πολύ δυνατό αμαρτία να πάει χαμένο.

Δεν ξεχειλωνουμε το θέμα, αν μπορεί να βρεθεί λύση καλό θα ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα φίλε μου,

Το λογισμικο εχει γινει updated manually στο τελευταίο διαθεσιμο που βγηκε και εχτες μαλιστα 

Version WW-18.0210.2111.190
2021/12/14 2.5 GBytes

Το CN δεν μπορω να το περασω με τίποτα,δεν ξερω εαν η διαδικασια ειναι η ιδια με το WW version, εφοσον το τηλ ειναι δεν ειναι rooted, δεν γνωριζω κατι περαιτερω...

Συνεχιζει κανονικα η απωλεια σηματος με 2 SIM και ειχα και επανεκκινησεις,με την πισω πλευρα του τηλ. να ζεματαει κιολας.

Παιζει να εχουμε να κανουμε και με hardware.

Anyway,με κουρασε λιγο για να ειμαι ειλικρινης,θα το βγαλω ad να φευγει...

Ευχαριστω και παλι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων βοηθήσει την κατάσταση, (από ότι βλέπω αναβαθμίστηκε σε android 11καλό είναι να γινει επαναφορά). αν όχι μπορεί να έχει και θέμα στο hardware.

Επεξ/σία από chios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...